خودم پیدا کردم:31:نقل قول:
تو تنضیمات ساعت یه گزینه داره نوشته
Display the clock on the titel bar.........
اگه روشن باشه به جای باطری ساعتو نشون میده
چه گزینه مزخرفی
باتشکر از خودم
خودم پیدا کردم:31:نقل قول:
تو تنضیمات ساعت یه گزینه داره نوشته
Display the clock on the titel bar.........
اگه روشن باشه به جای باطری ساعتو نشون میده
چه گزینه مزخرفی
باتشکر از خودم
از این برنامه استفاده کننقل قول:
tms-uninstaller
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
قسمت setting برید بعد قسمت Memory settingd سپس قسمت Main storage برید لیست برنامه های نصب شده رو میبینید. میتونید روی دکمه delete در جلوش کلیک کنید تا پاک بشه.
درضمن کدوم عربایزر رو نصب کردید؟؟؟
بچه ها 87 تا عکس از مراحل باز کردن این گوشی رو آپ کردم . دارم
تو یه تاپیک جدید میذارم . خواستید برید یه نگاهی بندازید گفتم شاید
براتون جالب باشه ببینید تو گوشیتون چه شکلیه:21:
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4948702#post4948702
EFY arabizer for omnia II
اگه پاکش کنم این مشکل حل میشه ؟
راستی بازی برای این گوشی با گرفیک بالا برای کل کل چی هست ؟
دوستان،کسی تنظیمات GPRS برای همراه اول این گوشی رو سراغ نداره؟ من که هر کاریش کردم کار نکرد، ولی برای ایرانسل اتوماتیک کار می کنه.
لطفا راهنماییم کنید.
نقل قول:
پاکش بکن . و اینو به جاش نصب کن ببین کارتو راه میندازه:
کد:http://www.4shared.com/file/207730432/a73b6643/MOBiDIV_Multilingual_Support_3.html
بازی حجم بالا و کیفیت بالا هم هست منتها من تو خطش نرفتم. بهترین راه هم برای دانلود این بازی ها اینه که بری تو سایتای آپلود فایل مثل 2shared 4shared megashare rapidshare , ... گذینه زیر رو سرچ کنی تا چیزای خوبی پید کنی:
WVGA GAME
دوستان ،من یه مشکل دیگه با فارسی ساز این گوشی پیدا کردم.
فارسی سازی که توسط saeedm1727 عزیز در پست 1773 معرفی شده بود خوب کار می کرد ولی بعد از چند روز دیدم که حروف رو جدا از هم نشون میده. پاکش کردم دوباره نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد. یه نسخه mobidiv که اسمش هیراد بود رو هم نصب کردم بازم همون مشکل بود.
برنامه microsoft arabizer رو نصب کردم که اولا قسمت مسیج هام رو سنگین می کرد ثانیا موقعی که روی پیام کلیک می کردم حروف رو رو همدیگه نشون میداد و قابل خوندن نبود.
راهنماییم کنید که چجوری یه فارسی ساز سبک بدون مشکل روش نصب کنم (ایکاش بدون هارد رسیت حل بشه)
در ضمن درخواستمم هم در مورد تنظیمات GPRS همراه اول هم پابرجاست.
خیلی ممنون.
آقا مال من يه چند تا مورد پيدا کرده . اولش اينه که اپرا باز نميشه
قضيه اين بود که يه صفحه سيو کرده بودم ريختم توش زدم باز کنه که فقط همون لودينگ امد ديگه نيومد
بعد اين که اين Samsung widget رو من يه مدت زدم نياد بعد الان وقتی ميزنم بياد فقط اين رنگ ها مياد ميچرخه !
بعد يه چيزی ! اين گوشی داغ ميکنه ! مشکل داره؟
دستتن درد نکنه !
اپرا مینی جاوا نمیدونم چرا با وایرلس وصل نمیشهنقل قول:
یه اپرا مینی هست که مخصوصه پاکته با وایرلس وصل میشه و gprs از اون استفاده کن
در مورد samsung widget نمیدونم ممکنه مثلاً رفته باشی تو پوشه های ویندوزو یه فایلشو پاک کرده باشی یا مثلاً یه برنامه یه کار مشابه اینو انجام داده باشه و...
مال من که داع نمیکنه البته اگه باهاش چیزی دانلود کنمو همش تو دستم باشه یکم گرم میشه
بله در هنگام شارژ در صورتی که باهاش کار کنید تقریبا میشه گفت داغ میکنه.نقل قول:
در ضمن من هنوز نفهمیدم .net رو باید واسه قطب نما کجا نصب کرد؟
سلام.
گوشی من مموری 16 داخلیش پریده!یعنی اصلا نشونش نمیده حتی توی pc.
لطفا کمک کنید:19:
گارانتی هم نیست,ولی شنیدم مشکل سخت افزاری نیست.
نقل قول:
نوشته شده توسط saeedm1727 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره برات پیدا کردم:
Pda:
Csc:
کد:
http://rapidshare.com/files/331958521/PDA_I8000NXXJA1_HW_40.7z.001
کد:
http://rapidshare.com/files/331961414/PDA_I8000NXXJA1_HW_40.7z.002
کد:
http://rapidshare.com/files/331965257/PDA_I8000NXXJA1_HW_40.7z.003
کد:
http://rapidshare.com/files/331967730/PDA_I8000NXXJA1_HW_40.7z.004
کد:
http://rapidshare.com/files/331954861/CSC_I8000NXXJA1.7z
Phone و eBoot
کد:
http://rapidshare.com/files/331968242/Phone_eBoot_i8000XXJA1.7z
نقل قول:
سعید جان همچنان منتظریم
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
نقل قول:
نگران نباش مشکل نرم افزاریه حل میشه اگه گارانتی داشتی برات درست میکردن ولی حالا که نداری یا باید ببری گارانتی پول بدی تا واست درست کنن یا صبر کنی تا یه نفر مشکل رو حل کنه و روی نت بذاره تا درست کنی
سلام
این محافظ صفحه داره دیونه ام میکنه
سه تا تا الان چسبوندم
همش زیرش هوا میره با وجود اینکه یه دونه مولکول گرد و غبار رو صفحه گوشی نمونده
چیکار کنم؟
من توی اين Widget هيچی رو پاک نکردم ! کاريش نکردم ! مشکلم تکرارييه منظورم اينه که قبلاً هم که Disable کرده بودم باز هم نميشد اين جوری شده بود !نقل قول:
در مورد گوشی داغ کردن هم وقتی شارژ ميشه داغ ميشه و وقتی که چيزی نشون ميده ( منظورم اينه که کليپ نگا ميکنم )
نقل قول:
فک کنم جنسش خوب نیست
من ازاون اول چسبوندم روش ولی تا حالا هوا نرفته زیرش
یخورده بنظر خودم ضخیم جنسش از بقیه بچسبایی که دیدم
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
داغ شدنش در چه حده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه مثل بقیه گوشیا هست که عادیه اگه بیشتره مشکل از باطریه...............
البته اگه زياد رو گوشي بمونه كم كم صفحه نمايش شما بعد از برداشتن اون آسيب مي بينه و معمولا كدر ميشه
جای خاصی نمیخوادنقل قول:
قبل نصب قطب نما اونم مثل بقیه نرم افزارها نصب کن
دوستان،منم به جمع مموری پریده ها پیوستم. یه هفته نشده که خزیدمش. خوشبختانه گارانتی داره باید تا پس فردا صبر کنم ببرمش خدمات ببینم چی می گن.
شنیدم که درستش می کنن ولی چجوری نمی دونم. رام عوض می کنن یا تعمیر سخت افزاری می کنن. خدا کنه پشتشو باز نکنن ، اونوقت گوشیم تعمیری میشه.
با هزار آرزو 500 بده گوشی بخر یه هفته ای خراب شه. :41:
چقدر ضد حاله امشب.
ناراحت نباش ایشا الله درست میشهنقل قول:
یادت میاد اخرین کاری که قبل از پریدنش کردی چی بود
یا به چه کاری مشکوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز.:11:نقل قول:
خوب که با گارانتیه پس.
ایشالله درست میشه.
میگم چجوری اینطوری شد؟ چیزه خاصی نصب کردی؟
فکر نکنم کار خاصی علت این اتفاق باشه. من تو این یک هفته کارای زیادی کردم. فیلم توش ریختم چند تا برنامه و 2-3 تا بازی.نقل قول:
چند تا هم فارسی ساز امتحان کردم . امروز یه ساعتی موسیقی گوش دادم آخر شب هنزفری رو وصل کردم تا آهنگ گوش بدم که یه هو هنگ کرد. گفتم ریستارتش کنم و...
من 2-3 تا برنامه بیشتر نریختم (مثل flash lite و مدیریت بلوتوث و از اینجورچیزا) یه تم Titanium هم دیشب نصب کردم ، 100درصد نمیشه یکیشو علت این اتفاق دونست شاید فارسی ساز شایدم جیزای دیگه.
چیزی که برام سواله اینه که چرا این اتفاق باید بیفته خوب یعنی سامسونگ که خودش هارد تولید می کنه باید اینجوری بشه. حیف که انگلیسیم خوب نیست وگرنه سوالم رو به خود شرکت ایمیل می کردم.
محتوای مخفی: درخواست کمک
دلیل پیدا شد ......نقل قول:
چند تا هم فارسی ساز امتحان کردم .
دقت کردیم تمام کسانی که مشکل داشتن با گارانتی بوده؟
فک کنم به خاطر رام های داغونی هست که خود گارانتی میزنه و اونم رو سری های بعد عید (فقط 6.5 ها)
مال من مال بهمن ماهه و تمام بلاها سرش اومده
آخ نگفته ....
منم گوشیمو تازه خریدم ! می ترسم مموری منم بپره :41:
گوشی من گارانتی داره ولی ویندوز 6.1 داره
این مشکل تا حالا برای 6.1 هم پیش اومده یا فقط 6.5 مشکل داره ؟؟
راستی تو فروم های خارجی گفته بودن با نصب رام این مشکل حل میشه ، 4-5 نفر هم امتحان کرده بودن و مشکلشون حل شده بود
رازل جان شما اول خودت یه آپدیت كن اگه درست نشد ببر گارانتی
مشكل نرم افزاریه موبایلستان یه سر بزن گفتن یه ساعته درست میشه و سریع تحویل میدن
تا جایی که فهمیدم باگ هایی که در touch player وجود داره باعث میشه این مشکل به وجود بیادنقل قول:
وقتی هنگ کرد از touch player استفاده می کردید ؟
به هر حال چیزی که معلومه اینه که مشکل سخت افزاری نیست و حل میشه
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اصلا نگران نباش چون مشکل پریدن هارد کاملا نرم افزاری هست و اصلا ربطی به سخت افزار گوشی نداره ، خوشبختانه گوشی شما دارای گارانتی میباشد که شما با مراجعه به مرکز خدمات شرکت پارس مایکروتل واقع در خیابان مطهری بعد از تقاطع سهروردی میتونی گوشیت رو دوباره مثل روز اولش ببینی و فکر میکنم که کمتر از یک ساعت بهت تحویلش بدن.
به احتمال خیلی زیاد این مشکل از نصب فارسی ساز روی گوشی به وجود میاد چون تا حالا کسانی که من با آنها مواجه شدم و دیدم که هارد گوشیشون پریده از نصب فارسی ساز یا پاک کردن فارسی ساز از گوشیشون بوده.
تازه اگر هم هارد گوشیت بپره چیزی از گوشیت کم نمیشه چون تازه میشه مثل گوشیهای HTC که اصلا هارد داخلی ندارند مانند HTC HD2
اصلا نگران نباش انشاالله گوشیت درست میشه و میشه عین روز اولش.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شما اول از چیزی مطمئن شو بعد با قاطعیت نظر خودت رو اعلام کن و بگو مشکل از فلان جاست.
دوست عزیز محض اطلاعت بگم که رامهایی که به صورت فابریک روی گوشی هستند استاندارد ترین رام ها هستند و در ضمن اصلا گارانتی این رام ها رو روی گوشی نمیریزه بلکه رامها در کمپانی سامسونگ واقع در کشور کره روی گوشی ریخته میشوند و گوشی ها به صورت پلمب شده وارد ایران میشوند و گارانتی اصلا نمیتونه در جعبه گوشیها رو باز کنه.
در ضمن بر طبق آمار مشکل پریدن هارد گوشی در رام های 6.1 از 6.5 به مراتب بیشتره.
باز هم میگم که تقریبا 95% مشکل پریدن هارد به علت نصب فارسی ساز بوده.
با سپاس.
این خارجی ها که دیگه فارسی ساز نصب نمی کنند ولی هارد اونا هم پریده :31:نقل قول:
احتمالا باگ touch player باعث پریدن هارد میشه
به نظرم هر کی میخره قبل از اینکه مموری بپره آپدیت کنه تا خیالش راحت بشه
نقل قول:
سلام
دوست من اشتباه نکن
این گوشیه به صورت خام وارد ایران میشه
بعد از اینکه ریجستر شدش رمهایی که خودشون کوک کردن رو میریزن روش
من خرداد ماه یه s5233 خریدم با گارانتی مایکروتل پلمپ جعبشو جلو چشای خودم باز کرد (چون برام مهمه)
بعد که داشتم تستش می کردم دیدم عکس کارمندای مایکروتل توشه
خوده فروشنده تعجب کرد گرفتش گفت بزار به خودشون نشون بدم یکی دیگه بهم داد.
سلامنقل قول:
دوست عزیز ترسی نداره دیگه.فوقش میپره میری یه مموری جدا میخری.قیمتی هم نداره اینروزا.
والا هنوز کسی نتونسته 100 درصد بفهمه سخت افزاری و یا نرم افزاری.
البته حدس خودم اینه که جریان اینطوری هست.:
بعضی موقع ها یه قطعه با یه ایراد نرم افزاری از کار میوفته مثل پریدون بوت یه گوشی ولی چنتا راه داره.امکانش هست اون قطعه رو به صورت سخت افزاری عوض کنن و دوباره فلش جدید بزنن و گوشی راه بیوفته و یا با یه باکس مخصوص به صورت نرم افزاری مشکل رو رفع کنن.
حدس خودم اینه که ماکروتل به صورت سخت افزاری عمل میکنه آخه اگه نرم افزاری بود با توجه به اینکه گوشی پر فروشی الان یه هکر و یا ... درستش کرده بود.
البته نمیگم به صورت نرم افزاری نمیشه بلکه راهش احتمالا هنوز پیدا نشده.
از خودتون تز ندید لطفاً :27:
اینو بخونید :
100درصد سخت افزاری نیست چون تو 1 ساعت درست شدهنقل قول:
سلام به همه.چند روزی ماموریت بودم و نبودم.بحث هنوز ادامه داره.اومدم بگم مشکلم حل شددیشب ساعت 1:30 اقدام به تعویض رام کردم ودرست شد.بال درآوردم. از همه که خواستند کمک کنن تشکر میکنم.خیلی کلیشه ای شد نه؟
سلام به همه
من امروز گوشیمو بردم نمایندگی اهواز تقریبا 1 ساعت نشستته بودم پیششون که مشکلشو حل کردن و الان حافظه ی داخلی گوشیم کامل برگشته
اگه بدونید چقدر خوشحال شدم داشتم بال در می آوردم
سلام دوستان
من هم گوشیمو امروز بردم نمایندگی تهران و مشکلم حل شد
انقدر خوشحال شدم که نگو و نپرس (فکر کنم از این پستی که دادم معلوم باشه)
من گارانتی نداشتم و 15450 تومن! هزینش شد
مال یکی دیگه هم که با تعویض رام دست شده
پس بهترین راه اینه که قبل از پریدن مموری گوشیرو به ویندوز 6.5.5 یا بالاتر آپدیت کنید
دوست عزیز شما تا حالا تو عمرتون چنتا گوشی داشتی یا چنتا باز کردی؟ که اینجوری حرف میزنید؟نقل قول:
فکر میکنید عوض کردن یه مموری داخلی گوشی چقدر کار میبره؟ تا حالا تو عمرتون شکلشو از نزدیک دیدید؟
تعویض یه فلش دقیقا مثل عوض کردن یه آی سی شارژ وقت میبره یعنی اگر وسایل آماده باشه 15 دقیقه نه 1 ساعتم.
نمایندگی هم جایی هست که همه چیز محیا هست و آماده.پس مطمعن باشید نه کار سختیه و نه وقت گیر.
در ضمن من نظر خودمو دادم.ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه.
من کلی گفتم شما به دل نگیر :27:نقل قول:
بحث این نیست که چمیدونم وسایل محیاست یا چیزی ... تو نمایندگی کلی گوشیهای مختلف هست و تو نوبتن و شما تا گوشیتو ببری دست به کار نمیشن ... شما اطلاعاتت پایینه چون تا حالا گوشی با گارانتی نخریدی
من گوشیمو دادم برام ویبرشو درست کنه که کار 10 دقیقه هم نیست ولی 2 3 روز گوشی دستشون بود
این یه مورد ... اما در صورتی که نرم افزاری باشه سریع میرن تو رجیستریش به طور مثال و خیلی سریع درست میشه
مورد دیگه هم اینه که یکی گفته با تعویض رام مشکل حل شده پس دیگه جای بحثی باقی نمیمونه که نرم افزاریه
دوست عزیز بازم حرف خودت رو میزنی.نقل قول:
یه گوشی مثل آی8000 یه مشکل تغریبا همه گیر داره.
بخاطر همین ممکنه خیلی راحت و زود درستش کنن.
مورد دیگه اون دوستمون که گفتن 1 ساعت دلیلش اینه که تویه اهواز بوده و یجایه شلوغ نبوده.
من کسایی رو دیدم که گفتن حتی 1 هفته گذاشتن گوشیشونو.خوب بنظر شما یه مشکل نرم افزاری 1 هفته برایه چی گوشیرو میزارن.
مورد دیگه اون دوستمون از کجا میدونه با تعویض رام درست شده؟ ممکنه یچیزی الکی بهشون گفته بودن.
و بازم مورد دیگه اگر کار با تعویض یه رام راه میوفتاد از ماکروتل زرنگتر زیاده تا حالا 100 نفر راهشو پیدا کرده بودن.
و مورد آخر:31: اینه که من نظرمو دادم .ممکنه درست باشه ممکنه درست نباشه.شما حق انتقاد داری پس راحت باش...
اهواز بوده دیگه بدترنقل قول:
من خودم گوشیمو دادم آی سی شارژشو عوض کنن فرستادنش تهران 2 هفته طول کشید ... هر جایی گوشیو باز نمیکنن
بعدشم اون کسی که گفته با عوض کردن رام مشکلش حل شده خودش رامو عوض کرده و کسی بهش الکی نگفته :27:
لطفاً دقیقتر متن بنده رو مطالعه بفرمایید
دیروز رفتم بازار موبایل پیشه نمایندگی سامسونگ گفتم میخام رام عوض کنم گفتم رام هایه شرکتی سنگینه
ازش پرسیدم اگه رام عوض کنم بعد خدایی ناکرده 16 گیگ پرید بازم تحت گارانتی هست یا نه/؟؟؟ گفت اگه مشکل پریدن رم بخاطر تعویض رام نباشه اره مشکلی نداره درستش میکنیم
گفتم چرا میپره گفت نمیگم کلی رفتم رو مخش گفت نمیگم ولی وقتی پرید بیا تا برات درست کنم
آره دیگه نبایدم بگه ... آخه با یه کار خیلی کوچیک درست میشه و نامردا 15 تومن میگیرننقل قول:
در مورد رام شرکتیم درست میگه
بهتره از رام لایت استفاده کنی که رم و رام خیلی کمتری اشغال میکنه و سرعتشم بیشتره
نمی دونم شاید حق با شماست تو ایران همه چی ممکنه.نقل قول:
اگر خودم آپدیت کنم از گارانتی میوفتهنقل قول:
درسته من داشتم با media player خود گوشی موسیقی گوش میدادم.نقل قول:
خیلی ازت ممنونم . ولی من به خاطر این هارد پول دادم که اگه هارد پائینتری بود شاید 50-60 تومن فرق می کرد. در مورد فارسی ساز هم باید بگم 90% کاربرا فارسی ساز نصب می کنند و معمولا چند تاشو امتحان می کنند پس چرا مال همه اینجوری نمیشه.نقل قول:
شاید شما درست می گید.نقل قول:
به هر حال تو شهر ما (اردبیل) فقط یه مرکز خدمات هست که فردا باید ببرم ببینم چی می گه. خدا کنه کار بلد باشه و به تهران نفرسته.
سلام
بچه ها اين تاچ OMNIA2 مزخرفه!!!
كفرمو دراورده!
بيشتر به ناخن حساس!وقلمش!! كندم Slowهم هست!