تو بازی فقط گلد هست ...نقل قول:
یعنی گلد پول نداریم
من الان 6 m دارم
Printable View
تو بازی فقط گلد هست ...نقل قول:
یعنی گلد پول نداریم
من الان 6 m دارم
یعنی چی؟بیشتر توضیح بده بابا.نقل قول:
پس اون لباسها رو چطور خریدی؟
من الان 6 m پول دارم یعنی اینقدر 6.000.000نقل قول:
جمله دومت رو منظورت رو نمیفهمم مگه ما توبازی گلد رو تبدیل به پول میکنیم ؟
از همون سایته که معرفی کردی پول واریز کردیم اون خرید کرده و ما گلد بازی دریافت کردیم
چند گلد خریدین؟هزینش چقدر شد؟
گلد همون ap هستش؟ap چیه؟
کلا منو کاظم 25500 تومان پول دادیمنقل قول:
ap پوینت پریموم سایت هست که هیچ کس جز سایت اصلی نمیفروشه قیمت هر 100 پوینت حدود 1000 تومن هست
ولی این سایت هایی که میبینی گلد بازی خریدیم به صورت غیر قانونی دارن میفروشن
تو هم بخوای میخریم :31:
پس شما غیر قانونی گلد خریدین؟
حالا با این گلد ها چطور خرید میکنین؟مثلا اون لباسها رو با گلد خریده بودی؟از تو خود بازی یا سایت؟
فعلا من اس و پاسم.اگر هم پیدا کنم پول خریدنش رو ندارم.چون خودم هم لازم دارم.من فقط دارم پگانم رو لول اپ میکنم برم دوال لپیس فارم کنم بفروشم.نقل قول:
این بلو دراگون هم 20 درصد تجربه و طلا رو که از شکار جکو جونورا بدست میاری رو زیاد میکنه
یعنی در اصل exp stone که 1.5 برابر Exp افزایش میده یعنی 33 درصد زیاد میکنه و این bule dragonنقل قول:
20 درصد
اینطوری یا من اشتباه متوجه شدم ؟
اون وقت اگه اینطور باشه محاسبه چجوری میشه ؟
یعنی امتیاز یه حیون 1000 تاست مثلا بعدش exp stone اونو میکنه 1500 و بعد bule dragon میکنه 1800 ؟
اون red dragon چیه اونوقت ؟
===
در مورد اینکه اس پاسی هم خالی بستی شدید :31:
اخه کی 6 mil میفروشه :31:
بیا من پول بدم واسم بخر : دی
جمیعا سلام
داخل باتل لند وقتی دشمن ها رو میکشم تجربه زیاد میشه و لول آپ میشم..... نمی تونم درجه کارکترمو از دویا سه بیشتر بکنم شما راهی بلدین تجربه رو کم کرد یا جلوی زیاد شدنشو گرفت:13:
:19::41:
اشتباه کردی.برو یه کم ریاضی تمرین کن.آبرومون رو بردی.نقل قول:
20% از 1000 میشه 200 پس BDC فقط 1200 تا EXP میده در حالی که EXP Stone
1500 تا میده.
در ضمن BDC از افت EXP جلوگیری کرده و Gold Drop رو زیاد می کنه.
اره.1000 تا اگه یه جونور تجربه بده با exp میشه 1500 و گر بلو دراگون هم کنارش زده باشی میشه 1800.نقل قول:
در ضمن red dragon هم یه جونوره که سوارش میشی نه سنگ که بشه استفادش کرد.روش 2 نفر ادم میتونن بشینن
----------------------------------------
برای گرفتن پوینت بد از کشتن دشمن باید بری به iris شماش یه جایی هست که تو نقشه اسمش طلاییه بری اونجا یه یارو هست پشت یه کتاب وایستاده اون بهت پوینت میده
اگر دوست ندارید تو بتل فیلد لول اپ بشید یکی هست تو بتل فیل که حلقه و گردنبند میفرشه.اون یه سنگی داره که اگه ازش بخرید و استفادش کنید تمام تجربتون از بین میره و در عوضش برای چند دقیقه بهت یه قدرتی بستگی به میزان تجربه ای که از دست دادین میده
مثلا 50% رو ببره برای 5 دقیقه دفاعتون رو 50 تا زیاد میکنه یا حملتون یا سرعت دوین یا سرعت حمله
حاجی جمله منو یه بار دیگه بخون گفتم اگه از هر دو استفاده کنیم (اگه بشه )نقل قول:
1.5 برابر 1000 میشه 1500 و 20 درصد 1500 میشه 300 که میاد روش میشه 1800
برعکشم همون میشه 20 درصد 1000 میشه 200 = 1200 و 1.5 برابر 1200میشه 1800
:10:
کاظم جان از اینترنت دانشگاه استفاده میکنی
سلام...
آقا من دوتا سوال داشتم ؟
1- این Resurrection Rune بعضی هاش ساعت داره و بعضی دیگه روز .... اما یک سری Resurrection Rune هست که هیچی ننوشته ( یعنی یک بار مصرف ؟ )
2- بعضی از lapis لولشون مثلا 5 وقتی به سلاح اضافه میکنیم از بین میره ... حتما باید hammer استفاده کنم یا نه ؟
هه هه هه...شرمنده.جمله رو کامل نخوندم.حق با شماست.نقل قول:
نه عزیز.خودم از خونه استفاده می کنم.نقل قول:
1-اونا به احتمال زیاد 1 ماهه هست.این بالاترین مقدار برای Res Rune هست.نقل قول:
2-لپیس های لول 5و همین طور Dual lapis ها خیلی سخت link میشن.
البته اینطور نیست که با استفاده از hammer حتما و 100% عملیات با موفقیت انجام بشه.
hammer فقط درصد link شدن رو بالا میبره ولی در کل موثرترین راه برای link کردن هست.
آقا سوال ما صفحه قبل گم شد.
میگم شما غیر قانونی گلد خریدین؟با گلد چطور میشه خرید کرد؟علی اون لباسهای dread رو چطور خریدی؟با گلد از تو بازی خریدی یا از تو سایت؟
یه چیزی رو بگم که خیلی ها نمیدونن.حتی حرفه هاش
لپیس های لول 5 رو فقط روی لباس هایی که 5 تا جای لپیس دارن که بهشون لجندری هم میگن میشه لینک کرد.لپس های لول 4 رو روی DREAD ها یا legendery ها یعنی چی شما یه لپیس لول 4 رو نمیتونید روی یه صلاح یا هر چیز دیگه ای که heroic هستن یا worship یا noble استفاده کنید.برای همین که به صرفه باشه برای بتل فیلد باز ها میان بجای لپیس لول 3 از dual لول 3 استفاده میکنن مه خیلی بهتره.
اگه یه وقت دیدید لپیس هاتون هی میشکنه مشکل از لول لپیس یا اسلحه تون هست.چون زره یا صلاح یا باید لولش بالاتر از لپیس باشه یا مساوی.اگه لپیس لولش بالاتر باشه لینک نمیشه
مجتبی جان خوب بلاخره لینک میشن دیگه
ولی درصدشون کمتر (حتی از linking hammer استفاده بشه )
درضمن بیا iris پول بدم EXP STONE بخر : دی : دی : دی : دی
اونو نمیگم حاجی تو پایین bule dragon یه چیزی هست 3000 تا ap اون رو بگو قضیش چیهنقل قول:
مثل اینکه قوی تر از اینه
یه چیز دیگه یه حیون هایی هستن که پایین تر از لول 40 میشه استفاده کرد (سوار شد )
اونوارو باید از کجا بخرم نیستش ...؟
کاظم جان قضیه رو بگو بهش :31:نقل قول:
شما بهتر توضیح میدی ... :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه qهست باید چی بدست بیارم?
باید بری یه خون آشام رو تو Ruber chaos بکشی.تو مپ 2 هست.نقل قول:
اسم یارو تو کوئست هست.میری طرف RC و بیرونش چند تا خون آشام هستن.
اونی رو که اسمش تو کوئست هست رو بکش و قلبش رو ببر واسه اون پیرمرده.
یه گوزن هست که باید از سایت بخریش یا از بچه های تو بازی.قیمتشم 80 میلیونه و لول 28 میخواد.نقل قول:
جونورای زیادی تو بازی هست که تو کل بازی فقط یه نفر میتونه داشته باششون که باید از سایت خریدشون.نمیدونم چطوری از یکی پرسیدم گفت از اونجا خریدم.خیلی چیزای خفنی هستن.یه اسب گرفته بود دیروز یه نفر که اسکلتی بود میگفت از سایت 350 میلیون خریدمش.من که از حرفاش سردرنیاوردم
اون blue dragon که تو میگی رو نمیدونم چیه.
اصلا خریدن gold به کل غیر قانونی هست.نقل قول:
سایت رسمی و اصلی شایا یک سری پوینت ها داره به نام AP.
مثلا 1000 تا َAP میشه 10 دلار.بعد میری تو منویی که عکس سکه داره و خرید قانونی انجام میدی.
تمام این آیتم ها مثل EXP Stone و Linking Hammer و ....AP Item هستن و فقط توسط AP وارد بازی میشن.
ولی ما پول دادیم به یک سری سایت های دیگه و Gold خریدیم.همین.
دقت کنید که Gold برای این بازی Item اصلی و Premium نیست.
شایا هم چون دیده که خرید گلد از 2 جهت به بازی صدمه میزنه اون رو ممنوع کرده.
1-افزایش سرمایه تو بازی باعث ایجاد تورم و نارضایتی بازیکنان شده و اونا رو از ادامه بازی ناامید می کنه.
2-تا وقتی Gold هست کسی نمیره از شایا AP بخره و با اون خرید کنه چون خرید با Gold خیلی به صرفه تره.
به همین دلایل کلا خرید gold غیر قانونی محسوب میشه و کاربران خاطی برای همیشه بن میشن.
در تایید حرف کاظم جون بگم که از طرفی زیاد تاثیری نداره که از شایا ap بخره یا نخره چون بلاخره کسانی که از iris ایتم پریموم میخرن
اون کسی که میفروشه توسط ap این ایتم هارو خریده
راستی هادی جان اون rec run رو به کاظم نشون بده شاید از اون گرونا باشه و شایدم از اون ارزونا چون روش ساعت یا روز ننوشته
(من احتمال میدن ارزون باشه چون اکثر چیزایی که تو بازی پیدا میشن از ایتم پریموم اصلی کمترن )
استغفرلله استغفرلله استغفرللهنقل قول:
به همین دلایل کلا خرید gold غیر قانونی محسوب میشه و کاربران خاطی برای همیشه بن میشن.
:دی
یه bule dragon خریدم 6.5 میلیون 10 روزه خوبه ؟
اگه خدا بخواد در لول 20 hm استفاده میکنم
آقا روی Res Rune ننوشته 30 روزه ... تو سایت نوشته 30 dayنقل قول:
یه سوال دیگه ؟
کسی Sonic lapis lvl 2 قیمت نداره چنده ؟؟؟
ببینم تو الینس بودی ها :31:نقل قول:
لباس میدم بفروش یکم هم خودت بردار خوبه ؟
بین 65 تا 80 میلیوننقل قول:
نقل قول:
ما اینجا لباس زیاد داریم :31:
من امروز تو بازار یه چیزی دیدم کسی میدونه چیه ؟ ((((( قیمتشم که ............... )))))))))))))))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sonic lapis هم پیدا کردم ............ زیر قیمت بازار طرف مقابل 60 میلیون ..نقل قول:
اونوقت اینا اینهمه پول از کجا میارن اینا رو میخرن؟
هیچی کی نمیخره در ضمن اینطور lapis ها به لباس های لول اخر (نمیدونم 60 هست ) لینک میشه که اگه کسی لول 60 باشه میره خودش از این lapis ها پیدا میکنهنقل قول:
دوستان hm
war بردارم یا guard ?
و اینکه اگه guard برداشتم بهتر نیست که همش رو rec کار کنم ؟
دوستان وقتی یه حیون میخریم میشه انتقال داد یا وقتی سنگ رو استفاده کردی تموم میشه ؟
pvp 1-15 می بینمت .................نقل قول: