just like X1نقل قول:
سونی اریکسون اعلام کرده که Idou گوشی در ماه اکتوبر یا نوامبر وارد بازار میشه.
just like X1نقل قول:
سونی اریکسون اعلام کرده که Idou گوشی در ماه اکتوبر یا نوامبر وارد بازار میشه.
یس.نقل قول:
just like x1
نیازی نبود عجله کنن و زود معرفیش کنن.نه اورجینال؟
نقل قول:
من خودم این هدفونو دارم و همون 70 خریدم
صدارو حذف می کنه شدید حتی یه بار صدای یه ماشین که کنارم بوق ممتد میزد تا برگردم که ازم آدرس بپرسه رو نشنیدم (اومد جولوم رامو بست تا متوجش شدم)
الانم se یه مدل نویز کنسلینگ داره همون که رو هیکارو هست چیزه جدیدی هم نیست این هدفون من تو سایت se تغریبا 5یا6 ماه پیش با اون هدفون بلوتوسیه دیده بودم
هميشه حرف من همين بوده!نقل قول:
نیازی نبود عجله کنن و زود معرفیش کنن.نه اورجینال؟
چه اسراري حالا 7-8 ماه مونده به ريليز معرفي كنن؟
ولي اگه معرفي نكرده بودن دق ميكرديما! فرض كن تا الان تو سري خور بوديم!
دی.از این لحاظ آره.البته ظاهرا گفته از این سری Entertainment unlimited در دست ساخت دارن.فکر کنم این سری همیگی high end باشن.مثل سری x.
پس نتيجه مي گيريم كه همه اينها براي اينكه ما جلو بعضيها كم نياريم:31:نقل قول:
(دوستان توجه كنند نوشتم بعضيها:27:)
رنگ نقره ای Idou تایید شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه عمر تو رو نشناسم که به درد لای جرز.....نقل قول:
مصطفی بیخود نمیگی من عاشق اکسسوریم :biggrin:
باهاش حال نکردم خبرش رو نگذاشتم:دینقل قول:
راستی چرا اینو معرفی نکردی :biggrin: ؟؟
S312
مخلصمنقل قول:
ممنون از مصطفی خبر رسون
======
من یه دقیقه دی سی شدم یه چیزی بخورم امد دیدم حامد خبر رنگ سیلور رو گذاشته.همش انلاینه این حامد:دی
دی...زندگی همینه.قدر ثانیه ها رو باید دونست.نقل قول:
من یه دقیقه دی سی شدم یه چیزی بخورم امد دیدم حامد خبر رنگ سیلور رو گذاشته.همش انلاینه این حامد
ریویوی gsmarena از T707 :
منتظر بلوتوث ورژن 3 باشید به زودی
من که با این خبر ها خیلی شارژ میشم.مشخصاتش مشخص نیست.مشخصاتش گویا 21 ام این ماه اعلام میشه
مسلما تغییرات مهمی باید داشته باشه.چون اگه تفاوت هاش کم بود اسمش رو توی ورژن 2 انتخاب میکردن مثلا 2.3
حالا که ورژن 3 نامگذاری شده باید کمپلت خفن شده باشه
بزنه 100 متر و هلو جواب بده:دی
و سرعت هم در حد بوندلیگا:دی
The speed of Bluetooth 3.0 will expand home entertainment and CE use cases in these under-penetrated markets. Transferring an entire music library, a complete DVD, a vacation's worth of photos, all within seconds at the touch of a button and wirelessly will now be possible. And while speed is the coolest part of 3.0, there's also good news for the headset and handset crowds – a new feature called Enhanced Power Control reduces the incidence of disconnects caused by movement such as placing a phone in a pocket or purse.
On the technical side, it is a Generic Alternate MAC/PHY (AMP) that will enable Bluetooth profiles to take advantage of 802.11 speeds. The 802.11 Protocol Adaption Layer (PAL) will enable the Generic AMP feature to be used with an 802.11 radio.
حالا تا کی بیاد!!!
سلام.
دوستان من اهواز زندگي ميکنم و هر چي دنبال يه هندسفري خوب براي پي1 ميگردم پيدا نميکنم.
ميشه راهنمايي کنيد که از کجا ميتونم تهيه کنم؟
ممنون
بهتر بود این سوالتو توی کلوپ p1 می پرسیدی
نقل قول:
مصطفي جان حالا چرا تو تاپيك سوني اريكسون اين خبر رو گذاشتي؟
درسته.نقل قول:
چون ديدم حرف ار هندسفري شد اين جا گفتم.
ببخشيد
بررسی اولیه Idou در سایت mobile.mail.ru .
چندتا ملطب مهمش میزارم :
1. استفاده از سنسور Sony Exmor در دوربین .
2. ضبط ویدیو با وضوح 480×640 پیکسل ( VGA ) در 30 فریم در ثانیه
3. استفاده از پردازشگر OMAP ( استفاده شده در Omnia HD و Palm Pre )
4. باتری 930 میلی آمپر
5. خروجی تلویزیون ( TV-Out )
6. در اندازه 18-15×54×111 میلیمتر
7. تاریخ ریلیز : دسامبر 2009
هر روز یک فریمور چدید واسه Idou داره ریلیز میشه که بیشتر روی دوربین و منوها داره کار میشه .
منبع :
Translate :کد:http://mobile.mail.ru/reviews/sony_ericsson/SE_Idou-prev.html
مخلصیم .کد:http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fmobile.mail.ru%2Freviews%2Fsony_ericsson%2FSE_Idou-prev.html&sl=auto&tl=en&history_state0=
مرسی امیر جان
ما که به VGA هم راضی هستیم.یه نظر من بیشتر از اون هم مورد نیاز نیست.ولی بودنش خب یه مزیته(مثل Omnia HD)
کارشناسان محترم میشه ذر مورد گزینه 1
1 سنسور Sony Exmor
و 3. پردازشگر OMAP توضیح بدن: دی ممنون
سلام سامان جان .
کلا من انتظار داشتم حداقل d1 باشه چون این چیپ با قدرت گرافیکی و ساپورتی که از hd داره حیفه به vga تموم بشه.
تا 6 ماه دیگه خیلی مونده و امیدوارم حداقل به d1 برسه .
مخلصیم
دوست گلم من عشق تاپیک زدن نیستم.مطلبی باشه همینجا میگذارم.دوستانم استفاده کنن.میبینید که دوستان علاقه مند به تاپیک زدن الان تاپیکش رو البته با تاخیر کمی طولانی:46: زدند.نقل قول:
تاپیک جدید واسه اخبار خیلی تاپ حال میده فقط:46:
امیر جان مشخص هست omap ورژن چنده؟1 یا 2 یا 3 یا 4؟نقل قول:
اگه 4 باشه که راحت قابلیت IVA 3 harware accelerators enable full HD 1080p رو داره:18:
ای بابا
درسته که هی خرده میگرفتن که vga نمیزنه ولی قبلا گوشی های سونی اریکسون cpu نهایت 200 مگاهرتزی داشتند که نمیتونست vga فیلم بگیره (غیر از x1 ) و نهایت قدرتشون همون qvga بود!
حالا این با یه همچین سخت افزاری و اون دوربین که فول hd رو هم ساپورت میکنه واقعا حیفه که فیلمش این باشه!
ولی خب تا وقتی که این ورژن سیمبین کامل بشه و بیاد میتونه رو این جزئیاتش کار کنه که طاهرا داره میکنه و امیدواریم که بهتر بشه!
یه چیز دیگه! باتریش ضعیف نیست؟!
اگه cpu ش مثل امنيا hd باشه كه ti omap 3430 هست و هيمنم توانايي پخش و ضبط hd رو دارهنقل قول:
مصطفي فك كنم چيپش اينه : OMAP 3430 graphic chipنقل قول:
امیر جان مشخص هست omap ورژن چنده؟1 یا 2 یا 3 یا 4؟
كه ميشه omap3
قدرت پردازنده ARM ـش هم ميشه 600 MHz
من هم فك كنم ضعيف باشه! با اين صفحه نمايشو با اين پردازنده!نقل قول:
یه چیز دیگه! باتریش ضعیف نیست؟!
به به !!
به امید اینکه این گوشی فقط یه گوشی خوب از کار دربیاد (که اومده :دی)
من که 100% میخرمش
یسری هم راجع به مموری داخلی و اسکرین گوشی نوشته
من که انگلیسیم خوب نیست ! نتمیشه هم اینجا کپی کرد
ولی فک کنم گفته که مموری احتمال داره با 8 گیگ برسه به دستمون (حالا یا مموری یا مموری داخلی !! نفهمیدم)
راجع به صفحش هم هی گفته مثله ن97 هست !! حالا صفحه ن97 خازنیه دیگه ؟؟
نه بهراد جان resistive هستش .نقل قول:
حالا صفحه ن97 خازنیه دیگه ؟؟
مخلصیم .
راستی این چقدر میشه؟
Price: 30 rubles
یادتون نره سیمبین این موبایل اپن سورسه یعنی بعد از اومدنش تغییرات زیادی خواهد کرد
مثلا همین رزولویشن فیلم برداری که به طور حتم hd خواهد شد البته توسط کاربران و هکرها و برنامه نویسان محترم
میزان قدرت سنسور و پروسسر دوربین چه ربطی به سیستم عامل داره ؟
مثلا اگر Omnia HD سیستم SF داشت میشد به Full HD تغییرش داد ؟
نقل قول:
مثل اینکه شما نفهمیدی اپن سورس یعنی چی !
اپن سورس یعنی می شه فایل های سیستمی رو راحت تغییر داد و رزولویشن فیلم برداری هم توسط برنامه ها و رزولویشنی که براش تعریف شده تایین می شه و وقتی که اپن سورس باشه یعنی می شه فایل هارو راحت عوض کرد و یه برنامه که رزولویشن hd رو داشته باشه رو جایگزین اون کرد
اگه امنیا hd هم اپن سورس بود در صورتی که سخت افزار توانایش رو داشته باشه می تونست full HD باشه
اپن سورس يعني چي؟ بعضي ها ميگن يعني اينكه نيازي به هك و ساين نداره ولي من تو سايتا خوندم كه يعني هر شركتي ميتونه توش تغييرات ايجاد كنه مثل لينوكس كه مثلاً هر كاربري يه چيزيشو تغيير ميدهنقل قول:
اگه مورد اول درست باشه كه چيز مهمي نيست با هك همه گوشيهارو ميشه دستكاري كرد.مثلاً p990 رو با هك ميشه زومش رو 4 برابر و فيلم بردارش هم بهتر ميشه ولي اگه كسي اين كارو انجام داده باشه متوجه ميشه كه فيلماش كيفيتش بهتر ميشه ولي هر چند ثانيه يه تيك ميزنه كه اين به خاط ضعيف بودن گوشيه و تنظيمات خود گوشي در بهترين شرايطه و اگه دستكاريش كني يه چيزش بهتر ميشه ولي يه چيز ديگش خراب ميشه.در مورد idou هم شما فكر ميكنيد se نميتونست همين كارايي كه شما ميگيد رو انجام بده؟ 100% ميتونست ولي خب گوشي توانايي اين كار رو نداره و اگه كسي بعداً اين كارو انجام بده مطمعن باشيد كيفيتش به i8910 نميرسه
حالا یزارید مشخض بشه مشخصاتش بعد در موردش بحث کنید.
فعلا خیلی جای کار داره این گوشی.
درضمن این رو هم فراموش نکنید آخرین قسمتی که توی گوشی های اسمارت فون تکمیل میشه بخش دوربین هست.تازه این که تاکید خاصی روی دوربینش هست.
من شخصا میگم سایز و کیفیت فیلم برداری این گوشی خیلی خوب بشه.
خوب این فقط مارک اریکسون داره و این یعنی...
تابلوئه فیکه :دی
مصطفی ببینم آخر با این کارات تفرقه بین سونی و اریکسون میندازی و بالاخره باعث از هم پاشیدن این خاندان میشی یا نه.
==========================================
آیدو هر روز بهتر از دیروز:
بنظرم ایدو چند تا دستکتاپ داره:
ای خدا.این دلبر من کی میاد بازار: دی
فعلا که با جلوتر رفتن و معلوم شدن مشخصات بیشتر ازش یکی درمیون امیدوارکننده و ناامیدکننده س!
امیدواریم بهترتر بشه :دی