خود دیسکو میذاری نمیگه آپدیت کن؟؟نقل قول:
با فلش چرا مشکل داری؟از خود سایت مایکروساقت گرفتیش؟
اگه بازم نتونستی وصل شو به لایو خودش آپدیت میکنه
خود دیسکو میذاری نمیگه آپدیت کن؟؟نقل قول:
با فلش چرا مشکل داری؟از خود سایت مایکروساقت گرفتیش؟
اگه بازم نتونستی وصل شو به لایو خودش آپدیت میکنه
چرا میگه آپ کن ولی وقتی تاییدش میکنم که از روی خود سی دی آپدیت کنه یه extracting میادو بعدش ارور میده میگه نمیشه ! با فلشم دقیقا همین مشکلو دارم پیغام آپدیت جدید میاد بعدش که تایید میکنم ارور میده .... از همین تاپیک گرفتم ....ممنوننقل قول:
دوستان اگه داشبوردو به 16202 که تو سایت خود ایکس باکس هست آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آخر برای اجرای forza و pes2013 و most wanted و ... کنسولو به این(16602) آپدیت کنیم یا چیزی که تو همین تاپیک (15574) هست ؟
به گفته ی c4 مشکلی پیش نمیاد.بعضی از بچه ها هم آپدیت کردن و مشکلی براشون پیش نیومده.نقل قول:
اگه ال تی 3 داری بزن آپ شه
سلام.ببخشید من تازه دستگاهمو گرفتم و تقریبا هیچی نمیدونم از کنسولو آپدیتو و ورژن و این حرفا!!بازی forza-horizon رو تعریفش رو زیاد شنیدم دانلود کرئم رایت کردم رو سی دی.میذارم تو دستگاه میگه باید آپدیت کنی.اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟بازب های قبلی اجرا میشه؟کلا نسبت به حالت موجود چه اتفاقی میفته؟از ورژن و جزئیات دستگاهمم اصلا اطلاع ندارم.مرسی
شما جدیدترین بازیهایی رو که بدون مشکل بازی میکنی چیا هستن؟نقل قول:
بازی FIFA 2012
خوب پس شما برای اجرای بازیهای جدید لازمه کنسولت رو آپدیت کنی که کار خودت هم نیست و باید کنسول رو ببری بیرون تا آپدیت کنن
باید کنسولتون رو ببرید و بگین آخرین آپدیت دشبورد و LT3 رو براتون بریزن
هزینشم نباید 15-20 بیشتر باشه
فقط برای اطمینان خاطر یه نگاه به ورژن دشبوردتون بندازید اگه 2.0.13XXX یا کمتر بود (یعنی اون عدد 5 رقمی با 13 یا عدد کمتری شروع میشد) راه حلتون همینه که گفتم
برای پیدا کردن ورژن دشبورد به قسمت زیر برید
settings--> system settings---> console settings
بعد برید رو گزینه system info و در سمت راست صفحه ورژن دشبوردتون رو ببینید
راستی منظورتون احیانا FIFA 2013 نبوده؟!
اگه فیفا 13 رو بدون مشکل بازی میکنید نیازی به این حرفا نیست ها!!
دیسک فورزا رو بذارید و آپدیت کنید مشکلی پیش نمیاد
اینجا که شما گفتید نوشته:d:20135990,k:20135990(bk:2018880)
نمیدونم الان به کدومش باید توجه کنم؟
نه.fifa 12 رو اجرا میکنه.13 رو ندارم.ولی اونم مثل فورزا احتمالا میگه آپدیت کن!!
ورژن دشبورد شما 13599 هست که باید بدین بیرون آپدیت بشه (آخرین ورژن الان 16202) و LT3 (فریمور مخصوص دی وی دی درایو X360 که باعث میشه دیسکهای کپی اجرا بشن) روی کنسول ریخته بشه
اینم بگم که آپدیت دشبورد کاری نداره و توسط دیسک بازی و یا گرفتن آپدیت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بوسیله فلش مموری به راحتی قابل انجامه منتها مشکل اصلی شما همون LT3 هست که باید بدین بیرون
مرسی از راهنماییتون.یعنی اگه به کمک فروم ها و اینا LT3 رو بخوام بریزم خرابکاری! میشه به نظر شما؟
پیشنهاد نمیشه
به خصوص اگه اسلیم داشته باشید که دنگ و فنگش بیشتره
هزینشم زیاد بالا نیست برای همین بهتره ببرید بیرون چون اگه اشتباه کنید و درایوتون بسوزه دوروبر 100 تومن باید بدین برای درایو جدید!
نقل قول:
آقا من داشبورد رو آپدیت کردم ولی الان FARCRY 2 رو تا نیمه اینستال میکنه بعد ارور میده که کثیفه دیسک . الان برای این چی کار کنم ؟؟؟؟
یکی رو درست میکنیم اونیکی خراب میشه !!!!!!! در ضمن هیلو 4 نصب شد و با همون روش موزیک پلیر حل میشه ولی ظاهرا سیو نمیکنه !!!!!! ینی دفعه بعد که میخوام بازی کنم از اونجایی که سیو کردم نمیشه بازی کنم !!!!!! چه باید کرد .
برای اولی که گفتم دیسک باید عوض بشهنقل قول:
اگه کثیف نیست بد رایت شده و نصب نمیشه و بنابراین بازم باید عوض بشه!
برای هیلو هم چند بار امتحان کردین تا حالا؟
این موردی که گفتین نباید ارتباطی به آپدیت و ... داشته باشه
احتمال خیلی زیاد میدم mode قبلی رو ادامه ندادین یا هر حالت دیگه
یکم بگردین سیوتون پیدا میشه قطعا
منظورتون از mode قبلی چیه ؟؟؟؟؟؟
در ضمن تو هیلو هروقت بخواییم بریم تو بازی باید درجه سختی رو انتخاب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش هنوز هیلو 4 رو بازی نکردم!
ولی منظورم این بود که مثلا رو حالت یک نفره (campaign) بازی رو رفتین و بعد دوباره که خواستین بازی کنید رفتی رو حالت مولتی یا practice و...
بعیده!!نقل قول:
در ضمن تو هیلو هروقت بخواییم بریم تو بازی باید درجه سختی رو انتخاب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
این خودش نشون میده شما هر بار بازی میکنید از اول میرید
فکر کنم بهتر باشه تو تاپیک خودش بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتن اپدیت از سایت رسمی و ریختن اون روی دستگاه توسط CDیا فلش باعث بن شدن دستگاه نمیشه؟یا باید از ورژن های کرک شده برای اپدیت استفاده کرد؟
خیر؛ مشکلی به وجود نمیاد
اصلا ورژن کرک شده ای وجود نداره
اول دشبورد آپدیت میشه بعد اگه مشکلی بود یه فکر به حالش میکنن
سلام دوستان
من xbox super elite دارم و lt3 هم ریختم
دیشب برای اولین بار وصل شدم به xbox live دو سه باری هی آپ دیت شد و ریست شد .. از ظواهر پیداست که دشبورد آپ دیت شده .. ولی مشکلی که پیش اومده اینه که واسه خیلی از بازیها که تا قبل اجرا میشدن الان ارور unsopoted dick میده..
lمثلا واسه بازی های : darksiders II /hallo/gears 3/MW3/ ice comat/haloo/ ,....
خوب بازیهایی هم مثل alan wake /fifa12/ resident evil (operaion raccon city / mortal combat/ . ..... هم اجرا میشن
اینم بگم تو این 2 سال که دستگاه رو خریدم حتی یک بازی رو هم رو رام اجرا نکردم و همه ی بازی ها رو نصب و اجرا میکردم .چند روز پیش هم دستگاه رو باز کردم و لنز رو تمیز کردم ..
علت چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
مطمئنید lt3 رو ریختین؟نقل قول:
اگه آره یا باید بازیها رو از روی دیسک بازی کنید(یعنی از هارد پاک کنید) یا از روش زیر استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خودم رفتم دادمش واسه lt3نقل قول:
همه اون بازیهایی رو که میگم ارور میده رو تا قبل از این آپ دیت بازی میکردم
آقا این داشبورد جدید چی شد؟؟؟ کسی خبر نداره اومد یا نیومد؟؟؟؟کی میا؟؟؟؟
من الان 4 ماهه منتظرم داشبورد جدید بیاد بعد با هم lt3 رو آپدیت کنم!!!!
دوستان من اسلیم دارم وصل هم شدم به لایو اما نمیدونم چطور بازی آنلاین داشته باشم یکی راهنمایی کنه
الان راحت می تونم فیلم و موزیک و برنامه ببینم و دان کن فقط بازی نمیتونم انجام بدم چجوریاس؟ :n02:
برای آنلاین بازی کردن باید اول اکانت گلد(gold) داشته باشینقل قول:
بعدش بازیهایی که نیاز به پوینت ندارن مثل Red dead-call of-max payne-crysis2-....... رو میتونی راحت آنلاین بزنی
و اونایی که نیاز به پوینت دارن هم مثل battle.field3-medal of honor-.......... رو باید براشون پوینت بخری.
نقل قول:
اکانت گولد رو باید بخرم ؟ این اکانتی که هست گلد نیست؟ چون بار اوله وصل میشم به لایو :n13:
بعدش FIFA13 پوینت میخاد یا نمیخاد؟ یکم جامع تر توضیح بده :n12:
بله باید بخریش.اولا 1 ماه رایگان میداد ولی الان نهنقل قول:
فیفا هم فکر کنم پوینت میخواد.پوینت هم باید بخری.قیمتهای گلد و پوینت خیلی رفته بالا لامصب
تازه برای وارد کردن آنلاین پس بازیها هم نیاز به چیز پی ان داری که با کنسولت شیر کنی.
در کل پیشنهاد میشه که گلد و بگیریو بپردازی به بازیهای بدون پوینت :)
نقل قول:
ممنون
گلد رو از کجا بخرم ؟
خواهشنقل قول:
از مغازه ها-از سایتهاو.........
محتوای مخفی: سایت:
سلام به همه دوستان :n11:
يه سوال داشتم ، ايكس باكس من الايته به داشبورد 15574 و LT3 :n01:
قبلنا كه دستگام LT2 بود بازيه Fable 3 رو گرفتم به راحتي بازي كردم
حالا كه دستگام LT3 شده رفتم دوباره همين بازي رو LT3 گرفتم حالا مشكلم اينجاس كه اجرا نميشه !!! :n03:
همون اروري ميده كه وقتي Fable3 lt2 رو ميزارم تو دستگاه
سعي كردم بازي قبليمو كه lt2 بودو از طريق سايت xbuc.net به lt3 آپديت كنم ولي جواب نداد باز همون ارور رو داد ( چنتا بازي قديميمو به همين روش اجرا كردم )
كسي ميدونه مشكل از چيه بايد چيكار كنم؟ :n30: آخه من عاشقه فيبل ام
ممنون از همه دوستان گلم :»:»:»
سلام و خسته نباشید به همگی
من میخوام ایکس باکس مدل سوپر الایتم رو به آخرین ورژن داشبورد و LT3 آپدیت کنم + Jtag کردنش
میخواستم ببینم بیرون jtag میکنن و اگه بله قیمت کل این کارا رو که میخوام بکنم چقدره ؟
در ضمن یه جا هم بگین که این کار رو برام انجام بدن و به مشکل برنخورم
مرسی از زحماتتون
چیز پی ان برای چه کاری باید استفاده کنی؟ من اولین باره وصل شدم اما در مرحله آخر که میخواد به لایو وصل بشه پیام میده که باید آپدیت بشه اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟نقل قول:
جوابتو تو اونیکی تاپیک دادمنقل قول:
چیز پی ان هم برای آنلاین پس بازیها باید شیر کنی.
آقا آپديت جديد اومده واسه داشبورد ؟؟؟؟؟
کسي امتحان کرده ؟؟؟؟ مشکلي پيش نمياره واسه کنسول ؟؟؟ بازيهاي قديمي رو ميشه اجرا کرد ؟؟؟؟ کنسول من اسليمه .
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟
نقل قول:یکی از بچه ها آپدیت کرده گفته هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
اگه ال تی 3 داری بزن بره آپدیت شه
ورژنش چنده ؟؟؟؟ من از سايت مايکروسافت ريختم . همومنو انتقال بدم به ايکس باکس ؟؟؟؟؟؟
ورژنشو نمیدونم چنده.اگه از مایکروسافت گرفتی بریز تو فلش و فلشو وصل کن به کنسولو ..................................خلاص :)نقل قول:
آقا من سي دي فار کراي 2 رو عوض کردم چون قبلا گرفته بودم و اجرا نميشد .تو مغازه هم امتحان کردم اونجا سي دي بالا اومد ولي الان تو دستگاه خودم بالا نمياد !!!!! ميزنه Unrecognized disk ! . من هفته پيش داشبوردم رو به آخرين ورژن که 2.0.16203.0 هست آپگريد کردم و يه جورايي شکل داشبوردم يه کم تغيير کرد . الانم تقريبا همه ديسکها رو ميخونه به جز همين فار کراي 2 . حالا چي کار بايد بکنم ؟؟؟ ديسک رو که پس نميگيره چون امتحان کرد و بالا اومد براي سيستم با اين ديسک کاري ميتونم انجام بدم يا نه ؟؟؟؟
کسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟ مشکل از کجاست ؟؟؟؟ دستگام چه مرگش شده که جواب نميده ؟؟؟؟؟