هر دوتاشو امتحان کردم... pdffactory جواب داد بلاخره ... ممنون دوست عزیزنقل قول:
Printable View
هر دوتاشو امتحان کردم... pdffactory جواب داد بلاخره ... ممنون دوست عزیزنقل قول:
سلام
نقشه شهر اصفهان و شیراز رو نیاز دارم اگه ممکنه؟
ممنون
البته pdf
سلام دوستان
آیا نرم افزاری برای تبدیل PDF بهJava وجود داره؟
اگه داره یا معرفی کنین یا هم بی زحمت لینکشو بذارین
خیلی تشکر
برنامه لینک پایین ببینید بکارتون میاد:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لینکش خرابهاگه میشه یه لینک سالم لطف کنید
سلام و خسته نباشید
یه نرم افزار می خواستم که که بشه یه متنی مثل اسم سایت را به تمام صفحات یه فایل pdf اضافه کنه
بعد لینک این نرم افزار را هم می خواستم
SWF to PDF Converter
سلام. دوستان به شدت دنبال يه نرم افزار خوب و قمي ميگردم كه فايل هاي pdf به زبان فارسي رو به راحتي به word تبديل كنه?
و نرم افزار ديگه اي كه بشه فايل هاي pdf رو باهاش ويرايش كرد و ساخت بازم به زبان فارسي...
ممنون
سلام دوستان حدود 300_تا فایل pdf دارم که اسمشون به ترتیبه یعنی 1.pdf و الی آخر حالا یه برنامه میخوام که این 300 تا را پشت سر هم به هم متصل کنه و یه فایل یک پارچه بسازه
ممنون میشم اگه معرفی کنید
سلام
دوستان
یه سری اسناد هست که میخوام توسط اسکنر اسکن شون کنم و بجای فرمت رایج عکس با فرمت PDF ذخیره شون کنم آیا نرم افزاری واسه اسکن کردنشون هست که بشه باهاش بجای فرمتهای رایج عکس مستقیم بعد از اسکن با فرمت PDF ذخیرشون کرد ؟
دوم : چون این اسناد بصورت پشت و رو هستند میخوام بعد از اسکن فایلهای PDF ( پشت و رو ) رو که مربوط به یه پرونده هستند بهم دیگه بچسبونم پس به یه جوینر واسه چسباندن این پی دی اف ها نیاز دارم
پس با این حساب من دو تا نرم افزار میخوام اگه هم نرم افزاری سراغ دارید که ضمن اسکن و ذخیره با فرمت پی دی اف وظیفه جوین رو هم انجام میده که چه بهتر
متشکرم
برنامه Portable PDF Combinedia ببینید بکارتون میاد:20:نقل قول:
سلام دوستان
من یه نرم افزار میخوام pdf انگلیسی رو به ورد تبدیل کنم . با نیترو پروفشنال امتحان کردم نشد . pdf مورد نظر قدیمی و خیلی بده اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
این دو تا سایت پایین چک کنید اول این کار بصورت آنلاین انجام میدن ببینید مشکلتون رفع میشه:20:نقل قول:
هیج کدوم نتونست بهتر از این نمیشناسید؟
این برنامه پایینم تست کنید.نقل قول:
دوستان تو بخش افیس برنامه های مختلفی برای ویرایش فایلهای پی دی اف دیدم
میخواستم بدونم کدومش بهتره یک چیزی میخوام مطمئن باشه
کدومشو دانلد کنم؟
جواب بدین دیگه
سلام
دوستان چرا بیشتر مواقع که پی دی اف رو به ورد تبدیل میکنیم فونت ها بهم میریزه ؟ چی کار کنیم فونت ها بهم نریزه؟
سلام من نرم افزار pdf security رو میخوام که جلوی پرینت فایل های پی دی اف رو بگیره!
البته نسخه 30 روزش هست ولی من نسخه فول یا حداقل کرکشو میخوام
ممنون
اگه غیر از این نرم افزاری بود که این قابلیت رو داشته باشه ممنون میشم بهم معرفی کنید و لینکشو بذارید!
سلام.نرم افزاری برای تبدیل فایل های pdf به word با پشتیبانی از زبان فارسی به غیر ازe-PDF To Text ConverterوPdfGrabber معرفی کنید.
با سلام دوستان میشه یه نرم افزار تبدی پی دی اف فارسی به ورد رو بهم معرفی کنید؟
خواهشا کارایی داشته باشه چون من یه چند تا نرم افزار تو این زمینه امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نمیدن؟
حتی اگه برنامه ای هم باشه که پولی باشه ولی بتونه این کارو انجام بده مشکلی نیست!
سلام.
من با nitro pdf برای یه سری از pdf هام رمز گذاشتم.:sq_24: بعد با برنامه PDF Password Remover v3.1 تست کردم و دیدم تمام pass ها و محدودیت ها رو حذف کرده.:sq_3:
برنامه ای هست که جوری رمز بزاره تا این ریموور های ساده نتونن حذفش کنن؟
ممنون
سلام
یک فایل pdf دارم . وقتی به word تبدیل میکنم
فرمولاش بهم میریزه
درخواست برنامه ای دارم که به word تبدیل کنه اما فرمولا بهم نریزه
ممنون از لطفتون
سلام--
با چه نرم افزاری می شود فایلهای پاور پوینت فارسی را به ورد یا pdf تبدیل کرد-----5 روز پیش این سوال را در تاپیک افیس مطرح کردم اما هیچ کس جواب نداد مجبور شدم اینجا سوال کنم--متشکر
من خودم همیشه هروقت میخوام یکی از فایلهای نرم افزار آفیس رو ( Word,Excel,power point,....) به PDF تبدیل کنم این کار رو میکنم :
شما باید نرم افزار Adob acrobat prefesional رو روی سیستم نصب کنین ، دقت کنید این با Acrobat reader فرق میکنه.
وقتی این نرم افزار رو نصب کنین ، هرقت روی یکی از فایلهای آفیس مورد نظر رایت کلیک کنین ، اونجا میتونین اون فایل رو به PDF کانورت کنین :
سلام
لطفا نرم افزاری به من معرفی کنید که پی دی اف به ورد تبدیل کنه
فایل ریاضیاتی آماری هست . طوری میخوام که به وورد تبدیل کنم فرمولا بهم نریزه
ممنون
دوست همونطور که در پست بالا هم گفتم ، اگر شما Adob Acrobat Profesional رو نصب کنین و از طریق این برنامه فایل PDF مورد نظرتون رو اجرا کنین ، از طریق شکل زیر میتونین به Word کانورتش کنین :نقل قول:
متشکر--اما این نرم افزار535 مگا بایت است وحجم بالای دازد نرم افزاری دیگری نیست که هم فارسی را ساپورت کند وهم سبک باشد--نقل قول:
ممنون دوست عزیز
شما یک فایل که در اون فرمول ریاضی یا آمار هست امتحان کن
ببین حالا که به ورد تبدیلش میکنی فرمولا درست سر جاش هست ؟
در حالت تایپی نه image ها
ممنون
حذف شود.........
تنها برنامه ای که فایل PDF رو به ورد و پاورپوینت و ... تبدیل می کنه و همپنین از ورد و پاورپوینت و ... فایل PDF میسازه، Adobe Acrobat هست که البته باید نسخه ME باشه تا از زبان فارسی هم پشتیبانی کنه. البته بهتره که نسخه 10 این برنامه رو استقاده کنید. چون مبدل نسخه 9 و قبل از اون مشکل داشت. من خودم بارها باهاش کار کردم و PDF ایجاد کردم.
عالیه ممنوننقل قول:
ممنون.........
دو تا سایت پایین هست که بصورت آنلاین اینکار انجام میدهد اما بنظرم اگر فونت فارسی داخل فایل شما باشه نوشته های داخل فایل شما بهم میریزه:n01:
با سلام
من یه فایل pdf دارم که رمز داره چطور میتونم بازش کنم.
بطور مثال از برنامه Wondershare PDF Password Remover میتونید استفاده کنید :n01:نقل قول:
داداش من رمز اون pdf روکه ندارم این برنامه هم که رمز فایل رو میخوادنقل قول:
سلام، برنامهای میخواستم که بدون افت کیفیت حجم یه فابل pdf رو بیاره پایین
مرسی
سلام... برنامه ای که یک یا چند صفحه از یه فایل پی دی اف رو حذف کنه میخوام... ممنون میشم معرفی کنید
سلام یه برنامه میخوام پی دی اف فارسی رو به ورد تبدیل کنه کارم خیلی گیره اگه میشه یه نرم افزار معرفی کنید یا اگه توی پیج های قبلی هست لینکش رو بذارید ممنون از همه:n16::n12: