دوست عزیز شما موضوع رو بگو ما شروع میکنیم همون موضوع قبلی هستش یا عوض شده؟
Printable View
دوست عزیز شما موضوع رو بگو ما شروع میکنیم همون موضوع قبلی هستش یا عوض شده؟
فعلا که همون قبلیه
سلام به همگی! دیدن یه همچین توپیکی برام جالب بود! :46:من تازه عضو نشدم ولی تازه وقتشو پیدا کردم که به اینجا سر بزنم، امیدوارم منو تو جمعتون بپذیرین :20:
خوش اومدی نیوشا جان
منم 1 سالی دیر اومدم این تاپیک ، طبیعیه:46::11:
خوش اومدی دوست عزیز صفا اوردی
من خوانم نیستم ولی خانمها را دوست دارم
بچه ها ببخشيد كه وسط بحثتون دارم اين پست رو ميدم ولي واقعا درگير هستم...
مي خواستم منو راهنمايي كنيد
تازگي ها براي من يه خواستگاري اومده كه وضع مالي خوبي داره پسر خيلي بانمكي هست و قيافه ي خوبي هم داره من رو هم خيلي دوست داره و تنها مشكلي كه من با اون دارم اينه كه از نظر مذهبي كمي با هم فرق داريم نه اينكه بگم من آدم مذهبي هستم ولي از بعضي چيزها واقعا نميشه گذشت
حالا من نمي دونم چكار كنم و مي ترسم كه جواب منفي بدم و بعدا در آينده پشيمون بشم
يعني چي از نظر مذهبي باهم فرق داريمنقل قول:
يعني تاچه حد؟
مثلا اينكه نماز نمي خونه يعني اصلا بلد نيست نماز بخونه خوب فرق زيادي هست بين آدمي كه اصلا نماز نمي خونه با كسي كه بعضي وقت ها نماز نمي خونهنقل قول:
توي اين مسائل فرق داريم كه من مي ترسم با وارد شدن به زندگي مشترك جنبه هاي بيشتري از اين تفاوت نمايان بشه
خوب اين مشكليه كه بايد بشينين باهمديگه صحبت كنين حلش كنيد قابل حله :46:نقل قول:
سلام عزيزان
دلم براتون تنك شده بود .من هنوزم دسترسي به اينترنت ندارم و نميتونم مثل قبل رو نت باشم .ولي نترسيد زود زود ميام
carol جان من اگه جای تو بودم اگه اون پسر همه شرایطو داشت سعی میکردم باهاش حرف بزنم و با منطق اونو به کاری که میخوام ترغیب کنمنقل قول:
خیلی وقتا حل میشه. این بین اونو بهتر هم میتونی بشناسی ... منظورم عقاید مذهبیشه که خیلی مهمه
سلامنقل قول:
منتظریم خانمی .... سوتو کور شده اینجا از وقتی رفتی
ممكنه كه اين پسر خيلي چيزها داشته باشه اما چون ايمان واقعي به خدا نداره يا نميخواد با خدا باشه يا دوست نداره پس هيچ چيز نداره. فكر نميكنم شما بتونيد كار زيادي براش بكنيد خودش بايد ايمان قلبي پيدا كنه و نماز بخونه.نقل قول:
سلام بچه ها من یک چند وقتی نبودم موضوع درباره ی چیه؟
موضوع قبلی هنوز عوض نشده ...
از همه ي كساني كه راهنمايي كردند واقعا ممنونم ...
بچه ها من یک پیشنهاد دارم بیاید در مورد نقش زنان در مجامع علمی صحبت کنیم
البته شایدم زیاد خوب نباشه
نمی دونم
نقل قول:
سلام
تا این بحث تموم نشده من هم نظرمو بگم
البته نظرات قبلی دوستان را نخوندم
به نظر من
انجام شعارئر و فرایض دینی قطعا و حکما دلیل خوب بودن کسی نیست و انجام ندادنشون دلیل بر بد بودن( هرکسی اگر دوبرش را خوب نگاه کنه..مثالهای فراوونی از این حرف می بینه)
اما مسئله یه چیزه اگر واقعا واسه تو مهمه که همسرت به احکام دین عمل کنه(حالا به هر میزانی که واسه تو مهمه) درباره این خواستگار و این معیاری که نداره خوب فکر کن..چون بعدها توی زندگی مشترک کوچکترین چیزی می تونه حساسیت برانگیز باشه.... و اینکه مذهبی بودن در بین الویتهای تو مرتبه چندم را داره
ایمان قلبی و راسخ محکم داشتن به خدا یه چیزه..و احکام دین را عملی کردن یه چیزه دیگه
امیدوارم مفید باشه
دوستان من فکر میکنم بهتره بحث 2 رو شرع کنیم چون دیگه 1 خسته کننده شد
خوب من هم به جمعتون اضافه شدم. یه موضوع جدید و قابل پیشرفت جور کنید.
