سلام دوستان...
سوالم در مورد لاستيك و خريد لاستيك براي پرايد هست.
من 4 حلقه مي خوام بخرم... خيلي خوب باشه.كسي از دوستان ميتوني موردي و برندي رو پيشنهاد بده؟ اگه ممكنه قيمت هم لطف كنيد ممنون ميشم.
با سپاس
Printable View
سلام دوستان...
سوالم در مورد لاستيك و خريد لاستيك براي پرايد هست.
من 4 حلقه مي خوام بخرم... خيلي خوب باشه.كسي از دوستان ميتوني موردي و برندي رو پيشنهاد بده؟ اگه ممكنه قيمت هم لطف كنيد ممنون ميشم.
با سپاس
نظر دوستان ديگه چيه؟نقل قول:
دزدگير نداشته باشه 1 هفته بردن
مجيكار چطوره؟
بحث سر این هست که دزدگیر آیا واقعا جلوگیری میکنه؟ یا یک وسیله تزئینی فقط؟نقل قول:
مورد بعدی هم باید ببینی نصاب بلد هست کار یا نه.
به قول یک مکانیکی همه میتونن کار برقی کنن اما چطورش مهم هست
==============
سرقت اتومبیل و سایر وسایط نقلیه، یکی از دغدغه های همیشگی راکبان آنان است. هر سال نیز تعدادی خودرو به شبکه حمل ونقل شهری افزوده می شود و تنها رعایت نکات ایمنی، هوشیاری در معاملات این نوع وسایل نقلیه، و خرید و فروش در مراکز مجاز، خطر سرقت را کمتر می کند.
خطرات موجود در معاملات اتومبیل چیست؟
معاونت انتظامی ناجا می گوید: همه اتومبیل های دزدی اوراق نمی شوند، بلکه اکثر آنها دوباره به خریداران ناآگاه و بی خبر فروخته می شوند. اگر «آگاهانه» یک اتومبیل دزدی خریداری کنید، شما هم دستگیر می شوید و اگر «ناآگاهانه» چنین خریدی کنید، اتومبیل و پولتان را از دست می دهید. بنابراین سعی کنید با توجه به این توصیه ها، دومین قربانی سرقت اتومبیل نباشید!
به هرگونه معامله ای که خیلی خوب به نظر می رسد مشکوک باشید، در زمان خرید از افراد غیررسمی، مطمئن شوید که اسم و آدرسی که در اسناد ثبت شده با مشخصات فروشنده اتومبیل مطابقت داشته باشد؛ در مورد فروشنده ای که نشانی، محل کار و شماره تلفن ثابتی ندارد دقت کنید. درباره بیمه و مخارج اتومبیل از فروشنده سؤال کنید و از نمایندگی اتومبیل تحقیقات لازم را به عمل آورید، مطمئن شوید شماره شناسایی خودرو اصیل و دست نخورده و میخ پرچ آن شل نشده باشد و نیز اطمینان یابید پلاک خودرو رنگ نشده باشد و شماره های روی پلاک، شماره های اصلی شرکت باشد.
اما اگر خودرویی داریم، برای محافظت از آن باید هزینه ای صرف کنیم
. ابزارهای حفاظتی شامل:
سوئیچ مخفی : یک سوئیچ و حلقه زنجیر ارزان قیمت به هم تابیده شده با سیم سوئیچ استارت اتومبیل به خوبی یک سوئیچ مخفی است.
سوئیچ قطع کننده سوخت : دریچه ای که سوخت را قطع می کند.
قفل قابل رؤیت فرمان : از حرکت فرمان جلوگیری می کند.
قفل پدال اتومبیل : وسیله ای که پدال ترمز و کلاچ را قفل می کند.
قفل دنده : باعث متوقف شدن حرکت دنده می شود.
قفل چرخ : از حرکت خودرو جلوگیری می کند.
قفل کاپوت : از دستیابی سارق به سیستم امنیتی و باتری خودرو جلوگیری می کند.
آژیر دزدگیر : سیستم های امنیتی که در زمان باز شدن درها، کاپوت و صندوق عقب، با صدای بلند آژیر می کشد.
جز این ها، صداهایی که در مواقع شکستن شیشه اتومبیل، دست زدن، ور رفتن و بکسل کردن ایجاد می شود و آژیرهایی که در سارق ایجاد وحشت می کنند، باتری ذخیره، چراغ چشمک زن، چراغ ترمز و چراغ جلو و ابزار اتوماتیکی که موتور را از کار می اندازند نیز جزو ابزارهای حفاظتی هستند.
