تایید میشه :46:نقل قول:
تایید میشه :46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:مثل اینکه فقط من این مشکل رو دارم، خیلی هم حاد هست، همیشه اینطوری میشهنقل قول:
به نظرتون چیکارکنم, ببرم نمایندگی؟ اخه من اهوازم، اینجام ببرم میگن باید بره تهران:41:
نه بابا مشکلش مگه چیه ببرن تهران؟ فوقش فلش میکنن یا اپدیت فریموری چیزی:دی
امروز رفتم گوشیمو تحویل گرفتم
باتری رو گذاشتم روشن کنم روشن شد هنوز بالا نیومده خاموش شد.:37:
ترسیدم رفتم گفتم این چه وضعشه این که خرابه هنوز.
بعد گفتن بدین بررسی کنیم. آخر سر به ذهنم رسید گفتم شاید شارژ نداره. یک شارژر داد زدم به شارژ دیدم درست شد. :26:
بعد دیدم سرش شلوغه فرار کردم. دیگه نگفتم درست شده یا خرابه ترسیدم فحشم بدن:16:
حالا رسیدم خونه یادم اومده که میخواستم هندزفری بخرم:9:
خلاصه شرمنده شما دوستان شدیم.:43: ولی شاید یکی دو روز دیگه رفتم برا هندزفری
کار این نمایندگی ها درسته !!!نقل قول:
ایشالا ما هم تا یه ماه دیگه کوکی دار میشیم !!! :10:
خوب مبارکه، پول که نگرفتن؟:20:
بعضی جاها میگن اذیت میکنن ولی نمایندگی مشهد خوب بود. من که خیلی حال کردم.سوالاتت بی جواب نمیموندنقل قول:
تازه یک پسره اومده بود کارت گارانتیش همراهش نبود گوشیشو گرفتن و گفتن بعدا بیار.
یک خانومه هم بود گوشیشو عوض کرده بود.ولی گوشی قدیمش رو جعبه و شارژر و این چیزاشو نیاروده بود گفتن تا آخر هفته بیاری.:31:
دیروز هم تو نشسته بودم رو صندلی تا نوبتم بشه یک خانومه هی منو نیگا میکرد. میخواستم بلندشم بزنمش، گفتم ولش کن پا شدم از جلوش رفتم کنار.:31:
من یکی فروشی دارم:7:
نمیدونم کار به اونجاش نرسید میگم که فرار کردم اومدم:31:نقل قول:
پشت گوشی یک برچسب چسبوندن نوشته 3022 یعنی چی؟
شاید میخواستن سی هزار و بیست و دو تومن بگیرن:27:
معلومه خیلی ذوق زده ای.............:31:..........سه هزار و بیست و دو تومن............:31:نقل قول:
شاید میخواستن سی هزار و بیست و دو تومن بگیرن
میشه باطری کلوچه رو عوض کرد و یکی قوی تر براش بزاریم؟
مال کوکی 900 ولی مال ke990 ویوتی 1000 میلی آمپره
کسی تا حالا باطری اونو ندیده؟ اندازه کوکی هست یا نه؟
ببخشید دوستان کوکی با چه فرمتی فیلم برداری میکنه ؟ کیفیتش در چه حده ؟ مثل n70 هست ؟
فک کنم 3gp دقیق یادم نیست باید تست کنم.
کیفیتش تو روز و نور خوبه هم عکس هم فیلم، ولی نور کم باشه زیاد جالب نیست.
کوکی: وضوح QVGA و رزولوشن 320 در 240 پیکسل در 12 فریم در ثانیه با فرمت 3GP. نمیشه گفت کیفیت داره ولی تقریبا کار راه اندازه.نقل قول:
ببخشید دوستان کوکی با چه فرمتی فیلم برداری میکنه ؟ کیفیتش در چه حده ؟ مثل n70 هست ؟
N70: با رزولوشن 352 در 288 در (فکر کنم) 24 فریم در ثانیه و فرمت MP4. در کل بهتر از کوکیه.
سلام رفقا .
این محافظ صفحه نمایش مخصوص خود کوکی رو تو نمایندگی کامتل دارن ؟ اگه داشته باشه اجبارا برم هم محافظ و هم هندزفرى رو بگىرم ؟
سلام
راستش من تا الان با گوشی وصل اینترنت نشدم چون هم نیازی نداشتم و هم 5 سال پیش تا حالا همون خط همراه اولم رو دارم و ایرانسل واسه وصل شدن به نت ندارم
سوالی که واسم پیش اومده اینه که وقتی وصل به نت میشین همراه گوشیتون خطری مثل ویروسی شدن گوشی یا به سرقت رفتن اطلاعات روی گوشیتون توسط هکرها نداره ؟
سلام.
اول خدمتتون عرض کنم که همراه اول هم Gprs داره ولی اصلا به صرفه نیست و ایرانسل خیلی خیلی بهتر هستش (مخصوصا با استفاده از بسته های Gprsش)
در مورد ویروس هم تا اونجا که من میدونم جاوا اصلا ویروس نداره .
شدیدا هم توصیه میکنم Gprs ایرانسل رو تجربه کنین که فوق العادس .
پ.ن ; من بسته ی ۳۰ مگی ایرانسل رو فعال کردم و نگرانی بابت هزینش هم دیگه برام برطرف شده ۰ضمنا این پستم با کوکی میدم ; )
ایمو کوکی...........:31:
اصلا پیشنهاد نمیشه با همراه اول بری اینترنت. ولی سرعت اینترنتش خیلی بالاتر از ایرانسله:31:نقل قول:
تنها مشکلش هزینه بالاش هست که کیلوبایتی 14.8 ریال میندازع که اصلا به صرفه نیست.گوگل رو باز کنی هزار تومن تموم میشه
چه بسته ای؟نقل قول:
چقدر پول کم میکنه؟
چجوری فعال میشه؟
یعنب فقط سی مگ میشه دان کرد؟
این چه وضعشه؟
چرا برا استار بازی شتاب سنج هست ولی برا کوکی نیست؟
دمش گرم:18: . یول خون باباش رو گذوشته برا هر کیلو بایت :2:نقل قول:
آقا مجید . این طرح برا جشنواره ی زمستونش هست که رسما از فردا شروع میشه .نقل قول:
چه بسته ای؟
چقدر پول کم میکنه؟
چجوری فعال میشه؟
یعنب فقط سی مگ میشه دان کرد؟
این بسته های gprs ش هم به این صورت هست که (در مورد خودم یعنی بسته ی 30 مگی) ، 3 هزار تومن میدید و عوضش به اندازه ی 30 مگ میتونید از gprs استفاده کنید . مهلت استفادتون هم 30 روز هستش .
این عکس کمکتون میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک جشنواره ی زمستان و انواع بسته ها و چگونگی فعال کردن اون ها :(واقعا طرحاش فوق العادس:40:)
نقل قول:
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=329
خوب مگه استار ویندوز موبایل داره! جاوا داره بازیهاش باید بخوره دیگه......اگه داری بده ببینم چطوره...:دینقل قول:
چرا برا استار بازی شتاب سنج هست ولی برا کوکی نیست؟
چند روز پیس از موبایل9 دانلود کردم کار نکرد
تو کلوپ استار هم هسست.
ارور میده الکی
بیا
بچه های کوکی دار تست کنن ببینن میاد؟ تو سایت موبایل9 برای کوکی هم گذاشته بود.
اروری که برا من میدهنقل قول:
this application requires accelerometer 240*320 resolution
میگه نرم افزارش نیاز به شتاب سنج بارزولیشن 240*320 داره
حتما تو فایل Manifest یه چیزهایی گفته شده که این ارور رو میده.....حیف کوکی ندارم وگرنه ته توشو در میاوردم....نقل قول:
اروری که برا من میده
this application requires accelerometer 240*320 resolution
میگه نرم افزارش نیاز به شتاب سنج بارزولیشن 240*320 داره
مثلا چه چیزهایی؟نقل قول:
خوب رو گوشی خودت اجرا شد؟
بچه ها وقتی با کوکی پیام میفرستیم اگه آنتن بپره و ارسال موفق نباشه بعد پیام چی میشه ؟
منظورم اینه که سخته دوباره سعی کردنش برای ارسال؟ _ ارسال مجدد _
من 1208 داشتم 30 تومن بود. از این N97 نوکیا خیلی بهتر بود.
اگه نا موفق بود ارسال تو صفه اول یه گزینه ی سعی مجدد داشت و پدر آدمو در نمیاورد تا بری تو منوی messaging و Outbox و option رو بزنی و send رو بزنی....
حالا این کوکی جزو کدوم دستست ؟ به کدومشون شبیه تره ؟
منم وسط امتحانا چه جو گوشی گرفتتمااا!!!!!! :-D
راستی بچه ها کسی رنگ سفید یا نقره ایش رو تو تهران ندیده ؟
سلام رفیق . کلا پیغامایی که به هر دلیلی ارسال نمیشن میرن تو OutBox و پایینشون میزنه "Waiting" . یعنی بمحض اینکه امکانش باشه خودش میفرستش. اگه هم Failed بده هم باز توی Outbox هست و بعدا خودت میتونی بفرستیش .
شب خوش ; )
به همون چرتی. به همون مسخرگی/نقل قول:
سلام رفیق . کلا پیغامایی که به هر دلیلی ارسال نمیشن میرن تو OutBox و پایینشون میزنه "Waiting" . یعنی بمحض اینکه امکانش باشه خودش میفرستش. اگه هم Failed بده هم باز توی Outbox هست و بعدا خودت میتونی بفرستیش .
شب خوش ; )
عیییییین N97 میمونه.
ممنون از شما.
سلام بچه ها! :دی
یه خبر بدم سکته نمی کنید؟!؟! :دی :دی
کوکیم........:دی..........چیزه......... :دی........یافت شد! :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چیزه.....تو سمنانه! :18: مشکل نیست، میرم دنبالش، غرامتشو میگیرم! :21:
الان حالم خوب نیست....نمی دونم چه جوری شادیمو بروز بدم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کی پیدا کرد؟! :دی اون شخص کسی نبود جز:
:40: ایرانسل! :40:
first:31:
آقا تبریک:40::40::40::40::40:
هوی....دیگه گمش نکنی هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا:29:
خب حالا پس استار چی؟؟؟:37:
میگم پیدا شد یه مقایسه خفن ترتیب بده:27:
انقدر هیجان زده بودم نفهمیدم چی نوشتم! :دی ویرایش شد....نقل قول:
what?:d
مرسی! :10:نقل قول:
آقا تبریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم......شما امر بفرمایید.....:دینقل قول:
هوی....دیگه گمش نکنی هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گور باباش................... :27:نقل قول:
آره فکر خیلی خوبیه...:46:نقل قول:
میگم پیدا شد یه مقایسه خفن ترتیب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون من ؟ ایول ایول !! قشنگ داستان رو تعریف کن بعدا که آروم شدی ! :دي
ایول ایول ! خیلی حال کردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزه.....کلا دوتا نامه بهم دادن، یکی برا مخابرات، یکی برا ایرانسل....مخابرات جوابش 40 روزه بود (که هیچ کاری برام نکردن، خیلی راحت گفتن نتونستیم پیدا کنیم! :13:) ولی ایرانسل 60 روزه بود.....البته الان یه 2 هفته ای از 60 روز ایرانسل میگذره (چون وقت نکردم برم). ولی خوب شد امروز رفتم، چون جوابم پنچ شنبه شب اومده بود....بعد رفتم نامه رو دادم، یارو گفت جواب نداریم....:41: بعد سریع همکارش گفت صبر کن، یه سری از جوابا پنج شنبه شب اومده.....بعد نیگاه کردو.....:دی نامه جواب رو گذاشت تو پاکت و گفت برو فلان کلانتری (همون که نامه اولی رو داده بود). رفتم، کارا رو انجام دادم، مونده فردا ساعت 10 برم شورای حل اختلاف، نیابت و از این جور چیزا بگیرم برم سمنان.....یخه یارو رو بگیرم...... :دی :دی بازم دمه ایرانسل گرم! :40:
نقل قول:
من الآن نفهمیدم...! چی شده؟؟؟:23: لیلی زن است یا مرد؟! مسأله این است...:14:
اتفاق خاصی نیفتاده! :دی من گوشیم گم شده بود پیدا شد! :دی همین....نقل قول:
من الآن نفهمیدم...! چی شده؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیلی زن است یا مرد؟! مسأله این است... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تبریک... :27::26:نقل قول:
بایستی شیرینی ( کوکی! :دی ) بدی به ما...
محتوای مخفی: یه چیزی...
مرسی ممنون، کوکی هم میدیم به همه! :دینقل قول:
بابا تبریک... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایستی شیرینی ( کوکی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بدی به ما...
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
یه چیزی...
بیخیال بابا! :دی من کی باشم که ناراحتی های منو تحمل کنی! :10:
یه سوال:
جواب چیه؟؟:eh:
بعدش اینکه یارو رو گرفتن؟؟؟؟:27:
یعنی اینکه پیگیری میکنن، هر چی شد (پیدا شد یا نشد) بعد از مدت معین (40 روز یا 60 روز و...) جواب رو میگن....مثلا میری میگن، پیدا کردیم، ولی عمرا بهت بدیم :18: (یعنی اینکه گوشیت خیلی باحاله ورداشتیم برخودمون! :27::27::27:).نقل قول:
جواب چیه؟؟:eh:
دقیق نمی دونم، ولی بالاخره اون کسی که گوشی دستشه رو آدرسشو دارن، وقتی رفتم سمنان میریم سروقتش! :21: اگه کاره اون نبود، اینقدر پیگیری میکنن تا پیدا بشه شخص اصلی (یعنی مثلا من دزدیدم فروختم به x اون فروخته به y و.... اونوقت اینقدر میگردن تا به من (دزد اصلی) برسن....:دی). با این اوصاف، حالا نکنه واقعا خودم کوکی رو دزدیدم؟!؟ :eh: :eh: :eh: :eh: :eh:نقل قول:
مبارک باشه حسین آقا .
ایشالا کی منتظر شیرینی باشیم ؟
راستی مقایسه ی استار و کوکی یادت نره ها .