اگه رو مموری نصب کرده بودی...آره مموری رو فرمت کن...ولی اون موقع اون پیغام اینستالیگ میاد سراغت....: دی گوشیرم فرمت کنی بهتره...نقل قول:
شاد باشی
Printable View
اگه رو مموری نصب کرده بودی...آره مموری رو فرمت کن...ولی اون موقع اون پیغام اینستالیگ میاد سراغت....: دی گوشیرم فرمت کنی بهتره...نقل قول:
شاد باشی
دوستان بازی کردن با این گوشی چه جوریه ؟سخته یا راحت؟
یه جوی استیک مجازی و 4 تا کلید مجازی میاد روی صفحه که میشه باهاش بازی کردنقل قول:
حال نمیده به نظرم
بهترین بازی ها واسه صفحه لمسی بازی های تحت شتابسنجه که واسه آیفون ساخته میشه...جدیدا" هم آندر کوور براش اومده...نقل قول:
شاد باشید
تو خبرا اومده که نوکیا 8500 به صورت unlocked Sim-free در فنلاند عرضه شده، به قیمت 269 یورو ، و شامل هم رنگ قرمز و هم آبی هست. نوشته که این گوشی تو انگلیس هم به همین قیمته. گمونم قیمت بازار ایران هم بکشه بالا؛ تابستون هم که داره می رسه. کسی نظری داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اون قدیمها آیپادتاچ داشتیم در مدت کوتاهی فیض میبردیم ازش.حیف فروختیمش.بسوزه پدر بحران اقتصادی:13:نقل قول:
با سلام
من چند روزه يه مشكلي با 5800 ام پيدا كردم، ديگه نشانگر آنتن گارمين پر نميشه و فقط يه خطش قرمز ميشه
روي نرم افزار MAP نوكيا هم آنتن پر نميشه، يعني ممكنه اشكال سخت افزاري باشه يا راه حلي داره؟
كسي ميدونه بايد چيكارش كنم؟
سلام
برچسب محافظ صفحه برای این گوشی اومده؟
بابا یه نفر هم به من جواب بده
منم میخواستم همینو بدونم، اون برچسب راه راه خیلی اعصاب خردکنه.:13:نقل قول:
برچسب محافظ صفحه برای این گوشی اومده؟
خب بکنش بنده ی خدا!!!منتظری معجزه شه با اون خط خطای روش!!! :18:نقل قول:
باور کن صفحش ضد خشه،من دو ماهه دارم بدون تلقش استفاده میکنم،
هیچی روش نیفتاده.
شما دوباره برو گارمین و گوشی را از سمتی که آنتن GPS هستشنقل قول:
(محل سیم کارت و مموری)به سمت آسمونه باز بگیر و پیغام وصل شدن به
اینترتنو تاییدش کن و صبر کن.اگه وصل نشدی گارمینو یه بار دیگه
نصب کن.گوشیتم یه بار خاموش روشنش کن.ایشالا جواب میده.
من مي خوام اين گوشي رو بعد از كنكور بخرم (تقريبا يك ونيم ماه ديگه )
تا اون موقع آيا قيمتش پايين ميآد؟
و آيا گوشي خوبي هست؟
قيمتش چقدره الان؟
قیمت 5800 باید بین 329 تا 365 باشه
من خودم 345 خریدم، 365 هم با گارانتی اصلیشه.
گوشی واقعا خوبیه اما در درجه اول برای کسایی که به تاچ بودن صفحش عادت داشته باشن، چون حتی برای تایپ هم نیازمند کیبورد مجازی هستید، از لحاظ نرم افزاری(سیستم عامل و برنامه ها و...) و سخت افزاری (پردازنده، پشتیبانی از کارت حافظه 8 و 16 گیگ،تراشه GPS) و امکانات ارتباطی (GPRS,EDGE,HSCD,HSPDA,WLAN,Bluetooth) چیزی از رقبای متناظرش در سری N مثل N79 و N85 کم نداره جز دوربینش که 3 مگا پیکسله اما اونا 5 هستن.کیفیت عکساش هم خیلی خوب نیست، رنگای عکس یکم دلمرده هستن، ولی فیلمبرداریش با توجه به 3 مگاپیکسل بودن قابل قبوله و به صورت VGA با سرعت 30fps انجام میشه، ضمنا صداهای فیلمهای ذخیره شده هم به طرز عجیبی قویه، ضمن اینکه برنامه Voice Recording خوبی هم داره.
فکر میکنم تا اون موقع یه خورده دیگه قیمتش افت کنه چون من در چند هفته اخیر افت قیمتشو زیر نظر داشتم.نقل قول:
تا اون موقع آيا قيمتش پايين ميآد؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهترین چیزی که می تونید بگیرید:
باید از آمریکا سفارش بدید بره یک کشور دیگه و از اون جا براتون پست کنن.کد:http://www.zagg.com/invisibleshield/nokia-5800-xpressmusic-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
برای Touch Viva من حدود 30 تومن خرج ورداشت ولی فوق العاده مقاومه ضد خشه گارانتی مادام العمر داره و مهم تر از همه کل گوشی رو می پوشونه.
واقعا ارزش خریدن رو داره، خیلی جالب بود؛ از چی ساخته شده که اینقدر مقاومه؟ تازه آدم همیشه فکر میکنه فقط صفحه نمایش گوشی باید ضد خش داشته باشه،در حالی که همه سطح گوشی امکان خراش برداشتن دارن و این یه پوشش کامله.
چرا ایران ندارتش؟
من امروز رفتم گوشیمو بدم برام آپدیت کنم طرف گفت ورژن 21 ایراد داره و من 20 رو برات آپدیت میکنم اما اگر حواستی 21 هم میتونم.راست میگه 21 مشکل داره؟ یونس کجائی زود جواب بده عجله دارم داداش
من با پخش فایلای wmv رو 5800م مشکل دارم، از هر 5 تا فایلی که میریزم رو گوشی، 2 تاش پخش
میشه، یکیش کلا نمیاد ، 2 تا شم فقط صداشون میاد ! کسی یه Converter سراغ داره که wmvهایی
که باهاش تبدیل میشن با گوشی کاملا سازگار باشن ؟
آقا هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
من هم 20 داشتم و الان هم 21
راستش یکبار این پیغام وصل شدن رو چند روز پیش داد و من حواسم نبود زدن NO و از اون موقع که وصل نشد شک کردم مال همین باشه ولی دیگه اون پیغام نمیاد که بگم Yesنقل قول:
چیکار کنم حالا؟
اون خط های روی برچسب رو با الکل و پنبه میتونی پاک کنینقل قول:
من همین کارو کردم
دوستان پرچسب ال سی دی 5800 رسید برید علاء الدین دوستم چند روز پیش خریده قیمتش هم 2000 تومان است
برای کانورت (تبدیل) باید ابعاد صفحه رو 360 در 640 پیکسل و یا کوچکتر از این تنظیم کنید مگر نه فقط صداش پخش میشه اگر در این زمینه مشکل داشتید بگید تا به طور کامل براتون توضیح بدهم
سلامنقل قول:
من به mp4 تبدیل میکنم
ولی حجمش خیلی زیاده
دی وی دی 2 ساعته رو به 480 * 272 تبدیل میکنم حجمش میشه حدود 1.5 گیگ
با xilisoft dvd to mp4
خیلی زیاده حجمش، ولی کیفیتش عالیه،سایزا دیگه هم امتحان کردم حجم نسبتا کم میشه ولی کیفیتش زیاد میاد پایین
شما چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید؟
و چه پسوندی؟ mp4 فقط؟
bit rate frame rate aspect اینا چین؟ چطور باید تنظیم بشن؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
من چند تا از ویدئوهای کامپیوترم رو با نرم افزار Ultra Mobile 3gp Video Converter به فرمت mp4 و با رزولوشن 360*480 و با Framrate 20fps تبدیل کردم و بدون هیچ معضلی درون 5800 نگاه کردم.
خیلی نرم افزار خوبیه، بر خلاف اسمش غیر از 3gp فرمتهای دیگه مثل flv mp4 avi و ... رو هم بهم تبدیل میکنه.
Aspect Ratio رو برای صفحات Wide مثل صفحه 5800 بهتره 16:9 تنظیم کنین، هر چند که با Auto هم مشکلی پیش نمیاد.
بهترین و با کیفیت ترین مبدل که هم مجانی هست هم آسون هم خیلی با کیفیت اینه: Free Video to iPod and PSP Converter
به فرمت mp4 با بهترین کیفیت و کمترین حجم. امتحان کنید تا باورتون بشه.
من هم موافقمنقل قول:
ممکنه تا مدتها مشکلی پیش نیادنقل قول:
ولی ضد خش بودنش تضمین نشده و جایی هم اعلام نشده، بیدلیل که ضد خش براش تولید نمیکنن!
من خودم خاطره خوبی از برداشتن روکش ضد خش ندارم، در مورد گوشی قبلیم؛ طولی نکشید که پر از خش شده بود.مخصوصا اگه صفحه لمسی باشه ضد خش کاملا ضروریه.
من ماه آینده دارم میرم تایوان و اونجا این محافظ هست:نقل قول:
اگر کسی خواست براش بیارم به من pm بده.کد:http://store.pchome.com.tw/niddle/M03282944.htm
بابا ول کنید این محافظ ها رو 1 گوشی می خری تا 1 سال باهاش حال کن بعد اگه دلتو زد رد کن بره باور کنید هر چقدر بیشتر وسواس نشون بدید بیشتر گوشی آسیب می بینه
گوشی بازی چه حالی میده!نقل قول:
من این گوشی رو که خریدم میخوام حداقل 3 ، 4 سال نگهش دارم، چون به بیشتر و بهتر از این نیازی ندارم
دوست عزیز کسی از گوشی بازی حرف نزد توجه کنه نوشتن اگه دلتو زد ولی اگه رو گوشی کاور باشه چه نباشه اگه درست استفاده نکنی خراب می شه پس وسواسی به خرج ندید:27:نقل قول:
نقل قول:
100%
منم موافقم
یه نکته آموزشی: آدم باید از وسایلش خوب نگهداری کنه!:6:نقل قول:
دوست عزیز قیمت i900 رو از کجا گرفتی ؟نقل قول:
نقل قول:
شما برو به Tools>Settings>Garmin Online باید گزینه Prompted را
انتخاب کرده باشه.دوباره آزمایش کن.اگه بازم نشد تو همون Settings
گزینه Restore Defaults را بزن.اگه بازم نشد برنامه را یه بار دیگه
Install کن.
چند وقت اینجا نیومدم شده چت روم.
کسی میدونه روی ورژن 20 خاصیت ژئوتک فعاله و اگر فعاله چطور میشه استفاده کرد و برنامه ای باید نصب کرد؟ اگر اینطوره لینک برنامشو بزارید ممنون میشم.