اما برای این که قربانی سرقت اتومبیل نشویم معاونت انتظامی ناجا توصیه می کند:
سوئیچ خودروی خود را بردارید؛ جا گذاشتن سوئیچ باعث سرقت اتومبیل می شود.
اتومبیل خود را قفل کنید : تقریباً نیمی از اتومبیل های دزدیده شده، قفل نشده بودند.
هرگز سوئیچ یدک را داخل اتومبیل پنهان نکنید : اگر سارق کمی وقت صرف کند، به راحتی سوئیچ یدک را پیدا خواهد کرد.
اتومبیل را در جایی پارک کنید که نور کافی باشد : سارق محل تاریک و خلوت را بیشتر دوست دارد.
در توقفگاه هایی که نگهبان دارند پارک کنید : سارق اتومبیل نمی خواهد شاهدی داشته باشد و توقفگاه های بدون نگهبان را ترجیح می دهد.
اگر در یک توقفگاه دارای نگهبان، اتومبیل خود را پارک می کنید؛ تنها کلید در یا سوئیچ را به نگهبان بدهید. اگر صندوق عقب و داشبورد اتومبیل با یک کلید باز می شوند قفل یکی از آنها را عوض کنید. اجازه ندهید نگهبان توقفگاه به راحتی به کلید صندوق عقب و داشبورد دسترسی داشته باشد.
هرگز اتومبیل روشن خود را حتی برای یک لحظه ترک نکنید : اتومبیل ها معمولاً در محل هایی مانند فروشگاه های کوچک، پمپ های بنزین، عابر بانک ها و... دزدیده می شوند. گاهی اوقات وسایل نقلیه در هوای سرد هنگامی که صاحبان اتومبیل برای گرم شدن، آن را ترک می کنند به سرقت می روند.
هنگام پارک تمام پنجره های اتومبیل را کاملاً ببندید : هیچ امکانی را برای ورود سارق به اتومبیل ایجاد نکنید.
با گذاشتن کیف و اشیاء قیمتی در معرض دید، اتومبیل خود را درمعرض سرقت قرار ندهید.
اینها همش ضد خودش هم داره
فقط باعث میشه دزد معطل بشه و شاید هم بیخیال بشه و بره سراغ ماشین دیگه
وقتی ببینه دنگ و فنگ زیاد داره
کسی نمی دونه؟نقل قول:
این پراید من هی فیوز مربوط به رادیوش میسوزه مشکل از چیه؟
تو این هفته دفعه دوم و در کل فکر کنم دفعه چهارم هست که فیوز رادیو میسوزه
"دوست عزیز من که مشکل رو به وضوح گفتم
فن رادیاتور دور آرام نداره
فن کولر هم روشن نمیشه
همین"
خب اگه اینه اول از همه رله فن و رله سه قلو رو چک کنید و در مرحله بعد مقاومت فن
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
فندک خرابه. ببر بده کل دستگاه فندکو عوض کنن.نقل قول:
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
بستن دزدگیر روی خودروهایی که سیستم ایموبیلایزر دارن باعث ایجاد اختلال روی سیستم میشه و بهتره که انجام نشه. اما این که بگیم صد در صد ایجاد مشکل می کنه، خیر! پیش میاد که حدودا 5% کسانی که دزدگیر نصب کردن دچار مشکل میشن اما نکته قضیه اینجاست که مشخص نیست کجا دچار مشکل میشی!! چون ایموبیلایزر دستور اصلی روشن شدن خودرو رو صادر می کنه و عدم کارکردش یعنی حتی اگه خودکشی هم کنید ماشین روشن بشو نیست! حالا اگه تو جاده یا یه جای پرت باشه اوضاع یکم ناراحت ککنده میشه!
استاد اگر میشه در مورد سیم کشی و برق این دزدگیر ها هم توضیح دهید.بعضا من دیدم نصب میکنن و ماشین مشکل برقی پیدا میکنه و چندین وقت مشکل دارن و نمیفهمند مشکل از کجا و چی هست.نقل قول:
یعنی چندین نفر رو من دیدم.
