سلام خسته نباشيد آيا راهي هست تا بشه ويبره صفحه كليد را خاموش كرد موقع تايپ
وهمچنين ويبره ي منوهاي خود گوشي
خودم فهميدم بايد از طريق پروفايل خاموش كني
Printable View
سلام خسته نباشيد آيا راهي هست تا بشه ويبره صفحه كليد را خاموش كرد موقع تايپ
وهمچنين ويبره ي منوهاي خود گوشي
خودم فهميدم بايد از طريق پروفايل خاموش كني
این سئوال بود یا آموزش یا اسپم؟ :31:نقل قول:
هرچی بود خیلی باحال بود
چه حالی میده ساتیو
این بازی های HD پرحجم که هرکدومشون 60 مگه رو روش وصل کردم عجب گرافیکی داره روی N97 نصب کنی گوشی ریست میشه!
بچه ها یه سوال.. ساتیوی شما هم اس ام اسش ویبره نداره؟؟
من احساس میکنم اون اولا داشت ولی الآن نداره.. شایدم اشتباه میکنم :13:
دوستان اگه میشه یکی طریق آپدیت کردن ساتیو رو بگه.
PC Suite و Update Service رو دانلود کردم.
...
گوشیتو با کابل وصل میکنی به کامپیوتر.. Update Service رو اجرا میکنی برنامه اول خودشو آپدیت میکنه بعد گوشیتو انتخاب میکنی میگرده آپدیتشو پیدا میکنه و مراحلشو خودش توضیح داده که گوشیو خاموش کنی و باطری و در بیاری و ... فقط شارژ گوشیت باید پر باشه و اگه خواستی فرمت هم بشه یه بک آپ از گوشیت بگیر
به خاطر راهنماییت دستت درد نکنهنقل قول:
فقط اگه میشه درباره اون مرحله درآوردن باطری و خاموش کردن گوشی یه کم توضیح بیشتری بده.
یعنی وقتی که گوشی به کامپیوتر وصله و برنامه آپدیت فعاله بگیرم گوشی رو خاموش کنم و باطری رو در بیارم!
ببین خود برنامه زمانش که برسه بهت میگه چیکار کنی.. در حالی که گوشی وصله باید گوشیو خاموش کنی بعد باطری رو در بیاری و دوباره بذاری فکر کنم بعدش یه دکمه رو باید نگه داری.. برنامه رو اجرا کنی متوجه میشی مشکلی نخواهی داشت راحته
دستت درد نکنهنقل قول:
برم ببینم چی میشه.
...
در ضمن چرا ساتیو حالت Kinetic scrolling نداره؟ همون که منوها به صورت آبشاری حرکت میکنن. توی 5800 داره.
توی آپدیت جدیده فعال شده؟
سلام
دوستان اینم یه سایت مخصوص گوشی Satio گفتم اینجا بزارم تا استفاده کنید
کد:http://satio-sonyericsson.com
همین الان تست کردم داره احتمالا گوشی شما یه reset بشه حلهنقل قول:
خیر قبل از اینکه گوشیو به کامپیوتر وصل کنی باید باتریو دربیاری 30 ثانیه بیرون بمونه و دوباره باتریو بذاری و برای وصل کردن هم باید دکمه سبز رو نگه داری و کابل رو وصل کنی که اگه درست انجام شده باشه چراغ قرمز گوشی روشن نمیشه و کامپیوتر هم یک بوق میزنه بعد از اپدیت هم باتریو دربیار و دوباره بذارنقل قول:
الان مشغول آپدیت کردن گوشی هستم.
تا الان از 103 مگابایت حدود 26 مگابایت رو دانلود کرده.
وقتی 17 مگ شده بود یه ارور داد که دانلود رو قطع کرد. میگفت که باتری رو فول شارژ کنین! ولی شارژ باتری فقط یکم خالیه.
دوباره وصل کردم و دیدم ادامه دانلود اومده و از اول دانلود شروع نشد. خیلی خوبه
فعلاً مشغولیم
....
الان شده 64 مگابایت.
نمیدونم شارژش چقدره. یه وقت موقع ریختن آپدیت روی گوشی شارژ تموم نشه :18:
بعد از اینکه فایل ها رو دانلود کرد چقدر طول میکشه تا روی گوشی بریزه؟؟
در ضمن سرعتم ADSL 128 هستش.
بچه های بالاخره آپدیت تموم شد :31:
گوشی آپدیت شد و من الان دارم لذت میبرم
1- نه دوست من متاسفانه ساتیو چون سیمبین هستش تصویر متحرک نمیتونی تو صفحه اول بزاری این مشکل سیمبینه:46:نقل قول:
2- بله باید آپدیت کنی برا ساتیو فقط یه آپدیت امده
نقل قول:
پس چرا روي ويواز متحرك هست هوم اسكرينش؟
آقايون گوشيمو ميخاهم آبديت كنم الان گوشيم زبان فارسي دارد چيكار كنم با ابديت جديد سوني اريكسون زبان فارسي نپره..
ورژن فعلي r1bb041
اگه از اول فارسی داشته بعد از اپدیت هم خواهد داشت و مشکلی نیستنقل قول:
اقايون گوشيمو كه وصل ميكنم به كامپيوتر يك چيزشو به اسن U1 نميشناسه البته پيسي سويتم نصب كردم كه باز اونم 2 تا فايل ميگه بايد از سايت مايكروسافت بگيري كه يكيشو گرفتم ولي دووميش پولي....
سرویس پک 3 رو بگیر نصب کن.ویندوزت قدیمی هست.
برای اپدیت نیازی به pc suite نیست و خود برنامه اپدیت به تنهایی کفایت میکنهنقل قول:
pc suite و برنامه اپدیت رو پاک کن و اگه میخوای دیگه خیلی محکم کاری بکنی برو توی device manager کامپیوتر و اخرین گزینه که بنام universal serial bus هست رو باز کن و هر چی توش میبینی unistall کن(کلیک راست میکنی و سپس unistall ) پس از این کار کامپیوتر رو restart کن و صبر کن تا خودش بصورت اتوماتیک usb ی کاپیوترت رو بشناسه و نصب کنه
البته اگه موس کامپوترت از نوع usb هست باید این کارو با کیبورد یا موس غیر usb انجام بدی
اگه میبینی حالش رو نداری فقط پاک کردن pc suite و برنامه اپدیت و سپس نصب اپدیت رو انجام بده ولی اگه باز هم نشد به همون روشی که گفتم عمل کن
بچه ها سلام
دیروز بعد از آپدیت کردن گوشیم :31: یه چند تا فیلم با کیفیت WVGA گرفتم. هم توی تاریکی، هم توی محیط روشن و هم در حالت حرکت سریع.
یعنی فقط باید بگم که اصلاً انتظار نداشتم که کیفیتش اینقدر بالا باشه :18:. هم فیلم برداریش وایده و هم کیفیتش فوق العاده هستش. فکر کنم از نظر کیفیت و جزئیات از ویواز هم بالاتر باشه. از کیفیت VGA خیلی خیلی بهتره.
...
حالا سئوال:
1- Gesture control توی این گوشی چیه؟؟؟! توی Gsmarena هم نوشته که ساتیو ساپورتش میکنه. فکر کنم کار این قابلیت اینه که میشه با حرکت دست گوشی رو سایلنت کرد یا یه کارای دیگه ای کرد. مثل یه مدل سامسونگ که ایجوری بود. حالا میخوام بدونم که چطوری اینو فعال میکنن. :5:
2- MyLook توی چیه؟؟؟؟ همون که توی منوی برنامه ها هستش. هرچی باهاش ورمیرم چیزی متوجه نمیشم.:13:
وقتي گوشي مثلاً رو ميزه زنگ ميخوره اگه بچرخونيش و پشت رو بذاريش سايلنت ميشه :31: البته نميدونم چيزي كه گفتي همينه يا نه ولي اينجوري سايلنت ميشه ديگه :31:نقل قول:
بعد از آپديت اس ام اس مياد برات ويبره ميكنه يا نه؟؟ :13:
من Help شو خوندم چيزاي جالبي نوشته بود :31:نقل قول:
تو اين برنامه ميتوني Wallpaper رو بهش بدي اگه گزينه تايمر رو بزني ميتوني بگي مثلاً هر 1 روز عوض كنه عكس رو.. Shake رو انتخاب كني انگاري با حركت دادن گوشي عوض ميشه و اگه Location رو انتخاب كني بسته به مكاني كه هستي عوض ميكنه كه انگاري به اپراتور موبايل بستگي داره.. Help رو بخون :46:
سلام دوستان.من فردا میخوام این گوشیو بخرم.لطف کنید بگید چه چیزایی باید تو جعبش باشه ومن چجوری بفهمم باتریش اصله یا نه.
شما خودت تست کردی؟؟؟نقل قول:
یعنی با حرکت دادن گوشی والپیپر تغییر میکنه! :31:
باید جالب باشه
آره تست كردم بسي جالب بود :31:نقل قول:
نه. فکر نکنم این باشه.نقل قول:
من توی تبلیغ یه گوشی سامسونگ دیده بودم که اینو نوشته بود و بعدش آقا میخواست صدای زنگ گوشی رو قطع کنه. (فکر کنم تایمر بود) گرفت دستشو بالای گوشی گرفت و یه حرکتی داد و بعدش گوشی صدای قطع شد!!! :18::18:
البته یه برنامه هست که روی گوشی نصب میکنن و میشه این کار رو کرد.
فقط میخواستم بدونم که توی خود گوشی این گزینه وجود داره. :8:
چطوری فعالش کردی؟؟؟نقل قول:
من چند تا عکس گذاشتم و قسمت Shake رو فعال کردم ولی بازم اتفاق نمیفته :41:
تو قسمت Shake بايد Image Manager رو بزني و چند تا عكس رو انتخاب كني تو Setting هم بايد yes رو انتخاب كني بعد Hide بزن.. حالا گوشيو تكون محكم بده عوض ميشه ..:31:
نگفتي ويبره ميكنه يا نه :41:
SMS میاده ویبره میزنه :31:نقل قول:
حالا این ویبره خوبه یا بده؟
عکسارو میزام و اون کاری که شما میگی انجام میدم بازم میام روی صفحه اصلی عکسی عوض نمیشه.
خوبه ديگه .. ماله من ويبره نميكنه .. اولا ميكرد :41:
نميدونم چرا عوض نميشه ماله من ميشه :31:
اصلاً کلاً گوشیت ویبره میزنه؟؟؟؟ روی یه پروفایل دیگه ویبره رو روشن کن شاید ویبره بزنه.نقل قول:
شاید یه مسترریست کنی مشکلت حل بشه.
اینم کدش:
ستاره - مربع - 7370 - مربع
وقتی پسورد خواست 4 تا 0 بهش بدی حله.
زنگ ميخوره ويبره ميكنه ولي اس ام اس مياد ويبره نميكنه :41:
پروفايلم تغيير ميدم و اينا درست نميشه :41:
نميخوام مستر ريست كنم :19:
مشکل شماهنوز برطرف نشده؟!!نقل قول:
با کد #7780#* گوشیو reset کن که در این حالت چیزی هم پاک نمیشه اگه درست شد که هیچ اگه نشد با کد #7370#* گوشیو فرمت کن دیگه حتما درست میشه فقط در این حالت همه اطلاعات روی phone memory پاک میشه و گرفتن back up لازمه
با كد #7780#* Back Up لازم نيست؟؟ :31:نقل قول:
Back Up فقط با كامپيوتر ميشه گرفت؟؟ با خود گوشي نميشه؟؟ :13:
درست شد :31: با كد #7780#* نشد ولي با 7370 شد :31: ممنون :20:
حالا که شکر خدا درست شد ولی کلا با خود گوشی هم میشه back up گرفت که باید بری توی file manager و اونجا گرینه back up هست که میتونی انتخاب کنی از چه چیزایی back up بگیره . جالبیش اینه که علاوه بر sms و contact و ... حتی از تنظیمات گوشی هم میشه back up گرفتنقل قول:
البته اینطور که من شنیدم این نوع back up در همه گوشیهای s60 v5 هست مثل n97 و 5800 و ...
ميدونستم بايد داشته باشه همچين گزينه اي چون همه سيمبين ها معمولاً دارن.. همه جاي گوشي رو گشتم به جز File Manger :41:نقل قول:
يه سوال داشتم.
موقع نوشتن اس ام اس با ساتيو فقط كيبورد كامل داره يا ميشه از كيبورد نامبريك هم استفاده كرد؟
handwriting و mini QWERTY keyboard و Full QWERTY keyboard و Alphanumeric Keypad داره :46:نقل قول:
بله نامبریک هم داره .نقل قول:
mini _ full _ alphanumberic_handwriting
چرا نمیشه عکسهارو فولدر بندی کرد ؟ مثلا برای هر کدام آلبوم درست کرد ، یکسری در family باشند یکسری در me ....
خیلی بده همرو در camera album بر حسب تاریخ میگذاره .
من یک عکس در حالت auto گرفتم ، توی کامپیوتر که ریختم عکسهارو ، دیدم تار ِ ، چرا ؟
مثلا اینکد:http://www.freeupload.com.au//uploads/1/27012011034.JPG