من پارسال ترازم 6300 بود اینا درصدامنقل قول:
میخوام برای انتحاب رشته آراد انتخاب اول رو مهندسی فناوری اطلاعات ماهشهر بزنم که ترازش حدودا 4300 هست
ادب60
عرب10
دین50
زبان80
ریاض منفی1.7 خخخ
فیزیک60
شیمی50
Printable View
من پارسال ترازم 6300 بود اینا درصدامنقل قول:
میخوام برای انتحاب رشته آراد انتخاب اول رو مهندسی فناوری اطلاعات ماهشهر بزنم که ترازش حدودا 4300 هست
ادب60
عرب10
دین50
زبان80
ریاض منفی1.7 خخخ
فیزیک60
شیمی50
نقل قول:
عجیبه:13:
به نظرم شما ترازت رو درست نگفتی چون تراز 6300 با درصدهایی که گفتی نمیخونه!!
من تراز کل 6221 رو با درصد های زیر آوردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندسی فناوری اطلاعات ماهشهر : نمره آخرین فرد قبول شده در انخاب اول 88 : 4242 انتخاب دوم به بعد : 5333نقل قول:
نمره آخرین فرد قبول شده در انتخاب اول 87 : 4029 انتخاب دوم به بعد : 5210
ظرفیت : 100
رو چه درس هایی بیشتر سرمایه گذاری کنم ؟! من از تو عمومی ها زبان درصدم 70 به بالا هست. معارف 40-50
ادبیات 50-60 عربی 5-10 دصد!
اختصاصی ریاضی 15-20 درصد،فیزیک 15-30 درصد اما شیمی خیلی داغون هستم.
منفی میزنم حتی!
خیلی هنر کنم 20 درصد میزنم...شیمی پیش 2 رو با مبتکران کار می کنم(چون تا به حال کتاب تست برای شیمی نخریده بودم!!:31:)
به نظر شما شیمی و عربی رو تو این فرصت 3-4 ماه میتونم ارتقا بدم ؟:41:
نظر من اینه که تو این چند ماه روی مباحث حفظی شیمی کار کنی و اعتماد به نفست رو بالاتر ببری . اما برای بالابردن عربی بهتره کتاب تست مصطفی خاکبازان انتشارات otn رو بگیری. شیمی هم مبتکران برای درصدای بالا هم به درد میخوره . ببهترین کتاب تست شیمیهنقل قول:
تا میتوانید دانشگاه ازاد نروید
چون پول می دهید و میبینی کارت رو انجام نمیدن
بعد مثل من هر روز باید باهاشون درگیر باشی
حداقل دولتی میگی پول نمیدم
زورت هم نمیگیره
نقل قول:
آقا شما با همه دعوا داری !!(منظورم شاتل و تاپیک های دیگر است که خودت می دونی)
این جوری که نمیشه زندگی کرد.
اگه میخوای تو زندگیت موفق و آسوده خاطر باشی باید طرز فکرت رو عوض کنی و اینقدر درگیری ایجاد نکنی(اینو دوستانه گفتم):10:
خب بدیهیه کسی که دانشگاه دولتی خوب قبول بشه دیگه دانشگاه آزاد نمیره!نیازی به پست دادن نبود!!!
از ثبت نام دانشگاه آزاد چه خبر؟
دفترچه ها کی میاد؟
مثل اينكه گفتن هفته ي آخر بهمن ماه مياد !
يه كم ديگه صبر كنيد مياد...
با درودنقل قول:
نه همون شاتلی که می فرمائید سیستم خیلی خوبی پیاده کرده
شما فرض کن اگر ادارات این سیتسم رو داشتند میدونی ما چقدر جلو بودیم؟
اعتراضاتی داشتم که حل شد
ولی این دانشگاه آزاد رو جدی گفتم
اون هایی که رفتند می دانند.
پول رو می شماری و بهشون میدی
ولی امان از وقتی که یک کار داشته باشی. روزگارت رو سیاه میکنن
اگر هم بفهمند که بی عرضه هستی دیگه هیچ
به بالا دستی هم میخواهی اعتراض کنی؟ میشه معاون و رئیس دانشگاه
یعنی برمیگردی نقطه اول
این رو هم پس از من داشته باشید
بدترين درد بي تفاوتي در برابر مشکلات است.
سلام از بندست:10:نقل قول:
من خودم دانشجوی دانشگاه آزاد هستم
منظورم مدیریت مشکلات با توجه به شرایط بود و این که آدم چجوری با مشکلاتش کنار بیاد و صبر و حوصله داشته باشه.نه اینکه خدای نکرده بی تفاوت باشه
من خودم تو دانشگاه برای اینکه کارم راه بیفته هر چقدر مسئولین دانشگاه می پیچوندند و کارم رو انجام نمی دادند و یا جواب الکی می دادند و بد برخورد می کردند من باز هم خوب و با احترام باهاشون برخورد می کردم و کارم رو پیگیری می کردم تا بالاخره کارم راه بیفته.چون میدونم شرایط دانشگاه آزادی که توش هستم همین جوریه!(نه اینکه باهاشون بحث کنم واعتراض کنم و درگیر بشم چون اصلا فایده نداره)
این حرف، درست ترین حرفی بود که توی زندگیم شنیده ام.نقل قول:
راست میگه،هم باید پول بدی هم توهین بشنوی،از دربان دم در گرفته تا استاد و آبدارچی....
اصلا هم حرف درستی نیست
من مثال نقض هستم برای گفته شما
دانشگاه آزاد ما خیلی هم عالیه.آدمو خجالت هم میدن اصلا
این حرفا رو عمو محمود راه انداخته که یواش یواش کسی سراغ دانشگاه آزاد رو نگیره تا ورشکست بشه و این از بدبختیشه
هر چند که دانشگاه آزاد بیشترین دانشجو رو داره
فرهنگش هم بالاست. مثل سراسری نیست که دانشجوهاش از پشت کوه اومده باشن
اتفاقا بدبختی این هست که به قول شما همه بچه ها شهری هستند و فرفهنگشون بالاستنقل قول:
در نتیجه یعنی بی عرضه هستند
اگر عرضه داشتن یک اعتراض می کردند
شما بهترین دانشگاه ازاد که کرج و تهران و علوم و تحقیقات و قزوین باشه برو وضعشون رو ببین
فقط ساختمان زدن و بس
سیستم اموزشی و مدیریتی 0 هست
حالا حساب واحد های دیگه رو خودت بکن
همون پشت کوه ها که امدن پول نمیدن اعتراض هم میکنن
مشکل بی عرضه بودن دانشجو هست و بسنقل قول:
این که وضع همین جوری هست که حرف درستی نیست
یک روزی باید تغیر پیدا کنه
کارمند دانشگاه ازاد یک گواهی برو ازش بگیر
انگار داره مجانی برات کار میکنه
طرف مدیر یک بخش میشه که اصلا ربطی به تحصیلش نداره
مسئول وظیفه داره پاسخ بده
صرفا چون دانشگاه ازاد هست باید از کار در بروند؟
چون می دونن از دانشجو ازادی بخاری بلند نمیشه اونها هم کار نمیکنند و به شعار بسنده میکنند.
ما با مشکلات کنار نمیام اونها باید با ما کنار بیایند.
سلام .نقل قول:
من نميدونم شما دانشجوي كدوم واحد هستين ، اما واسه شخص من كه كرج درس ميخونم بايد بگم كه سيستم اداري,دانشجويي,مديريتي,است د ها همه و همه خوب هستن . برخورد بد من نديدم !
سطح علمي استاد ها به شدت بالا ؛ سطح علاقه به تحصيل دانشجو بالا ، سطح سيستم هاي آموزشي بالا...
اين بي انصافي هستش كه انقدر از دانشگاه آزاد بد بگيم به خاطر اينكه داريم بهش پول زيادي ميديم .
به نظرم اونايي كه گلايه از واحد هاي شهرستاني دانشگاه آزاد دارن ، خوب ميتونستن نرن ! كسي به زور مجبورشون نكرده بود . ميتونستن همت كنن دولتي قبول بشن ! يا يه واحد خوب آزاد...
الان دوستاي ديگه دارن يواش يواش از بالا تا پايين دولت رو ميشورن :31: خودتون خربزه خوردين ؛ پاي لرزش هم بشينيد ديگه . . . مثل خود من ;)
میتونم بپرسم شما دانشگاه امام علی درس میخونید یا سما کرج؟
چون من هر جفتشو دیدم زمان خودم واقعا افتضاح بودن البته افتضاحی سماکرج به شدت بالا بود
چه کودتاهایی میشد داخلش
بفرما این هم پاسخ دادن دوست ما!نقل قول:
واقعا من چی بگم؟
بیشتر درس می خوندی میامدی واحد آزاد بهتر؟
جالب بود حرفتون
سما فك كنم واسه كارداني يه سري رشته هاي خاصه . من همون مجتمع امير المومنين درس ميخونم . سما كه منم قبول دارم ؛ سطحش پايينه آره ! اما سطح علمي دانشگاه كرج خداييش بالاس آدم از حق نگذره !:20:نقل قول:
خوب آره ! به نظر من اوني كه مثلا رفته كارداني ، شهرستان فلان آباد داره درس ميخونه ، و مدام از بدي هاي دانشگاه آزاد ميگه ؛ خوب ميتونست بره دولتي بخونه ! بد ميگم ؟نقل قول:
اينم تراز هاي من بوده :
ولي كنكور آزاد با سراسري زمين تا آسمون فرقشه.....!
موفق باشين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نظرم همینه . دانشگاه آزاد علی رغم تبلیغاتی که علیه ش میشه از خیلی از دانشگاههای دولتی سرتره . یارو 3 میلیون پول پیشدانشگاهی رو میده حاضر نیست ترمی 500 تومن پول آزاد بده میگه کمر و میشکنه !!!نقل قول:
دوستان حالا که به انتخاب رشته دانشگاه آزاد خیلی نزدیک شدیم ، کارنامه های پارسالتون رو بزارید یه حدودی بیاد دستمون.
این کارنامه پارسال من:
موقعی که سوم بودما...پست کنکوری نیستم:31:)
بنده هم نظر دوستان را تایید میکنم از این بابت که دانشگاه ازاد خیلی جاها بهتر از دانشگاه دولتیه ؟!
بله راست میگید اگر بی عرضه باشید پولتونو که میخورند هیچ هیچ کاری هم نجام نمیدند ولی این حساب دانشگاه آزاد نیست حساب همه جا و هر اداره و .... است. دیگه دانشگاه دولتی که پول نمیدی دیگه هیچی کارت تمومه.
من هم میگم دانشگاه آزاد واجدهاش خیلی با هم فرق دارند پس نرید دوقوزآباد درس بخونید بعد کل مجموعه داشنگاه ازاد را ببرید زیر سوال.
شکر خدا من هر کاری داشتم به سرعت مشکلم را حل کردند. و سطح دانشگاه هم خیلی بالاست.
داداش من عزیز مننقل قول:
دانشجو در واحد شهرستان مثلا 800 تومن پول میده
شما در کرج هم 800 تومن پول میدی
ولی تو تقسیم منابع مشکل هست
وگرنه همه به مساوات از امکانات بهرمند بودند
تا جایی که من میدونم حداکثر قیمت بهترین رشته آزاد ترمی تو کارشناسی 600 تومن هست .نقل قول:
یک 360 حداقل شهریه ثابتنقل قول:
18 تا نظری هم بگیری
260 تومن
2 تا عملی هم
120
میشه 740
نقل قول:آقاي دانيال درست ميگه . يه ترمي هم كه عملي ها تعدادشون زياد بشه ديگه شهريه زياد ميره بالا...نقل قول:
ولي شهريه ي كارشناسي ناپيوسته ها خيلي بيشتره ! حدود 450 تومن شهريه ثابت دارن فقط !!!
خب اينم كارنامه امسال ما...مسخره نكنين ديگه:31: خب نخونده بودم:31:وضش قراره امسال بتركونم:31:
درصد رياضيات هم به علت طوفاني بودن و احتمال شوكه شدن شما محو گرديده است...فقط براي سلامتي شما!
يه چند تا سوال هم داشتم در مورد انتخاب رشته دانشگاه ازاد...
تو دانشگاه ازاد هم مثل سراسري بومي گزيني هست؟
دانشگاه هاي تهران مركز و شمال و جنوب:31: نسبت به علوم تحقيقات كه هم بهترينه چه وضعي دارن؟ اينا هم به خوبي علوم تحقيقات هستن؟
من الان ترم 6 کاردانی پیوسته هستم(ماشالا :31:) منتها درسم 7 ترمه تموم میشه.یعنی ترم پائیز بعدی رو که بردارم ترم 7 منه.میخوام این تابستون و ترم 7 رو تو شهر خودم مهمون بشم.
منتهای مراتب رفتم دانشگاه شهر خودمون ولی اونا گفتن ما کاردانی ناپیوسته داریم! و اطلاعاتی در مورد مهمان شدن نداشتن.
میخواستم بدونم آیا امکانش هست که بتونم اینجا مهمون بشم یا نه؟
ثبت نام دانشگاه آزاد کی شروع میشه؟
سلام . اين كه به نظر زياد مهم نمياد ! كارداني پيوسته و ناپيوسته فقط توي چند تا درس مشترك نيستن ؛ وگرنه 95% درس ها مشترك هستش . اين يعني چي كه ما پيوسته داريم ناپيوسته نداريم !!نقل قول:
شما اگه درس هايي كه ميخواي برداري ( كه حتما هم اختصاصي ها هستن ) اگر توي دانشگاه شهر خودتون ارائه بشه ، بايد به صورت مهمان پذيرفته بشي . التبه واسه اين جور مهماني و انتقالي ها يه كم آشنا بازي هم لازمه...
آره توي دانشگاه آزاد هم اين بومي بازي رسم هستش ، مثل سراسري ! مثلا %60 ظرفيت رو به بومي هاي استان ميدن . يا توي يك سري مقاطع ، دختر ها فقط ميتونن استان محل سكونت خودشون رو انتخاب كنن كه بومي اونجا هم باشن ! يعني يه علامت دايره به اين شكل ● دارن اون سري شهر ها .نقل قول:
يه چند تا سوال هم داشتم در مورد انتخاب رشته دانشگاه ازاد...
تو دانشگاه ازاد هم مثل سراسري بومي گزيني هست؟
دانشگاه هاي تهران مركز و شمال و جنوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به علوم تحقيقات كه هم بهترينه چه وضعي دارن؟ اينا هم به خوبي علوم تحقيقات هستن؟
بعدش هم كه خوب تهران جنوب و تهران شمال هر دو جاهاي خيلي خوبي هستن ! سطحشون خيلي بالاس ، وضعشون هم خوبه !
خدا از دهنت بشنوه.:11::40:نقل قول:
من اگه بخوام برای پائیز آینده مهمان بشم به نظرت از کی اقدام کنم؟
آشنای اساسی دارم (در حد مقامات بالای دانشگاه) منتها در دانشگاه مبدآ (دانشگاهی که الان اونجا تحصیل میکنم.)
مراحلش چیه؟
ممنون.:11:
با عرض سلام
نقل قول:
آقاي دانيال درست ميگه . يه ترمي هم كه عملي ها تعدادشون زياد بشه ديگه شهريه زياد ميره بالا...
ولي شهريه ي كارشناسي ناپيوسته ها خيلي بيشتره ! حدود 450 تومن شهريه ثابت دارن فقط !!!
و...نقل قول:
یک 360 حداقل شهریه ثابت
18 تا نظری هم بگیری
260 تومن
2 تا عملی هم
120
میشه 740
اوندسته از رفقا که دانشگاه آزاد رو انتخاب کردن اینم باید بدونن که نمیشه رو علم قیمت گذاشت(البته خودتونم میدونین)
بحث ابراز شهریه ها جهت آشنایی سایر رفقا خیلی هم خوبه
اما درکل علم قیمت نداره.ارزشش بالاتر از این حرفاست
آغاز ثبت نام آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی از سوم اسفند
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت:نام نویسی داوطلبان آزمون سراسری رشته های پزشکی و غیرپزشکی این دانشگاه برای سال تحصیلی آینده از دوشنبه3اسفند آغاز می شود.
محمدرضا مهراد فر افزود: این ثبت نام تا "15اسفند" ادامه خواهد داشت و متقاضیان می توانند با خرید دفترچه راهنمای ثبت نام و کارت اعتباری از مراکز پستی سراسر کشور با مراجعه به پایگاه مرکز آزمون به نشانیبه صورت اینترنتی ثبت نام کنند.کد:www.azmoon.org
وی تصریح کرد: داوطلبان رشته های پزشکی و پاره وقت برای4 "رشته محل" و داوطلبان رشته های غیر پزشکی برای6 "رشته محل" می توانند ثبت نام کنند.
معاون مرکز آزمون ادانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمون رشته های غیرپزشکی17و18 تیر و آزمون رشته های پزشکی "اول مرداد" سال آینده برگزار خواهد شد.
در آزمون سراسری 88 این دانشگاه در رشته های غیرپزشکی حدود640هزار داوطلب و در رشته پزشکی162هزار و857 نفر شرکت داشتند.
اگر اشتباه نکنم پاهر وقت غیر پزشکی جای 4 تا رشته میتوانند 6 رشته بزنند.
سلام !! میخواستم بدونم به غیر از علوم تحقیقات تهران چه دانشگاه هایی رشته ی هوا فضا دارن؟؟؟ اگه میشه تراز هاشون رو هم بذارید !!
ممنون
تراز من سال سوم دبیرستان که ازمایشی امتحان دادم ..متاسفانه سال پیش دانشگاهیم باز نمیشه...
دوستان اگه پاره وقت و تمام وقت رو انتخاب کنیم بعد اگه دو تاش رو قبول شدیم میشه یکیش رو انتخاب کرد و رفت یا محدودیتی وجود داره؟
مثلا تمام وقت قبول شی پاره وقت نتونی بری و....
دفترچه ترازهای سال قبل رو از کجا میتونم بخرم؟
سایت مبتکران گذاشته ولی بخوای پا کامپیوتر بخونی چشت در میاد
من هر دو تا شو شرکت کردمنقل قول:
هر کدام عشق شما میکشد بروید. :31:
سلام .نقل قول:
ببينيد اين سايت شايد كمكتون كنه !
قسمت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فك كنم ترازش هم بالاي 6500 هستش ، تا 7 هم ميره
دانشگاه صنعتي مالک اشتر وابسته به وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح - شاهين شهر اصفهان هم اين رشته رو دارن .
نقل قول:الکی نگو متاسفانه باز نمیشه!!! مرد باش بگو خالی بستم 6300 شدم!!!نقل قول:
شما کار خیلی بدی کردی که تو درصدایی که گذاشتی اطلاعات غلط دادی و ترازتو الکی گفتی.
چون شاید یکی بیاد اون درصد هایی که شما گذاشتی رو ببینه و فکر کنه با اون درصدا میشه تراز 6300 اورد و انگیزه ی درس خوندنش کمتر بشه و تلاششو کمتر کنه.
ازت خواهش می کنم تا مطمئن نیستی در مورد موضوعی پست نده چون من اکثر پستاتو خوندم(در کل P30world) متاسفانه در چندین پستت اطلاعات غلط دادی!!
نگو به تو ربطی نداره چون منم یکی از کاربران p30world هستم و واسم مهمه که همه ی دوستانی که اینجا هستیم به هم اطلاعات درست بدیم و به هم کمک کنیم:10: