بعد ازمون جامع هم که دیگه نداره نه؟(خیلی خوب شد:8:)
Printable View
بعد ازمون جامع هم که دیگه نداره نه؟(خیلی خوب شد:8:)
معاون سازمان سنجش آموزش كشور از آغاز ثبتنام دورههاي كارداني پيوسته و ناپيوسته دورههاي ترمي 91 دانشگاه جامع علمي كاربردي از 13 شهريور ماه خبر داد.
سيد جلال طباطبايي در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به آغاز ثبتنام دورههاي كارداني پيوسته و ناپيوسته دورههاي ترمي 91 دانشگاه جامع علمي كاربردي از 13 شهريور ماه از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: مهلت ثبتنام داوطلبان تا 18 شهريور ماه ادامه دارد.
وي در خصوص نحوه تهيه كارت اعتباري ثبتنام، گفت: داوطلبان بايد با مراجعه به سايت سازمان سنجش با پرداخت حق ثبتنام 8 هزار و 500 توماني نسبت به انجام ثبتنام اقدام كنند.
طباطبايي در ادامه از آغاز ثبتنام دوره كارداني فني و كارداني حرفهاي دوره پودماني نظام آموزشي مهارتي دانشگاه جامع علمي كاربردي از 20 شهريور ماه خبر داد و گفت: مهلت ثبتنام داوطلبان تا 27 شهريور ماه ادامه دارد.
معاون سازمان سنجش با تاكيد بر اينكه گزينش دانشجو در اين دورهها بر اساس معدل ديپلم انجام ميشود، خاطرنشان كرد: نتايج نهايي اين دورهها آخر شهريور ماه اعلام ميشود.
منبع: ایسنا
:11:
کسی میدونه شرایط انتقالی دائم از یک واحد به یک واحد دیگه در همون شهر چیه؟
همه واحدهای پاس شده حتی زیر 15 رو تطبیق میدن؟
اصلا شدنی هست؟
هر سال ثبت نام ترمی و پودمانی توی شهریوره.نقل قول:
دلیل مهم ترین شرطه!!!!نقل قول:
کسی میدونه شرایط انتقالی دائم از یک واحد به یک واحد دیگه در همون شهر چیه؟
ترم اول(پودمان اول!!) یکی از خانم های کلاس ما که از شهر دیگهای بود، کلی نامه نگاری و ... کرد، اخرش هم الان تو مرکز خودمون داره درس میخونه!!
بکس حالا واسه کارشناسی چه جور خاکی خوبه که تو سرمون بریزیم؟؟؟ من هر کاری میکنم، برنامه هام جور نمیشن برا هیچ حرکتی!
دوستان من الان سربازم اگه ترمی قبول بشم میشه از سربازی ترخیص شد رفت دانشگاه؟
دیپلم علوم انسانی دارم میتونم شرکت کنم؟
راستش من یه دختر سه ساله دارم و مسیولیت های دیگه
من کاردانی گرافیک سراسری دارم حالا می خوام ادامه بدم اصلا در توان خودم نمی بینم برای کنکور بخونم اونم دروسی که هر سال عوض می شه ........الان پیام نور و خوشم اومده اما دانشجو محوره و همه می گن سخته
علمی کاربردی چطوره کنکور داره یا نه اونم مثل پیام نور آزمون داره
من حتما باید درس بخونم
بچه ها کی امتحانشه تو و خدا بگید آزمون داره یا نه .....کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی رشته هنررررررررررررررررررررررر ررررررربدون کنکوره؟اگه آره پس چرا من نمی بینم
بخدا حالم بد شده گیج شدم
کارشناسی ناپیوسته چیه؟همون کاردانی به کارشناسیه؟
فقط اگر ترمی قبول بشین!نقل قول:
دوستان من الان سربازم اگه ترمی قبول بشم میشه از سربازی ترخیص شد رفت دانشگاه؟
با دیپلم ابیاری گیاهان دریایی، میشه تو علمی کاربردی هواپیما سازی خوند!!! نیگران نباشید....نقل قول:
دیپلم علوم انسانی دارم میتونم شرکت کنم؟
اگر معدل کاردانیتون خوبه، لبخند دورههای پودمانی(بدون کنکور!) دانشگاه های علمی کاربردی رو از دور میتونید ببینید!!!!نقل قول:
من کاردانی گرافیک سراسری دارم حالا می خوام ادامه بدم اصلا در توان خودم نمی بینم برای کنکور بخونم اونم دروسی که هر سال عوض می شه
الان گیر اکثر ماهایی که ترم/پودمان اخر هستیم دقیقا همینه!! علمی کاربردی بیشعور همیشه دی ماه و اینا ثبت نام میکرد برا کارشناسی، امسال اومد با سایر دانشگاه ها برگذار کرد و ملت یادشون رفت ثبت نام کنن و افتادن سال اینده!!!!نقل قول:
بچه ها کی امتحانشه تو و خدا بگید آزمون داره یا نه
عاره دیگه.....نقل قول:
کارشناسی ناپیوسته چیه؟همون کاردانی به کارشناسیه؟
نع!! اگر ترمی برید، ازمون داره... اگر پودمانی برید، شرط معدل میرید..... معدل 13-14 میرید تو!!نقل قول:
کاردانی به کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی رشته هنررررررررررررررررررررررر ررررررربدون کنکوره؟
نقل قول:
خیر ببینی جواب دادی
من معدل کاردانیم با عرض شرمندگی 13.58 صدمه پس خدا رو شکر قبولمم ولی اینجور که شماها می گین دفترچه اش حالا حالا ها نمیاد....به نظرتون کی میاد ؟دی ؟ بهمن ؟کی آخه
البته من بازم تاکید کنم من می خوام فقط کاردانی به کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم نه کارشناسی
یه چیز دیگه مطمینید شرط معدله و مثل پیام نور آزمون نداره
نقل قول:
جدا شهریوره؟خدا کنه منو قبول کنن واسه تهران هنر بخونم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا.........پود انی می خواممممممم بخونم
یه چیز دیگه می گم نکنه ظفیتشون پر بشه منو قبول نکنن:45:
بچه ها می خوام تصویر سازی از شاخه های گرافیک بخونم :))))))))))))))))) دعا کنید تازه چند تا دانشگاه نزدیک خونمون یافتم دعااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااا کنید قبول شم
فقط می مونه که کی دفترچش بیاد و اینکه اصلا نمی دونم چه کتابهایی رو باید بخونم و مثلا پیام نور نوشته فلان درس تالیف فلانی اما اینجا تو دفترچش خوندم نوشته مثلا انگلیسی ادبیات وووووو اما ننوشته چه کتابی و تالیف کی؟
دفتر چه نوبت دوم علمی کاربردی کی میاد+کتابهای آزمون و تو دفترچه معرفی می کنند و مولف و نویسنده کتاب رو می گن یا نه باید خودمون بخونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام....
شما چقد میپرسی ماشالا....
نوشته برای کاردانی!!!نقل قول:
جدا شهریوره؟خدا کنه منو قبول کنن واسه تهران هنر بخونم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا.........پود �انی می خواممممممم بخونم
چی؟ علمی کاربردی و ظرفیت؟! دوست عزیز من میگم ترم های اول تا 50-60 نفر رو میریزن تو یه کلاس!! شما میگی ظرفیت تکمیل بشه؟!!!!نقل قول:
یه چیز دیگه می گم نکنه ظفیتشون پر بشه منو قبول نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون دانشگاه های نزدیک خونتون که پیدا نمودین، ازشون نپرسیدین سوالاتتون رو که جواب دقیق بگیرید ایا؟نقل قول:
بچه ها می خوام تصویر سازی از شاخه های گرافیک بخونم :))))))))))))))))) دعا کنید تازه چند تا دانشگاه نزدیک خونمون یافتم دعااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااا کنید قبول شم
هه هه ماخ!! گیر اکثر بچه های کلوپ علمی کاربردی همینه دیگه!! اطلاع نداریم که ثبت نام جدید برای کارشناسی، افتاده به کی!! ممکنه امسال باشه، ممکنه سال اینده باشه!!! بعد شما که شرط معدل میری تو، دیگه کتاب ازمون و نویسنده و اسم کتاب رو لازم نداری!!! یه سایته... میری تو، اسم و مشخصات رو وارد میکنی مثلا میزنی معدل 14.30!!(ریسکه ها!!) بعد موقع ثبت نام که قبول شدی، میری میگی اقا معدل مغایرت داره!! ولی میری سر کلاس ها و در اخر هم همه چی درست میشه و شما میری درست رو میخونی!!نقل قول:
دفتر چه نوبت دوم علمی کاربردی کی میاد+کتابهای آزمون و تو دفترچه معرفی می کنند و مولف و نویسنده کتاب رو می گن یا نه باید خودمون بخونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ههههههه خیر ببینی جوون داشتم دق می کردم:31:
من معدلم 13.58 ان شالله قبول بشم:12:
فرق این کاردانی فنی با کاردانی حرفه ای چیه من گیج شدم؟! بعد با معدل کل 16.13 دیگه قبولی حتمی هست دیگه نه (هر علمی کاربردی که بخوام میتونم برم؟)؟
د نه د عزیز برادر ببین اشتباه می گینقل قول:
کاردانی به کارشناسی پودمانی آزمون داره من دفترچه 91 دانلود کردم و دیدم بـــــــــــــــــله آزمون داره لامصــــــــــــــب
بله ازمون داره و من شرکت کردم قبول شدم امسالنقل قول:
هه هه ماخ!! گیر اکثر بچه های کلوپ علمی کاربردی همینه دیگه!! اطلاع نداریم که ثبت نام جدید برای کارشناسی، افتاده به کی!! ممکنه امسال باشه، ممکنه سال اینده باشه!!! بعد شما که شرط معدل میری تو، دیگه کتاب ازمون و نویسنده و اسم کتاب رو لازم نداری!!! یه سایته... میری تو، اسم و مشخصات رو وارد میکنی مثلا میزنی معدل 14.30!!(ریسکه ها!!) بعد موقع ثبت نام که قبول شدی، میری میگی اقا معدل مغایرت داره!! ولی میری سر کلاس ها و در اخر هم همه چی درست میشه و شما میری درست رو میخونی!!
پس این شرط معدله چیه که گفتی...بابا من صفر کیلومترم:41:
ثبت نام دوره هاي كارشناسي پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز دوشنبه 11 اردیبهشت آغاز و تا 17 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت . به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر علی صدر ، معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: ثبت نام دوره هاي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي در 136 رشته ، 1125 كد رشته محل و ظرفيت پذيرش حدود 78 هزار نفر در 4 گروه آموزشي صنعت ، كشاورزي ، مدیریت و خدمات اجتماعي و فرهنگ و هنر انجام مي شود. دكتر صدر در ادامه اظهار داشت: ثبت نام دوره هاي كارشناسي ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي به صورت الكترونيكي انجام مي شود ، لذا داوطلبان مي بايست پس از تهيه دفترچه و كارت اعتباري از دفاتر پستي سراسر كشور و یا استفاده از کارت های بانکی شبکه شتاب براي ثبت نام در مهلت مقرر به پايگاه الكترونيكی سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند. معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: آزمون دوره هاي كارشناسي پيوسته و ناپيوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي روز جمعه 30 تیرماه سال جاري به طور همزمان توسط سازمان سنجش در سراسر كشور برگزار مي شود.
یعنی الان ثبت نام می کنن و امتحانش تیر 92 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روز دوشنبه 11 اردیبهشت آغاز و تا 17 اردیبهشت ماه سال91نقل قول:
امتحانش تیر 30تیر 91 بود
بچه ها یه جایی می شناسید بدون کنکور واسه مهر منو ثبت نام کنه واسه کاردانی به کارشناسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس پیش دانشگاهی نمیخاد مقطع کاردانی . خیالم راحت شد :دینقل قول:
با دیپلم ابیاری گیاهان دریایی، میشه تو علمی کاربردی هواپیما سازی خوند!!! نیگران نباشید....
احتمال قبول شدن در دانشگاه چقدره ؟
واسه ازمونش باید چه کتابایی رو خوند.
با تشکر :دی
سلام خسته نباشید
من کاردانی گرافیک سراسری دارم و می خوام دانشگاه جامع علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی ترمی... فرهنگ و هنر (تصوی سازی) شرکت کنم چون پودمانی زمانش گذشت ولی ترمی فکر کنم دفترچش پاییز بیاد
دروسی که به عنوان مواد آزمون آزمون معرفی شده شامل
زبان و ادبیات فارسی
زبان انگلیسی
مبانی کامپیوتر
** آمار و روش تحقیق
** تاریخ هنر ایران و جهان
** هنرهاي سنتی و تجسمی
** نظریه هاي جامعه شناسی فرهنگی
می باشد و در انتهای آن نوشته
** در گروه فرهنگ و هنر داوطلبان لازم است به سؤالات 2 درس از 4 درسی که با علامت ** مشخص شده است پاسخ دهند.
1 حالا سوالم اینه که این نوشته بالا یعنی چی؟یعنی من به انتخاب خودم از اون چهار درس تخصصی می تونم دو تا شو بخونم و جواب بدم یا نه هر چهار تاشو باید بخونم و جواب بدم دروس تخصصی همشون ضریب 2/5 هستن
2 آیا آزمون علمی کاربردی نمره منفی داره؟
3 آیا کتاب کنکور و یا تست و یا کتابی که به درد من و این امتحانات بخوره می شناسید که بهم معرفی کنید چون اصلا نمی دونم باید برم چه کتابهایی تالیف کی و انتشارات چی بخرم:((
من هشت ساله از کاردانی ام می گذره والان واقعا نمی دونم چه کنم:42:
هیچی!نقل قول:
فرق این کاردانی فنی با کاردانی حرفه ای چیه من گیج شدم؟! بعد با معدل کل 16.13 دیگه قبولی حتمی هست دیگه نه (هر علمی کاربردی که بخوام میتونم برم؟)؟
عه؟ عاره من اشتباه کردم.... ظاهرا کاردانی به کارشناسی ازمون داره هر دوتاش! پس معدل مهم نیست! من معدلم 18 و خورده ای میباشه!!نقل قول:
د نه د عزیز برادر ببین اشتباه می گی
سلام
بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید
این دفترچه ی کاردانی ترمی جامع علمی کاربردی که 13 شهریور میاد و پیوسته و ناپیوسته داره.....آیا من که دیپلم ریاضیم (پیش دانشگاهی هم دارم) میتونم کاردانی پیوسته شرکت کنم؟؟
و اینکه این کاردانیه پیوسته یعنی از دیپلم تا آخر کارشناسی رو یه کله میخونی؟؟؟
و یه مساله ی مهم ...قبول شدن توش راحته؟؟..چون چند نفر گفتن فُرمالیتس و چون ریاضی هستی ... قبولی.چون تقریبا هیچی نخوندم و فقط دین و زندگی 3 سالانه رو نشستم و خوندم اونم نه همشو...آیا امیدی هست؟:19:
این مسئول های بی کفایت تصمیم گیرنده ازمون علمی و کاربردی مگه نمیدونن که چون خودشون قبلا ترم بهمن دانشجو میگرفتن
الان 70 درصد داشجو های کاردانی بهمن ماه امسال 91 فارق التحصیل میشن و باید کارشناسی شرکت کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا 1 سال عقب موندن از درس ؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا این هیئت مدیره مرکزی علمی کاربردی و این به اصطلاح دکتر صدری رئیس برگزاری ازمون های کاردانی و کارشناسی علمی کاربردی که نمیدونم با این طرز فکرشون مدرکشونو چجوری بهشون دادن اصلا مغز ندارن نیمدونن که باید طبق روال گذشته بهمن ماه ازمون کارشناسی بگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
یعنی واقعا تا یه سال دیگه الاف میشین؟ اینا دیگه کین بابا.
نقل قول:
:37:خوب بهمن امتحانه دیگه منظورت چیه؟
داداش ازمون کاردانی به کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ترمی شهریور ماه برگزار شد . تموم شد رفتنقل قول:
دیگه بهمن ورودی نمیگیره و ازمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و پیوسته رفت برای سال 92
سلام
من دیپلم کامپیوتر (کارودانش) دارم
برای اینکه برم دانشگاه علمی کاربردی باید کنکور بدم ؟ واینکه از چه درسهایی تو کنکور میاد؟ و تاریخ کنکور کیه؟
دانشگاه علمی کاربردی فناوران اطلاعات تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه؟(چون نزدیک ترین دانشگاه به خونه هست میپرسم)
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
دوستان توی دانشگاه علمی کاربردی تا چه مقطعی میشه ادامه تحصیل داد؟یکی از آشناهای ما لیسانس برق از دانشگاه آزاد داره آیا میتونه برای فوق لیسانس بقیشو توی دانشگاه علمی کاربردی ادامه بده؟
بله چرا نميشه!ارشد برق كه داره!حتي دكتري هم ميخوان ايجاد كنن و هي مدرك بدن به ملت!باشد كه اشباع شوند!:3:نقل قول:
سلام ,
دوستان ترمی با پودمانی الان چه فرقی میکنه؟
از 13 شهریور ترمی ثبت نام میکنن بدون کنکور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مهر هم پودمانی.
حالا من کدومشو ثبت نام کنم؟
بله باید کنکوربدیننقل قول:
واسه کاردانی فقط از 4درس عمومی امتحان می گیرن.
نقل قول:امسال برای اولین بار کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی بدون کنکور خواهد بود و بر اساس معدل دیپلم گزینش خواهد شد/نقل قول:
ثبت نام دوره هاي کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي از 13 شهریورماه آغاز مي شودثبت نام دوره هاي کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز دوشنبه 13 شهریور آغاز و تا 20 شهریورماه ادامه خواهد داشت. به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر علی صدر ، معاون سنجش و خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: ثبت نام دوره هاي کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي در 266 رشته ، 2705 كد رشته محل ، حدود 550 مرکز آموزش علمی کاربردی و ظرفيت پذيرش 64 هزار نفر در 4 گروه آموزشي صنعت ، كشاورزي ، مدیریت و خدمات اجتماعي و فرهنگ و هنر انجام مي شود. دكتر صدر در ادامه اظهار داشت: ثبت نام دوره هاي کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي به صورت الكترونيكي انجام مي شود ، لذا داوطلبان مي بايست پس از تهيه كارت اعتباري از دفاتر پستي سراسر كشور و یا استفاده از کارت های بانکی شبکه شتاب براي مشاهده دفترچه و ثبت نام در مهلت مقرر به پايگاه الكترونيكی سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند. معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: پذیرش دوره هاي کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي برای اولین بار بصورت بدون کنکور و براساس معدل دیپلم انجام می شود و اسامی پذیرفته شدگان ، اواخر شهریورماه اعلام می شود. دکتر صدر در خاتمه گفت : بدیهی است تسهیلات لازم جهت معافیت تحصیلی داوطلبان مشمول ، برابر مقررات مندرج در دفترچه ثبت نام ، پیش بینی شده است.
منبع(سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:11:
خدا از دهنت بشنوه....خیر ببینی جوون:31: واقعا همچین چیزی داااااااااااااریم:31:نقل قول:
این سایتی که بالا گذاشتی نمیدونم چرا باز نمیشه.....میخوام با چشمای خودم ببینم..
پیش هم میخواد؟ رشتم ریاضیه... با معدل 15.84 امیدی هست دانشگاه خوب قبول شم؟
اگه فرق کاردانی پیوسته و ناپیوسته هم بگی...خیلی ممنونت میشم...
اگه ترمی کنکور نداشته باشه اونوقت دیگه با پودمانی فرقش چیه ؟نقل قول: