جناب سلام و تشکر
راستش تازه گوشی خریدم و دستم به این کارا نمیره
اما سوال دومم جواب ندادید
سوال دومم اینکه سیستم عامل گوشی من ( Symbian S60v5) ازنوع FP1 یا FP2 ?
Printable View
جناب سلام و تشکر
راستش تازه گوشی خریدم و دستم به این کارا نمیره
اما سوال دومم جواب ندادید
سوال دومم اینکه سیستم عامل گوشی من ( Symbian S60v5) ازنوع FP1 یا FP2 ?
سلام
S60v5 در کل FP1 و 2 نداره! چون از بیخ با S60v3 فرق داره...: دی
شاد باشی:40:
آقا -- کردن گوشی از نظر امنیتی ضرر نداره؟
خیر دوست عزیز!نقل قول:
اگه کسی خودسر و بدون اطلاعات و آموزش با فایل های سیستمی ور بره، ممکنه مشکل پیش بیاد! که اونم خیلی بعیده..
نه، هیچ ضرر و خطری نداره.نقل قول:
اگه مشکلی بطور کاملا احتمالی پیش اومد که واقعا بعیده یک مستر ریست همه چیزو حل میکنه.
مخلصیم:40:
ممنون
من این نرم افزارو دریافت کردم و با استفاده از مطالبی که توی همین فروم نوشته بود سانش کردم
روی گوشیم این خطا رو میده چه کار کنم بر طرف شه
certificate eror.conect the application supplier
تاریخ میلادی گوشیتون درسته؟!نقل قول:
نه درست نیست باید حتما دقیق باشه یا بیارمش عقب یا جلونقل قول:
باید دقیق باشه به میلادی 31.10.2010نقل قول:
موفق باشید.
از راهنماییتون ممنون ولی بازم درست نشدنقل قول:
نه من الان همین تاریخی که شما گفتید گذاشتم بازم ارور میده
certificate eror.conect the application supplier
دوست عزیز وقتی داری برنامه گوشی رو ساین میکنی باید تاریخ کامپیوتر و گوشی یکی باشه که بهتر تاریخ دقیق باشه.
موفق باشید.
نقل قول:دوست عزیز شما تاریخ گوشیتون رو 05.11.2010 بزاریـــد و تست کنید ببینید براتون نصب میشــه ؟
منتظر جوابتون هستـــم اگر ارور دیگه ای بعد از عوض کردن تاریخ گوشی داد . بزاریـــد :11:
موفق باشید!:40:
سلام من ویواز دارم درunpacking filesگیر میکنه هر چقدر صبر کردم درست نشد لطفا کمکم کنید:31:
نقل قول:سلام دوست عزیز ویواز هـک نمیشــه باید فایل ها رو ساین کنی و نصــب :46:
مرسی عالی بود
:41:BARAY e71 hak lazem daram lotfan
سلام
من وقت نکردم اخبار گوشیم رو دنبال کنم
فریم ور گوشیم 31 هست و آخرین بار که قبلا چک کردم هکش نیومده بود
الان می خواستم بدونم اومده یا نه؟
گوشیم 5530 هست
سلام . دوست عزیز پست نخســت رو بخونیــــد :46:نقل قول:
نقل قول:سلام دوست عزیز برای این ورژن هـک نیومـــده !! :41: ( هـک نمیشــه ) ...
گوشیه من 5800 ورژن 40 هست.
می خواستم ببینم هکی اومده که نخوام ورژن گوشیم رو پایین بیارم ؟
ممنون.
سلام...
گوشیم N86
ورزن30.009
می خوام به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشم با چی -- میشه اصلا" -- میشه؟
سلامنقل قول:
از روش PNHT استفاده کن دوست عزیز!
سلام
هـک گوشی N8 رو می خواستم...
اصلا هـک شده این گوشی؟
با تشکر...
نقل قول:سلام . آره با فایل های کوک شــده هـک میشــه ( باید روی گوشیتون فلش کنیــد ) :46:
میشه یه لینک کمکی بدین واسه اجرا ؟
ممنون
نقل قول:سرچ کنید فایل هـک شده PNHT گوشی (مورد نظــر ) ...
اگه هکی وجود داشته باشــه یه فایل کیلوبایتی باید دانلود کنی و روی گوشی فلش بزنــی :46:
آقا من گوشي n73 m رو آپديت كردم به ورژن v 4.0839.42.2.1 و ديگه هك نمي شه.يعني هيچ كدوم از ورژنهاي مختلفاين برنامه helloox رو كه قبل از اپديت براحتي نصب و گوشي رو هك مي كردم الان ديگه نمي تونم نصبش كنم البته نصب مي شه ولي روي Applying Patches گير مي كنه و مي مونه.چندين بار امتحان كردم نشد كسي راه حلي مي دونه؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد.
نقل قول:سلام با فایل های کوک شــده میتونید هـک کنیــد ، ( باید فایل PNHT روی گوشیتون فلش کنیــد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا رب هر چه با نام خدا اغاز شود کامل است نمیدونم بحث مشکلمو از کجا آغاز کنم اما بطور خلاصه وار گونه خدمت شما عزیزان عرض می کنم بدین شرحه: بنده برنامه hellox2رو برروی گوشیم نصب کرده بودم وداشتم از زندگی لذت می بردم که یکدفعه پای نرم افزار Rom pacher 2.5به گوشیم باز شد که مانند رام پیچر Helloox2تشریف داشت اما با چند پچ اضافه و بعد از نصب با رام پیچر hellox2 دچار مشکل شدم بهنگام Applyپچها به رنگ قرمز تبدیل می شداند برای همین نرم افزار Rom pacher 2.5رو حذف کردم ودوباره نصب کردم و نسخه hellox2 v2.4رو دانلود و نصب کردم و همچیز درست شد وقتی همه چیز خوب بنظر می اومد با مشکل دیگه مواجه شدم واون ساخت ۲۰تا درایوبود که همه کپی کارت حافظه جانبی بوداند که بترتیب الفبای انگلیسی ایجاد شده بوداند و در همه اونها پوشه sys/binکه فایلی اگه درست حدس زده باشم به نام SwiCertStoreUpdaterD.exeبوجود اومده و مشکلات دیگر که حضور ذهن ندارم و به خاطر نمیاورم به چه دلیل hellox2 رو حذف کردم اما می دونم سر منشأ این مشکلات از ورژن جدید این نرم افزاربود واسه همین خودش و همه محتویاتشو حذف کردم و ورژن قبلیشو دانلود و نصب کردم اما متأسفانه متأسفانه بعد ازنصب درست نرم افزار وباوجود اتمام نصب رام پیچر خود نرم افزار هیچ چیزی به نام رام پیچر در گوشی یافت نمیشه اما نرم افزار اون رو نصب می کنه اما بوجود نمیاد و وقتی برنامه rompacher v ۲.۶رو نصب می کنم هیچ فایل پچی در پوشه پچ کپی نمیشه و اگه میشه بهنگام تأیید کردن قرمز میشه وقتی حذفش می کنم و hellox2 رو نصب می کنم بازهم فرقی نداره و رام پیچر دوباره نصب نمیشه حالا من موندم با یک مشکل بی جواب قربان شما
سلام
من یک گوشی nokia 5233 دارم می خواهم بدانم با کدام روش گوشیم را ه-ک کنم بهتر است--روش hello x2 یا روشpnht----
فریمور گوشی من:21.1.004 است-----متشکر
سلام دوست عزیز یکبار گوشیتون رو ریسـت کنید بعد هالوکس ورژن جدید نصب کنیــد :46:نقل قول:
نقل قول:سلام دوست عزیز با برنامه هالوکس تست کنید اگه جواب نگرفتیـد مجبوریــد با فایل هـک شده Pnht گوشیتون رو هـک کنید و فلش :46:
سلام دوست عزیز با برنامه هالوکس تست کنید اگه جواب نگرفتیـد مجبوریــد با فایل هـک شده Pnht گوشیتون رو هـک کنید و فلش :46:[/QUOTE]
سلام دوست عزیزم--
من چند تا سوال دارم
1-توی تمام فرمها برای گرفتن فایلkey&cer می گویند باید 48 ساعت منتظر بمانیم اما من دریک سایتی به فاصله 2 دقیقه اون دوتا فایل را گرفتم--لطف کنید ببیند این سایت معتبر است این دوتا جعلی نیست برای من عجیب بود:18:
2-من نرم افزار HELLO X2 ساین کردم توی گوشی ریختم----در موقع نصب نپرسید کجا نصب کنم وخودش نصب کرد در گوشی نصب کرد----وقتی این نرم افزار را اجرا می کنم در بار اول در قسمت unpacking files می ماند اما بعد چند مرتبه نصب وپاک کردن دفعه اخر که نصب کردم در قسمت installing root cert... می ماند حتی من 20 گذاشتم اما هیچ فرقی نکردم مشکل از کجاست------کد:http://cer.opda.cn/en/?module=certificate&action=my&
لطفا من را راهنمایی کنید----
سلام دوست عزیز برای این زود آماده شده چون من از قبل براتون درخواست داده بودم !نقل قول:
سلام دوست عزیزم--
من چند تا سوال دارم
1-توی تمام فرمها برای گرفتن فایلkey&cer می گویند باید 48 ساعت منتظر بمانیم اما من دریک سایتی به فاصله 2 دقیقه اون دوتا فایل را گرفتم--لطف کنید ببیند این سایت معتبر است این دوتا جعلی نیست برای من عجیب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و IMEI شما رو درخواست دادم توی سایــتش و چون آماده بوده برای شما سریع فایلها رو میده ...
