توی موبایلت یک زمان میاد که معمولا چهارشنبه ها هست باید اون موقع به جایی که میگه بری.نقل قول:
بعضی وقت ها هم بهت ایمیل میده.
Printable View
توی موبایلت یک زمان میاد که معمولا چهارشنبه ها هست باید اون موقع به جایی که میگه بری.نقل قول:
بعضی وقت ها هم بهت ایمیل میده.
اقا ببخشید که من اینقدر سوال میپرسم کجا میتونم یه ماشینو پارک کنم که همیشه اونجا باشه ادرسه دقیق بدین plz
جلوی خونه یه کادر زرد رنگ هست. هر ماشینی که توش پارک کنید، برای همیشه اونجا می مونه.مگر اینکه خودتون تکونش بدید.نقل قول:
من اين بازي رو نصب كردم ولي اصلا صدايي نداره از وقتي كه بازي رو شروع ميكنم يه صدايه خش خشي مياد كه نگيد.ادم رو كر مي كنه.
براي حل مشكل چيكار كنم
؟؟؟
:40::40::40::40:
دوست عزیزی که فرمودید به کرک razor مشکل من حل میشه ! من کرک razor رو نصب داشتم و پک رو نصب کردم ! یعنی هیچ کس این مشکل رو نداره ؟ آخه من آموزش رو مطالعه کردم ! چیزی در این باره ننوشته بود ! دوربین من حرکت به بالا و پایین نداره ! میری پایین ثابت میاسته ! هر چی میارم بالا دو باره میره پایین ! انگار که جهت رو به پایین گیر کرده باشه !نقل قول:
کسی نمی دونه ؟
شما احتمالا گیم پد نداری؟ اگه داری، درایورش رو پاک کن ببین مشکلت حل می شه؟نقل قول:
موفق باشی
تو بازی که میرم رو گوشی یه منو داره واسه مولتی پلیر رو اون کلیک میکنم میگه باید بری تو سایت game windows live اونجا میرم یوزر و پسورد رو میدم میگه باید پروداکت کی رو وارد کنی اما من نمی دونم پروداکت کی رو از کجا گیر بیارم
عزیز من کشکی کشکی که نمیتونی بری توی Game Windows Live این مثل Xbox Live هستش باید پول بدی بعد یک کد بهت میدن !نقل قول:
اگه اینطوری بود کسی دیگه GTA بازی نمی کرد همه اینترنتی بازی می کردن.
گیم پدت رو بکش ! سیستم دوباره راهندازی کن درست میشه !نقل قول:
بازی تا دیروز داشت خوب کار می کرد...امروز که اومدم بازی کنم دیدم فقط توی cut scene ها صداش قطع شده...کسی نمی دونه مال چیه؟
منظور من اینکه جواب میده چون با توجه به گفته های دوستان من انتظار داشتم اصلا اجرا نشه ولی خوب الان شاید گرافیک فوقالعاده نباشه ولی خوب حداقل اینکه بازی روون اجرا میشه و خوب مشکل خاصی من ندارمنقل قول:
سلام.
دوستان من تازه امروز بازی رو نصب کردم.
بار اول که رفتم تو بازی فقط رزولیشن 800*600 رو اجرا می کرد.
خلاصه تموم کارهایی رو که توی پست اول گفته شد رو انجام دادم.
اما الان مشکل تسکتچر پیدا کردم که با راهنمایی های پست اول پیش رفتم ولی مشکلم حل نشد.
کسی می تونه کمکم کنه؟
کرکی هم که نصبیدم razor هست.
اون پچ هم نصبیدم.
با Systweak CacheBoost حل میشه !نقل قول:
من اين بازي رو نصب كردم ولي اصلا صدايي نداره از وقتي كه بازي رو شروع ميكنم يه صدايه خش خشي مياد كه نگيد.ادم رو كر مي كنه.
براي حل مشكل چيكار كنم؟؟
كسي چيزي نميدونه؟
شما آخرین ورژن کارت صدا رو نصب کنید مشکل حل میشه . :46:نقل قول:
فكر كنم پست بالا فراموش شده :rolleye:نقل قول:
راستي تا يادم نرفته اينم بگم كه يكي ميگفت كارت گرافيكت Geforce 8600M GT 256MB هست ولي تا 1 گيگ هم ميتونه از رم شير كنه ....
ميخواستم بدونم منظورش چي بوده ؟
آيا اين حرف واقعاً صحت داره ؟
Ram لپ تابم در حال حاظر 3.5 يا 4 گيگابايت هست ...
سلام دوستان ، کانال رادیو که آهنگهای user track رو پخش میکنه اسمش چیه ؟
آقا روی ویندوز 7 نصب میشه؟
من 10تا فرم بیشتر نمیگیرم! نمیدونم چشه!!!!!
لطفا جواب بدین!
سلام به همه دوستان گرامی.اقایون من قصد خرید و بازی Grand Theft Auto IV رو دارم،و امروز که این تاپیک رو دیدم و یدیم که چقدر باید کارا کنی که بتونی راحت بازی کنی،وحشت کردم.بهرحال من توی سایت gamespot گشتی زدم،توی قسمت بازی Grand Theft Auto IV دیدم پایین نوشته پچ برای بازی،من لینکش رو میزارم،از دوستان اگهلطف کنن برن یک سر بزنن ببینن که ایا اگه این پچ رو نصب کنم دیگر نیازی به اون همه پچ ندارمبا تشکر از شما.موفق و پیروز باشید.کد:http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/download_6203682.html?om_act=convert&om_clk=files&tag=files;download
دوست عزیز پچ ها خیلی وقته که اومدن که خیلی از مشکلات بازی رو رفع می کنن(خصوصا پچ دوم.)نقل قول:
در مورد پست اول هم باید بگم چون پست اول یه حالت مرجع داره، تمامی مشکلاتی که امکان داره برای شما بوجود بیاد رو حل کرده.ولی شاید شما نیازی به پست اول پیدا نکنی.چون پست اول زمانی نوشته شد که هیچکدوم از پچ ها نیومده بود.
در کل باید بگم برای این که بتونید راحت این بازی رو اجرا کنید، حتما باید یه cpu دو هسته ای داشته باشید (اون هم واسه حالت ( mediom یا low) .ولی به هر حال gta بازی کردن یه کم دردسر داره.
موفق باشی
نه داداش رو 7 نصب نميشه. من كه نتونستمنقل قول:
براي سوال دوم هم بايد مشخصات سيستمتو بگي
اقای "magas-vizz" ممنون و متشکر بخاطر راهنماییت،پس که اینطور،پس من میگیرمش انشالا که مشکلی برام پیش نیاد.فقط اقا ان لینکی که گزاشتم رو من به نظرتون برم بگیرمش نصبش کنم؟با تشکر از همکاری شما دوست خوب و گرامی.نقل قول:
خواهش می کنم.نقل قول:
در مورد پچ، پچی که شما لینکش رو گذاشتید، پچ 1.0.2.0 هستش که می تونید از این لینک دانلود کنید:
البته فکر نمی کنم فرقی داشته باشه ولی خوب از سایت خود بازی که بگیرید مطمئن تره.کد:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
موفق باشی
باید هر دو پچ را نصب کنیم یا فقط نصب پچ دوم کافی است؟
هر دوتاش به درد میخوره.نقل قول:
تقریبا هر دوش میشه 66 مگ. ( اگه دیال آپ داری شب بزار صبح بیدار شو )
سلام دوستان:11: یه خواهشی ازتون داشتم اونم اینکه اگه میشه لطفا بچ دوم رو بصورت فشرده بزارین تا یه کمکی هم به من کرده باشین:20:
دوستان من وقتي سيو گيم ها را جايگزين ميكنم و داخل بازي ميشم قبول نميكنه بايد چيكار كنم؟!
شما باید بعد از جایگزینی اول بازی home رو بزنی و تو live ساین این بکنینقل قول:
ممنون از جوابتنقل قول:
سیستمم اینه:
NVIDIA GeForce 8500 GT
ram : 2GB
Gaming graphics : 1790 MB Total available graphics memory
CPU : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz
نت فریوم ورک 3.5 هم نصب کردم...پچ 1و2 هم نصب کردم ولی بیشتر از 10 نشد....خیلی زور زد شد 12.....! دیگه بیشتر از این نشد!
این بنچمارکم هست : ممنون میشم راهنماییم کنی....عصابم رو خورد کرده!تکسچرش هم پایین اوردم ولی فرمش فرقی نکرد منم بالا گذاشتمش!نقل قول:
Statistics
Average FPS: 12.60
Duration: 37.39 sec
CPU Usage: 77%
System memory usage: 92%
Video memory usage: 72%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: High
Shadow Quality: Medium
View Distance: 26
Detail Distance: 49
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Driver version: 181.00
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz
File ID: Benchmark.cli
خیلی گلی:10::10::40:
دوستان من یه مشکل برام پیش اومده . وقتی بازی رو روی ویندوز ویستا اجرا کردم بعد از کمی رانندگی دوربینش شروع به چرخش کرد و سوار هر ماشینی هم که میشدم ماشین خودش تمام سرعت راه میافتاد بدون اینکه من حتی یه کلید رو هم فشار بدم. در ضمن اینو بگم که من روی ویندوز xp همچین مشکلی رو نداشتم . به نظر شما ایراد از کجاست؟
بعد از اینکه پچ دوم رو نصب میکنیم ، چه کرکی رو باید استفاده کنیم؟
نه دوست عزیز مشکل از کارت گرافیکم نیست چون من میگم که با xp راحت اجراش کردم. در ضمن کارت گرافیکم GF 9500 GT 1 GB هستش.
کرک رازور یا fedor رو بریز ببین حل نمیشه...؟؟؟نقل قول:
در پست اول هست.
حالا یه سوال نسبتا بی ربط
rockstare باز هم patch برای مشکلات گرافیکی بازی realess میکنه یا به همین دوتا بسنده میکنه؟
اقا چطور یشه بعد از عوض کزدن ویندوز بدوون نصب دوباره بازی بازی رو اجرا کرد
نقل قول:
منم مشكل شما رو داشتم
بنچماركتو ببين نوشته System memory usage : 92%
اگه بازي رو با همين رم روي ويندوز اكس پي نصب كني با همين تنظيمات احتمالا مي توني تا 20 يا 25 فريم بگيري
اگه مي خواي رو ويستا بازي كني يا يه رم 2 گيگ ديگه بچاق روش يا تنظيمات بازي رو بيار پائين.
سلام
یکی به ما کمک کنه
من توی اون مرحله که میگه سوار ماشین پلیس شو گیر کردم
وقتی سوار میشم e رو میزنم و وارد کامپیوتر میشه اما بعد از اون نمیونم چیکار کنم
فکر میکنم میگه دنبابل یک اسم بگرد
شما باید اسم lyle rivas رو سرچ کنید. البته وقتی سوار ماشین بشید و E رو بزنید، زیرنویس می کنه. چون دفعات بعد هم پیش میاد که یه اسم رو سرچ کنید، بهتره که با دقت بیشتری بازی کنید.نقل قول:
موفق باشی
دوست عزیز شما تنظیمات رو خیلی بالا بردی. باسیستمی که شما داری بهترین کار اینه که تنظیمات رو بیاری پایین تا بتونی حداقل حدود 25~30 فریم بگیری. من این تنظیمات رو پیشنهاد می کنم:نقل قول:
Video Mode: 800 x 600 (70 Hz)
Texture Quality:Medium
Render Quality: Medium
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: Medium
Shadow Quality: Medium
View Distance: 12
Detail Distance: 15
Shadow : 2
یه قسمت هم برای فکر می کنم car details بود او رو هم از 17 بالاتر نبرید.
با این تنظیمات می تونید حدود 25~30 فریم بگیرید و البته هرچی تنظیمات رو پایین تر ببرید، فریم ریتتون بیشتر می شه.
موفق باشی
ممنون از پاسخت:11:نقل قول:
امیدوارم با رم درست بشه!امشب میرم یه رم 2گیگ میگیرم:40:
:10::10::10::10::10:
ممنوننقل قول:
من یه بار تنظیمات رو پایین آوردم ولی فریم فقط 2،3تا بهش اضافه ششد! و منم تنظیمات رو برگردوندم!:41:
حالا اون دوستمون گفت با رم درست میشه...ما امشب میریم یه رم میگیریم....امیدوارم که درست بشه:40:
Salam, bebakhshid dobare finglish minevisam.
man yek PC HP kharidam ba system:
CPU: AMD Phenom 9600 Quad- Core Processor 2.3
RAM: 4GB
Graphic Card: geforce 9600 512
vali vaghti miram to bazi hatta rooye LOW ham ke mizaram dar bazi ghesmat ha tike tike mishe
na tanha dar bazi GTA balke dar tamame bazi ha intori mishe.
power man 300 hast mikham bebinam momkene moshkel az power bashe.
vali grapgic ra check kardam ba ye barname ke kamelan dorost kar mikone.