نمیشه عزیز نمیشهنقل قول:
وقتی شما درخواست اکو بدین درخواستتون رد میشه
Printable View
نمیشه عزیز نمیشهنقل قول:
وقتی شما درخواست اکو بدین درخواستتون رد میشه
اره ساعتشا با اخبار تنظیم کردم:20:نقل قول:
دوستان عزیز متن نامه شاتل رو دارید که برای استفاده از سرویس 512 هستش؟
آقایون سرویس من داره داغون میشه یه صفحه رو هم به زور واز میکنه برا شما هم اینطور شده؟
ساعتش را با خود شاتل تنظیم کن!!نقل قول:
توی قسمت گزارشات اتصالات PPPOE وقتی کانکت میشی زمان کانکت شدن را میزنه
وقتی کانکت شدی برو توی اون قسمت
برای اینکه دقیق تر بشه وقتی رفتی اونجا یه دیسکانکت بکن و بعدش کانکت بکن و صفحه را ریفرش کن وبعد زمانشو نگاه کن و با سیستم تنظیم کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منظورتان کدام نامه هست؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره همچنان سرعت باز کردن پیج داغونه!!:41:نقل قول:
منظورت اون نامه ی دانشگاه هست ؟ فایل pdf اون نامه رو من دارم.نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/175238983/__1601___1585___1605____1583___1575___1606___1588___1580___1608___1740___1740_.pdf.html
همین که تو پست بالای مهدی عزیز قرار دادهنقل قول:
فرمی که میبری دانشگاه امضا میکنن و 512 میگیری :31:
آره خیلی اوضاع خراه بقدری سرعت کم شده که سیستم هنگ میکنه تو لود صفحات:41:نقل قول:
آری ...براستی که اینچنین است، سرعت هر نفس رو به زوال پیش میرود!!!نقل قول:
ای خدااااا
این سرعت اشغال شاتل رو هم به هر کسی نمیدن ...!!
اخه کی اکو خواست
همون بهتر که به دایال برگردیم
واسه هر صفحه لود کردن چند بار ناز میکنه اخرش قبول میکنه که هر دو ثانیه یکمی از سایت رو دانلود کنه
وسط هم شاید لجش گرفت قطع کرد
کسانی که باز میخوان اکو بخرن
نخرن که سرشون کلاه میره
واقعا اون 18900 تومن حرامشون
200 تومن هم این اینترنت نمیشه
میدونید دوستان سرعت دانلود خیلی خوبه فقط سرعت باز کردن صفحت هستش که طول میکشه
من دیشب از ساعت 1 تا 7 صبح 1324 مگابایت دانلود داشتم البته یکم خوابم برد نشد که کامل دانلد داشته باشم میخوام اینو بگم که سرعت دانلود خوبه فقط سرعت لو صفحات هستش که مورد داره
این رو ببینید ترافیک مصرفی من طی دیروزه و 10 روز قبلشه:(سرعت دیشب خیلی عالی بود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم دیشب مشکل از p30 world بود
من تست کردم هم نتهنا پس سی ورلد بلکه چند تا سایت دیگه هم مشکل داشت که کم کم مشکلشون حل شد دیگه ساعت 4 بود که تو اینترنت بودم مشکلی تو لود صفحات ندیدم فط اواخر شب دیشب بود که مشکل پیدا کرده بود و الان که سرعت خیلی خوبه :11:نقل قول:
سلام
2تا سؤال:
1- ميشه با يه مودم هم با pc كانكت شد هم با لپ تاپ ؟ ( هم در آن واحد و هم دونه دونه )
2- مودم وايرلس شاتل چطوره؟ چند مدل داره؟ كدوم بهتره؟ با وايرلس كه ميشه چه در آن واحد و چه جدا جدا حتي با چند تا لپ تاپ وصل شد كه ؟ سرعت پاين نمياد؟
ممنون
مشكلي براي شاتل پيش اومده؟نقل قول:
حل ميشه يا نه؟
منت ميخام شاتل بگيرم
بگيرم يا نه؟:18:
مودمتون باید هم usb باشه و هم lan تا بتونید همزمان استفاده کنید:5:نقل قول:
در مورد مودم های وایرلس شرکت من اطلاعی ندارم :20:
موفق باشید :11:
بگیر...پشیمون نمیشی...! یعنی من که نشدم...نقل قول:
حالا نظر بچه های دیگه هم مهمه:10:
ببینم، اگر با این کابل usb به کامپیوتر دیگه بخوایم وصل کنیم، کارت شبکه هم نیاز داریم؟!نقل قول:
نقل قول:
نه دیگه به عنوان مثال مودم asus 602 دو تا خروجی داره یکی usb و یکی lan
شما باید کابل usb رو به کامپیوتر خودت وصل کنی و کابل lan رو به کامپیوتر دوم
حالا اینجا یکسری مسائلی هستش که برای تنظیمات ip که باید اون ها رو هم انجام بدی تا وصل بشن
شما نیازی به کارت شبکه ندارید اگه سیستم شما سیستم های امروزی و حتی برای 4 سال پیش هم باشه بر روی خود مادربردها پورت lan قرار داده شده و نیازی به تهیه کارت شبکه ندارید
پیروز و موفق باشید :11:
نه دیگه ، با یو اس بی که وصل می شید به یو اس بی ، کارت لن می خواید چی کار ؟نقل قول:
اگه با لن بخواد وصل بشید ، باید کارت شبکه داشته باشید ( حالا یا آن برد ، با تهیه کنید دیگه ... :20:)
در مورد وایر لس ، محدودیت تعداد کانکشن رو من نمی دونم راستش ، برام جالب شد دونم ... ( ما تو دفترمون تجربه 3 تا لپ تاپ رو یادمه داشتیم ، نه فقط نت ، بلکه شبکه ولی بیشتر رو دوست دارم بدونم خودم :5:)
اما سرعت شیر می شه دیگه ، عین شیر کردن عادی ، هر چند تا با هم وصل بشن ، پهنای باند شیر می شه
مرسی :11: :10:
یا حق
بله سرعت خیلی توپ شده، فکر کنم مشکل حل شده. البته دیشب سرعت دانلود خیلی عالی بود، ولی براوز خوب نبود، اما الان هم دانلود و هم براوز عالی شده.
سرعت باز کردن پیج کمی بهتر شده ولی هنوز در حد دایل اپ هست!!!:13:
عجیبه چرا سرعت دانلود خوبه ولی براوز داغونه!!
چون واسه هر کانکشن سرعت کمی گذاشتننقل قول:
و وقتی که پینگ بره بالای 500
سرعت 2 کیلوبایت هم هر کانکشن دانلود داشته باشه
معملومه اینطور لود میشه
فعلا که شاتل برای من از صبح قطع هست پشتیبانی هم جواب نمیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(قابل توجه کسانی که پشتیانی شاتل رو خول میدونن .... خوب الان وقتی که جواب نمیده به چه درد من میخوره ؟!!!!)
من که رفتم همارا و فکر کنم فردا یوزر پسم رو بدن
بعدش واسه همیشه از شاتل گم شم
سرعت من که خیلی عالیه 6-5 روزه حل شده مشکل.
هم لود صفحات و هم دانلود
البته پریشب چیزی برای دانلود نداشتم کم شده و دیشب هم که رکورد بوده دیگه.
سرویست eco 512 هستش؟ کدوم شهر؟نقل قول:
بعلی eco512 ،شهر تبریزنقل قول:
من از شاتل adsl گرفتم امروز یه زنه زنگ زد گفت اینترنتتون وصل شده یه ساعت بگید که فردا کارشناس بیاد وصلش کنه منم گفتم خودم زنگ میزنم پشتیبانی با راهنماییشون وصل میکننuser&pass رو داد.حالا اومدم خونه میخوام وصل کنم اون چراغ status روشن نمیشه زنگ زدم پشتیبانی میگه هنوز خط رانژه نشده فردا زنگ بزن فروش.یعنی اینا انقدر هماهنگی ندارن که بدونن خط رانژه شده یا نه؟
راستی تو user باید شماره کاربری رو بنویسم و تو pass باید شماره تلفن رو دیگه تو pass احتیاج به021 که دیگه نیست؟
واینکه وقتی با دیال آپ میرم تو قسمت اشتراکم تو سایت شاتل نوشته اینترنت شما فعال شده لطفا گزینه های زیر رو تایید کنید این قسمت قبل رانژه شدن خط میاد یا بعد از رانژه ؟
جسارت قبل از اساتید اینجا نظرم میدمنقل قول:
ولی من که شاتل گرفتم حدودا 8 روز بعد خطم ژانره شد و بعد از ژانره شدن خط اون پیغام واسم اومد و من پر کردم و دسترسی به همه ی سایتها برام مقدور شد!
در مورد پسورد هم بدون 021 بنویس:20:
من اون فرم رو پر نکردم چون پشتیبانی گفت باید با adsl اون رو پر کنی یعنی بعد از اینکه با adsl به اینترنت وصل شدی
واینکه چرا وقتی مودم رو به خط وصل میکنم چرا status روشن نمیشه؟
چرا status اصلا روشن نمیشه یا چشمک زن میشه و ثابت نمیشه و بعد خاموش میشه!!نقل قول:
اگه اصلا روشن نشه که هنوز رانژه نشده!!
به هر حال شما فردا زنگ بزن پیگیری کن:10:
سلام
1- در صورت عوض شدن مکان مشروط بر عوض نشدن شماره تلفن هزینه ای داره برای نصب مجدد؟
2- سفارش آنلاین چند روز طول میکشه؟
3- مودم وایرلس برای استفاده خونگی خوبه؟
4- میشه مثلا 1 ماه امتحانی eco 128 گرفت و اگه خاستیم eco 512 کنیم؟ هزینه ای هم داره؟
5- سرعت وایرلس بیشتره یا فرقی نمیکنه؟
ممنون
چراغ اولش روشن میشه بعد یه کانکشن تو تولبارزم فعال میشه بعد از 20 ثانیه چراغ خاموش میشهنقل قول:
1-رانژه شاتل دیگه ،نه؟! فکر نکنم نیاز به رانژه مجدد باشه، چون تجهیزات روی پورت شما در مخابرات نصب میشه، بطور معمول نباید ربطی به تغییر مکان شما داشته باشه.نقل قول:
2-دقیقا نمیدونم،فقط میدونم بیشتر از حضوری طول میکشه، چون باید پس از ثبت نام منتظر پیک باشی!
3-اگر تک کاربر و حتی دوکاربر هستی دلیلی برای وایرلس استفاده کردن نیست، معمولا وایرلس رو برای ادارات و شرکت ها با تعداد کاربران بالا استفاده میکنند.(10-15 نفر!)
4-بله، به شرطی که گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه داشته باشی.
5-فرقی نمیکنه، مگر اینکه چند کاربر باشه که مسلما سرعت به تعداد تقسیم میشه.
وقتی این پیام میاد که رانژه شما انجام شده بشه، مشکل شما چند حالت داره، رانژه در مخابرات ایراد داره، سیم کشی داخلی ایراد داره، خط نویز زیادی داره، اسپلیتر یا مودم مشکل داره.نقل قول:
من میخوام با مودم asus602 از شاتل سرویس بگیرم
میشه هم مودم از خودم و هم نصب از خودم؟
بله میشه ولی پولشو ازت میگیرن(البته فقط پوله نصب رو)
امشب انگار سرعت مطلوب نیست:41:
یک لینک برای دوستانی که اکانت راپید ندارند و نیاز به مستقیم کرن فایل های خود دارند
ببینید کارکردش چطوره شاید خوب از آب در بیاد
کد:http://www.hlusoe.info/index.php
بالاخره منم adsl دار شدم. :31::20::31:
از راهنماييهاي همهي دوستان هم ممنونم. :10:
امروز واسهي نصب يه پسر جووني (البته چند سال از خودم بزرگتر!) اومد.
البته کاري نداشت ... توي سايت خود شاتل آموزشش بود ولي خوب بار اول بود و منم بي تجربه. بهتر شد که يکي اومد.
اسپليتر اضافي ميخواستم خودش همراهش داشت. بهم داد گفت 3000 تومن توي فاکتور بعدي ازم ميگيرن.
آخيش ديگه نميخواد هي ديس کانکت کنم که پول تلفن کمتر بشه...:5:
اين تست سرعتم همين الآن . ماه اول ECO-128 ايشالا ماههاي بعدي با کمک اساتيد برم بالاتر....:27:
معتاد شدی رفت !!!!!:31::31::31:نقل قول:
مبارک باشه:40::40::40:
خوب مبارک باشه!!:31:نقل قول:
128 گرفتی یا 512!!
سرعتت چطوره:46:
همون بالا داشتم edit مي کردم که شما زودتر رسيدين ... سرعتم رو بالا گذاشتم. اکو 128 اميدوارم برم بالاتر....
معتاد که بودم حالا شايد يه کمي حرفهاي بشم !!نقل قول:
معتاد شدی رفت !!!!!
سلام مبارك باشهنقل قول:
مودمت چيه؟
امروز رفتم ثبت نام كردم (اصفهان) ECO 128-3
مودم Billion 5210 دادند.
60800
كيفيت اين مودم چطوره؟
با يكسال گارانتي
در ضمن گفتن بايد استعلام از مخابرات بگيرن بعد مدارك را براي رانژه بفرستند مخابرات
چند روز طول ميكشه اين استعلام؟