قبلا بچه ها از اونجا گرفته بودننقل قول:
با این وجود قبل از اینکه باز کنه کامل چک کردم و مشکلی نداشت
قبلا بچه ها از اونجا گرفته بودننقل قول:
با این وجود قبل از اینکه باز کنه کامل چک کردم و مشکلی نداشت
ایشالا که خوب هست،به هر حال من فقط یه مورد شنیده بودم،حالا که تو چک کردی حتما خوبه:46:
مجیک موس چیزه توپیه من باش کار کردم البته فقط تو مک خوبه :دی
723 مدل مجبوبی هست تو پرو .
البته به نظر من هیچی ایر نمیشه .
اگه ممکن هست یکی از دوستان در مورد وسایل جانبی زیر که همراه نوت بوک بود یه توضیح بده :
85W MagSafe Power Adapter
AC power cord
و اینکه قبل از استفاده چه نکاتی رو رعایت کنم.
پیشاپیش ممنون.
مبارک باشه:11:نقل قول:
لطف میکنی یه عکس از کاور کیبرد بزاری؟من یه مدل نقش رو دیدم 25 تومن میداد یکی از حروف فارسی رو روی دکمه enterزده بود چطور میشه از این حرف استفاده کرد وقتی روی این دکمه هست؟:2:
راستی ویندوزم نصب کردی؟شیر چی؟
سلامنقل قول:
مبارکت باشه و به دل خوش استفاده کنی
اون کابل واسه اضافه کردن سیم شارژره
تنها نکته ای که باید رعایت کنی اینه که وقت کار لپ تاپتو رو پارچه ی نرمی که از زیر جلوی خروجی هوارو می گیره مثل تخت یا متکا نذاری
نسبت به افتادن و ضربه خوردن هم باید حساسیت زیادی به خرج بدی همین
نقل قول:نقل قول:
من اول بصورت اپدیت نصب کردم و دو روز پیش بصورت کلین اینستال.
کلین اینستال رو هم از طریق هارد اکسترنال انجام دادم یعنی هارد رو بصورت بوتابل دراوردم
این کار رو می تونی با دیسک یوتیلیتی انجام بدی
لاین با اکثر برنامه های قدیمی مشکل داره و کرش می کنه باید نسخه جدید برنامه ها رو بگیری
بهتر لاین رو به 10.7.2 هم اپدیت کنی
نقل قول:
من دو روز پیش پایتخت بودم و یدونه ار این کاور کیبورد ها گرفتم
کلا دو نوع هستند یه نوعی که شما گفتی و روش حروف فارسی و اعداد حک شده که رنگ های متفاوتی هم داره و اکثرا بین 25 تا 30 تو من هستند
مشکل این نوع اینه که جلوی نور بک لایت کیبورد رو می گیرند و به خاطر همین من ازشون نگرفتم و بیشتر به درد کسایی میخوره که حروف فارسی روی کیبرد آشنا نیستند.
نوع دوم که به قیمت 10 تومن از پایتخت گرفتم نوع شفاف هست که نوشته های خود کیبرد از زیرش معلومه.
این آپدیتی که گفتی رو از کجا می شه گیر آورد؟
تو سایت اپل آپدیت خاصی واسه لاین ندیدم
نقل قول:
این نسخه فعلا برای دولوپرهاست برای همین تو سایت اپل نیست
لینک دانلود
به جای نقطه چین macs بزارکد:http://forum.--------/thread1223.html
سلام .
قصد خرید لپتاپ Apple تا رنج 2400 رو دارم ،
لطفاً پیشنهاد بدین همراه با ذکر دلایل .
زمینه کاری : شبکه ، برنامه نویسی و این مدل کارا .
ممنون .
mc721 تا 2400 خوب هستنقل قول:
دلیل هم خوب وقتی بهترین لب تاپ اپل تو این رج هست خوب قطعا همین رو باید انتخاب کنید والا ارزان تر از این لب تاپ های مک بوک ایر و مک بوک پرو 13 اینچی هست
نقل قول:
می تونی انواع مدل ها و لیست قیمت هاشون رو تو لینک زیر ببینی
مدل های مک بوک پرو نسبت به ایرها حرفه ای ترندکد:http://www.-----------/download/apple
naghsh.نت
نزدیک ترین مدل ها هم به قمیت شما 721 و 724 هستند
سلام .
مرسی ولی لینکتون فیلتر شده !
سلام دوستان، بنده هم قصد دارم تا به جمع مک بوک داران بپیوندم:دی
حدود 3 و 500 تا 800 رو برای اینکار اختصاص دادم،
اولا; لطف کنید بگید کم نیست؟!
دوما; با این پول، (مک بوک پرو میخوام بگیرم) آیا انواع مختلفی داره مک بوک پرو؟! آخه تو سایت اپل از مدل و اینا هیچ حرفی نزده!!!فقط میخواستم بدونم که با این پول چی میشه گرفت و...؟
آیا گارانتی بدرد میخوره؟! من آیفون گرفتم،بدون گارانتی ولی مطمئن بودم هیچ اتفاقی واسش نمیفته! تا حالا از اپل کلی چیز گرفتم،با گارانتی یا بدون گارانتی ولی هیچ وقت مشکلی پیش نیومده بود که نیاز به گارانتی داشته باشه،در ضمن تو ایران کاری برای (حداقل آیفون) نمیتونن بکنن،مثلا کامتل که فکر کنم گارانتی میکرد،میفرسته دبی!!
از دوستام شنیدم که قیمت سیستم اوریج باشه مک بوکت یا نه حدود 500 هزار تومان فرق داره!درسته؟!
میشه کنارش ویندوز هم ریخت و استفاده کرد؟!(سخته؟:دی)
در آخر،به نظرتون کم نیست این مقدار پول؟! اگر کمه حدود چقدر دیگه روش بزارم؟!
مرسی!!
:18:؟؟؟نقل قول:
لینک سایت نفش بود
می تونی خودت بری به سایت نقش و لیست قیمت هاشو ببینی
شما با این پول می تونی بهترین لپ تاپ اپل رو بگیری.نقل قول:
این مدل مک بوک پرو MC725 هست که قیمت با گارانتیش حدود 3,300 درمیاد
من 723 رو بدون گارانتی گرفتم و تا حالا که خدارو شکر مشکلی نداشته ولی اگه قیمت واست مهم نیست با
گارنتی بگیری بهتره.
دوستان من قصد خرید Mc700 رو دارم . نقش میده 1،650 و شرکت پارس رسانه با گارانتی و بیمه میده 1،610 . به نظرتون گارانتی پارس رسانه قابل اعتماد هست ؟ ؟
اگه می خوای با گارانتی بگیری به نظرم نقش بهترین انتخابهنقل قول:
حداقل سابقه خوبی تو این زمینه داره
40 تومن ارزشش رو نداره:41:
مرسی!نقل قول:
یه سوال دیگه:
میشه در کنارش ویندوز هم ریخت؟(سخته؟:دی) و آیا میشه نرم افزار کپی روی مک ریخت؟!
+
من در مشهد هستم،به نظرتون از همینجا بگیرم یا بیام از تهران بگیرم؟
آره می شه نصبش با سیستم های دیگه هیچ فرقی ندارهنقل قول:
نرم افزار ویندوزی روی مک نصب نمی شه اما روی مک کپی و کرک شده مشکلی نداره
اگه همینجا قیمت مناسب پیدا کردی بگیر به هیچ ضمانتی هم نیاز نداره
پولش مهم نیست . به خاطر بیمه میخوام پارس رسانه بگیرم که بیمه دزدی و آتش سوزی و ضربه و ... هم داره . البته فقط 60% رو بیمه میدهنقل قول:
نمی دونم واقعا با نظر کی اون یکی تاپیک بسته شد
تاپیکی که در روز حدودا 10 تا 15 تا پست داشت، حالا فرض از هر برند دیگه هم در روز 10 تا پست بخواد ارسال بشه، بعد تو 4 تا تاپیک هرکی بیاد از یه برند پست بده و اولم هرکی از سر نداشت شناخت تو یه تاپیک نامربوط پست بده تا یکی پیدا شه بهش بگه باید بری تو این تاپیک سئوالتو مطرح کنی و این همه پست ها قاطی بشه آخه چه وضعیتی می خواد به وجود بیاد؟
انصافا تو همین 4 ماهی که از سال گذشته لاقل 20 نفر که هیچ شناختی از لپ تاپ های اپل نداشتیم با جمع شدن تو اون تاپیک و مشورت و تبادل نظر و هم کاری تونستیم به یه نتیجه ی خیلی خوب برسیم که هم با شناخت کامل هم با قیمت مناسب اون چیزی که باید رو بخریم
و از اون مهم تر خود من حدود 15 تا دوست خیلی خوب پیدا کردم که الان که بعضی هاشون کم پیدا شدن واقعا دلم واسشون تنگ می شه
دعوا توش نبود پست نامربوط توش نبود پست خلاف مقررات توش نبود حتی تو تمام این مدت ندیدم یه دونه پست از کسی پاک بشه ( البته به جز یکی که همین اواخر راجع به فروش لاین فاینال تبلیغ کرده بود که پستش پاک شد)
حالا چرا یهو تصمیم به بستنش گرفته شد......
کاملا موافقم سعید جون.
اینکه به تفکیک برند باشه تاپیکا خیلی بهتره تا به تفکیک کارایی و درهم!
منم منطقی پشت این کار نمیبینم
گویا مدیریت امام زمانی بر این سایت هم اثر گذاشته!نقل قول:
منم موافقم واقعا کار بی برنامه ای بوده
قسمت اپل پی سی ورد به اندازه کافی با از دست دادن یوزر های خوبش سیر نزولی داشته که اومدن این کار رو هم انجام دادن
حالا به نظر شما بحث در مورد مک بوک پرو جزء کدوم دسته است؟ یکی میره تو قسمت لپ تاپهای مخصوص بازی واسش پست
می زنه یک میره تو لپتاپ های حرفه ای!!!!
چرا قیمت لپتاپ اپل نصبت به مدلای دیگه انقدر گرونه ؟! مثلا الان با 1 ملیون میشه یه لپتاپ در حد فضا پیما گرفت !
خودم اپل دوست دارم ولی دلیل گرونیشو دوست دارم بدونم و اینکه سیستم macbook pro 724 می تونه با این فضا پیماها رقابت کنه از لحاظ cpu و .. ؟
سلامنقل قول:
مطمئن باش که گرون نیستند. اپل یه شرکت تجاریه و واسش قیمت مهمه و تو این دنیا هیچ کس حاضر نیست واسه چیزی که ارزشش رو نداره 1 دلار اضافه بده
لپ تاپ های اپل از نظر کیفیت قطعات حرف اول رو می زنند به عنوان مثال همه لپتاپ ها LCD دارند
اما مثلا LCD لپتاپ دل واسش درمیاد 400 تومن، مال سونی با کیفیت بهتر در میاد 600 تومن و
اپل واسه کیفیت و تکنولوژی LCDهاش 900 تومن هزینه می کنه (عددها فقط جنبه مثال داشتن)
همینطور تو بقیه قطعات هم همینطوره اگه یکم سرچ کنی میبینی که تو هر قطعه اپل با بهترین شرکت ها تو اون زمینه قرارداد بسته
اگه دقت کرده باشی معمولا کسایی که لپتاپ های دل،ایسر، یا ... این مدل لپ تاپ ها رو میگیرن بعد از یکی دو سال سیستم شون رو عوض می کنند حالا یا به خاطر استهلاک بالای این سیستم ها یا به خاطر قدیمی شدندشون ولی واسه سیستم هایی مثل اپل و سونی این اتفاق خیلی کمتر می افته، درصورتی که افرادی که از اپل یا سونی استفاده می کنند معمولا نسبت به دسته اول حرفه ای تر هستند.
حتی بعضی از قطعات لپتاپ های اپل مثل رم یا کارت گرافیک فقط و فقط برای اپل طراحی شدند و به سفارش این شرکت و مخصوص لپتاپ های اپل تولید می شند.
این مثل این میمونه که یه شرکت اتومبیل سازی با توجه به قطعات موجود تو بازار یه اتومبیل طراحی کنه مثلا
چون شرکت بریجستون فلان لاستیک رو می سازه این شرکت با توجه به موجود بودن این نوع لاستیک تو بازار اتومبیلی طراحی می کنه که بتونه از این مدل استفاده کنه (بعضی از شرکتهای لپ تاپ سازی که قیمت سیستم هاشون پایینه دقیقا این کار رو می کنند)
ولی شرکتی مثل فراری اتومبیلی که طراحی میکنه با یه تکنولوژی خاصی این کار رو می کنه و واسه لاستیکش هم شرکت بریجستون بطور اختصاصی و فقط مخصوص اون مدل فراری یه لاستیک رو طراحی می کنه. اونوقت اگه یه نفر بگه مگه پراید با فراری چه فرقی می کنه هر دوتاشون 4 چرخ دارند و حرکت هم می کنند؟!!! مردم بهش می خندن
گذشته از بحث کیفیت از لحاض سیستم هم خیالت راحت باشه یه مدل لپ تاپ اپل تو عمل کاراییش خیلی بیشتر از سیستم هایی هست که حتی هم قیمت با اون هستند.
اینو هم بگم شرکتی مثل سونی وقتی تو لپتاپاش از تکنولوژی خوب استفاده می کنه قیمت لپتاپهاش سربه فلک میزه و تا 3-4 میلیون میره بالا!
باز هم میگم این یه تفکر ساده ست که کسی فقط با توجه به کانفیگ یه لپ تاپ بخواد در مورد قیمتش نظر بده،
اتفاقی که معمولا تو ایران میافته.
موفق باشی
ممنون از توضیح کاملت گرفتم چی شد :31:نقل قول:
فقط یه سوال ..
گرافیک Intel HD Graphics 3000 چقدر جواب گو هست ؟ و سی پی یو 2.3 i5 و 2.7 i7 فرقشون چقدره ؟؟؟
بین 700و 724 'گیر گردم قیمت مهمه واسم . من بیشتر واسه نت و کار با ایتبس و اتوکد میخوام حالا اگه بشه فیفا های جدیدم روش اجرا کرد خیلی خوبه ! :10:
هم در مورد CPU و هم کارت گرافیک تو این چند روز دوستان به اندازه کافی صحبت کرده اند می تونی مطالعه کنینقل قول:
ولی بهتره از تکنولوژی روز استفاده کنی 100% i7ها ارجحیت دارند.
صفحات اخر این تاپیک رو هم مطالعه کن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784&highlight=snow+leopard&page=408
اصلا قیمت اپل بیشتر از بقیه نیست
حدود 200 دلار واسه برندش می گیره که خب طبیعیه
بقیه شو بیاره قطعه به قطعه حساب کنی می بینی با بقیه هیچ فرقی نداره
مثلا قیمت سی پی یو کور آی 7 سندی بریچ رو هر لپ تاپی باشه حدود 600 دلاره
خب مثلا دل بیاد فقط یه سی پی یو 600 دلاری بذاره یعنی باید بقیه ی قطعات رو از دم مجانی حساب کرده باشه دیگه
قیمت هارد و رم و باتری و سوپر درایو و کارت گرافیک هم مشخصه دیگه
بخواد 1 دلار اضافه تر از حد مجازش بگیره که سوت ثانیه درشو تخته می کنن
اونجا امریکاست و سخت ترین نظارت ، مثل اینجا نیست که رو هرچیزی 13 هزار درصد سود بکشن
فقط در نظر داشتن همین یه نکته که اونجا نظارت به اندازه ی کافی هست کافیه تا به آدم آرامش خیال بده
البته بر عکس همینم هست که تو ایران رو یه لپ تاپ 2200 دلاری اپل تا یک میلیون هم می کشن که خب همینم بیشتر باعث گرون دیده شدن شده
دوست عزیز من خیلی رو این مورد گیر کردم و هر چی هم سرچ میکنم نتیجه نمیگیرم خیلی وقته دنبال این موضوع هستم میشه چندتا از نتایج سرچتون رو در اختیار ما هم بزارید؟ در این تاپیکنقل قول:
سلام. میشه توضیح بدید که مک بوک با مک بوک پرو و مک بوک ایر چه فرقی داره؟ چون ظاهرا هر کدومشون مدلهای مختلفی دارن
مرسی
سلام در مورد هر قطعه ای که می خوای بدونی بگو تا توضیح بدمنقل قول:
سلامنقل قول:
مک بوک بدنه اش آلومینیومی نبود و از نظر رم و سی پی یو و کارت گرافیک یه خورده پایین تر از مدل پرو بود که البته دیگه از خط تولید خارج شد
ایر مخصوص کارهای روزمره ی ساده با طراحی سبک و حمل خیلی راحت ساخته شده
که البته جدیدترین مدلش که تازه ارائه شده به غیر از کارت گرافیک از نظر سی پی یو و رم در حد خیلی عالی ساخته شده که دیگه نمی شه توانایی هاشو تو رده ی کارهای ساده و روزمره محدود دونست و کلا ترکونده دیگه
پرو هم که دیگه از اسمش مشخصه از نظر کاری بالاترین رده ی لپ تاپ های اپله
همه مدلهای اپل کیبوردشون بک لایت داره؟
یه دید کلی تقریبا در مورد همه قطعات اصلیشنقل قول:
میخوام بدونم اپل از چی استفاده میکنه که بقیه نمیکنن و یا چیو داره
در مورد نمایشگرش میدونم نیازی به توضیح نیست
ببین نمی شه گفت از چیزی استفاده می کنه که بقیه نمی کنن چون خیلی از قطعات ساخت خودشون نیست و ممکنه تو خیلی از لپ تاپ های دیگه هم مشترک باشه مثل سی پی یونقل قول:
ولی مثلا می خواد هارد بذاره می ره بهترین هاردی که تولید شده رو تهیه می کنه
مثلا اوایلی که تلویزیون های فلت اومد یادمه یه استوک اومده بود 7 میلیون اونم 10 سال پیش
بعد شرکت هایی مثل سامسونگ یا ال جی اومدن ال سی دی هایی با قیمت پایین تر تولید کردن که قشر متوسط هر جامعه هم بتونه بخره
ولی این کاهش قیمت با کاهش کیفت هم همراه بود دیگه
اما اپل با این رویکرد مخالفه و عقیده داره که باید جنسش بالاترین کیفیت رو داشته باشه حتی اگه تعداد مشتریش کم بشه که اینطوری هم نشده و سه ماه اول سال 2011 فکر کنم حدود 24 میلیارد دلار سود داشته و مثلا او اس جدیدش لاین با اینکه به صورت دی وی دی ارائه نشد در 24 ساعت اول 1 میلیون نسخه فروش داشته
یا مثلا یه کلیپی بود راجع به روش ساخت قالب آلومینیومی مک بوک پرو که نشون می ده چطور یه شمش بزرگ آلومینیوم رو تراش می دن تا یه قالب یه تیکه و باریک ازش در بیاد که نزدیک به 80 درصد اون شمش هدر می ره اما خب چی ازش در میاد !
تا انجا که می دونم ایر ها نداشتند که تو مدل های جدید هم بهشون اضافه شدهنقل قول:
دیگه فکر کنم همه دارند
بهترین جا برای اطلاعات بیشتر خود سایت اپل و بعد سایت های رویوها هست.نقل قول:
خودم بعضی از این اطلاعات رو تک توک تو سایت ها دیدم و خوندم.
موفق باشی
ببین دوست عزیز حرف شما درسته ولی آخه هارد خیلی دیگه تاثیر قدرتی نداره؟نقل قول:
من یه زمانی رو میگم که اپل دستگاههای خودشو میزد و کاری به پردازنده های اینتل نداشت
اون موقع میشد گفت آره چون داره سیستم خودشو میزنه با کیفیت بالا
اما الان تقریبا همشون دور و بر هم هستن کارخونه ای که قطعات اپل رو میزنه واسه 4 برند دیگه هم قطعه میزنه
اما واقعا قیمت محصولات اپل بالاست
نمیگم خیلی بی دلیله
درسته کیفیت نسبتا بالاتری هم داره
ولی واقعا تا این حد؟
من فک کنم یه بار دیگه هم گفته بودم قیمت آیپدی که 850 دلار میفروشن تمام شده واسشون 250 دلار در میاد (بررسی های یک شرکت هست از بقالی سر کوچه نپرسیدم)
دیگه تو ایران هم نور علی نور شده
وگرنه کی حاضره mac os ها رو به windows ترجیح بده
الان اگه باز هم حرف من واستون سندیت نداره میتونید برید سراغ برندهای قویتری که قیمت کمتری دارن
واقعا جابز خیلی خوب کارشو بلده
هارد معمولی یعنی غیر اس اس دی در سرعت تاثیر نداره، اما در عمر مفید سیستم و دیر خراب شدنش تاثیر داره
فکر می کنم مادر برد رو خودش تولید می کنه که خب مهم ترین قطعه ست
بعدم اگه قطعات رو از جای دیگه تهیه کنه که قیمتش مشخص می شه و دیگه نمی تونه از یه حدی بیشتر روش بکشه
400 دلار سی پی یو 200 دلار بدنه 400 دلار رم 200 دلار باتری 100 دلار شارژر 100 دلار هارد 50 دلار سوپر درایو
یکی از آشناها پارسال مجبور شده بود ال سی دی لپ تاپشو عوض کنه با هزینه ی ارسال تا دبی 600 دلار واسش تموم شده بود
200 دلار هم پول برندش
البته اینا قیمت خرید یه دونه ای هر قطعه ست و مسلما در تعداد قیمت کم تر می شه ولی خب مثلا قیمت کارت گرافیک رو نمی دونم، مادر بردشو نمی دونم، وب کم داره، مودم وایرلس داره ، ترک پدش جدا حدود 100 دلاره، کلی کابل و سیم توش داره و هزینه ی انسانی
تمام اینارو جمع کنی می بینی دستمزد زیادی نمی گیرن
از نظر قیمتی با لپ تاپ های هم رده ی سونی هم تقریبا هم قیمتن
و یه چیزی که بقیه ندارن طراحی فوق العاده ی مک بوکه که مسلما یه هزینه ای واسه اینم می گیرن دیگه
بلاخره فقط اپل نیست که محصول با کیفیتشو از قیمت تموم شده و عرفی گرون تر می ده
مثلا آیا واسه ساخت یه بوگاتی 1.200.000 دلار هزینه می شه ؟
شاید حتی 200.000 دلار هم هزینه ی ساختش نشه ولی 1 میلیون دلار روش سود می گیرن