مطمئني؟:wac:نقل قول:
Printable View
مطمئني؟:wac:نقل قول:
چيزيش نيست فقط زدم تركوندمش!:41:نقل قول:
اون فلت لمسيشو زدم پاره شد لمسي تعطيل شد!
گوشي تمام لمسي هم كه بدون لمسي ....:13:
پوريا جان پس خبر از تو منتظرم
دوستان
بي زحمت يه توضيح كامل راجع به وايرلس گوشي مي خواستم اگه كسي زحمت بكشه ممنون مي شم:11:
بلههههه :10:نقل قول:
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
من الان روزی تقریبا 5-6 ساعت از وایرلسش استفاده میکنمنقل قول:
:دی
در مورد چیش توضیح میخوای ؟
'اي بابا پوريا!..نقل قول:
گفتم توضيح كامل ديگه:46:
پوریا یه توضیح هم به من بدهکاری :20:نقل قول:
گفتی گوشیم دستم نیست و قرار شد بعدا توضیح بدی
در مورد server sync و DivX Vod register
یه چیپ سخت افزاریه که به وسیله ی اون شما میتونین از اینترنت دستگاهی که مودم وایرلس داره استفاده کنیننقل قول:
مثلا تو دانشگاه اینترن رو مفت خوری کنین :دی
یا تو خونه از اینترنت خودتون استفاده کنین
کلا چیزه باحالیه،چون معمولا ای دی اس ال داره وایرلس دارن ،پس سرعت خوبی هم داره
من که دارم حالشو میبرم :27:
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
server synch رو دارم روش کار میکنم فعلا نمیدونمنقل قول:
اما در مورد DIVX اینم جوابت :دی
To play purchased DivX movies beyond your computer, you will first need to complete a one-time registration of your DivX Certified device.
روی SERVER SYNCH دارم کار میکنم هنوز نفهمیدم چی به چیهنقل قول:
اما در مورد DIVX اینم جوابت : :دی
To play purchased DivX movies beyond your computer, you will first need to complete a one-time registration of your DivX Certified device.
من برنامه Updater ال جی رو از سایتش دانلود کردم
اما میگه این آخرین نسخه واسه گوشیه شماس !!!
حالا جالبه که ورژن این نسخه مال 05 jan 2009 هستش !!!
یعنی یک سال و 2 ماه پیش
واقعا متاسفم !
یعنی راهی نیست که بشه آپدیت کرد؟
درسته رفيق منم چك كردم همينه:10:نقل قول:
راجع به توضيحت هم متشكرم:11:
ورژن جديد trekbuddy 0.9.97 با امكانات جديد
سرعتش هم خوب شده:10:
کد:http://www.trekbuddy.net/releases/0.9.97/index.html
يكي هم به ياد ما باشه
بابا با گوشيهاتون حال ميكنيد به ياد منم باشيد
پوريا جان چي شد؟
خبر نگرفتي ببيني دارن لمسيشو يا نه؟
سه روزه دارم زنگ میزنم خراب شده ی پارس کامتل برنمیدارننقل قول:
:41:
خودت هم مي توني تماس بگيري:31:نقل قول:
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
آقا جان ازت انتظار مي ره بري سر بزني نه زنگ................................!:27:نقل قول:
شاخ شدیا :دینقل قول:
من الان برم با تیپا میندازنم بیرون
چون بازم باهاشون بحثم شد
درسته این گوشی با کیفیت بالا فیلمبرداری می کنه اما فرمت فیلبرداریش فرمتیه که عمومی نیست . avi اما نه اون avi که همه جا هست .
فرض کنید بخوایم فیلماشو بزنیم روی سی دی یا دی وی دی ، اگه به صورت همون avi بزنیم که اکثر پلیرها نمی خوننش . اگرم به هر فرمت دیگه ای تبدیلش کنیم که کیفیتش فوق العاده میاد پایین . من امتحانش کردم .
فقط باید خود گوشی باشه که اینجوری نمیشه . مثلا ً اگه بخوایم یه فیلم عروسی رو بدیم بقیه هم نگاه کنن که نمیشه گوشی رو بدیم بهشون .
تازه فیلمبرداری هامون هم تیکه تیکه میشه و چون اگه رو حالت pause نگهش داریم که باطری خیلی زودتر خالی میشه و اگرم متوقفش کنیم که دوباره یه فایل جدید ایجاد میشه .
لا هر برنامه ای هم فایل هارو به هم بچسبونیم دیگه روی گوشی قابل پخش نیست چون با یه avi دیگه ذخیرش می کنه . :41:
ببين رفيق مشكل از پيكسل فرمتي هستش كه براي كانورت(تبديل) انتخاب مي كنيد لطفا فرمتي رو انتخاب كنيد كه پيكسلش رو گوشي ساپورت كنه .نقل قول:
توتال كانورتر پيشنهاد ميشه:10:
EM total video converterنقل قول:
با این برنامه تیدیل که به MP4 یا AVi ، مطمئن باش گوشی راحت پخش می کنه
با هر برنامه دیگه ای هم خواستی تبدیل کنی، از AVI هایی استفاده کن که DivX + mp3 باشن
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
دوستان کسی این Ram رو تست کرده؟؟
می خوام بخرم ببینم چه جوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا جفت DVD PLAYER های خونه ما که همینجوری بدون تبدیل پخش میکنننقل قول:
اتفاقا کیفیتش هم خیلی عالیه
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
من که تاحالا رم TDK ندیدم و تست هم نکردمنقل قول:
اما سعی کن با فروشنده طی کنی که پرسرعت باشه و اگه تیک زد برش نمیداری
بچه ها در تنظیمات دوربین گزینه " تصحیح نور زمینه " چه مواقعی باید روشن و چه مواقعی خاموش باشه ؟
سلام دوستان ، یکی از رفقا KC910 داره ، نرم افزار GPS اش رو میخواست ، فقط میدونم TrekBuddy ـه ، مپ هاش و طرز نصبش رو کجا (کدوم تاپیک یا کدوم صفحه ) میتونم پیدا کنم ؟
تو تاپیک برنامه ها و نرم افزارهای رنوار هستش عزیزنقل قول:
بخش ال جی کامتل :88638221-4نقل قول:
امروز باهاشون حرفیدم
از 100 بار 85 بار اشغاله،14 دفعا برنمیدارن،1 دفعه برمیدارن چرت میگن
سلام،
عزیزان دل برادر، یک سوال؛
این KC910i فقط یکم رابط دوربین ایناش نسبت به KC910 بهتره دیگه؟ و مثل اینکه KC910i لنزش کاور نداره!:18: درسته؟
فرق خاص دیگه ای که ندارن؟ کسی خودش اینا رو مقایسه کرده؟
بعد اینکه قیمت اینا الان چقدره و چقد تفاوت دارن؟
يه تفاوت ديگه هم دارن اونم اينه كه نسخه i حافظه داخلي 1 و 2 گيگ داره....
این حافظه داخلی 1 و 2گیگ تو نسخه ی خاورمیانه نیستشنقل قول:
حافظه داخلیش دقیقا برابر با KC910 معمولیه
و فقط و فقط اینترفیس دوربینش با مدل معمولی متفاوته
قیمت هم ندارم :دی
تا جایی که یادمه یکی از دوستان قیمت ال سی دی این گوشی رو می خواست !!
بنده گوشی ام حدود 1 ماه هست رنگ قاطی می کنه و رنگش از 256k تبدیل به 16 رنگ معمولی میشه به هر کدام از دوستان بیرون نشان دادیم گفتن ایراد نرم افزاریه و میشه با فلاش حل کرد که بنده هم قبول نکردیم و در آخر رفتیم شرکت معظم:2:کامتل کارشناسان محترمش گوشی رو از ما گرفتن و بعد از 7 روز تازه تماس گرفتن که ال سی دی شما خرابه و باید 75 هزار تومان بدید برای تعمیر بپردازی و چون 2 ماه از گارانتی گذشته خودتون بایستی هزینه را پرداخت کنید ......:41:
حالا ما موندیم و یک گوشی با تصویر 16 رنگ..
جرا خراب شد ؟نقل قول:
باهاشون اگه چک و چونه بزنی مطمئنم قیمت رو میارن پایین
با سرپرست تعمیرگاه صحبت کن،یه خانوم لاغر قد بلنده،اسمش یادم نیست :دی
ما هم دلیلش رو نفهمیدیم .... بعد از 14 ماه همینجوری خراب شده حتی خو همون خانم قد بلنده:13:پذیرش کرد به عنوان کارشناس از تمیزی گوشی کف کرده بود می گفت واقعا خوب نگهش داشتم ولی افسوس حالا اینجوری شده و میگن هیچ کاریش هم نمیشه کرد د.
بالاخره کسی جواب نداد گزینه "تصحیح نور زمینه" در دوربین گوشی چه مواقعی احتیاجه ؟
بچه ها، گوشی رو بیخیال... بیاین در مورد خانوم قد بلنده حرف بزنیم!!! :27:
.
این 16 رنگ که میگی یعنی چه جوری؟؟ می تونی به عکس ازش بذاری؟
ضمن اینکه گوشی شما چرا اینقدر گارانتیش کم بوده؟؟ مگه 2 سال نیست؟
ظاهرا ً کالاهای مارک ال جی با اینکه از ظاهر و آب و رنگ خوبی برخوردارن ولی کیفیت و ماندگاری ندارن . کیفیت و ماندگاری دو عامل خیلی مهمه که اگه نباشه اون محصول خوب نیست و بالاخره بعد از یه مدت یه جاش می لنگه .نقل قول:
ما ، تلوزیونمون ال جیه که بعد از یه مدت رفت تعمیرگاه ... جارو برقیمون ال جیه که الآن باید بره ... مانیتور کامپیوترمم ال جیه که بعد از یه مدت نورش خیلی کم شد :41:
اون وقت باز من فکر کردم گوشی ال جی با چیزای دیگش فرق می کنه و گول ظاهر خوب و امکانات بالارو خوردم و خریدمش . خدا می دونه اینم کی یه جاش بلنگه .
همیشه گفتن : "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" ... مردم هم که اکثرا ً به ال جی تمایلی ندارن .
ولی وقتی آدم یه وسیله با مارک معتبر تر می خره تازه به تفاوت ها پی می بره . مثل : سونی - نوکیا - پایونیر - جی وی سی و ...
موافق نیستم باهات دوست عزیزنقل قول:
مخصوصا در مورد مانیتورهاش
می دونی چیه؟؟ کلا یه سری هستن که در زمینه وسائل برقی و اینجور چیزا، خیلی خوش شانس نیستن
فکر کنم شما از اون دسته باشی :31:
اما کلا باید قبول کرد که برندهای بهتر از LG زیاد وجود داره
مثل همین هایی که خودت گفتی
بهتره این گزینه رو فعال نکنید چون یه سفیدی مزخرف به تصویر میده مخصوصا اگه محیط عکاسی تاریک باشهنقل قول:
اتفاقا كاملا برعكس :دينقل قول:
LCD مون ال جيه
روزي كمه كم 8 ساعت روشنه،بعد از 3 سال آخ نگفته،مانيتور سيستم ال جيه l1740p اينم 4 ساله دارم،واقعا عاليه،هنوزم كه هنوزه اصلا افت نور مشهودي توش وجود نداره
يخچالمون الجيه، اونم توپه،بعد از 8 سال خيلي خوب كار ميكنه
منم قبول دارم آدم بعضي مواقع بدشانسي مياره،يه چيزي كه يكي ديگه خريده خوب درومده ،همون رو ميخره ولي آشغال درمياد
الان من واقعا از رنوار راضيم
اما شما مثل اينكه ..... :13:
خلاصه ما كه داريم حال ميكنيم با ال جي ،شما چطور :دي ؟
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
اين گزينه واسه مواقعي هستش كه شما نور زمينه ي كمي داريد،مثلا ديشب من ساعت 11 رفتم بيرون خواستم از 2 نفر عكس بگيرم،تقريبا تاريكي مطلق بود،فلاش رو روشن كردم،نور رو گذاشتم روي آتو،ايزو رو گذاشتم 1600،عكس خيلي خوب درومد،جوري كه دوستم با k850 دهنش باز موندنقل قول:
اما در مواقع عادي اون تصحيح نور محيط فقط عكس رو خراب ميكنه،نه هيچ كار ديگه
ما با شما مخالفم....منظورم اینه که شاید شما شانس نداشتید و یا شاید کسی که اینارو بهتون فروخته تقلبی داده و از این حرفها! :دینقل قول:
ظاهرا ً کالاهای مارک ال جی با اینکه از ظاهر و آب و رنگ خوبی برخوردارن ولی کیفیت و ماندگاری ندارن . کیفیت و ماندگاری دو عامل خیلی مهمه که اگه نباشه اون محصول خوب نیست و بالاخره بعد از یه مدت یه جاش می لنگه .
ما ، تلوزیونمون ال جیه که بعد از یه مدت رفت تعمیرگاه ... جارو برقیمون ال جیه که الآن باید بره ... مانیتور کامپیوترمم ال جیه که بعد از یه مدت نورش خیلی کم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون وقت باز من فکر کردم گوشی ال جی با چیزای دیگش فرق می کنه و گول ظاهر خوب و امکانات بالارو خوردم و خریدمش . خدا می دونه اینم کی یه جاش بلنگه .
همیشه گفتن : "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" ... مردم هم که اکثرا ً به ال جی تمایلی ندارن .
ولی وقتی آدم یه وسیله با مارک معتبر تر می خره تازه به تفاوت ها پی می بره . مثل : سونی - نوکیا - پایونیر - جی وی سی و ...
ما الان خونمون یه تلویزیون الجی داریم که سال 78 خریدیم....تا الان میشه 11 سال!!!! باور کنید همیشه بطور میانگین نصف روز روشنه و از اون موقع تا حالا کوچکترین اتفاقی براش نیفتاده، نه تغییر رنگی و نه تعمیری و چیزی..... (همه چی هم بهش وصل کردیم: پلی استیشن، وی سی دی، وی اچ اس و...).
الان هم 3 تا مانیتور الجی دارم مدل F700P که هر سه تا خیلی عالی کار میکنن و یه چند سالی از عمرشون میگذره....
اما دوستان سعی می کنم با توجه به مشکل بوجود آمده مواردی رو که در طی این مدت برایم اتفاق می افته و کلا فراز و نشیبهای این گوشی و گارانتی کامتل رو بگم شاید تجربه ای برای همه باشه !!!:20:
اول امروز 4 بار زنگ زدم به کامتل و خواهان صحبت با مدیر اونجا شدم و بعد از کلی صحبت آخر خانم مدیر گوشی رو گرفتن و بنده تونستم مشکل را بگم و گفتم تعمیراتی ها ی بیرون مشکل رو نرم افزار دیدن شما سخت افزار و وقتی شما هیچ مشکلی از سوی بنده ندیدن ( یعنی نه ضربه ای نه فشاری و نه ...) آیا قبول دارید ایراد از سوی کارخانه است ایشون هم ملاک را خرابی این گوشی و میزان ارجاع آن قرار دادن و گفتن شما اولین موردی و بنده هم ملاک ایشون را قبول نکردم و 1001 دلیل هم آوردم از شغلم تا ...:41:
درآخر قرار شد ایشون از تکنسین مربوطه سئوال کنند و فردا بنده زنگ بزنم نتیجه را بپرسم !!!:13:
دوستان به نظر گارانتي كامتل نمي خواهد پاسخ درستي به بنده بده آيا اينجا كسي هيت ايميل واحد بازرسي يا پشتيباني شركت مادر گوشي رو داشته باشه تا با اونا تماس گرفته و شكايت كنم !!
اگه میتونی یه ایمیلبزنی به LG کره بخش موبایل به زبان انگلیسی واقعا مطمئنم جواب میده
میتونی بری دمه خوده شرکت کامتل اونجا یه نامه تهیه کنی درمورد شکایات از کامتل،هرکی میاد بیرون ازش امضا بگیری،همه هم میدن
خودمم اولین نفر :دی
بعد این نامه رو پیوست ایمیلت کنی بفرستی برا ال جی
مطمئنم جواب میگیری
منم پایم که کمکت کنم تو این راه