آخي؛ قابلمه كوفته چند قدمي ماست و ما گشنه .
سريال دوست داشتنيي بود.
Printable View
آخي؛ قابلمه كوفته چند قدمي ماست و ما گشنه .
سريال دوست داشتنيي بود.
فیلم جالبی بود
ولی اگه یکی از شما بتونه گزارش های بهرام رو از قسمت ها جدا کنه وبه صورت صوتی اینجا برا دانلود بزاره خیلی عالی میشه . چون قسمت گزارشات نه تنها همه ی نکات مهم قسمت را داشت بلکه چیز های اضافه ای هم میگفت و اینجوری ما میتونیم خلاصه تمام قسمت ها رو داشته باشیم. البته اگه کسی می تونه اون قسمت ها رو جور کنه.
آخه مدل 67 هم اومده و اون دیگه اوراقی شده بود دیگه!:31:نقل قول:
یکی بگه واسه چی شهاب پیش فرید مونده بود اخرش؟!
علی نصیریان دختری به این کوچیکی دارهنقل قول:
نه بابا دختر علی نصیریانه...
و خوب اگه نیکی نصیریان بوده این نویانه خوب می شه همون درسا توی سریال ماه رمضون سال پیش که چند وقت پیش توی این تاپیک هم در موردش بحث شد...
سلام
رفقا می شه لطف کنید بگید آخرش چی شد؟
اره اشتباه از من بودنقل قول:
میشه نوه علی نصیریان همون درسا خودمونه....
شرمنده:31:
سریال خوبی بود
عبرت گیر و پند آموز با پیام های قشنگ
از کارای اولیه رامبد بود
ایشالله تو سری های بعدی خنده دار تر عمل میکنه
میشه گفت یکی از بهترین سریال ها بود که تو این چند سال اخیر ساخته شده بود نقد قویی داشت...درکل عالی بود
ولی خیلی بد تمومش کرد ...مخصوصا اون 20 سال بعد اش......
هیچی مژگان جان ، ناهید ، با ژنرال کل کهکشان (که با ظاهر یه دختر بچه تو زمین ظاهر شده بود) اومد زمین تا فقط فرید رو به علاوه فضایی ببرن فضا و آدمای زمین رو که کشتن ، زمین رو با یدک کش ببرن پیش خودشون تا از منابعش استفاده کنن! اما بعداً که همه از جمله فرخ و نسترن و ... فهمیدن فضایی بودن اینا رو و قضیه ی نابودی رو ، دختر بچه یا همون ژنرال با خوردن کوفته و دیدن فیلم گل های داودی! گفت که نابود نمی کنم زمین رو ، به عنوان نمونه زمینی هم قرار شد بیژن امکانیان رو ببرن به فضا! :27:نقل قول:
بعد هم یه فلش فوروارد رفت به 20 سال بعد که فرخ با وجود زمین گیر شدن و صندلی چرخ دارش ، هنوز همون اخلاقای خودش رو داره و حتی هنوز صفا سیتی هم میرن با شریفی و منوچهر...
فرید هم که پیر شده و نوه دار ، وقتی خاطرات اون زمان رو واسه نوه اش تعریف می کنه و میگه دنیا رو نجات داده ، مسخره اش می کنن! :دی ، فیلم با پیغامی که از طرف بهرام به شهاب (که تو زمین و کنار فرید مونده) برای فرید می رسه ادامه پیدا می کنه ، اون پیغام رو می خوره و میره تو خونه ی متروکه ی بهرام اینا و همین طور که با خاطرات اون زمان سیر می کنه و فضای دراماتیکی رو خلق می کنه ، پیام رو هم می شنویم...
بعد هم تماس فرت!
سلام به تمام دوستان مسافران باز !
بچه ها میخوام از قسمت آخر بگم ! شاید براتون عجیب باشه اما من بعد پایانه سریال گریم گرفت ! نه به خاطر پایان یه سریال بلکه به خاطر غریب بودن انسان تو کل دنیا ! وقتی که رامبد خوب نشون داد روند عمر رو ، وقتی که نشون داد انسان با تمام شور حال مثله فرخ یا با تمام دغدغه ها مثله فرید و با تمام سادگی ها یا پیچیدگیها یه روز به آخر خط میرسه ! یکی رو ویلچر میشنه و همون دوستای قدیمی هستن که زیر پروبالش رو میگرین و یا غصه های زندگی چطور آدم رو میشکنن ! اینکه نشون داد که فاصله های مخلوقات تو این دنیای دراندش چقدر زیاده و مثلا خانواده بهرام چطوری تو روند عمر از اینا جدا میشن و اونام مثلا تو یه جای دنیا منتظر پایان هستن !
واینکه چطور حتی قلب به اصطلاح سنگ فرخ هم نرم شدنیه اما قلب بعضیها نه !!! ...
و چه جالب بود گزارش ! زیباتر از همیشه که به نظر من اینا دقیقا همه حقیر بودن انسان رو نشون دادن ! ...
خلاصه حیف سریالی مثله مسافران که اونم تموم شدنیه !
بچه ها منم ببخشید که کمی پرحرفی کردم و حرفم رفت روی فلسفه ! :دی
من هم به شخصه منتظر کارهای بعدی رامبد جوانم !
بعد این سریال همه شاد باشید ...
ولی یه نکته:
آخرش هم معلوم نشد که بالاخره کتاب فرید چاپ شد یا نه؟
نکته بعد:
اشکهای اخر فرید کاملا واقعی بود....
اونم دلش برای مسافران تنگ شده بود....
یه سوال هم برام پیش اومده
ناهید چطوری یه هفته ای رفت سیارشون و برگشت....
اما قسمت آخرش وقتی اونا رفتن فضا بعد 20 سال بهرام پیام داد که الان 4 ماهه تازه رسیدیم سیارمون!!؟!
:31:
اشكهاي فريد كاملا واقعي بود و من فكر ميكنم براي تموم شدن مسافران و ... بود
قسمت آخر خيلي غم انگيز بود منكه گريم گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی که گفتی واقعا بحث روان شناختیهنقل قول:
یکی که از وضع کنونیش خوشش نمیاد اینارو بهش میگن تا بدونه که دنیا همینه و بیخود خودشو مشغول چرت و پرت نکنه
مسافران واقعا طنزی بود هدفدار
ميگم جايي نظر سنجي درباره مسافران نيستش بريم بتركونيم ؟
واقعا طنز خيلي توپي بود ، عالي ، واقعا حرف نداره
چرا توی همین تاپیک یه نظر سنجی برای بهترین بازیگر سریال یا نمره دادن به سریال نمیزارن؟؟؟
سلام
من که چند قسمت اخرشو ندیدم.یه ذره از قسمت اخرشو دیدم جالب نبود.
واقعا طنز خوبی بود.. با زبون بی زبونی حرفش رو می زد!!
دستشون درد نکنه واقعا..:11:
حتما به زمان خودشون گفته!نقل قول:
فاصله رفتن از زمین به سیارشون زیاده دیگهنقل قول:
مثلن فکر کردی مریخ که همین بغله چند سال زمان میبره که بهش برسیم ؟
البته چون سریال جدی نبود مهم نیست که اصلا نمیدونستن سال نوری واحد زمان نیست!
بچه ها دقت كرديد چرا فرخ رو روي ويلچر نشون دادن ؟
چون مجرد بود :27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقبت ظلم و اينا رو نشون دادن ، خيلي طنز توپي بود
به نظر من فوق العاده تموم شد .. عالی بود
هم خنده دار ... هم تاثیر گذار .. هم پر از نکته
درضمن توجه کردین آخرش فرید داشت واقعی گریه میکرد ؟ از «تماس فرت» گفتش معلوم بود.. متاثر شدم
یک سریال میدیدم از تی وی..آن هم تمام شد!:دی
حیف... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی جدی فرید داشت گریه میکرد
دمش گرم
اخه اونا رفتن سوراخ اوزون رو هم دوختن تو راهنقل قول:
از بس قدیمی و قراضه بود اسقاطش کردن دیگه :دی دیدن از وسایل ما پیشرفته تره صدقه دادن به زمینی ها (ایرانی ها):13:نقل قول:
این شد جواب منظقی ایول!نقل قول:
اما جدا از این ها این سریالو با قسمت کش دار آخرش خراب کردن، واقعا قسمت آخرش مزخرف بود! البته پیش بینی های ما کمی نادرست از آب در اومد:10:
از اینکه یه بار هم دیدم فرید به فرخ گفت رفتارت شده عین زن ها، خیلی خوشم اومد؛ این در حالی بود که فرخ توی اون لحظات همش بین رفتارهای زنونه و مردونه switch میشد.:eh:
ولی جدا از خود سریال، اینجا هم خودش یه پا سریال بود که تو این پنج ماه خیلی خوش گذشت و تو این مدت از بهترین و پربیننده ترین تایپیکهای انجمن تی وی بود.
از همتون ممنونم.:7:
به نظرم اثر موفقی نبودش
کلا شبکه سه داره افت می کنه!
بعد از سریال های موفقی مثل مرد دو هزار چهره و ترانه مادری و این اخری یلدا سریال های ضعیفی زدش
یکیش این بودش یکی هم گاو صندوق که اصلا مخاطباش راضی نیستن ازش
امیر جان در مورد سایر سریالها حق با شماست ، اما مسافران رو حتی من که به قولی ... هستم هم میدیدم ! :دی و به نظر من شدیدترین نقدی بوده که تو این 30 ساله بوده ! عمیق ترین سریالی بوده که من تو عمرم از ایران دیدم ! ...نقل قول:
به نظرم اثر موفقی نبودش
کلا شبکه سه داره افت می کنه!
بعد از سریال های موفقی مثل مرد دو هزار چهره و ترانه مادری و این اخری یلدا سریال های ضعیفی زدش
یکیش این بودش یکی هم گاو صندوق که اصلا مخاطباش راضی نیستن ازش
و 100 البته خیلی خیلی خیلی موفق بوده ....
نوچ!
اگه این عمیق ترین نقد از ایران بودش که 50 درصدش داشتن کوفته می خوردن و 50 درصد دیگش فرخ داشت میزد تو سر فرید پس نقد هایی مثل مرد دو هزار چهره چیه؟!
به نظرم رامبد جوان هنوز مونده بتونه طنز و موضوعات اجتماعی رو با هم نشون بده!
باور کنین من مجبور بودم تنها این سریال رو تو اتاقم ببینم چون کل خانواده از این سریال به عنوان یه سریال کسل کننده می دیدند!
+
خیلی مسخره بودش اون جا که داشتن درباره الی رو تو سینما میدیدن فرخ داد می زدش
دیشب مهمونی بودیم صدای تلویزیون هم زیاد بودش با اون فریاد های فرخ کانال عوض شدش:دی
امیر مطمئنی که سریال رو دقیق دیدی ؟! :دی خدائیش همه چیزش نقد بود به خصوص اون گزارشات فوق العادش ، حتی همین کوفته و این توسری خوردن ها هم شدید نکته داشت ! :دی البته نقدهائی که تو گزارشات بود حدودا 80% بدون پرده بود !نقل قول:
نوچ!
اگه این عمیق ترین نقد از ایران بودش که 50 درصدش داشتن کوفته می خوردن و 50 درصد دیگش فرخ داشت میزد تو سر فرید پس نقد هایی مثل مرد دو هزار چهره چیه؟!
به نظرم رامبد جوان هنوز مونده بتونه طنز و موضوعات اجتماعی رو با هم نشون بده!
دوستان ...اون دختره که به عنوان رئیس کهکشان در قسمت آخر بازی کرد...دختر خود رامبد جوان بود؟؟؟؟
یه چیزی ! چرا پشت صحنه هاشو نشون نداد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو اصلا قبول ندارم...انتقادهای مسافران خیلی بالا بود....نقل قول:
شما گزارش های پایانی رو میدیدی؟؟
یا اصلا به موضوع داستان دقت میکردی؟؟؟ اون قسمت که جای بهرام عوض شده بود رو دیدیی؟؟؟؟ گزارش پایانی که شدیدا به بانک پارسیان پرید رو دیدی؟؟
داستان در بارهی آمار و به خصوص گزارش پایانی رو دیدی؟
داستان قبلیش که بهرام پولدار شده بود رو دیدی؟؟؟
یه گزارش که بهرام درمورد تماشاگرنما ها فرستاد رو دیدی؟؟؟؟(عجب نکته باحالی گفت توش...)
و....
بازم بگم؟؟؟؟
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم اسمش نیکی نصیریان بود... بنظر میرسه نوه استاد نصیریان باشه!!!:8:نقل قول:
مونده واسه بعد از محرم باحتمال زیاد...:21::21::21:نقل قول:
با اینکه دوستان از دید فنی راجع به این سریال نظر میدند ولی...
آهای اهای اهای سریال خوشگله :40: اینیکه زیره پات گذاشــــــتی دلــــــــــــــــه
امشب جات خالۀۀۀۀۀۀۀۀۀیه:41:
نه بابا رامبد که بچه ندارهنقل قول:
دختر خود رامبد جوان بود؟؟؟؟