جون من یکی هم جواب منو بده ثواب داره
Printable View
جون من یکی هم جواب منو بده ثواب داره
باید از شاتل قطع رانژه کنینقل قول:
و دوباره اگه خواستی بیای شاتل هزینه رانژه را بدی البته میتونی هم از تخفیف کارت طلایی هم استفاده کنی اگه قبلا استفاده نکردی..
الان مخابرات خودش مستقیم نمیده با اسیا تک فکر کنم همکاری میکنه...
من شماره تلفن رو اس ام اس کردم ، فرداش یک نفر زنگ زد .نقل قول:
پرسیدم 128 سرعت دانلودش چقدره ؟ گفت از 256 شروع میشه 128 نداریم.
می گفت سرعت دانلود 256 بین 20 تا 30 هست :41:
گفتم 128 بعضی از شرکت ها سرعتش 60 هست ، حالا 256 شما 20 تا 30 !
گفت هر شرکتی میده کارش غیر قانونییه.:19:
هزینه راه اندازی هم 12 هزار تومنه.
شر گفته دانلود 128 ما 190 کیلو هست ..نقل قول:
به این شرکتها نباید اطمینان کرد .
مال شما پارس آنلاین هست که 190 سرعتشه ؟نقل قول:
قیمت 128 پارس آنلاین چنده ؟
ایییییییییییییییول پارس آنلاین
امروز رفتم ADSl شارژ کنم.زنه گفت 256 سه ماه 9گیگ 48 هزار تومن کفم برید!!!:31:
تا سه ماه پیش 128 3ه ماه 9گیگ میگرفتم 51 هزار تومن الآن 256 48 تومن!!!!
دمشون گرم
دوستان سلام ..........
من قبلا هم این سوال رو کردم اما جواب نگرفتم ....
پیش شماره ی منزل دوستم 752 هست و میخواد adsl بگیره هزینه و سرعت هم براش مهم نیست فقط بهتر از deal up باشه .......
هر شرکتی که رفتیم گفتن نمیشه اما یکی از دوستان تو همین تاپیک بهم گفت پیش شماره ی خودشون هم 752 هست و از امین نت سرویس میگیره اما ما که رفتیم گفتن نمیشه ..........
در کل میخوام بدونم راهی هست ....ممنون......
نقل قول:
128 کدام شرکت سرعتش به 60 میرسه میشه به منم بگید؟:10:
شاتل جدیدا مرکز وصال را سرویس میده...نقل قول:
کد:http://www.shatel.ir/fa/2010/05/shiraz-new-centers/
128 اکو شاتل را 512 میبندن/نقل قول:
واسه من speedtest اروور میده مشکل از کجاست ؟
كسي از آسيا تك توي شيراز ، اكانت گرفته يا نه؟ من مركز ازادگان هستم و تازه ADSL ميده . پيش شماره 834 و 835 . من از شركت آوامهر نماينده آسيا تك گرفتم . مي خواستم بدونم سرعتش ، دانلودش و ... خوبه ؟!!!
متاسفانه آشغالهنقل قول:
چه اروری میده؟! فلش پلیر را نصب کردی؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین امروز من زنگ زدم گفت تمام سرویس هامون تا 2 مگ باز گذاشتیم.
خوب با این وضع که شاتل مشتری هاشو از دست می ده .
پس شما که از شاتل سرویس داشتید این تستتون چرا مال مخابراته؟نقل قول:
الان یه چندین ماهی هست که IP من فرق داره با IP شاتل نمیدونم چرا فقط برای من اینجوری شده...نقل قول:
بهتر!:31:نقل قول:
پارس آنلاین امروز من زنگ زدم گفت تمام سرویس هامون تا 2 مگ باز گذاشتیم.
خوب با این وضع که شاتل مشتری هاشو از دست می ده .
بذار یکم با هم رقابت کنند شاید شاتل هم رفت روی 2 مگ!!
سلام. بچه ها الان داخل شيراز كدام شركت بهتر خدمات ميده؟؟؟ منظورم اينه سرعت دانلود و ... كدومشون بيشتره؟؟؟ مركز اميركبير هستيم. پيش شماره 823 .
ما فلکه معلم میشینیم
تا الانم شاتل داشتیم
512 گرفتم ماکزیمم سرعت دان با idm رو 70 هست
پینگم هم خوب نیست
میخواستم بدونم اگه تو فلکه معلم سرویس بهتری هست بگین
میخوام پینگش خوب باشه
برا 360 و لایو بازی کردن میخوام :31:
دوستان نمیشه جواب مارو بدین ؟
نقل قول:
ما فلکه معلم میشینیم
تا الانم شاتل داشتیم
512 گرفتم ماکزیمم سرعت دان با idm رو 70 هست
پینگم هم خوب نیست
میخواستم بدونم اگه تو فلکه معلم سرویس بهتری هست بگین
میخوام پینگش خوب باشه
برا 360 و لایو بازی کردن میخوام
باید یک جوری به گوششون برسه که با این وضع ترجیح می دیم بریم پارس آنلاین تا شاتل بمونیم.نقل قول:
باید یک جوری تحریک بشن.گرچه سرعت از یک حد که بالاتر بره چون ترافیک محدوده ، خیلی تاثیر گذار نیست
مگه واسه دانلود شبانه (مگه چقدر آدم دانلود می خواد بکنه ؟)
از دانلود رایگان شبانه غیر از فیلم و برنامه چیز دیگه هم میشه گرفت ؟(سیستم رو شب تا صبح روشن بذاری که چی !)
کسی می دونه سرعت دانلود َArt Home چنده ؟
9-10نقل قول:
..............:::.....
نقل قول:
اینو کاملا موافقم!!
باید به شاتل زنگ بزنیم و بگیم "که آقا دوستانمون از پارس آنلاین در همسایگی سرویس دارند و سرعت دانلودشون روی یک مگ هست چرا شما روی 512 سوریس میدین"
یا مثلا" اگر اوضاع همین جوری بمونه ما دوره بعدی به سمت پارس آنلاین کوچ می کنیم"
اینجوری فکر کنم حسابی تحریک بشن و یک تکونی به خودشون بدن!
1 - سلام . كسي از مركز آزادگان با پيش شماره 834 و 835 ADSL گرفته ؟
2 - بالاخره كدوم شركت خوبه ؟ پارس آن لاين خوبه ؟ فكر كنم قي*لت*ري*نگش بالاست ؟ لاوان من پرسيدم ميگن هم سرعتش خوبه و هم قطع شدن نداره . هميار هم يكي از دوستان كار ميكنه كلي راضي بود . اين هوا . شاتل هم به خاطر خدماتش ، يكي ديگه از دوستان له له مي زد . تو نظر سنجي هم كه اوله
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
من شنيدم و ديدم كه براي اينكه خط روي فيبر نوري رانژه بشه ، راه وجود داره . البته گفتن تا دو ماه ديگه فيبر نوري ازادگان هم ميشه ADSL گرفت ولي من عجله دارم . شيريني ميدم به كسي كه بتونه كارمو راه بندازه .
دوستان پيغام خصوصي هم بزارن ، خوبه . تا باهاشون تماس بگيرم .
اگه اینجا به جواب نرسیدی برو از گیم نت و کافی نت هایی که توی محل(منطقه مخابراتی شما) هستن و یا دوستانی که از ISP های دیگه سرویس دارن تحقیق کن ببین وضعیت پینگ و قطعی چجور هست...نقل قول:
فیبر نوری را همه جا فکر میکنم ساپورت میکنن چون همین دو سه هفته پیش بود که خط های مرکز ما فیبر نوری شد و من در خواست رانژه روی خط فیبر نوری را دادم و 6 تومان بابت هزینه رانژه خط فیبرنوری ازم گرفتن و فرداش خطم رانژه شد..نقل قول:
شیرینی هم یادت نره.:27:(شوخی:31:)
چه سرویسی گرفتی ؟نقل قول:
سرعت دانلودت با قبل فرق کرده ؟
up stream و ِDown stream مودمت روی چنده ؟
همون سرویسی که قبلا داشتم دارم یعنی اکو 128نقل قول:
544 :Down stream و 158: up stream
سرعت نه تغییر محسوسی ندیدم ولی پینگ فکر کنم بهتر شده...
پس چرا ISP رو مخابرات میزنه؟نقل قول:
شبانه هم که افتضاحه دیگه.
نمیدونم فکر کنم از وقتی فیبر نوری کردن اینطوری شده شاید از قبل دقیقا یادم نیست...نقل قول:
نه شبانه خیلی خوبه...
به خاطر امضات خوبه؟ چون یکی تو همون شیراز 512 اکو داشت خیلی شکار بود.نقل قول:
بستگی به مرکزش داره/حتا تو یک مرکز هم ممکنه برای یکی دانلود خوب باشه برای یکی خراب باشه ربطی هم به امضای من ندارهنقل قول:
دوست عزيز من هم وضعيت شمارو داشتم و مجبور شدم اين كارو انجام دادم پيش شمارمون 834 مركز آزادگان هستنقل قول:
يه نامه از شركتي كه ميخواي اينترنت بگيري مثلا آرانيك خطاب به مخابرات مركزي ( وليعصر ) بگير ببر طبقه سوم يا چهارم قسمت ديتا بده به مسئولش كه يه خانمي هست (اسمشو نميدونم) نامه رو بعد از ثبت دبيرخانه ميفرستن به قسمت مربوطه از اينجا ديگه حضوري كاري نداري.
بعد از ده روز با 8248484 تماس بگير بگو درخواست اينترنت پرسرعت داشتم.نامه از اينجا رد ميشه ميره به قسمتي كه بايد با اين شماره تماس بگيري 8241717 و اين قسمت خط شما رو آماده ميكنه و تلفنتون يك روز قطعه و ممكنه كمي هم اختلال داشته باشه بعد از يكي روز كه تلفنتون وصل شد بايد خطتوتن آماده شده باشه اگر نشده بود زنگ بزن 8241500 اين قسمت مرحله آخره و بهتون ميگه خطتوتن آماده هست و بعد هم برو اينترنت مثلا پرپرپرپرپر سرعت بگيريد.
جالبه همه اين كارهارو خودم انجام دادم بعد اون شركت 15000 تومان هزينه رانژه گرفت.
اين جريان رانژه خطهاي كافونوري هست.
من از كافي نت پك نت ( كوچه جنب تامين اجتماعي سر 3 راه باغشاه ) كه نماينده اينترنت ماتريكس هست گرفتم.تنوع خدمات زياد داره پيشنهاد ميكنم ليست قيمتشو ببيني. سرعتش خوبه و ترافيكش از 1.5 تا 7.5 رايگانه
تا الان بد نبوده اما من با داشتن 1m و 5 گيگ ترافيك 29900 دادم اما حس ميكنم اون سرعتي كه بايد داشته باشه نداره شايدم من اشتباه ميكنم توقعم بالاست؟؟!!!
با سلام به دوستان.
سوال من اینه که در شهرک صدرای شیراز به کدام روش ها میشه به اینترنت پر سرعت وصل شد. آیا شرکتی هست که تو صدرا اینترنت بده؟
از دوستان کسی تو صدرا به اینترنت وصل شده؟
هزینه های تقریبا برای هر روش چقدری میشه؟
کسی در مورد PLC ( اینترنت روی کابل برق) تو شیراز اطلاعاتی داره؟ شرکتی هست که این سیستم رو ارائه کنه؟
كسي جواب مارو نميده؟؟؟؟؟؟؟؟:27:نقل قول:
براي مركز اميركبير و پيش شماره 823 كدام شركت بهتره؟؟؟ پارس يا شاتل يا صبا ؟؟؟؟
ميخوام سرعت دانلود و سرعت شبانه و ... بالا باشه و قطعي هم نداشته باشه.:11:
خوب میتونی یه استعلام از شرکتهایی که ارائه میدن بگیری ...
مثلاً برو توی سایت نمایندگی صبانت یا شاتل یا پارس آنلاین توی شیراز و بعد پیش شماره تلفونتون رو بزنید بهتون میگه که ساپورت میکنه یا نه (البته واسه Adsl)
واسه هزینه هم بستگی داره به اینکه adsl بخواهی یا وایرلس یا وایمکس ...
ای دی اس ال باید یه مودم بخری 40 50 تومن یه هزینه اولیه واسه نصب 10 15 تومن + هزینه ماهیانه که بستگی به سرویستون داره
وایرلسم که یه سری تجهیزات میخواد که بستگی داره به دوری و نزدیک بودنتون به دکل شرکت که دورو بر 130 40 تومن میشه ..
وایمکسم که مودماش قیمتش دور و بر 70 تا 220 تومنه ..
تست امروز شهرک گلستان - 128 پارس آنلاین
متشکرم از اطلاعاتتون. استعلام کردم. اکثر شرکت های ADSL معروف توی اون منطقه سرویس نمی دن. می خواستم بدونم که آیا کسی روشی می دونه که توی اون منطقه جواب میده یا نه. خود من ADSL شاتل دارم و هزینه های ADSL رو می دونم. در مورد Wireless هم که فرمودید نمی دونم به دلیل اینکه صدرا منطقه ای هست که دورتر از شیرازه و بین کوه قرار گرفته آیا هنوز هم امکان Wirless داره؟ یا به صرفه هست؟ WiMax رو هم بعید می دونم ارائه بشه چون پرسیدم و گفتن اونجا آنتن ندارند. حالا باز راهنمایی اگر کنید ممنون میشم.