یه 4 روزیه که v p n واسه من کار نمیده و موقع کانکت ارور 919 میده ...
توی اهواز کسی با v p n مشکلی نداره ؟؟
Printable View
یه 4 روزیه که v p n واسه من کار نمیده و موقع کانکت ارور 919 میده ...
توی اهواز کسی با v p n مشکلی نداره ؟؟
من مشکل ندارم و راحت وصل میشم(تقریبا 24 ساعته:31:)نقل قول:
شما از کجا سرویس میگیری؟
من هم از شرکت راصد دو سال وایرلس گرفتم این روزها سیگنال آنتن کم شده
کسی می دونه آنتن جدید راصد تو پاداد کجا است چون قبلا نبش آریا شهر بود الان آنتن آنجا خالی است و سیگنال من هم ضعیف شده
دوستان سلام.گویا مباحث اینترنت وایرلس هم اینجا دنبال می شه.
من هم میخوام اشتراک وایرلس بگیرم .
حالا سوالم اینه که از چه شرکتی بگیرم سرعتش بهتره.به عنوان مثال این تعرفه هان:
راصد 128 ---3gig ماهی 21هزار تومان
پارس آنلاین 128---3gig ماهی 15 هزار تومان
شاتل (نیماد) 128---3gig ماهی 15.900 تومان
منطقه امانیه ست.
فقط سرعت دانلودتون رو با توجه به اشتراک "اسمی" که میگیرید،بگید
و اینکه کلا کدوم شرکت بهتره و بی دردسرتره.
ممنون:11:
سلام دوستان من از شاتل سرویس میگیرم در موقع ذانلود با اکانت رپید شر سرعت دانلود به یک هم نمیرسد ولی با اکانت رپید باز با 60 دانلود میکنم. دوستان مورد مشابهی داشتند؟
از طلوع رايانه لقمان بگير. سرعتش خوبه. ارزونتره. نامحدود هم داره.نقل قول:
بچه ها سرعت دانلود من 2 روزه که رو 5kb/s اومده! در صورتی که من این ماه سرعت 256 گرفته بودم...کسی مشکل مشابه من با پارس آنلاین نداره؟
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
ببخشـــــــــــــــــــــ ــــــــــــید آواتار منو کی جرئت کرد حذف کنـــــــــــــــــــــــ ـــــه؟
آدرس اين طلوع رايانه لقمان كجاست؟ميخوام اطلاعاتي از باقي سرويس دهنده ها هم داشته باشم-اللخصوص شركت راصد.
پارس آنلاین هم شلوغ شدهنقل قول:
مثل شاتل دچار کمبود پهنای باند میشه
در پست 1825 آدرس موجودهنقل قول:
راصد هم حتمآ تو تاپیک موجوده ولی من فعلآ Dial-Up دارم زحمت پیدا کردنش با خودت
با عرض سلام و احترام خدمت همه همشهریهای خوبم:11:
بنده 9 ماه پیش این تاپیک رو به منظور خدمت رسانی به شما ایجاد کردم تا به کمک هم بتونیم اطلاع رسان مفیدی برای سایر کسانی که در انتخاب سرویس اینترنتشون دچار تردید هستند باشیم.ظاهرآ 90% دوستان تا مشکلی نداشته باشند به تاپیک سر نمیزنند و حاضر نیستند پاسخگوی سوالات دیگران باشند!باور کنید من هم مثل شما کارمند انجمن نبودم و هیچ اندیشه ای به جز کمک رسانی به شما عزیزان من رو در این تاپیک فعال نگه نداشته بود.از این به بعد این شما و این هم تاپیک اینترنت شهرتون...
جا داره از :40:نیما جان:40: که در طول این مدت همکار اصلی من:10:بود و بحث وایرلس تاپیک رو زنده نگه داشت و وقت زیادی رو برای مشاوره برای بسیاری از دوستان گذاشت صمیمانه تشکر کنم:11:
از میلاد و امین عزیز هم که در این زمینه من رو همیاری کردند سپاسگزارم:11:
موفق باشید
برای کیانپارس چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین ازش وایرلس بگیرم؟ قیمت و خدمات خوبی داشته باشه؟
عزیز مگه میخوای از شهرمون بری؟نقل قول:
من هم هر سوالی که تونستم جواب دادم(نه فقط این تاپیک بلکه هر جایی که فکر کردم اطلاعاتم بدرد کسی میخوره...)
راستی من 20 بار اینجا نوشتم از کجا اشتراک بگیرم کسی راهنمایی نکرد آخر از پارس آنلاین گرفتم و الان حس میکنم انگار سرم به سنگ خورده:9:
حالا مگه میخواهی بری امیر جان ؟نقل قول:
فکر کنم تو اگه بری این تاپیک از اینی هم که هست سوت و کور تر خواهد شد ...
منم تا جایی که اطلاعات داشتم به سوالات دوستان پاسخ دادم .....
فکر کنم اگه نمایندگی اصلی پارس آنلاین توی برج وایرلس ارائه بده بهترین باشه ...نقل قول:
البته یه سوالی هم از فارا بکن (بین 4 و 5 اصلی کیانپارس طبقه 5 مجتمع کسرا)
با سلام خدمت دوستان خوبم من جمله fashion boy آقا امین و آقا نیما:11:نقل قول:
ضمن تشکر و قدردانی از زحمات تک تک این عزیزان ومیدونم اگه تلاش این عزیزان نبود قطعا تاپیک خوابیده بود :11:
یه 2 3 ماهی بود به تاپیک سر نمیزدم و از اینکه نتونستم کمکی برایه دوستان باشم واقعا شرمنده ام:11: و میدونم این وظیفه گردن دیگر دوستان افتاد:11:
حقیقت تقریبا اکثر شرکتایه ارائه دهنده adsl کیفیت سرویساشون مثل هم شده یکی از یکی بدتر و نمیشه بین اینها گزینه مناسب رو انتخاب کرد:2: الان دو سه هفته ای میشه که کیفیت اشتراک adsl پارس آنلاین بسیار بد شده:2: حتی با مسئولش هم تماس گرفتم و بشون اطلاع دادم اما پاسخ سوال منو اینطور دادند که ما وظیفه داریم اون مقدار سرعتی که با ما قرارداد بستید رو به شما تحویل بدیم مثلا 128kb 16k
خلاصه واقعا متاسفم که تو این شهر زندگی میکنم :2: جایی که اصلا به مشتری و فرهنگ مشتری مداری توجهی نمیکنن:2: و اصلا برایه وقت کسی ارزش قائل نیستن:2:
در نهایت برایه تمامیه این عزیران آرزویه موفقیت میکنم :11:
ابتکار نت چطور هست؟ پارس آنلاین میگه خانگی سرویس نمی دیم. فارا هم قیمتاش بالا بودنقل قول:
سلام خدمت تمام دوستان از جمله جناب fashion boy - esnforce میلاد خان و سایر اساتید محترم . منم واقعا تا اونجایی که از دستم بر اومده کمک کردم . اینو بدونید که تو ایران اینترنت هیچ معنایی نداره و همه شرکت ها سر و ته یه کرباسن . الان پارس
انلاین تا اینجا برای من خوب بوده و شبی 1 GB دانلود میکنم . ولی مطمئنم تا منطقه مخابراتی ما هم شلوغ بشه وضع من هم مثل بقیه میشه ! واقعا برای کشوری متاسفم که برای مردمش ارزش قائل نیست !!
ممنون .
امیر جان ما که کاری نکردیم. کار اصلی رو شما انجام دادید که روز اول این تاپیک رو ایجاد کردید که دوستان دور هم جمع بشن/ :11:نقل قول:
بخاطر مشغله کاری که دارم مدتی هستش کمتر میام. ولی هرجا که دسترسی به نت داشته باشم حتما یه سری به تایپیک میرنم.
راستی دوستان مرکز خرید زیتون تا 10 روز دیگه افتتاح میشه توی پاساژ هم نت 2مگ بصورت وایرلس پخش هستش.
آدرس:زیتون. فلکه سنگر مرکز خرید زیتون
جداً وایرلس 2مگ پخشه ؟؟
پس بساط ببریم پهن کنیم ... :دی
توی دانشگاهمونم جدیداً وایرلس پخشه ولی یوزر پس میخواد :31:
اینم بدون شرح من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست امروزم
سلامنقل قول:
من اطلاعاتی در مورد وایرلس ندارم، آیا اینترنتش فقط داخله پاساژه یا بیرون هم میاد؟ آخه ما خونمون تقریبا 100 متر باهاش فاصله داره، میشه از توی خونه حالشو ببرم؟:5:
این هم مال من
این هم از یک سرور دیگه
انگار یکم بهتر شده :20:نقل قول:
دوست عزیز فقط مخصوص پاساژ هستش .تمام 4 طبقه پاساژ رو کاور میده.نقل قول:
سلام دوستان. این بدون شرح ما!
سلام دوستان
خوشحالم که همچین تاپیکی موجوده و می تونیم به همدیگه کمک کنیم.
من حدوده دو هفتس که از صبانت (فارا) اشتراک 128KB گرفتم. سرعت دانلودش خوبه. اول صبح با IDM تا 120 حتی بیشتر هم میرسه. ولی مشکلی که دارم اینکه که حتی تو شرایط Idle و موقعی که هیچ کاری با نت ندارم، کانکشنم واسه خودش کنتور میندازه و سنت و رسیوش میره بالا. همه آپدیتا هم دیسیبل کردم، ولی باز اوضا تغییری نکرد! جالبه که تقریبا همیشه میزان سنتم 3 برابره رسیومه!! :18:
تقریبآ همۀ فعالیتای اینترنتیمو واسه این قضیه کم کردم و فقط کارای ضروریمو انجام میدم. حتی موقعی که کار ندارم با نت دیس کانکت میشم، دی ال تو روز هم که شده آرزو واسم... :41: اما باز تو 3 4 روز، 1.5 گیگ از پنهای باندم خورده شده!!
کسی می دونه مشکل از کجاس؟! ISP یا مودم یا تنظیمات نت ورکم؟!
ممکنه از ویروس باشه . با nod32 یه چکی بکن !نقل قول:
البته بعید نیست از ISP باشه،پارس ان هم یه زمانی از این کارا میکرد!
شما کدوم منطقه اید؟نقل قول:
احتمال اینکه مشکل از isp باشه کمه
حتما سیستمتون رو با یه آنتی ویروس آپدیت اسکن کن
شما با یه فایروال خوب چک کنید و ببینید سند و رسیوتون دقیقا از چه پورتی و از چه برنامه ایه(من Outpost رو پیشنهاد میکنم)
ویندوزم 7ه. فک نکنم هنوز ویروسی واسه این ویندوز نوشته شده باشه.نقل قول:
کیان آباد.نقل قول:
بالا هم گفتم، احتمال اینکه از ویروس باشه کمه، ولی با این حال نود 32 اپ دیت دارم. پس مشکل از ویروس نیست.
پیشنهاد فایر والم، خوبه. حتمآ چک می کنم ببینم نتیجش چی میشه...
مرسی. :11:
اگه مشکلم با کسی مشترکه و می دونه اشکال از کجاس، صواب داره یی نصیبمون نذاره! :46:
عجب سوپرایزی!:31:نقل قول:
واسه روزه اول بدک نیست!
مشکل از isp نیست ...نقل قول:
مطمئنی که همه ی چیزایی که توی ویندوز به نت احتیاج دارن رو غیرفعال کردی ؟
مخصوصاً ویندوز آپدیت رو ....
منم کیان آباد هستم و از همین isp سرویس دارم چنین مشکلی رو ندارم ..
راستی گفتی سرعت دانلودت با اکانت شبانه چنده ؟
دوست عزیز به احتمال بسیا زیاد سیستم شما ویروسی شده :19:
اینو به این دلیل گفتم که منم دقیقا مشکل شما رو داشتم (سند بسیار زیاد در مقابل رسیو کم)
حتما با یه آنتی ویروس قوی سیستمتونو چک کنید. البته به احتمال بسیار زیاد شما باید ویندوزتونو رو هم عوض کنید
اینم از اون حرفا بود:46:نقل قول:
خدا رو شکر انگار سرعتا خوب شدن...
فقط نمیدونم چرا پینگمو امروز انقد بالا میزنه
کسی هست اینجا 64 از رفاتک داشته باشه ؟ میخوام بدونم سرعت دانش چقدره ؟
سلام دوستان. من دو روزی هست که از پارس آنلاین سرویس گرفتم چند تا سوال داشتم ازتون.1-چراغ اینترنت روی مودم وقتی وصل میشم چشمک میزنه و ثابت نمیمونه آیا این طبیعیه2-توی این دو روز ساعت3 ظهر تا7 اینترنتم قطع میشه مال دوستان هم اینجوریه یانه درضمن خط تلفنمون فیبر نوری بود آیا به این ربطی داره یا نه؟
ببین مسلم جان از بچه ها فکر نمیکنم کسی اشتراک 64 داشته باشه! شما برایه 64 رویه 8kb/s حساب کن :11: اما برایه اطمینان یه سر برو شرکت ازشون در این رابطه سوال کن ببین چی میگن!! تو این چند روزه پارس آنلاین داغونه داغونه :13:نقل قول:
بچه ها من هنوز سرعت دانلودم از 5 یا 6 بیشتر نمیره....کسی نمیدونه مسکل چی میتونه باشه؟ آخه انتظار داشتم همه مشکل داشته باشن ولی فقط مثل اتینکه من مشکل دارم!!!!