منظورتون همون ویلا هست که تو شهر عمو مون هست؟ کجای ویلا ؟
Printable View
منظورتون همون ویلا هست که تو شهر عمو مون هست؟ کجای ویلا ؟
آرهنقل قول:
همونجا که عمو و مامان و خواهرت هستن!!
یکی از اتاقاست. توی طبقه ی اول. فکر کنم وارد که بشی سمت چپ
دقیق نمیدوم باید بگردی.
چندتا اتاقه.
یکی واسه اصلحه ها، یکی لباس ها ، یکی تابلوهایی که جمع میکنی ، یکی تابلو آدمایی که میکشی
بگیردی پیدا میشه.
لباس التایر رو کسی آزاد کرده؟
بله.نقل قول:
از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, 6 تا پلاک رو میتونین جمع کنین و تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.
من دوتاشو پیدا کردم تا حالا. اون داریوشه؟؟؟ نوشته کوروش رو کشته!!!!!!!!! چرا این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این علامتا که بهت ماموریت میده یکی رو بکشی ( اونی که ماموریت رو از پای یک کفتر نامه رسان می خونی) بی نهایتند؟ آخه من 5 تاشونو انجام دادم ولی تموم نمیشن!
- مگه چه شکلیه؟ :31:نقل قول:
- خیر. تموم میشن.
سلام
Havas میشه مثل نسخه یک بازی (با اینکه خیلی وقته ازش گذشته) داستان نسخه دو رو هم توضیح بدی ؟ مخصوصا آخرش
یکی از دوستان زحمتشو کشیدهنقل قول:
اون شنل ها هم توی همون شهری که بهت می دن تاثیر داره و مثلا درجه مشکوکیت!! با دزدی و ...بالا نمی رهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5201864#post5201864
سلام دوستان
اسساسین 1 قشنگ تر یا 2 ؟؟ ( 2 ارزش خریدن داره ؟؟ )
صد در صد 2 چون قابلیتاش بیشتره و تنوع ماموریتاش. بغیر از اون از نظر داستان و زمان اتفاق ماجرا خیلی با هم متفاوته. بنظر من 1 یه مقدار تکراری بود. سه تا شهر داشت که هر دفعه یه قسمتش باز میشد و ماموریتاش هم همه مثل هم بود. میرفتی تو شهر یه سری برج بود یه سری آدم بینوا که باید نجاتشون میدادی یه سری هم مسابقه.نقل قول:
ولی توی 2 شهراش متنوع تره. ماموریتای جذاب تری داره. قابلیتایی مثل شنا کردن و قایق سواری هم بهش اضافه شده و جنگیدنش هم خیلی جذاب شده. تنوع زره و اسلحه هم بیشتره.
خلاصه خیلی جذابتره. اگه از این سبک خوشت اومده شک نکن.
من از نظر داستاني يكش رو ترجيح مي دم ولي از نظر گيم پلي نسخه ي دومش بهتره.نقل قول:
فضای یک چون توی جنگ های صلیبی بود خیلی توپ تر بود ، ولی گیم پلی دومیش واقعا بهتره! در کل دومیش خیلی بهتره ، ولی اولیش هم ارزش بازی کردنو داره.
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
من تمرین نیزه و تبر ( Long Weapon - Two Hand Weaponn ) رو انجام دادم ، رو هم 20000 تا هم خرج کردم ، حالا چطوری با تبر بجنگم؟ یا با نیزه؟ چطوری گیرشون بیارم؟
میتونی از اسلحه سربازهایی که میکشی استفاده کنینقل قول:
من خودم یک رو بازی نکردم اما کسانی که یک رو بازی کردن میگن که نسخه دومش خیلی کاملتره . مطمئن باشین دو حتماً ارزش خریدن داره برای من بازی که تموم شده کمتر بازی ایی بهم میچسبه .نقل قول:
هر دوش قشنگه اما دوش خيلي بهتره.نقل قول:
البته به نظر من اگه دوش توي جنگ هاي صليبي بود بهتر بود.
ارزش خریدن داره ؟نقل قول:
هر کی این بازی رو نکنه ، خیلی تعطیله . به نظرم هر چقدر بابتش پول بدی بازم کمه .
اون اسلحه هارو که ورمیداره سریع میندازه رو زمین!!! نمیشه مثلا نیزه بخری با نیزه بجنگی؟نقل قول:
دوش مسلما قشنگ تره ولی یکش رو هم برای اشنایی بهتر با بازی بهتره بازیش کنینقل قول:
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
خب یکی دیگه بکش:31:نقل قول:
اون اسلحه هارو که ورمیداره سریع میندازه رو زمین!!! نمیشه مثلا نیزه بخری با نیزه بجنگی؟
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
در کل من جایی رو ندیدم که بشه تبر خرید
اسلحه های بزرگ مثل تبرزین و نیزه رو نمیشه خرید. بابا گفتن آساسین نگفتن شوالیه که!! :31:نقل قول:
وقتی اون اسلحه ها رو برمیداری همیشه همراهته مگه اینکه بدویی یعنی Space رو بگیری یا از در و دیوار بری بالا. ولی انصافا خیلی جنگ باهاشون جالبه.
یه نکته. برای گرفتن این اسلحه ها بهترین استراتژی استفاده از دست خالی (مشت) و دفاع به موقعه. یعنی وقتی طرف با نیزه میخواد سوراخت کنه سریع دفاع کن تا نیزه رو از دستش بگیری.
ای کاش می شد با نیزه رفت جلو :دی باحال میشد ، الان دیگه شمشیر التایر رو خریدم دیگه شمشیر دشمنا رو نمی گیرم ، ولی قبلا همیشه کارم همین بود ، با مشت می رفتم disarm می کردمشون ، بهترین راه جنگیدن همینه!
اگه پولت زیاد شد میتونی یدونه چکش بخری به نظرم قویترین اسلحه ac2 همینه
نه چکشش که شبیه شمشیرش هست . قوی ترین اسلحه اش هم altair's sword هست. بعد از این که لباسشو آزاد می کنی می تونی از مغازه به قیمت 40000 تا بخری.
سلام دوستان، میشه یکی آدرس تاپیک اساسسین 1 رو بده ؟ ممونو میشم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=139770&highlight=assassin+creed
من هر 30 تا کودکس پیج رو جمع کردم گذاشتم سر جاش ، بعدش پازلشو درست کردم ، شد کره زمین ، بعدش یک آهنگی زد و ... چیکارش باید کرد؟ بعدش باید چیکار کرد؟
هیچ میدونستین الطایر ایرانی بود . عجب افتخاری
دوست من الطایر ایرانی نیستنقل قول:
فقط برخی از منابع میگن که دومین اساسین از سمت چپ داریوشه
که اونها هم خیلی معتبر نیستن
پ.ن:حالا عجب افتخاری
سلام به همه
لطفا راهنمايي بكنيد
در يك مرحله گير كردم
ازم خواسته شده كه به يك شهري برم كه اونجا راهب ها برا مردم سخنراني ميكنن ميرم بهشون پول ميدم اول قرمز هستند وقتي پول وگرفتن آبي ميشن خلاصه كلي بهشون رشوه داديم ولي توفيقي نكرده .يه محدوده اي رو رونقشه به رنگ سبز نشون ميده كه تقريبا يه جور ميدون شهره كه يه كناري يه راهب مياد واسه مردم صحبت ميكنه كه اين چندمين باره كه بهش پول دادم.لطفا راهنمايي بكنيد اميدوارم آدرسي كه واسه مرحله بازي دادم بتونه به ياد دوستان بياره كه كدوم مرحله هستم .با تشكر
سلام من تو مرحله های اولی گیر کردم ..
چطور باید اون زن ها رو در اختیار بگیری....
اونجا که یک زنی وایساده دو گروه زن دیگه هم جلوش...چکار کنم...
اون دایره سبز محل ترگتتونهنقل قول:
از eagle vision استفاده کنید با کلید e تا مشخص بشه
در ضمن تو کدوم سکانس هستید؟
اون راهبی که بهش پول میدید واسه اینه که به وسیله مامورا شناخته نشید
به زنها پول میدی و همراهت میان تا سرباز هارو شمغول خودشون کنن دی:نقل قول:
----
دوستان عکس بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
آقا اين assassinscreed2 با assassinscreed2 brotherhood فرق ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا چجوريه يه توضيحي بديد....
ای بابا ، یکی کمک کنه دیگه ، بعد از این که 30 تا کودکس پیج رو جمع کردی و پارلشو حل کردی یک آهنگ میزنه ، بعدش باید چیکار کرد؟؟؟؟؟
تا جايي كه يادمه بايد با اون يارو (عموته داييته كيته همون) حرف ميزدي بعد بهت مرحله ميداد...فكر كنم ها
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
آقا قضيه اين assassinscreed2 brotherhood چيه؟؟؟؟
نسخه بعدی همین قسمته دیگه ، تاپیک داره خودش
نقل قول:
آقا قضيه اين assassinscreed2 brotherhood چيه؟؟؟؟
نقل قول:
نسخه بعدی همین قسمته دیگه ، تاپیک داره خودش
:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420567
اینو میدونم ولی با چه دکمه ای..من هرچی پول میریزم جلوشون کاری نمیکنن!!!!:41:نقل قول:
اگه درست فهمیده باشم کیا رو میگی نباید پول بریزی جلوی پاشون. مگه گدان؟! :31: خیلی مودبانه میری جلو و بدون اینکه بهشون بر بخوره دکمه E رو میزنی.نقل قول:
بالاخره بازیش تموم شد! حتما باید آخر اساسین ها چرت و پرت تموم شه! نمیشه توش جادو نباشه! بعدش اون زنه کی بود؟ یکم از صحبتاشو فهمیدم ولی از کلمه های خیلی قلمبه سلمبه استفاده می کرد ! بعدشم که خود دسموند شروع کرد با شمشیر اساسین ها آدم کشی حالم داشت بهم می خورد :2: ! ولی چه credit داره ها! اندازه کل بازی فقط کردیت داره!
اتفاقا به نظرم آخرش خیلی باحال بود مخصوصا شمشیر دزموند !نقل قول:
دوستان
بازی تموم نشده چرا میگین تموم شد؟
نسخه جدید که داره میاد ادامه ی این بازی هست. اگه پیش نمایش نسخه ی برادر رو دیده باشین هنوز بازی ادامه داره و جوای خیلی از سوالاهاییی که تو ذهن شماست رو بهش جواب میده!!
به نظرم دوستان زودی بازی رو تموم کنن که ا BROTHER HOOD شدیدا به این بازی وابسته هست. و مخصوصا آخر داستان!!! خود سازنده هم میگه ادامه ی 2 هست!
پس عحله کنین. یک ماه بیشتر وقت ندارین!!!
:31: