منبع خبر؟نقل قول:
یه 1 سالی هست منتظر این ورژن 30 هستیم ! اگه رم گوشی رو 1 گیگ هم بکنه راضی کننده نیست! چقدر علافی بکشیم!
Printable View
منبع خبر؟نقل قول:
یه 1 سالی هست منتظر این ورژن 30 هستیم ! اگه رم گوشی رو 1 گیگ هم بکنه راضی کننده نیست! چقدر علافی بکشیم!
این صفحه رو بخون [PHP]http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/N97-new-firmware-30-0-016/td-p/696111/page/18[/PHP][PHP]http://www.youmobile.org/blogs/entry/For-All-Nokia-N97-Users-READ-V30-Info-[/PHP] لینک دومی مشخصهنقل قول:
درسته الان دیدم.....عحب حرف های جالبی هم زده شده
باز یه امیدواری خفن داده به 97 دارها :
نقل قول:
Nokia is late because V3.0 is Major update will not bring New Features ONLY but System Stability too...
بابا اشتباه گرفتین الکی دل جوونهای مردمو خوش نکنیت
Nokia is late because V3.0 is Major update will not bring New Features ONLY but System Stability too
'
نوکیا به تاخیر افتاده است زیرا V3.0 است عمده بروز رسانی خواهد شد ویژگی های جدید فقط اما دستگاه ثبات را نه بیش از حد
این میشه معنیش مترجم گوگل اینو داده یعنی چی آخه؟
در کل یعنی این که علت تاخیر نوکیا این بوده که ورژن 30 یک ورژن اصلی هست و مانند قبلی ها کوچک نیست و علاوه بر بهبود نرم افزاری ، سخت افزار گوشی رو هم تا حدی بهبود میبخشه!نقل قول:
والا دوست عزیز ما اینو که خوندیم چیزی از سخت افزار داخلش ننوشته بود !نقل قول:
پس بیاین با هم صادق باشیم :27:
:37:سلام .
برنامه یا روشی وجود داره که بشه در قسمت های مختلف گوشی n97 یا n86 از جمله اسمس و web فارسی نوشت؟
اگه کسی اطلاع داره لطفن بگه که اجرش با خدا.
با firmware فارسی فلش بزن!نقل قول:
با N97 من نه تنها فارسی میشه اس ام اس زد ، منوهاشم فارسی میشه!
این گوشی واقعا زیاد هنگ میکنه
امیدوارم تو فریمور جدید این مشکل برطرف بشه
اگه این اتفاق تا دو سه ماه دیگه نیفته عملا باید ان ۹۷ رو جزو گوشیهای بدرد نخور بازار به حساب بیاریم و بریم سراغ مدلهای جدید
عزیز من حدود 9 ماه هست که استفاده میکنم ولی تا حالا 2 3 بار بیشتر هنگ نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
درسته این گوشی خیلی معمول حتی از خیلی گوشی های دیگه کمتر هنگ میکنه
بستگی به کارکرد و نگهداری داره -
اگر c گوشی پر نشه و برنامه روش خیلی نصب نشه ماه کار میکنه..
یه نکته بگم : اگر هر سری که برنامه یا فایلی نصب میکنید و انتقال میدید یا به کامپیوتر وصل میکنید بعدش از خود file Maneger تمام درایو ها و مموری یه اسکن کنید سرعت گوشی بهتر میشه ازین دس کارها سرعتو خوب نگه میداره در ضمن تم های گرافیکی و برنامه های ران هم تاثیر داره ...
درضمن نوکیا یک آپدیت جدید داده که فایل های درایو c رو به درایو E انتقال میده و c رو خالی میکنه!نقل قول:
گوشی من که اصلا هنگ نمیکنه:46:
والا چی بگم
من که تقریبا هر روز گوشیم هنگ میکنه
هنگ کردنشم موقع لمس صفحه نمایش اتفاق میفته
درایو c هم پر نشده...
داره بوی آپدیت میاد...!
دیروز واسه 5800 و C6 آپدیت جدید اومده...!
منتظر باشید...!
سلامنقل قول:
این دو گوشی که نام بردید چند روزی میشه که آپدیت جدیدشون اومده
به جز اینها 5530 ,X6 هم ورژن جدیدشون هم اومده
من که چشمم آب نمیخوره که جز افزایش سرعت و بهبود در عملکرد cpu چیز دیگه ای اضافه بشه
که اگه اینجوری بشه میفروشم و دیگه گوشی نوکیا نمیخرم
N97 که مثلا غول نوکیا بود الان خدمات نرم افزاری که ارائه میده از N79 کمتره...
نوکیا فقط به فکر فروش گوشی های جدیدش مبتنی بر سیمبیان 3 هست و به فکر گوشی های قبلیش نیست چون فروش خودش رو کرده و ......
سلام گفتی از تو فایل منیجر اسکن کنیم ولی منظورت چیه اسکن کنیم من گزینه اسکن ندیدم میشه قدم به قدم بگی ممنون میشمنقل قول:
یه سوال موقعی که تماس میگیرم با جایی و تماس برقرار میشه وقتی آپشن رو میزنم یه گزینه به نامه send dfm اگه اشتباه نکنم داره این گزینه کارش چیه چه کارایی داره؟ کسی چیزی میدونه؟؟؟
برنامه quic کارش چیه؟ bpingo کارش چیه این د و برنامه از اول که خریدم رو گوشی بوده حتما شما هم دارین؟
بیشتر توضیح میدی ؟نقل قول:
من هم ندیدم گوشیم خیلی هنگ کنه
شایعه هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر بار که این نرمافزار رو اجرا کنی فایل های درایو c رو به درایو e منتقل میکنه و درایو c رو خالی میکنه!
مشکل من با باطری این گوشیه، 1 ماهه گوشی رو خریدم و روزانه حداکثر 2 ساعت باهاش کار میکنم، از وایرلس و gps هم خیلی کم استفاده میکنم ولی باید هر روز شارژش کنم.
یعنس باطریش خرابه؟؟
اتفاقا دیروز ovi suite برام اینو پیشنهاد داد و نصب کردمنقل قول:
بعد اجراش کردم نوشت در حال نمیدونم چی چی فایل ها
بعد هم بسته شد و پاک شد رفت
و تمام
باید چکار کرد؟
---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:45 AM ----------
آنتن دهی محیطت چطوره ؟نقل قول:
اگه بده شاید برا همین باشه که هی میخواد سرچ کنه شبکه رو
اگه خوبه هم که باطریت خرابه و درودشو به اون فروشنده های نامرد بفرست
مشکل آنتن دهی ندارمنقل قول:
حالا باطریش چند هست؟ اصلی و غیر اصلیم داره؟
والا چی بگم؟نقل قول:
مگه میشه اصل پیدا کرد ؟
gps این گوشی خیلی دیر وصل میشه، بهتره بگم اصلا وصل نمیشه. آخه چرا اینجوریه؟؟
مال 5800 خیلی سریعتر وصل میشد. این واقعا به درد نمیخوره. :41: حتی با a-gps هم موقعیتو تشخیص نمیده، مستر ریست هم کردم ولی تغییری نکرد.!!!
بخدا سراغ هر امکانش که میرم یه جوری میلنگه، به اندازه 150 گرم وزنشم کارایی نداره!!!
ساپورت نرم افزاریش صفرهنقل قول:
نگاه کن برای 5800 هر روز آپدیت میده بیرون ولی این هیچی
من هر بار میخوام با ovi کانکت بشم، پیغام عدم اتصال به سرور رو میدهنقل قول:
میتونید این نرم افزار رو برای دانلود توی سایت بذارید یا حداقل یه روش برای دانلود کردنش پیشنهاد کنین؟
ممنون
نقل قول:
اینی که میگی خیلی قدیمی هست من اون اولا که گوشیرو گرفته بودم آپ کردم (و برنامه بعد از یک بار باز شدن محو و پاک شد - تاثیر خوب و زیادی نداره من ندیدم) -من تمام آپدیت هارو گرفتم و الان حداقل واسه من که هیچ آ پدیت جدیدی نیومده !
ولی در کل به تمام دوستان آپدیت های مهم رو پیشنهاد میکنم ( به جزOption که اکثرا بی جهت هست)
سوال اول :نقل قول:
File Manager/ E: Mass Mem / option / Details / Memory
واسه C و ... هم همینطور
...دوم : از Dual-tone multi-frequency) DTMF) برای انتقال دستورات و همچنین کد های مخابراتی از طریق خط تلفن استفاده می شود. DTMF
...سوم: بی خودیه به نظر من پاکش کن ( یه نوع کانکشن به اینترنت که کارایی نداره و در اصل تریال)
کسی هست که تا حالا از فریمور کوک شده استفاده کرده باشه،?
من :Dنقل قول:
خودمم ساختمش هم خیلی توپ شده و هم کلی طرفدار داره!
تو گوگل سرچ کن n97 hsnpersia
ظاهرا که خرابه!نقل قول:
مثلا من روز 2 شنبه صبح میزارم شارژ و طرفای ظهر میرم شهرستان و حدود 2 ساعت تو راه آهنگ گوش میدم. در طول روز زیاد با گوشی ور میرم، با این حال معمولا روز چهار شنبه صبح(یعنی 2 روز بعد از شارژ فقط 1 یا 2 خط از شارژ گوشی کم میشه!)
ولی در کل اولا اینطوری نبود و باطری با گذشت زمان بهتر جواب داد! یعنی 9 ماه پیش وقتی خریدم شاید 50% کمتر از حالا شارژ نگه میداشت.
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
عزیز قدیمی نیست، حداکثر 2 هفته! درضمن لزوما به تمام N97 ها آپدیت همزمان نمیاد. و ممکنه متفاوت باشه (تفاوت در پرادکت کد و RM مهم هست)نقل قول:
حداقل 6 ماه هست که از فریمور های کوک شده استفاده میکنم، 7 8 تا فریمور مختلف رو تست کردم، ولی میتونم بگم بعضی ها حداقل 10 برابر بهتر از فریمور های اورجینال هستند.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط MTM 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که میگی خیلی قدیمی هست من اون اولا که گوشیرو گرفته بودم آپ کردم (و برنامه بعد از یک بار باز شدن محو و پاک شد - تاثیر خوب و زیادی نداره من ندیدم) -من تمام آپدیت هارو گرفتم و الان حداقل واسه من که هیچ آ پدیت جدیدی نیومده !
ولی در کل به تمام دوستان آپدیت های مهم رو پیشنهاد میکنم ( به جزOption که اکثرا بی جهت هست)
عزیز قدیمی نیست، حداکثر 2 هفته! درضمن لزوما به تمام N97 ها آپدیت همزمان نمیاد. و ممکنه متفاوت باشه (تفاوت در پرادکت کد و RM مهم هست)
---------------------
واسه من که قدیمی بود رفیق - همرو گرفتم. واز خرداد تا الان حتی بگی یدونه یه کوچولو اومده باشه که نه
عزیز ورژن Nokia Ovi Suite شما چنده؟نقل قول:
نقل قول:
23.V2.2.1
من با بعضی چیزاش ح ا ل نمی کنم
و از Pc Suite استفاده میکنی م V7.1.51 در کل عالی و مشکلی نداره
مطمعن باش ورژن OVI Suite آخرین باشه! فکر کنم حالا V2.2.1.23 هست! اگه اخرین ورژن نباشه آپدیت هارو نشون نمیده.نقل قول:
من از هر دو استفاده میکنم، هر کدوم برای خودش برتری هایی داره و ضعف هایی هم داره!
چرا آپدیت نمیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااد ؟!!!!!
:@ :@ :@
اینجا چند صفحه آخر رو بخونید کم مونده دیگه به نوکیا از اون فحش بدا بگن :دینقل قول:
[PHP]http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/N97-new-firmware-30-0-016/td-p/696111/page/24[/PHP]دیگه تقریبا برای همه گوشی هاش آپدیت داده بیرون بجز N97
بد تر از اینا چی میتونن بگن دیگه؟ جالبه هیچکدوم حذف نشدن!!!!!نقل قول:
این 2 معنی میتونه داشته باشه:
1: نوکیا از کل بیخیال N97 شده، که بعیده چون همین چند روز پیش برای 5800 آپدیت جدید داد بیرون.
2: نوکیا داره روی آپدیت N97 کار اساسی میکنه تا تیغیرات زیادی ایجاد کنه که زمان بر هست.(امیدوارم این درست باشه)
درضمن امروز یه ایمیل اعتراضی خیلی شدیدی فرستادم تا 2 روز جواب میدن، ببینیم چی میگن!
شما ها هم برید اعتراض کنید، اگه انگلیسی بلدید که برید سایت اصلی اگه نه از سایت فارسی اعتراض کنید!