سلام دوست گلم عضویتت رو تبریک میگم:11:نقل قول:
خوش اومدی عزیزمنقل قول:
:11:
سلام خانم گلنقل قول:
خوش اومدی عزیزم.و تبریک بخاطر عضویت
اگر ممکنه یک کم خودتو معرفی کن گلم
موفق باشی:40::11:
بچه ها کسی با پیشنهاد من موافق نیست؟
من موافقمنقل قول:
موضوع خوبیه :46:
سلام به همگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..............اووووووووووووووووو وو یه عالمه وقته اینجا نیمده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می گین عجب بیمعرفته این ..... خوب راست می گین دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه اینکه یکی به من بگه موضوع بحث چیه ؟ البته امیدوارم دیگه یهویی غیب نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلااخره يكي بگه موضوع بحث چي باشه.؟؟؟؟
سلام به همگی
یه سوال
میتونه بحث باشه؟
" چرا بعضی از آقایون آواتارشون رو عکس دختر میذارن؟"
سلام به همه دوست جوناي خودم . خيلي جالبه تو اين تقثريبا يك هفته كه من نبودم اينجا فقط يك صفحه اضافه شده؟؟؟؟
اوا جون راه كوير جونم . عاطفه جان كجايين؟
-------------------------------
در جواب دوستمون كه در مورد خواستكارش سوال كرده بود نظرم اينه كه عسل بانو درست ميكه ايمان قلبي مهمتر از اينه كه يكي فقط دراز و نشست بازي دربياره به اسم نماز خوندن
ولي باز هم نظر خودت مهمه بايد بشيني با خودت فكر كني در اينده ميتوني اين وضعيت را تحمل كني يا نه!
====---====---===---==-
اوا جان سوال هم ميتونه موضوع بحث باشه
براي من هم جالبه 95% از آقايون از اواتار با عكس دختر استفاده ميكنند .
دوستان مثل اين كه خودم بايد بيام موضوع بحث را عوض كنم! شما ها كه بيكار نشستين
به خاطر اوا جون كه خيلي عزيزه موضوع اينبار باشه :
" چرا بعضی از آقایون آواتارشون رو عکس دختر میذارن؟"
عزيزم اگه جواب اين سوال رو پيدا كردي حتما به من بگو چون خيلي دلم مي خواد دليله اين كارشون رو بدونم
خب من فکر میکنم به این خاطره که عکس دختر قشنگ تره یا این که اونا ذاتا دنبال جنس مخالف هستننقل قول:
درسته خيلي هاشون اين كا رو ميكنن و من گاهي اشتباها فكر ميكنم دخترن. من فكر ميكنم به خاطر زيبايي يا علاقه خاصي كه مثلا به اون خواننده يا بازيگر زن دارن باشه.
سلام عزيزم :11:نقل قول:
بنده روزهاي تعطيل تشريف ميبريم دركنارخانواده دور نت اين حرفا رو خط ميكشيم :20:
البته درمورد موضوع منم اوايل خيلي اين سوال بود واسم چرا اقايون اواتار زن ميذارن بعد ميبينم عكس قشنگ گيرنميارن يا از يه خواننده يا بازيگر خوششون مياد يا ..... (بذار بازم فكركنم برميگردم ):46::27::27:
سلام سلام من اومدم
چه خبرا ؟
چه کارا می کنین؟
دلتون واسه منم تنگ شده بود؟
من که خیلی دل تنگ بودم به خدا
امروز توی tv شنیدم که ایران 25000000 جوون داره و اینکه تعداد پسر ها 200000 تا از دختر خانومای گل بیشتره...
اینو محض اطلاع آقا پسرایی که به اینجا سر می زنن نوشتم که دیگه فکر نکنن خبریه ...
ولی من بر عکسشو شنیدم... شنیدم که تعداد دخترا دو برابر پسرا هست!
اين شكل چيه ميفرستي
سلام خدمت خانمهای محترم و دخترای گل :
من اولین بار این تاپیک رو مرور کردم و از این به بعد منم تو بحثها شرکت می کنم .
خييييييلي خيلي خوش اومدي فعلا كه موضوع بحث مشخص نيست.:20: