سلام
میگم من از لپ تاپ به موبایل فایل سند کردم
اما از موبایل وقتی خواستم بریزم رو سیتسم تا به سه درصد میرسه خودکار ارتباط قطع میشه
برای فایل کوچک تر تا ده درصد
فکر کنم تا چند کیلو بایت بیشتر قبول نمیکنه مشکل کار کجاست؟
سلام
میگم من از لپ تاپ به موبایل فایل سند کردم
اما از موبایل وقتی خواستم بریزم رو سیتسم تا به سه درصد میرسه خودکار ارتباط قطع میشه
برای فایل کوچک تر تا ده درصد
فکر کنم تا چند کیلو بایت بیشتر قبول نمیکنه مشکل کار کجاست؟
سلام دوست عزيز
من تو مبحث شما نبودم ولي اين پست رو ديدم من اين مشكل رو سال قبل با يه اسوس K40 IPداشتم حل شد اين كارهارو بكن
جهت دوشاخه شارژرو عوض كن
شارژر رو تا حد امكان از دستگاه دور كن
هدفونت رو عوض كن
باتري هم رو سيستم باشه اگه نشد كه سيستم شارژر مدار نويز گير مناسبي نداره ونميشه كاريش كرد
اميد وارم حل بشه
سلام به شما BRONZ و تمام دوستان گل منگلی خودمنقل قول:
تست کردم
همه رو از برق کشیدم فقط شارژر به لپ تاپ وصل بود با یه گوشی دیگه امتحان کردم هیچ نویزی نداشت
راحت شدم:31::31::31:
با سلامنقل قول:
این مدلی که شما دارید صداش چطوره؟؟
سلام .
من از مدل Asus N73JQ خیلی خوشم اومده. می خواستم ببینم تو بازار هستش؟ یا راهی واسه خریدنش وجود داره؟ این لپ تاپ علاوه بر کانفیگ خوب خیلی هم زیباست.
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N73JQ-Notebook.40939.0.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطوري كه ميدونين ويندوز سون يه قابليتي داره كه به سخت افزارها امتياز ميده
لپ تاپم دو گرافيكه هست اين اميتازي كه داده براي گرافيك اوله يا نه براي گرافيكه دومه ؟؟؟
سلام.
کسی میتونه راهنماییم کنه که لپ تاپ Asus N73JQ رو چطور میتونم پیدا کنم؟ لپ تاپ خیلی قشنگیه که کانفیگش هم بالاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N73JQ-Notebook.40939.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/26e295f249.jpg
کد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/925f790a92.jpg
کد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/3868e34dec.jpg
دوستان الان بهترین لپ تاپ ایسوس تو رنج 750 تا 800 چی هست و با چه کانفیگی ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون :11:
بدون عدد که نمیشه گفت کدومه !!!نقل قول:
امتیاز ویندور کشکه
بررسی کردمنقل قول:
وقتی داشت تست میکرد چراغ دو طرفش سفید شده بود معلوم بود رفته گرافیگ دوم
امتیاز gaming graphic هم شده بود 6.4
البته قبلش جدیدترین درایور انویدیا رو دانلود کرده بودم
پی نوشت :
این سایت انویدیا مثل اینکه ما رو تحریم کرده بدون چی چی ان نمیشه چیزی دانلود کرد
با سلام
وقتی نرم افزار خود ایسوس رو روی دستکتاپ زدم اگر اشتباه نکنم برای گرفتن ریکاوری میره از دیسک مخفی استفاده میکنه و اطلاعاتش رو میریزه رو دیسک درست گفتم؟
حالا من 2 تا درایو دارم یکی سی هست و یکی دی
یعنی من هر تغیراتی تو ویندوز ایجاد کنم برذنامه بریزم و ... . ربطی به درایو مخفی نداره و اون تغیریس توش ایجاد نمیشه؟ و تغیرات در درایو سی یعنی ویندوز انجام میشه؟
یعنی ریکاوری که الان بگیرم با ریکاوری یک ماه دیگه بگیرم و روی دیسک بریزم. یکی هست؟
نه از اون پارتیشن نیست. از ویندوز در اون حالت هستش.نقل قول:
همون ارجینال رو یه دیسک بزنید کافیه
بعضی از دوستان که مخالف اسوس هستند باید بدونند که همه بند ها خوب و بد دارن من خودم با در طول 10 سال با اکثر برندها کار کردم اما ایسوس کمترین اذیت رو برام داشت و یونی بیشترین رو و .............. اما بحث قیمت نمی تونه ملاک کاملی باشه چون بستگی به استرتژی سازنده وسود مورد نظر هزینه تولید و ..... دارد در ضمن چون جامعه ما سنتی هست و افکار سنتی داره پذیرفتن چیزای جدید همیشه سخت بوده اما باید منطقی بود اما به نظر من برتری ایسوس به این است که برای هر قشری با هر درآمدی مدلی دارد وبین 500 هزار تا 5 میلیون تومن دارد... اما سونی این طوری نیست و دل جدیدا داره این طوری میشه اما پاناسونیک لب تاپهای فوق العادهای داره سری tough book قیمتی بالای 5 میلیون داره برای core i5. چود ویژگیهای منحصر به فردی داره ..... اما این لب تاپ رو از 10 تا یکی قبول دارن...اما دلیل بر بد بودنش نیست...در کل من خودم اول ایسوس بعد دل بع سونی و...... ترجیح می دم
نفهمیدم چی شد راستشنقل قول:
منظورم این هست ریکاوری که الان میگیره با یک ماه دیگه فرق داره؟
یعنی اپدیت و نرم افزار نصب میکنیم تو دیسک ماه دیگه هم میاد؟ یا خیر؟
یا اون درایو مخفی هستش و هیچ تغیری توش اعمال نمیشه.
کسی اطلاع کافی از مدل G53jw داره؟
می خواستم بیشتر با این مدل آشنا بشم و بدوونم که چه فرقی با G73 و G51 میکنه .
تشکر ....
دوستان من یک لپ تاپ K52 دارم که میخوام هاردشو عوض کنم
خودم میتونم عوض کنم یا باید بدم نمایندگی؟
تغییر میکنه. ریکاوری از ویندوز هست نه درایو ریکاورینقل قول:
خودتون میتونید عوض کنید ولی از گارانتی خارج میشه کلا اگه هارد رو عوض کنیدنقل قول:
دوستان من یک لپ تاپ K52 دارم که میخوام هاردشو عوض کنم
خودم میتونم عوض کنم یا باید بدم نمایندگی؟
پس این باید بهش گفت بک آپنقل قول:
والا من با لپ تاپ زیاد کار نکردم و نمیدانم این صداش نسبت به بقیه چطور هست. :2:نقل قول:
باسلام
ایسوس سری k چیش خوبه تا 1میلیون
سلام
توی وب سایت یک فروشگاه ، قیمت ASUS G53JW-A1 15.6" LED N رو زده بود 1422000
مدل ASUS N73JQ-A2 17.3" LED N رو هم زده بود 1299000
می خواستم ببینم یعنی قیمت این مدلها واقعا همینه ، چون با توجه به کانفیگشون و وضعیت بازار ایران ، خیلی ارزون به نظر میان
آقا یکی هم به پست ما یه نگاه بندازه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اقا سلام
کسی با سری U کار کرده؟
این UX30 عجب طراحی داره ، چفدر زیباست، ولی حیف از کانفیگ، اگه یه گراف 512 روش بود!
من بین U45JC ,U30JC موندم!؟
کسی می تونه کمک کنه؟
مرسی
باسلام
آیاسری k ایسوس هنوز تولیدمیشه توبازار هست میخوام یه دونه انشاءالله بگیرم باتشکر
سلام من دنبال یه نوت بوک با سی پی یو Cor i 7،رم 4 گیگ،گرافیک 1 گیگ،15 یا 16 اینچ هستم
چی مدلی پیشنهاد میکنید؟
تا دلت بخوادنقل قول:
k52
k42
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
بستگی به مانی دارهنقل قول:
تا 1.3 معمولآ سری k هست مثل
k52
تا 1.5 یا 1.6 سری n
N53jqتو بازار نیست
n61jq
از 2 به بالا سری g یا game
باسلام
از آقا HESAM تشکر میکنم
باسلام
کسی میدونه فرق K42 و K52 چیه؟
این قضیه JC JR JK . . . چیه؟
خیلی ممنونم
مدل های مختلف و امکاناتش فرق داره شما اسمش کاملش رو تو گوگل بنویس و تهش بنویس specs برات میاره مثلا :نقل قول:
k52jc specs
??????????نقل قول:
درسته؟
پس ریکاوری با بک اپ چه فرقی داره؟
mhadishiran عزیز
پارتشین بندی رو با چی پیشنهاد میکنید>؟ که درایو ریکاوری هم سر جاش باشه
باسلام
به من بگید بهترین لپ تاپ زیر 1میلیون چیه و مشخصاتش رو هم بفرمایید؟
این سومین جاییکه پست میدم تا شاید بزرگواری جواب بده
با تشکر
با سلامنقل قول:
11600000 بده و ايسوز 53nj بگير درايور هم داره بك هم نميخواد و i5 هست و يادت باشه كه i7 انچنان سرعتي اضافه تر نداره اما گرمايي كه توليد ميكنه و ميزان مصرف باطري بالاست
اما اين پيشنهاد منه واز اساتيد بپرسي ضرر نميكني
یا با آکرونیز یا با نورتون گوستنقل قول:
سلام دوستان
من به يك مشكلي بروخوردم:وقتي لپ تاپم درحالت standbyeقرارداره و ازاين حالت خارجش ميكنم و وايرلس روشن ميكنم يك دفعه هنگ ميكنه!وبايد بانگه داشتن دكمه turnoffخاموشش كنم!به نظر شما علتش چيه؟
درود به همه دوستان
اگه میشه به من کمک کنید تا بتونم تصمیم بگیرم بین dell L501x و asus A42ja یکی رو انتخاب کنم .اگه کسی با این دوتا لپ تاپ کار کرده یا اطلاعات خوبی ازشون داره به من کمک کنه تا یکی از این دوتا رو بگیرم.
اگه میشه اخرین قیمت این دوتا رو هم اگه میدونید بگید خوشحال میشم.
سپاس از همه شما:10:
سلام.من یه لپ تاپ با این کانفیگ خریدم. asus k52f
core i3
ram 3gb
hdd 320gb
vga intel 1gb
لطفا بگین درایورهاشو از کجا و چیا رو دانلود کنم ممنون.
با نام خدا وسلام
دوستان من پسر عمم قصد خرید n61jq داشت که تو اصفهان گیر نیاورده بود خالا می خاد n43jq بگیره نظرتون راجع بش چیه؟؟؟؟ تا 1500 چی مدل دیگه ای از asus پیش نهاد میکنید . واسه استفاده از برنامه های معماری و بازی می خاد.
با سپاس............
............ مدیر محترم پاک بشه
............ مدیر محترم پاک بشه