اگه من از قبل براتون درخواست نداده بودم 48 یا کمتر طول میکشیــد ! سریع آماده نمیشــد !
یکبار گوشیتون رو خاموش و روشن کنیــد دوباره برنامه هالوکس رو اجرا کنیـــد ...نقل قول:
2-من نرم افزار HELLO X2 ساین کردم توی گوشی ریختم----در موقع نصب نپرسید کجا نصب کنم وخودش نصب کرد در گوشی نصب کرد----وقتی این نرم افزار را اجرا می کنم در بار اول در قسمت unpacking files می ماند اما بعد چند مرتبه نصب وپاک کردن دفعه اخر که نصب کردم در قسمت installing root cert... می ماند حتی من 20 گذاشتم اما هیچ فرقی نکردم مشکل از کجاست------
لطفا من را راهنمایی کنید----
ورژن گوشیتون چنـــده ؟
متشکر--وژن گوشی من 21.1.004 استنقل قول:
سلام
ميخاستم بدونم ای 52 نوکيا با چه نرم افزاری -- ميشه¿
ورژن 053.001
این روش روی ویواز هم جواب میده.
اگه نه روشی برای -- ویواز وجود داره.
گوشی رو یکبار خاموش و روشن کردیــد ؟ بازم گیر کرده هـک نشــد ؟نقل قول:
ورژن های دیگه برنامه هالوکس استفاده کنیـــد !
مدل گوشیتون هم بگیــد ...
سلام . پســت نخســت رو خوندید و تسـت کردیـــد ؟نقل قول:
نقل قول:جواب نمیــده ، باید فایل ها رو با استفاده از Cer & Key ساین کنیـد و نصب :46:
گوشی رو یکبار خاموش و روشن کردیــد ؟ بازم گیر کرده هـک نشــد ؟
ورژن های دیگه برنامه هالوکس استفاده کنیـــد !
مدل گوشیتون هم بگیــد ...
متشکر---نوکیا 5233
نقل قول:دوست عزیز این ورژن گوشی شمـا هـک نمیشــه ؟
شما باید فایل Uda هـک شده روی گوشیتون فلش کنیــد برای -- کردن گوشی :46:
دوستان گوشی من n91 هست
برنامه اجرا نمیشه یعنی تو unpacking files می مونه (گیر نمی کنه) همینجوری تو load میمونه و کنسل کنم خارج نمیشه!!!
خلاصه برنامه وارد نمی شه!!!
هر دو ورژن رو ساین کردم و امتحان کردم !!!
جواب نمی ده!!!!
یه درایو h هم ایجاد شده!!!!ظرفیت مشابه c هست ولی تو xplor نمی شه وارد درایو شد(جهت یادآوری بگم n91 مموری نمی خوره و یه هارد 4 گیگ داره){شاید کمک کنه}
ولی کلا جواب نگرفتم!!
چاره چیه؟؟؟
موفق باشید!:40:سلام . یکبار گوشی رو خاموش روشن کنیـد و برنامه هالوکس رو اجرا کنیـد !نقل قول:
ببین بازم گیر میکنـــه ؟ :46: