نقل قول:
ورژن 4 نود نصب میشه و مشکلی نداره ولی ورژن 3 رو نمیشه نصب کرد.
Printable View
نقل قول:
ورژن 4 نود نصب میشه و مشکلی نداره ولی ورژن 3 رو نمیشه نصب کرد.
حالا مشالله که کسی جواب سواله مارو نداد!نقل قول:
خوب حالا اصن ولش! میگم این ویندوز سونی که سایت داره خودش میفروشه, ارزش داره!؟ کرک داره؟ قابش هم مثه عکسی که انداخته انقد خوشگله؟ یا همینجوری میندازن تو کاور تحویل میدن؟ کلا اینکه دوستانی که خریدن راضیا یا خیر؟
بچه ها تمام زیرنویس های فارسی من تو این ویندوز خرچنگ قورباغه میشه...تو xp مشکلی نداره...چیکار باید کرد؟
سلام دوستان
من الان رو سیستمم xp دارم و ویستا
xp از کار افتاده
میخوام بدونم میشه 7 رو پیش این دو تا نصب کرد ؟
یا مثلا xp رو میتونم پاک کنم ( هم فایل های سیستمیشو و هم توی استارت آپ که کنار ویستا میاد )
اخه ویندوز ویستا فکر کنم اجازه نمیده پوشه ی windows رو پاک کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
درضمن من هم مشکل این دوست بالاییمو توی kmplayer دارم
ممنون
منظور دوستمون ان بود که دوتا ویندوز 7 32بیت و 64بیت رو فکر کردن واسه تست میخوای آخه نسب هر دو بطور دایم منتقی به نظر نمیرسه:46:نقل قول:
باید بترتیب XP بعد ویستا بعد 7 نصب کن. اگه نمیتونی از خود ویندوز هم XP را فرمت کنی از پارتیشن مجیک استفاده کن.نقل قول:
سلام.من یه مشکل خیلی عجیب پیدا کردم.اونم اینه که یه فایلی که ظاهرا ماله خوده ویندوزه دائم به اینترنت وصل میشه و مدام اطلاعات دانلود میکنه.host process for windows servicess.من چطور میتونم که جلوی دریافت اطلاعات از اینترنت رو بگیرم؟؟
چون اگه همینجوری ادامه پیدا کنه کل اکانت منو توی یه هفته تموم میکنه!
نقل قول:
فکر میکنم باید تو قسمت Devices and printers باید دنبال گیم پدت باشی!
نقل قول:
فکر کنم KM Player با 7 مشکل داره. این کدک پک رو نصب کنید.
کد:http://shark007.net/win7codecs.html
نقل قول:
نقل قول:
توی XP:
تو Run بنویس cmd و اینتر.
این عبارت رو بنویس و اینتر کن و پاسخش رو اینجا بزار تا ببینم!
bcdedit
اگه با نوشتن عبارت بالا چیزی شبیه زیر نیومد، عبارت تو همون cmd به مسیر D:\Windows\System32 برو و بنویس bcdedit.exe و اینتر کن. یعنی: D:\Windows\System32\bcdedit.exe
کد:Windows Boot Manager
--------------------
identifier {bootmgr}
device partition=C:
description Windows Boot Manager
locale en-US
inherit {globalsettings}
default {current}
resumeobject {59cad9f2-de83-11dd-9d9e-c59ac6c2613b}
displayorder {current}
toolsdisplayorder {memdiag}
timeout 30
Windows Boot Loader
-------------------
identifier {current}
device partition=C:
path Windowssystem32winload.exe
description Windows 7
locale en-US
inherit {bootloadersettings}
recoverysequence {59cad9f4-de83-11dd-9d9e-c59ac6c2613b}
recoveryenabled Yes
osdevice partition=C:
systemroot Windows
resumeobject {59cad9f2-de83-11dd-9d9e-c59ac6c2613b}
nx OptIn
نقل قول:
داداش ویستا و سون باهم فرق میکنن! اینکه برنامه ای رو اون کار میکرد دلیل نمیشه حتما رو اینم کار کنه!
برای برنامه نویسی کمی صبر کنید تا ساپورت سون کامل بشه! اون برنامه نوشته شده با بیسیک اگه حجمش کمه، بده تا ببینم مشکل از کجاست.
سایت دانشگاه وبه! چه ربطی به ویندوز داره؟ با فایرفاکس تست کردی؟
نقل قول:
مشخصات سیستم؟ ورژن ویندوز 7؟
منظورت از تنظیمات چیه؟ برنامه هایی که تو سون نصب کردی که نمیاد تو ویستا! باید دوباره بنصبی! حالا نوع تنظیمات و لیست برنامه ها رو بکو تا ببینم میشه کاری کرد. البته اگه مشخصات سیستم و ویندوز سون رو بدی شاید روشی مثل آپگرید بتونه مشکلتو حل کنه! یا خالی کردن بایوس و ریشارژ رم!
نقل قول:
اسم پروسه رو که آخرش پسوند exe داره چیه؟
روش راست کلیک کن و open file location رو بزن و ببین چیه فایلش. اگه نفهمیدی چیه، یه اطلاعات دقیق ازش مثل جاش، شرحش تو task manager و detail اون توی propertis (راست کلیک رو خود فایل) بزار.
نقل قول:
مطمئنی دی وی دیت سالمه یا درست نصب شده سر جاش؟ یه بار بکنش و slave,master رو چک کن و دوباره نصبش کن! همین یه دی وی دی یا سی دی رو سیستمت هست؟
[quote=Linux Learner;4250146]
داداش ویستا و سون باهم فرق میکنن! اینکه برنامه ای رو اون کار میکرد دلیل نمیشه حتما رو اینم کار کنه!
برای برنامه نویسی کمی صبر کنید تا ساپورت سون کامل بشه! اون برنامه نوشته شده با بیسیک اگه حجمش کمه، بده تا ببینم مشکل از کجاست.
سایت دانشگاه وبه! چه ربطی به ویندوز داره؟ با فایرفاکس تست کردی؟
عزیز جان از پیگیریت ممنون اولا .
سایت دانشگاه رو با فایرفاکس چک کردم اون مشکل رو نداشت اما با IE8 داره ؟!
میدونم دلیل نمیشه اما بهترین امکان این ویندوز compatibility این ویندوزه که طبق گفته خودشون تمام برنامه های ویندوز های 95 به بعد را ساپورت میکنه .
اما بازم از لطفت ممنونم .
حجم فایلش کمه ، از لینک زیر میتونی دانلود کنی.
اگه این مشکللم رو حل کنی خیلی کمکم کردی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میشه یکی طزیقه نصب تم های دانلود شده تو میتدئز 7 رو به ما بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من این فایل رو به سختی پیداش کردم.در زیر عکساشو برات میزارم.ظاهرا یکی از سرویس های خود ویندوزه.ولی خوب داره همینجور از اینترنت دیتا میگیره.لطفا کمکم کنید.:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
IE رو بی خیال شی بهتره! مال من که کلا پریده، نمیدونم کجا گمو گور شده! در مورد ساپورت برنامه ها باید بگم که واقعا از پسش بر اومده! این برنامه ای که دادی بسته شده و نویسندش باید باکس زیر متن ها رو برداره.
کاری بود در خدمتم!
نقل قول:
جالبه چون تو سون من بر خلاف xp اصلا این پروسه اجرا نمیشه!
توی استارت بنویس msconfig و اینتر کن. تو دو تب startup و services ببین میتونی این پروسه رو با همون اسم پیدا کنی!
سیستمم قدیمیه ولی شنیده بودم اگه ویستا روش مشکلی نداشته باشه سون هم نداره! ویستا که مشکلی نداشت.نقل قول:
boardam gigabyte nemidunam che modelie. geraphic: Geforce 7300 512 (amd athlon64 3500, ram 2gig( ye ocz ye kingstne
ویندوز 7ی هم که ریختم 7201 هستش.کرکشم کردم.
حالا راهی هست ویندوز7ام درست شه؟
اگر یه ویندوز 7 ورژن بالاتر ( همینی که سایت میفروشه) بریزم میشه اون 7 قبلی رو آپدگرید کنه؟! آخه یه ویستا هم رو سیستم دارم. یه وقت نیاد اونو آپ کنه!
فکر نمیکنم بکلی پریده باشه و هیچ اثری از IE نباشه:13: ولی اگه کار نمیکنه برو تو Control Panel و بترتیب از چپ به راستنقل قول:
IE رو بی خیال شی بهتره! مال من که کلا پریده، نمیدونم کجا گمو گور شده! در مورد ساپورت برنامه ها باید بگم که واقعا از پسش بر اومده! این برنامه ای که دادی بسته شده و نویسندش باید باکس زیر متن ها رو برداره.
کاری بود در خدمتم!
View network satus and tasks-Internet Option- بعد برو نو قسمت Advanced و Restore Anvanced Sittings رو بزن یه دونه پایین تر Reset هست اونم بزن.
رفتم اونجا ولی پیداش نکردم.راستش حدود 70 مگ دانلود کرد و بعدش دیگه چیزی نمیگیره.ظاهرا اون چیزی رو که می خواسته دانلود کرده.می خواستم ببینم که اصلا کار این پروسه چیه؟
دوست عزیز . ویندوزت بود که داشت اپدیت میشد.نقل قول:
نمیدونم مایکروسافت چه بلایی به سر آپدیتر خودش آورده .
بعضی از آپدیت ها که نیازه نصب بشه رو خود بخود بدون اجازه ی شما دانلود میکنه.
برای اینکه این موضوع اذیتت نکنه وقتی ویندوزت رو نصب کردی باید اول از همه آپدیتش کنی . البته نه همه ی آپدیت ها رو فقط important ها رو .
بعدش دیگه این مشکل رو نخواهی داشت. این مساله روی ویستا هم وجود داشت. که باعث اعتراض خیلی ها به مایکروسافت شد.
نگران نباش دیگه چیزی دانلود نمیکنه.
البته این رو هم بگم اول از همه باید به نبود ویروس روی سیستمت مطمعن باشی .
من بالاخره دیشب کاسپر اسکای 2010 رو نصب کردم و راضی هستم.
موفق باشی.
راستش منم دارم از کسپرسکی 2010 استفاده می کنم و خیلی عالیه.مخصوصا برای سون.
در هر حال مرسی از راهنمایی دوستان
مشکل من با سون اینه که بعد از این که اکتیویتش کردم الان دم به دقیقه پیغام Windows Geniune Advantage رو نشونم میده و رو اعصابم رژه میره .... تو رو خدا یه راهی برای خلاصی ازش بهم بگید !
من یاهومسنجر 10 رو نصب کردم که مخصوص ویستاس تعصبم کجا بود والا مشکل داره وویسش اصلاً حالا اینا هیچ چون یاهو تو ایکس پی هم از این مشکلات داشت گاهی ... ولی درست میشد اما این درست نمیشه به هرحال فکر نکنم متوجه شده باشید بگذریم این موبایل من که سامسونگه رفتم توی خود سایتش هم چیزی برای سون نداشت منظورم pc studio هست که بدون اون مجبورم ریست کنم برم تو ایکس پی فایلهامو انتقال بدم !!نقل قول:
من سونو دوست دارم اصلاً برای همین این همه هاردمو براش مایه گذاشتم ولی فقط شکلش جالبه به هرحال بی صبرانه منتظر ورژن آبان ماه هستم و امیدوارم هنوز بهش...
نقل قول:
مرسی دوست من. ولی از نظر من نبودش بهتره! حالم ازش بهم میخوره! دم این سون گرم که اینو از جلو چشممون دور کرد!
نقل قول:
سیستم خوبه! رو سیستم آشغالی من که داره به این خوبی کار میکنه! من نمیتونم تضمینی رو ورژن 7201 بدم! تمام راه کار هایی که من میدم مربوط به ورژن 7600 هست!
در مورد آپگرد هم یادم نیست وقتی از بوت میاد آپگرید داره یا نه! ولی اگه داشته باشه حتما ازت میپرسه که کدومو آپ کنی! قبل از اینا سیستمتو خاموش کن و برقشو قطع کن و کل رم هاتو در بیار (اگه چند تا هست!) و باتری مادربورد رو هم در بیار و بعد حدود 20 ثانیه جا بزنشون و روشن کن ببین درست میشه!
نقل قول:
گوشیت رم داره؟ حالت mass storage نداره که مثل رم ریدر بشناسه گوشیتو؟ مدل گوشیت چیه؟ pc studio vista رو سون کار نکرد؟
اون ورژن نهاییش هم فرقی با این نباید بکنه! 7600
درستش کردم...از control panel...regional setting باید رفت تو تب administrative بعد change system local رو باید گذاشت رو persian...ربطی به برنامه و فونت و این چیزا هم نداره.نقل قول:
متاسفم که سون هم همینه و باید باهاش ساخت!! پس اینطور که میگید ایکس پی هم اولش اینطور بود باید صبر کنیم دنیا خودشو با سون وفق بده!!نقل قول:
نه گوشی من این چیزا رو نداره حتماً باید نرم افزار نصب بشه همونطور که قبلنم گفتم روی سون کار نمیکنه توی سایتشم توی نتم هیچ راه حلی پیدا نکردم خیلی اذیتم میکنه بعد این ایکس پی اگه نباشه واقعاً فاجعه نیست هیچ راهی برای ارتباط موبایلو سیستم نباشه؟ انصافاً شما بگو این ایکس پی چقد به خودت تو جاهایی که ویستا و سون نقص داشتن کمک کرد؟؟؟
خواهش میکنم بدتون نیاد این ایرادات رو میگم به هرحال این تاپیکا چه بهتر که همه نقاط ضعفو قوت این ویندوز رو نشون بده که اونی که بی اطلاعه از میزان ریسک نصبشم باخبر باشه :
یکی دیگه از مشکلاتش که گفتم کسی توجه نکرده (البته همه توی دلشون خبردارن)مشکل نمایش عکسشه که واقعاً ویور بدی داره اصلاً از دیر ظاهر شدن تومبش گرفته تا زوم کردن روی عکس و مرور عکسای قبلیو بعدی همش کنده و تار میشه و شطرنجی میشه و بی کیفیته و منو یاد آتاری میندازه :31: این زومشو شما با ایکس پی مقایسه کنید و قضاوت با خودتون.. مشکل جیفم چیز کمی نیست نمیدونم این چه صیغه ایه ویور به اون خوبی توی ایکس پی که جیفای زیبا رو به اون راحتی نشون میدادو اینا برداشتن این ویور سون رو گذاشتن که به این صورته ... خیلی ضعیفه آخه یه همچین چیزای ابتدایی رو عجیبه ماکروسافت یه فکری براش نکرده ویستا کم بود این سونم هل هلی دادن بیرون !
سرتونو درد نیارم یه مشکل دیگشم دانلود منیجره که میگن همچین ایرادی نداره ولی برای من داشته و خیلیم اذیت کرده و اونم اینه که گاهی برای دانلود روی لینک کلیک میکنم و بعد از گذشت مدت طولانی ارور میده و دانلود خراب میشه!! و فقط با ریست کردن این مشکلم حل میشه این آنتی ویروسم من هیچ شکایتی ازش ندارم! نمیدونم کجا گفتم با آنتی مشکل داره اگه دیدید بگید برم ویرایش کنم.
نقل قول:
من طرفداری سون رو نمیکنم! ولی بخاطر اینکه از دست xp خلاص شدم، خوشحالم!
من نمیگم و هیچکی نمیتونه بگه سون کامله! یکی از بزرگترین ایراداش همین نشون ندادن gif بصورت متحرکه! این خیلی چیز مسخره ایه!
در مورد بد نشون دادن عکسا فکر کنم یه مشکلی داره ویندوزت! مال من خیلی سریع و عالی نشون میده.
یه ایراد دیگه هم که هست تو سرعت باز کردن یه پوشه که توش تعداد نسبتا زیادی قایل هسته!
اولا در اینکه سایت موبایل ها چیزی برای ساپورت کردن ویندوز 7 ندارن علتش اینه که هنوز تسخه نهاییش نیومده ولی ظاهرا تازگی ها میاد.نقل قول:
دوما شما بگو ببینم وقتی ویندوز XP تازه اومده بود مگه این مشکلات رو نداشت؟! هرکی هم تازه نصبش میکرد بخاطر مشکلاتش یه ویندوز 98 کنارش نصب میکرد ولی رفته رفته همه چی ردیف شد و سرویس پک و .........غیره و غیره واسش اومد شد یه ویندوز کامل!
همین 7 همینطوره (البته الان نمیشه گفت چون جواب پس نداده) ولی بعید میدونم مایکروسافت بعد از ویستا دوباره آبروشو ببره! بهر حال!
خب خداروشکر ولی من خوشحالم که هنوز محتاج این ویندوز روون و بی دردسرمنقل قول:
بله به نظر منم سون دقیقاً مسخرگیش سر همین چیزاس ضمناً من سیستمم قدرتش بالاس ویندوزیم که نصب کردم 7600 هست مگه چندتا مدل 7600 داریم ؟ حالا بگذریم اصلاً اینا هیچ... من میتونم راجع به یه مشکل عجیب با شما صحبت کنم...؟ میخواهید افتضاح بزرگی که توی این فرآورده دیدم رو رو کنم :21: کارت گرافیک ati radeon 4830 چشه ؟ 512 هست و خیلی هم گران قیمت همه بازیا توش اجرا میشن .. اصولاً جهت اطلاع همه خوانندگان بنده بدون استثنا با هربار استارت ویندوز 7 برای برطرف کردن لکه های زشتو انبوه آبیو زرد که توی صفحه این عتیقه هست باید یه چندتا صفحه باز کنمو کارای عجیب غریب انجام بدم تا چندثانیه تصویر قفل کنه و به مدت 30 ثانیه مونیتور سیاه بشه و بعد از اون دیگه لکه ها از بین میره حالا دیگه سر سی پی یو و گرافیکم چه بلایی میاد فدای سر سون عزیز !! :21:
این صفحه مربوط به همین باگ هست
=>این مصیبت همونیه که ویستا داشت و حتی تو سون شدیدتر هم شده که وقتی تو پی تی مطرحش کردم همه شاخ درآوردن ...کد:http://www.bugtraq.ir/print/a/24667/Windows_Vista_ATI_Radeon_Kernel_Mode_Driver_Denial_of_Service.html
اما راست میگید ایکس پی خیلی بیخوده اصلاً قیافه نداره بابا نه مبلی داره نه دیواراش رنگ خورده!! :27: (صرفاً بابت خنده بود)
منم امیدوارم دوست عزیز :11:نقل قول:
چرا ویندوز من بعضی وقتا با اینکه زبان تو حالت Persian فارسی مشکل پیدا می کنه و فارسی تایپ نمی کنه ؟
پس بیخود نیست که از ATI بدم میاد! ببین Geforce چه قشنگ کار میکنه!:31:نقل قول:
نمیشه کاری کرد مثل همیشه با alt + shift سمت راست تغییر زبان نوشتاری انجام بشه ؟
هر کاری کردم نشد که نشد که نشد :(
نقل قول:
تو استارت بنویس region و Region and Language رو انتخاب کن. روی Change keyboards بزن و در قسمت Advanced Key Settings کلید مورد نظرتو برای Between input languages انتخاب کن و دوتای پایینی رو خالی بزار!
سلام . من یک CD را در ریشه ردایو C ایمیج گرفتم ولی وقتی وارد درایو میشم هیچ فایلی رو نمیبینم ... وقتی با خود برنامه Clone CD درایو C را Brows میکنم فایل ها هستن و اجرا هم میشن ولی عکس یه قفل روی آنها هست چیکار کنم ...؟
البته من در درایو C فایل های مخفی و سیستمی را Show کردم ولی باز هم فایل ها ی مورد نظرمو ندیدم ...
فایل های Gif در ویندوز 7 با Picture viewer ویندوز بدون حرکت اجرا میشه ... راه حلی برای این مشکل هست ..؟
البته با IE باز میشن ولی می خوام با Picture viewer باز بشن ...
ویندوز من نسخه 7600 هست ...
ممنون
دوتا سوال..یکی اینکه من درایور اسکنرم تو 7 جواب نمیده و خود سایت و اینها هم نداره..یکی گفت از طریق خود اپدیت ویندوزت انجام بده..جواب میده..باید از کجا اینکار رو انجام بدم
دوم اینکه چه جوری میشه نرم افزارهایی که من خودم به صورت مستقیم از خود سایت دانلود کردم مثل یاهو که اول یک فایل 500KB دانلود میکنی و بعد متصل میشی و 20 مگ میگیری رو تبدیل به یک فایل EXE کنم که دفعه بعد نخوام روی سیستم دوباره دانلود کنم....؟ ممنون
Salam
Bebakhshid Ke Farsi Type Nemikonam.Man In Windows Site Ro Taze Nasb Kardam o 2ta Moshkel Daram
1-inke jane harki dust darin ye rahi begin ke man ino betunam active konam,hich kudum az crack ha rush javab nadad
2-inke lotf konid o begin che joori mitunam keyboard farsi ro intoo ezafe konam
faghat khaheshan sari
mamnoon
سلام من ویندوز 7 ریختم بعد با یه اکتیویتور از این تاپیک :اکتیوش کردم حالا پایین سمت راست desktop زده evalution copy,build 7600 و بالاش هم زده windows 7 .حالا مشکل چیه؟اصلا نمیشه اینو از بین برد؟(restore point قبل اکتیو هم دارم)اصلا مشکلی ایجاد میکنه؟کد:http://www.tarfandestan.com/forum/thread49561.html
من با برنامه superantispyware کامپیوترمو اسکن کردم که 38تا پیدا کرد بعد با اویرا هم اسکن کردم که 12 تا پیدا کرد. بعد همشونو پاک کردم حالا wallpaper های ویندوزم نیست و صفحه سیاه ولی اون evalution copy,7600 که بالاش هم نوشته windows 7 هنوز هست.چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
مي توني فايل EXE رو از لينک زير دانلود کني راهه ديگه اي نيست!
کد:http://www.filehippo.com/download_yahoo_messenger/
دقیقا چند روز دیگه میاد ؟؟
میگم خیلی با 7600 فرق داره ؟
کلی برنامه و بازی روش دارم
آپگرید میشه کرد ؟
نه بابا!!! ولی به احتمال زیاد تغیراتی توش باشه ولی دیگه انقدری فرق نمیکنه که بشه یه چیز دیگه!نقل قول:
نقل قول:اولا که مشکل کرک بارها و بارها در این تایپیک و تایپیکهای دیگر انجمن ویندوز 7 مورد بحث و بررسی قرار گرفته و اگه یکم زحمت بخرج بدین میتونید پیداش کنید!نقل قول:
دوما کیبورد رو اینطوری میتونی فارسی کنی:
از منوی استارت برو کنترل پنل ,Change Keyboard and other input,و از آنجا Change Keyboard کلیک کن بعد برو روی Add کلیک کن و Persian رو پیدا کن و روش کلیک کن و Keyboard رو بعدش بکلیک و تیک اولی رو بزن و تمام.
بله یکی از مشکلات ویندوز 7 اینه که عکسهای GIF رو تو خود ویوور عکسها نشون نمیده ولی میتونی از طریق Internet Explorer و Windows Media Player دسترسی داشته باشی! که امیدواریم تو نسخه نهایی این مشکل حل بشه!نقل قول: