سلام دوستان.منم امروز این بازی رو گرفتم.3 تا DVD هستش نه 4 تا.رفتم توی بازی دیدم اه(!) گرافیک خییلی بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد رفتم توی تنظیمات دیدم بله رزولوشن روی 640 در (فک کنم) 480 هست!!!
بردمش روی 1152*864 باقی چیزا هم روی بیشترین حد.اومدم توی بازی دیدم گرافیک عالی شده اما بازی تکه تکه نشون میده.روی اون Optimal .... هم زدم باز رزولوشن رو برد روی 640*480.بردم روی 1024 * 768 گرافیک خوب شد اما مطابق میلم نیست.حالا میخواستم بدونم کسی میدونه روی چه تنظیماتی قرار بدم (همه ی موارد مربوط به گرافیک) که بتونم بهترین گرافیک رو داشته باشم؟
اینم مشخصات سیستمم:
CPU : Intel dual core 2.5 GHz
RAM : 2 G
VGA : ATI 4670 512 m
Windowse : 7
لطفا" کسی که واقعا" میدونه جواب بده.وین 7 هم بهم 5.5 که همون نمره ی Ram هست رو داده.
ضمنا" توی ACT I و توی مرحله ی 4 که فک کنم اسمش ''No Russian'' بود قبل از شروعش یه ارور اومد که گفته برا بعضی ها اینجور میشه و Skip داشت و Countinue .من روی Skip زدم و رفت مرحله ی بعد رو شروع کرد.توی Select mission همین مرحله رو انتخاب کردم و دوباره همون ارور رو داد.ایندفعه Countinue زدم و رفت توی بازی!!!
قضیه ی این اروره چیه؟؟؟!؟؟؟اگه باز اومد بزنم روی Countinue حله؟
و آخرین سوال اینه که مث نسخه های قبل نمیشه Multiplayer رو تنهایی انجام داد؟منظورم اینه که برم توی مراحل Multiplayer اما خودم تنها باشم فقط برای آشنا شدن با مکان ها.
ممنون ...