اصلا به نظرتون نصب دزدگیر خوبه؟ یا جنبه تزئینی داره؟
چون این دزدگیر های معمولی که اصلا فایده نداره. و حکم ریموت کنترل فقط داره
این رو مطمئنی؟نقل قول:
فندک رو اخه ما اهل دود هم نیستیم تا حالا استفاده نکردیم تو این 1 سالی که ماشین رو داشتیم همینطوری آکبند مونده اونجا
حالا این فندک خرابه کلا خرابه یا اگر فندکش که داغ میشه رو در بیاریم مشکل حل میشه؟
مشکل من این هست که پارکینگ نداریم و باید ماشین تو کوچه باشه حالا اگر دزدگیر نبندم مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
بستن دزدگیر روی خودروهایی که سیستم ایموبیلایزر دارن باعث ایجاد اختلال روی سیستم میشه و بهتره که انجام نشه. اما این که بگیم صد در صد ایجاد مشکل می کنه، خیر! پیش میاد که حدودا 5% کسانی که دزدگیر نصب کردن دچار مشکل میشن اما نکته قضیه اینجاست که مشخص نیست کجا دچار مشکل میشی!! چون ایموبیلایزر دستور اصلی روشن شدن خودرو رو صادر می کنه و عدم کارکردش یعنی حتی اگه خودکشی هم کنید ماشین روشن بشو نیست! حالا اگه تو جاده یا یه جای پرت باشه اوضاع یکم ناراحت ککنده میشه!
راه دیگه ای نداره؟قفل فرمون یا...
. ابزارهای حفاظتی شامل:
سوئیچ مخفی : یک سوئیچ و حلقه زنجیر ارزان قیمت به هم تابیده شده با سیم سوئیچ استارت اتومبیل به خوبی یک سوئیچ مخفی است.
سوئیچ قطع کننده سوخت : دریچه ای که سوخت را قطع می کند.
قفل قابل رؤیت فرمان : از حرکت فرمان جلوگیری می کند.
قفل پدال اتومبیل : وسیله ای که پدال ترمز و کلاچ را قفل می کند.
قفل دنده : باعث متوقف شدن حرکت دنده می شود.
قفل چرخ : از حرکت خودرو جلوگیری می کند.
قفل کاپوت : از دستیابی سارق به سیستم امنیتی و باتری خودرو جلوگیری می کند.
سوئیچ مخفی ها خوبن و تو قفل ها به نظرم قفل پدال از همه بهتر هست. چون قفل فرمون و قفلی که به کلاچ زده یمشه رو راحت تر میشه برید
اما قفل پدال سخت تر هستش.
شما میتونی مثلا هم قفل فرمون بزنی هم پدال هم سوئیچ مخفی :20:
مصرف پراید های تقویت شده چرا این قدر بالاست چی کار می شه کرد ............؟
چند تا مگر راه رفتی باهاش؟نقل قول:
کی خریدید؟
131 هست؟
معمولا تا چند هزار تای اول مصرف بالاست.
رله ها همه سالم بود مقاومت فن ترک خورده ولی چند بار که سوکتش رو تمیز کردم کار کردنقل قول:
خب اگه اینه اول از همه رله فن و رله سه قلو رو چک کنید و در مرحله بعد مقاومت فن
خیلی عجیبه
ببینم رله کلا چند تا داریم؟
یه دونه رله دوبل
یه دونه رله سه قلو
یه دونه هم رله دو قلو
دیگه نیست؟
همینا رو دیدم چک کردم
ببینید، ماشینهایی که ایمو دارن قاعدتا نباید دزدگیر روی مدار سوئیچشون نصب بشه جون تو سیستم ضد سرقت ایجاد اختلال می کنه که توضیحش یکم تخصصیه (البته اگه دوستان نیاز می بینن توضیح میدم و فقط ازین جنبه نگفتم که بحث از حوصله خارج نشه) اما برای خودروهایی مثل 132 که خودشون ریموت باز و بست دارن یه قطعه ای هست به اسم ----- که بشدت حساس به سیستم دزدگیره. در حقیقت این مدل خودروها هم ایمو دارن که از روشن شدن خودرو به وسیله هر چیزی غیر سوئیچ معرفی شده خود داری می کنه و هم یه ریموت برای باز و بستن دربها که نصب دزدگیر اکثرا در هردو اختلال ایجاد می کنه.نقل قول:
بهترین راه برای منصرف کردن دزد از لحاظ آماری قفل فرمان و قفل پدال و رعایت نکاتی مثل قرار ندادن چیزهای با ارزش در خودرو و ... هست.
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
معمولا اولین احتمال ما همینه و بعد می ریم سراغ احتمالهای بعدی مثل خود ضبط و سیم کشی و ...نقل قول:
هیچوقت از هیچی مطمئن نباش :46: این اصل اول تعمیراته :46:
دوست عزیز تو سایت خود سایپا دیدم دارم می گم مصرفش خیلی بالا رفته.نقل قول:
میشه یکم دقیقتر توضیح بدی؟ کجای سایت و در چه موردی؟نقل قول:
به نظرتون 6.9یا 7لیتر برای 100کیلومتر زیاد نیست اگه هم مسافر ووزن خودتون را هم اضافه کنید می شه7.5لیتر مگه نه با سنگین شدن ماشین آیا مصرف سوختش مگه زیاد نمی شه.
آقا چی میگی ماشین من به طور متوسط 10 لیتر میسروزونه صدام هم در نمی ادنقل قول:
6.9 لیتر در 100 کیلومتر یعنی مدینه فاضله ماشین من
بین اینایی که گفتی رله دوبل ربطی به فن نداره و مخصوص برق پمپ بنزین و ... هستش.نقل قول:
رله فن دوتایی که مال پرایدای قدیم بود و مال فن رادیاتور و فن کولر بود.
رله سه قلو که مال فن کولر، فن رادیاتور (دور تند و دور کند) هست
و در نهایت مقاومت فن که مال دور تند و دور کند عملکرد فن هست.
به غیر این باز هم عوامل دیگه ای در کارکرد فن وجود داره که بحث رو زیادی تخصصی می کنه!
کلا فن یکی از پیچیده ترین بخشهای خودرو هست!
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
من دقیقا متوجه نشدم که منظورتون از 7.5 لیتر اینه که زیاده یا کمه! اما مصرف 7.5 تا 8 کاملا عادی و جزو شرایط خوبه. همونطور که دوستان هم گفتن تا 11 لیتر هم جزو مصارف عادی داریم.نقل قول:
اخبار اعلام کرد از اول اردیبهشت ماه پراید های مستحکمتر , ایمن تر و با مصرف 5 لیتر در 100 کیلومتر با موتور تقویت و بهینه شده ,تولید و به بازار می آید! این خبر 5 لیتر در 100 کیلومتر واقعی هست؟ یعنی دیگه الان تولیدش شروع شده و هر کی ثبت نام جدید بگیره این شرایط رو داره؟
آیا کسی این خبر را تایید می کنه اگه این طوری که می گید باشه دیگه عالی می شه وفکر کنم قیمت پراید بکشه بالا تا حدود 9ملیونو 700بشه مگه نه؟نقل قول:
حرف خنده داری بودنقل قول:
پراید های مستحکمتر , ایمن تر
پولهای سایپا مستحکم تر شده نه قوطی های که دارن میزنن
بشنو و باور نکن
دیگه دارن شورش رو در میارند من 2 هفته هست پراید خریدم از نمایندگی ناجا شماره نمیکنه می گن سایپا باید رو محصولاتش ایربگ بزاره یکی نیست بگه چند درصد از ماشینهای تو خیابون ایربگ دارند تازه اونایی که دارند که همه رفتند کورش کردند خرج رو دستشون نزاره
موندم چیکار کنم وسط زمین وهوا
پراید چی هست؟ 111 .131.132 ؟نقل قول:
حالا یک مهلتی ازش می گیرن و همه رو پلاک میکنن
ناجا دیگه هیچ مدل ماشین بدون ایربگ رو پلاک نمی کنه از اول 90 ربطی به مدلش هم نداره :41:نقل قول:
مهلت و این حرفها هم فعلا در کار نیست جواب وزیر صنایع رو هم نمیدن معلوم نیست کی میخواد جواب مارو بده :41:
حالا مدلش چی هست؟ :31: 111 131 132 ؟؟؟نقل قول:
من دیروز دیدم یکی تکویل وجه کرد مدل sx 111
دیروز تو جاده بودم کامیون کامیون پراید sl ,sx داشت میاومد از همه مدل 111 131 132
اینها باید پلاک بشوند . این طور نمونه :10:
مدلش 131 sx هست ولی بعید می دونم 111 یا ماشین دیگه ای هم بدون ایربگ پلاک بشهنقل قول:
نهایتا می دونم یه خاکی باید بریزن سرشون ولی فعلا من گیرم و معلوم نیست کی حل میشه ؟؟
خیلیها هر روز میرند نمایندگی داد وبیداد ولی فعلا هیچی معلوم نیست :41:
الان با زنگی که زدم شرکت سایپا و نمایندگی جفتشون گفتند تا اخر هفته یا باید پلاک شه یا پولتون رو باید پس بدیم اینم سال جهاد اقتصادی که از بهارش پیداست
بچه ها من که خیلی اعصابم از دست سایپا خورده اگر تا اخر هفته ماشین پلاک نشه از سایپا دیگه تا اخر عمرم ماشین نمی خرم به همه هم توصیه می کنم از این نامرهای کلاهبردار نخرند
امیدوارم همین پلاک بشهنقل قول:
چون اون وقت باید یک پولی بزاری روش و بدی برای ماشین جدید
جدا دیگه ماشین بدون ایربگ پلاک نمیشه؟نقل قول:
مطمئنی؟
فقط برا سایپا اینطوری شده یا ایران خودرو هم اینطوری شده؟
نقل قول:
والا اگر یه سرچی بکنی تو اینترنت حدود 11 اسفند 1389 این خبر از قول سردار مومنی رييسپليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي منتشر شده که من متاسفانه بعد از خرید ماشین متوجه شدم و شامل تمامی ماشینها می شه
اینم لینک خبر
من نمی دونم این تلویزیون مرده این خبرهای مهم رو به همه بگه فقط دنبال لیبی و بحرینه ؟ وقتی یه چیزی داره قانون میشه ومی خواد اجرا بشه ملت مسلمان ایران باید از 2 تا کارخونه داخلی خودرو ماشین بخره بعدا بفهمه این دیگه اخره جهان سومی هست حالا هنوز اقا حرف از دهنش در نیومده بیلیبورد وکتاب واسش چاپ می کنند هر کی هم از ننش قهر میکنه شروع می کنه دربارش حرف زدن این شده مملکت ماکد:http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2249574
پس با این تفاسیر سمند EF7 ما که از یک هفته دیگه تا 15 روز دیگه در میاد چطوری میشه شرایط؟
یعنی تحویل نمیدن؟ یا شاید هم ایربگ رو بزارن روش
قضيه اين پلاك آخرش چي شد؟
من پرايد 131 تحويل خرداد نوشتم
با داستان چي كار كنم؟
نقل قول:
احتمالا یا ایربگ میزارن روش و یا ناجا کوتاه میاد و ماشین ها رو پلاک میکنه چون تا خرداد یک ماهی مونده بلاخره از بلاتکلیفی در میاد
الان تو سايت سايپا اين را زدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا ناجا کوتاه اومده تا بعد ببینیم چی میشه
لینک خبر
کد:http://www.hamshahrionline.ir/news-133417.aspx
یک قضیه ای هم هستنقل قول:
پراید بدنش ضعیفه و تو تصادف های بالاتر از سرعت 80 کیلومتر احتمال مرگ خیلی بالاتس و ایربگ هم به نظرم نمیتونه کاری برای این موضوع بکنه شاید تو سرعت های 40 کیلومتر مفید باشه ولی اگر ضربه شدید باشه خیلی زود این خودرو تا وسط اتاق جم میشه
دقیقا درستهنقل قول:
به نظر من اولین گزینه باید تقویت بدنه باشه
من در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم ولی تا اونجا که می دونم جلو و عقب پراید از حداقل 405 و سمند که من داشتم قوی تر بود البته می گن یه تقویتهایی رو این مدل 131 کردن ولی در کل مورچه چیه کل و پاچش چی باشهنقل قول:
نمیدونم باورتون میشه یا نه ، تو بلوار فردوس تهران من با پراید داشتم میرفتم ترافیک بود سرعت حداکثر 7 تا 8 کیلومتر حواسمون رفت به این بیلبردهای تبلیغاتی جلو ما هم یک خانومی بود با 405 داشت رانندگی میکرد یه نفر پرید جلشو این هم سریع زد رو ترمز و ایستاد ما هم تا اومدیم جمع کنیم ماشین رو خورد بهش ، اون که هیچیش نشد ولی ماشین ما چراغ رفت تو و جلو پنجره شکست و این آهن جلو موترو کلا کج شد و رادیاتور رفت عقب ، کلا بساطی شد عجیب و همین 70 تومن خرج گذاشت رو دست مانقل قول: