سلام اگه میشه بگید c2 یا j3 کدو مشون واسه بازی بهتره واینکه ایا ایندو الارم دارن(alarm)
Printable View
سلام اگه میشه بگید c2 یا j3 کدو مشون واسه بازی بهتره واینکه ایا ایندو الارم دارن(alarm)
دوست عزیز اگه واسه بازی میخوای اصلا دورو ور این cowon غیر از d2 ،نرو....
alarm!!!!!الان که دیگه رو ساعت مچی هم الارم میذارن...
اول ببین اولویت هات چیه،بعد برو سراغ برندا و ویژگی هاشون..اما اگه واسه بازی میخوای من ipod touch رو شدیدا پیشنهاد میکنم.
موفق باشی...
نقل قول:
الان که دیگه D2 تو بازار نیست
خیلی جالبه که قابلیتهای پیش پا افتاده ای مثل نصب برنامه و دیکشنری و بازی رو از این پلیرها دریغ کردند اونم با اینهمه برندهایی که این قابلیت هارو دارند.
آدم گیج میشه از کدوم ویژگی بگذره و به خاطر کذوم ویژگی کدوم مدلو انتخاب کنه/
این e2 مفل شافل قابلیت تلفظ اسم آهنگها رو داره؟کلا بجای شافل پیشنهاد میشه؟
من هنوز بین j3,c2 و آیپاد تاچ 8 گیگ تو گل موندم .نمیتونم انتخاب کنم.اگه میشد یه دیکشنری روی j3 نصب کرد شک نمیکردم.
بله مگر اینکه کار کرده بخرینقل قول:
خوب دیگه اینا بر میگرده به سیاست های شرکت سازنده
e2 نه همچین قابلیتی نداره
درمورد j3 برو اینجا ببین میتونی دیکشنری فارسی پیدا کنی
کد:http://iaudiophile.net/forums/index.php
سلام به همه ی طرفداران کیفییت صدا که درک متفاوتی نسبت به موسیقی دارن...
من تازه با این سات خوب و انجمناش آشنا شدم...باعث و بانیشم cowon بود
من بیشترین علاقم trance بیشتر از اون armin van buuren هستش
جزئییات صدا برام خیلی مهم,بعد کلی تحقیق به cowon وsennheiser رسیدم.
میخواستم در مورد صفحه نمایش c2 بیشتر بدونم چون یکی از دوستان تو یکی از تاپیکا از لمسش انتقاد کرده
دقیقا صفحه نمایشش از چه نوعی... با تشکر از همتون که وقت با ارزشتون صرف جواب به تازه کارایی مثل من میکنین.
سلامنقل قول:
خوش اومدین
بله این انتقاد وارد هست من وقتی باهاش کار کردم متوجه این موضوع شدم البته خوب باید اینم گفت که مقاومتی هستو در کل مقاومتی ها از خازنی ها ضعیف تر هستند
ممنون از راهنماییتون osmaan عزیز.
انتخابام بین c2,j3 هستش....j3 خوش ساخت تر به نظر میاد.
یه سوال برام پیش اومده...رقبای دیگر cowon گرونتر یا حداقل هم قیمتش هستن.لطفا نظرتون درمورد کیفییت ساخت محصولات cowon مخصوصا c2وj3 بگین...در این رقابت کیفییت قربانی نشده...
منظورم کیفییت ساخت بدنه و قطعات داخلی هست,در کیفییت صدا شکی نیست.
هر دو بنظر محکم میاد و خوش ساخت ولی شاید پشت c2 بخاطر طرحی که داره ممکنه خش بیافتهنقل قول:
سلام خیلی ممنون از این که جواب میدین
d3 واسه بازی چه طوره؟
ارزش 100 تومن بیشتر نسبت به j3 رو داره اونم با این باتریه داغونش
بازم ممنون
نقل قول:
ببخشید میشه چند تا از مشکلات دی 3 رو اسم ببرید
؟
اولین ایرادی که به D3 وارد بود مسکلات زیاد نرمافزارش بود که اون موارد اساسیش حل شده ولی خب مگه چند درصد کاربرها پلیرشون رو آپدیت میکنند و از این مسائل آگاهی دارند.نقل قول:
مورد بعدی پردازنده تاریخ گذشته این پلیر هست مثل پردازنده ضعیف این رو با پردازنده فوق قوی مدل اندرویدی سونی Z1000 مقایسه کنید اصلا قابل قیاس نیست!
سوم نبود اندروید مارکت که محدودیتهای زیادی رو برای پلیر آورده که باید پلیر رو هـک کنید که این کار از عهده هر کاربری ساخته نیست.
بعضی از App ها و بازی ها روی این پلیر اجرا نمیشند.
هست این مسائل ولی خب افرادی که دنبال همچین پلیرهایی هستند یه جوری کنار میان ولی خب از شمایی که حاضریت همچین خزینه هنگفتی بکنید انتظار میره در خور همین مدل هزینه برای هدفون بکنید وگرنه اصلا انتخاب منطقی نیست. چیزهای دیگه ایی هم گفته شده ولی چون کاملا نمیدونم صحتش رو نمیدونم بیان نمیکنم.
دوستان عزیز
من می خوام یه Mp3 player کوون بخرم
طی گشتی که زدم به این گزینه ها برخوردم:
C2 - I9 - I10 - X7
I9 به خاطر اینکه قیمتش خوبه (16 گیگ 175 تومن)، ولی باتریش یه کم کمتره نسبت به C2 و اینکه حافظه ش SD نیست
C2 به خاطر اینکه باتریش 55 ساعته! صفحه نمایشش بزرگتره و امکاناتش بیشتره، صفحه ی تاچ داره و قیمتش هم مناسبه ( 8 گیگش 189 تومن)، و حافظه ی SD
I10 باتریش 38 ساعته (بد نیست) ولی فکر کنم نیومده تو بازار هنوز (قیمتش تقریبن مثل C2ه)
X7 به خاطر اینکه 103 ساعت باتریشه!!!!! (خیلی عالیه)، صفحه تاچ، 120 گیگ هارد، خیلی وسوسه کننده ست، ولی قیمتش 300 تومنه.
من نمی خواستم بالای 200 خرج کنم، ولی این X7 بدجور وسوسه می کنه
به نظر شما کدوم ارزش خریدن داره!!! من نمی دونم معایب شون چیه!!!
می تونید راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
اول از همه هنوز مدل i10 وارد بازار ایران نشده
حالا بین سه مدل باقی مونده دو مدل i9 و c2 از جهاتی توی یه سبک هستن از نظر فرمت هایی صوتی و تصویری تقریبا با هم برابر هستن ولی C2 تو وظعیت بهتری داره و هم اینکه قدرت خروجی بیشتری بین هر دو مدل دیگه داره و اینکه کارت حافظه میخوره و از نظر UI هم زیبا تر هست
ولی مدل x7 بیشتر برای کسانی هست که موسیقی ارشیو میکنن تا کسانی که علاقه به ویدئو دارن چون فرمتهای کمتری از ویدئو رو میخونه
ممنون آقای Osmaan
یک سوالی دارم، شاید یه کم مسخره باشه، ولی برا من مهمه
موقع استفاده از دو مدل c2 و I9، چون اکثر وقتا تو جیب شلوار منه و من از رو شلوار معمولن دگمه ی Next رو انتخاب می کنم. توی کلیپای youtube نشون میداد که این دو تا این دگمه رو ندارن، I9 فقط تاچ پدش رو داره. حالا با این اوصاف، برای عوض کردن آهنگ و زدن دگمه ی Next، باید پشت سر هم دستگاه رو از جیب بیرون آورد؟؟!!!
نگاه نکرده دست تو جیب یا دور گردن میتونی عوض کنی اگه وی HOLD بزاری و تنظیم کنی تو حالت HOLD دکمه ها کم و زیاد صدا کار جلو عقب رو بکنند ولی روی جیب هیچی مثل پلیر قدیمی ZEN STONE نمیشه.نقل قول:
هنوز به سختی این پلیر رو میشه پیدا کرد.
همون طور که دوست عزیز peaceful1 فرمودن شما میتونی تو قسمت تنظیمات پلیرتون این قابلیت رو برای دکمه های تعیین کنید
از دوستانی که D3 دارند یک سوال دارم.
با وجود تحریم های گوگل و وجود mirror هایی مثل
[HTML] http://getbazaar.com/fa/
http://cafebazaar.ir/
[/HTML]
آیا نبود Android Market برای D3 بی معنی نمیشه؟
سلام
خسته نباشین
اگه کسی اطلاعاتی در مورد راه اندازی رادیو اینترنتی توسط jetcast داره بگه
خیلی وقته دنبال راه اندازی یه رادیو اینترنتی هستم یه آموزشی در موردش با استفاده از وین مپ هست ولی هر کار کردم
نتونستم با هاش یه جایی برسم تو تاپیک زیر فرمودین میشه با jetcast رادیو اینترنتی راه انداخت
اگه میشه بیشتر راهنمایی بفرمائیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3757064&postcount=532
با تشکر
سلم دوستان
من یه دسگاه cowon s9 دارم و یه مدته که هیچ صدایی ازش بیرون نمی یاد. همچیش سالمه و کار میکنه ولی وقتی هدفون یا هرچی رو بهش میزنم هیچ صدایی ازش در نمی یاد!!
فریمور رو هم از اول اپگرید کردم ولی بازم جواب نداد.
از دوستان کسی این مشکل رو داشته؟؟؟
اگه کمک کنید ممنون میشم.
البته هیچ مارکتی به اندازه خود Android Market کامل نیست . با وجود تحریم ها باز با ترفند هایی می شه از اندروید مارکت استفاده کرد . برای این کار می تونید از چیز وی ان استفاده کنید . خود نرم افزار هم با بعضی روش ها نصب می شه ( البته خودم روی D3 تست نکردم ولی روی بعضی گوشی ها تست کردم )نقل قول:
اون مارکت هایی که معرفی کردید اصلا قابل مقایسه با مارکت های کامل تری مثل Aptoid یا Blackmarket نیستن . با این دو مارکتی که معرفی کردم به نرم افزارهای خیلی بیشتری دسترسی دارید از جمله نرم افزارهای پولی که در این دو مارکت کرک شده وجود دارن .
بهترین کار اینه که بدید گارانتینقل قول:
منم همین کارو کردمنقل قول:
دیروز پستش کردم به امرتات.
سلام من شیرازم با بدبختی یه c2 اینترنتی خریدم(که عجب غلطی کردم) بعد از دوسه روز خاموش شده هنوزم روشن نشده چه جوری بفرستمش امرتات با چه پستی به چه ادرسی بعد اونا چیجوری میفرستنش؟
دمتون خیلی گرممممممممممم
کوون عجیب ترین کارخانه ایی هست که به عمرم دیدم .
هیچ وقت اون چیزی که انتظار داری ازش رخ نمیده حالا شاید اتفاق خوب باشه شاید بد مهم اینه که با سطح انتظارت زمین تا آسمون متفاوت هست.
کاشف به عمل اومده کوون پلیر هایی ساخته که حتی قبل از به وجود آمدن SDXC از اونها پشتیبانی میکرده.
اون هم نه 32 گیگ و 64 گیگ بلکه 128 گیگ !!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=40113
خیلی جالبه!! 128 گیگ :18:نقل قول:
سلام
چند تا سوال داشتم، ممنون می شم راهنماییم کنید
اول این که روی مدلهای d3 - j3- s9 می شه دیکشنری ریخت؟ اصلا دیکشنری فارسیش پیدا می شه؟ دیکشنری انگلیسی چه طور؟
دوم این که قیمت d3 - s9 چنده؟ اصلا تو بازار پیدا می شه؟
سوم این که این مدلهایی که گفتم این قابلیت رو دارن "ساختار پوشه ای جهت مرتب سازی و انتخاب فایل ها مانند کامپیوتر شخصی" یا این که آهنگها رو باید با نرم افزار روش convert کرد؟
متشکر:11:
مال S9 و J3 دیکشنریشون پولی هست. ولی سیستم D3 چون سیستم عامل داره حتما میشه یه چیزهایی براش پیدا کرد.نقل قول:
به تاپیک پیوست خورده قیمت مراجعه کنید.نقل قول:
دوم این که قیمت d3 - s9 چنده؟ اصلا تو بازار پیدا می شه؟
متوجه منظورتون نمیشم.نقل قول:
سوم این که این مدلهایی که گفتم این قابلیت رو دارن "ساختار پوشه ای جهت مرتب سازی و انتخاب فایل ها مانند کامپیوتر شخصی" یا این که آهنگها رو باید با نرم افزار روش convert کرد؟
متشکر:11:
منظورم اینه که:
وقتی می خوایم آهنگ روش بریزیم باید از طریق یه برنامه ریخت روش(مثل ipod که باید با itune آهنگ روش ریخت)، یا این که می شه آهنگها رو مستقیم کپی کرد رو حافظش؟؟
هر دو حالت ممکنه.نقل قول:
میتونی به هر دو صورت بسته به نوع نیاز و سلیقه خودت استفاده کنی.
دفاتر خدمات پس از فروش:نقل قول:
شعبه مرکزی : خيابان ولي عصر ، چهارراه ميرداماد ، مجتمع پايتخت ، طبقه نهم ، واحد 903
تلفن: 2 - 88786051
نمابر: 2 - 88786051
پست الكترونيكي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان،دنبال یه پلیر هستم که خروجیش رو از طریق آمپلی فایر تقویت و پخش کنم،یعنی فقط کیفیت صوتی مطرح هست حتی شدت صداش هم مطرح نیست چون میتونم با آمپلی هر چقدر بخوام تقویتش کنم،فقط نیاز دارم که LCD هم داشته باشه(تا بتونم آهنگا رو پیدا کنم)،خودم دو مدل C2 و i9 رو پیدا کردم،بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟چرا؟اگه مورد بهتری هم سراغ دارید لطفا مطرح کنید(کاوون یا غیر کاوون)،ممنونم:11:
سلام
من یه i9 کوون دارم، صفحش برای دومین بار با فشار خراب شده
فشاری که به چیز دیگه وارد میشد اینجوری نمیترکید
دفعه قبل 45 پیادم کرد
الان چند وقته افتاده تو کیفم
:((
به نظرتون ارزش داره بدم تعمیر؟ یا اینکه پلیر دیگه بخرم؟
اگه مقیم تهران هستی برو شرکت بده یه نگا بکنن و نهایتا هزینش رو بپرس چقدر میشه نظر اخر با خودت هست یه دو دو تا چهار تا بکن ولی اگه خواستی بدی تعمیر توصیه میکنم حتما یه کاور براش تهیه کن تا انقدر آسیپ پذیر نباشه.نقل قول:
اگه دل چرکین هستی و دیگه احساس میکنی نمیتونی باهاش بسازی میخوای به جاش یه پلیر کوچک USB سر خود بگیر.
پلیر صفحه دار رنگی شاید برای نوع استفاده و طرز نگهداری که میکنی مناسب نباشه.
الووو....
مام هستیم چند ساعته یه پست فرستادم ولی نمایش داده نشده،لطفا اون دکمه رو بزنید،صدا میرسه؟؟!!
ما که کاربر تازه وارد هستیم چرا پستامون انقد دیر نمایش داده میشه:13:
کسی نبود راهنمایی کنه؟اساتید؟:11:
نقل قول:نقل قول:بهتر نبود تو تاپیک راهنمایی خرید پلیر میپرسیددی؟نقل قول:
فکر کنم اگه یه پلیری بخرید و ازش line out بگیرید خوب باشه چون این طوری اعوجاج و تخریب زیاد میشه.
برای این نوع استفاده من خیلی فرق زیادی بین مدل های مختلف نمیبینم.
نمایش پست های شما مربوط به این میشه که مدیران باید آنلاین باشند تا بتونند تایید کنند.
ممنون از اینکه پاسخ دادید،منظورتون از line out همون خروجی هدفونه یا چیز دیگه ای؟ممکنه راهنمایی کنید؟
line out خروجی هست که صدا رو قبل از ورود به بخش آمپ پلیر میگیرند. تا شفاف ترین صدای ممکن گرفته بشه.نقل قول:
کسی میتونه این نوع خروجی رو بگیره که طراح سخت افزار باشه که پلیر رو باز کنه و بدون از کجاش بگیره .
مگر این که سوکت انتهای پلیر شبیه مال سونی و سن دیسک و اپل باشه که بشه با خرید سوکت و ساخت line out DIY به این مهم دست یافت و یا به صورت آماده این نوع کابل و رابط رو تهیه کرد که البته تو بازار ایران موجود نیست.
منون از راهنماییتون میشه یه مدل خوب که این قابلیت رو داره و برای کار مورد نظرم هم مناسب هست رو معرفی کنید؟:20:
یعنی بشه به روشی که گفتین ازش line out گرفت و کیفیت پخش صوتی هم بالا باشه:27:
عزیزان سایزx7رو میخواستم و اینکه عمر و کارکرد دکمه های فیزیکی پلیرهای کووان به دلیل کار کردن زیاد حساسیت خودشو از دست نمیده؟ممنون
سایز و امکانات دقیقش رو میتونی تو سایت زیر ببینی
کد:http://www.cowonglobal.com/