گفتید 2020 1500 قیمتش هست
با این کانفینگ
پس چرا ایران HP
داره 1225 رو میده 1700 تازه با کانفینگ پایین تر فقط گرافیکش بهتره
2020 cpu I7 اون core2dou رم 2020 4 GB DDR3 اون یکی DDR2 :18:
Printable View
گفتید 2020 1500 قیمتش هست
با این کانفینگ
پس چرا ایران HP
داره 1225 رو میده 1700 تازه با کانفینگ پایین تر فقط گرافیکش بهتره
2020 cpu I7 اون core2dou رم 2020 4 GB DDR3 اون یکی DDR2 :18:
من 2020 دارم
دیشب یهو باتری خالی شد و لپ تاپ خاموش شد ! شارژرو وصل کردم یعد از 5 دقیقه شارژش 65 درصد شد . 5 دقیقه بعد 100%
بعدش هم سریع خالی میشد ....
نرم افزار تست باتری HP رو اجرا کردم . نوشت باتری باید عوض شه .... لپ تاپ هم در حالت کار عادی خیلیداغ میشد . باتری رو در آووردم و با لپ تاپ کار کردم که بدون باتری خیلی خنک تر بود .... فردا صبح هم که باتری رو وصل کردم و تست کردم کاملاً سالم بود !!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظرتون باتریم مشکلی داری بعد از 2 ماه استفاده ؟؟؟ قبلاً Vostro 1520 داشتم باتریش خیلی عالی بود .
آیا باتری جز گارانتی هست و عوض میکنن ؟؟؟ گارانتی ایزان همراه هستش
سلام
دوستانی که dv6 2020 می شه از خوبی و بدی هاش بگن چون من میخوام این لپ تاپ تا چند روز اینده بخرم اگه عیب خاصی داره لطفا بگید
اینکه چرا که گرانتر میده رو باید از خودشون بپرسین اما فکر کنم که نمی خوان قیمت محصول رو پایین بیارن سیاست ایران اپ چی هست که کاهش قیمت محصولاتش زیاد نیستنقل قول:
من الان حدود یک ماه هست که این لپ تاپ رو دارم و ازش راضیم البته یک ماه زمان کوتاهی برای اینکه عیب هاشو بگیم اما تا الان کاملا ازش راضیم و هیچ موردی ندارهنقل قول:
فقط باید توجه کرد که لپ تاپ های اچ پی بیش از حد داغ میکنن و باید از یک کول پد استفاده کنید
از نظر سرعت وکارایی عالیه تا حالا به هیچ وجه کم نیاورده
به نظر من مدل خوبیه
سلام نظرتون در موردلپ تاپ DV6 مدل 1330 چیه ؟ در مقایسه با Dell مدل vostro 1520 کدومش رو پیشنهاد میکنین؟
hp 1330 مدل خوبیه و اگر بخوایم مقایسه بکنیم اچ پی تو این مقایسه برندس اما باید به تفاوت قیمتشون هم توجه کنیدنقل قول:
مزیت های 1330 :
ویندوز 7
رم ddr3
هارد 7200
مانیتور led
ایران اچ پی اصولا همینطوریه اما من خودم با گارانتی رایانه همراه تا 14000000 تومان هم قیمت دارم.:20:نقل قول:
دوستان من هم گوش شیطون کر قصد دارم 2020 بگیرم، ولی در مورد گارانتی اچ پی میخواستم بدونم و توی تاپیک هم چند دفعه چند تا از دوستان سوال کردن و کسی جواب درست و کاملی نداده، الان من میخوام در مورد گارانتی اچ پی سوال کنم و امیدوارم این دفعه دوستانی که اطلاعات دارن ما رو بی نصیب نذارن!!
کلا به جز مای اچ پی و ایران اچ پی که مثلا نمایندگی رسمی هستن، توی پایتخت چند تا گارانتی دیگه هم رویت کردم!!! حالا من اسم همه گرانتیایی که تا به حال شنیدم رو میگم دوستان در مورد خدمات و مشتری مداری و... هر کدوم اطلاعاتی دارن بگن به یه جمع بندی کلی برسیم، اگرم از همه اطلاعاتی ندارید مشکلی نیست، حداقل از شرکتی که خودتون ازش استفاده میکنید اطلاعاتی بدید که ببینیم کدوم حرف میزنه کدوم عمل میکنه:
ایران اچ پی
مای اچ پی
ارتاک
همراه پردازش
شبکه پردازان
رایانه همراه
نوتالی
و البته یه دونه هم دات کام بود که بهش نمیومد درست حسابی باشه
و به جز گارانتی سه تا سوال دیگه هم در مورد 2020 داشتم:
یکی اینکه آخر این مدل مودم داره یا نه؟ یه جا میگه داره، یه جا میگه نداره، کلا هر کی یه سازی میزنه، ولی با توجه به چیزی که خودم نگاه کردم به نظر میرسه نداره!!
و در مورد واسطه ضبط ویدئویی IEEE 1394 FireWire® Interface چیه که توی مای اچ پی زده نداره؟ (در حالی که مدلایی مثه 1225 و اچ دی ایکس دارن). این مگه با همون 1394 فرقی داره؟
یه سوال دیگه هم در مورد شبکه بی سیم هستش، هر کدوم از حروف a/b/g/n که استفاده میشن چه معنایی داره و 2020 کدومارو داره؟
دوستان خیلی عذر میخوام که طولانی شد، ممنون میشم ما رو در اطلاعاتتون سهیم کنید...
نقل قول:
کسی نمیتونه کمک کنه ...؟؟؟
این کول پد چیه ابعادش چقدره دست و پاگیر نیست قیمتش چنده؟نقل قول:
کول پدی که من دارم مدل notepal x2 هست و در زیر مشخصاتش هست برای قیمتش هم بهت پیام میزین که از کدام نمایندگی دریا کامپیوتر ارزان تر بگیرینقل قول:
کد:http://www.daryacomputer.com/product-Cooler-NotePalX2.htm
دوستان سلام
یه مشکل برای باتری لپتاپ پیش اومده بود
از وقتی 7 نصب کردم میزنه برق وصله و مینویسه درحال شارژ ولی رو صفر میمونه
تو سایت خود hp هم رفتم دیدم خیلی از مدلای دیگه هم این مشکل رو داشتن کسی میتونه کمکی بکنه؟
ممنون
سلام به همه
به نظر دوستان dv6-1390لپ تاپ خوبیه؟کانفیگش چطوره؟ساخت کجاست؟کیفیتش خوبه؟
واسه کار با نرم افزارهایautocad و protel DXP و protel 99 +بازی(زیاد)میخواهم.
روزبه جان اگه میشه به منم بگو کجا ارزونتر میشه cool pad cool master خرید:10:نقل قول:
دوستان این سری حدیدای HP چه طورن؟ همین envyها. بعد شما کدوم مدلشو پیشنهاد میدید؟ تا 2تومن. یه خورده بالاتر هم باشه اشکالی نداره.
تو تاپیک مشاوره گفتم ولی کسی حال نداد!!
سلام .
من یک لب تاپ hp dv3 خریدم با ویندوز وستا که قابلیت update به ویندوز 7 را دارد . ولی برای update که به سایت hp می رویم انتخاب کشور دارد که کشور ایران جزو آن ها نیست من کدام کشور را انتخاب کنم ؟
خیلی ممنون از این همه محبتی که نسبت به بنده حقیر دارید :20:نقل قول:
بچه ها من فردا میخوام 2020 رو بگیرم تموم شه بره، ولی هنوز در مورد گارانتیاش دو دلم، جون مادر کریم کورانی راهنماییم کنید از دو دلی درم بیارید!!!
در نهایت پس از مقایسه های پیچیده و طاقت فرسا!!! گزینه های باقی مونده به 5 تقلیل پیدا کرد:
ایران اچ پی
مای اچ پی
همپارد
رایانه همراه
نوتالی
خواهشا نظرتون رو در مورد هر کدوم بگید آخر بفهمم چی کار باید بکنم. این که میگم بفهمم چی کار کنم یعنی ایران که این اچ پی با تفاوت قیمت حدود صد و خورده ای هزار تومنیش با بقیه ارزش داره بگیری یا با توجه به اینکه هیچ کدوم رسما نمایندگی اچ پی نیستن خدماتشون فرق نداره؟ و البته من خودم نظرم رو همپارد و رایانه همراهه، کسایی که اطلاع دارن بگن ببینیم قابل اعتماد هستن یا نه (به خصوص اینکه رایانه همراه میگه سری جدید 2020 آورده که خودش مودم داره!!)
حداکثر 18 ساعت دیگه وقت دارما، خواهشا این دفعه ناامیدم نکنید...:10:
دوست عزیز من ایران اچ پی توصیه میکنم چون با گارانتی 18 ماه فقط 60-70 هزار تومن(شاید هم کمتر) از گارنتی های یک ساله دیگه گرون تره رایانه همراه هم گارانتی خوبیه . مادیران هم جدیدا hp گارانتی میکنه که سابقه خوبی در خدمات پس از فروش داره وتویه اکثر شهرستان ها هم نمایندگی داره .نقل قول:
همپارد هم نمی شناسم!
1- مادیران قیمتش چنده؟ من شنیده بودم 1.680 میده که اگه این باشه خیلی گرونه!!!نقل قول:
2- رایانه همراه خوبه یعنی چی؟ یعنی میشه بهش اعتماد کرد که اگه مشکلی برات پیش اومد کارتو راه بندازه؟
1- مادیران شنیده بودم قیمتش بالاست و حدود 1.680 هست، کسی اطلاع دقیق داره؟ یا شماره ای که زنگ بزنم از خودشون قیمت رو بپرسمنقل قول:
2- رایانه همراه خوبه یعنی چی؟ یعنی میشه بهش اعتماد کرد که لنگت نذاره و اگه مشکلی پیش اومد خیالت راحت باشه؟
بچه یک سوال داشتم به لپ تاپ اچ پی مربوط نمیشه اما به مارک اچ پی مربوطه
من هرچی تو کرمانشاه گشتم دی وی دی خام light scribe پیدا نکردم می خواستم ببینم از بچه ها تو تهران که دسترستی به پاساژ رضا یا ایران دارن میتونن بپرستن قیمتش چقدره و به من بگه و زحمت خرید و ارسالش رو برای ما بکشه
هزینه دی وی دی ها و ارسال و ایاب و ذهاب هم به حسابش واریز می کنم
اگر مارک اچ پی بود بهتر اما اگر نبود هر مارکی باشه عیبی نداره فقط حتما light scribe باشه
lمروز خودم یکی گرفتم 2هزار تومن (از بازار رضا) مارکشم اچ پی هستنقل قول:
دوستان منم بالاخره این 2020 رو گرفتم، فقط الان 2 تا سوال برام پیش اومده.
1- کلیدهای مالتی مدیای اچ پی مگه کامل نبود؟ الان اینی که من گرفتم اون بالا فقط کنترل صدا، قطع صدا و وایرلس داره، بقیشو کووووووووووووووووووووو؟
2- در مورد بک آپ. از کجا باید بک آپشو بگیرم؟ توی کنترل پنل و بعدش backup & restore که میرم دو تا گزینه داره:
یکی Create a system image هستش و یکی Create a system repair disk من کدومو باید انتخاب کنم؟
قضیه بک آپ و Restore دیسکا حل شد، تو دفترچه راهنماش نگاه کردم از رو اون رفتم. ولی همچنان دکمه های مالتی مدیاش واسم سواله...
مالتی مدیاش همونی که گفتی دیگه ندارهنقل قول:
اما یک سوال در مورد lightscribe که گرفتی مارک دیگه ای نداشت و قیمتا شو نمیدونی و اینکه اینی که گرفتی قاب دار بود یا بی قاب و اینکه بستش چند قیمته و کلی همشو بگو اگر میدونی
مبارکه تون باشهنقل قول:
میشه بگی بالاخره با کدوم گارنتی گرفتی وچند ؟
2020plus گرفتی یا 2020ev
والا مارکهای دیگه رو نمیدونم، گفتم lightscribe میخوام و اونم بهم داد و دیدم مارکشم اچ پیه دیگه چیزی نپرسیدم و قیمت بسته و ایناشم نمیدونم، ولی قابشو میدونم که داره :31:نقل قول:
plus هارو ما از چند جا پرسیدیم گفتن اچ پی به طور رسمی همچین چیزی نداره و اینایی که تو بازاره دستکاری شدست و مام بی خیال شدیم!! در مورد گارانتی هم از همون ایران اچ پی به قیمت 1.510 (18ماهه) گرفتمنقل قول:
سلام ،نقل قول:
اگه هنوز نگرفتی ، من همپارد رو هم پیشنهاد می دم .
من یک سال پیش dv5-1135 خریدم با گارانتی همپارد ، همراه پردازش و تو این مدت یک دفعه هارد سوخت اما عوض کردن ( هر چند که بی انصافا ما رو زیاد دووندن) اما یادت باشه موقع خرید خوب لبتاپ رو چک کن همه چیز ، با حوصله ، ال سی دی ، صفحه کلید ، سریال ، تست هارد هم تو بایوس داره
و یادت باشه تخفیف هم بگیر ، الکی یه کیف بهت ندن بگن این تخفیفش ، یه کیف معمولی روش هست و شما هم خوب چونه بزن
موفق باشی
درود به همه
من هم یه هفته ای هست 2020 گرفتم ولی بعد یه روز اسپیکر سمت راست تو بعضی فرکانسها یه گیز گیز ریز میکنه و بدجور رو مخه:41:
به خواطر اتوکد یه بارهم ویندوزش و عوض کردم حل نشد !! باز ریکاور کردم!!
دوست عزيز مشكل سخت افزاري داره . تا دير نشده ببر گارانتيشنقل قول:
شما یه سری هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ببین
salam ye sari inja bezanin va faghat geymata ro be binin haz konin
درود بر همه دوستان
شاید جای سؤالم اینجا نباشه ولی تاپیک های دیگه جواب ندادن !
میدونم لپتاپ های قیمت پایین اکثرا ساخت چین هستن !
سؤال من اینه :
از بین لپتاپ های DELL ، TOSHIBA ، HP ، SONY ، IBM که همشون ساخت چین باشن ، کدوم یکی کیفیت قطعاتش بهتره ؟
از لحاظ کارایی نمیپرسم ، منظورم جنس قطعاتشون هس !
مثلا LCD کدوم جنس بهتری داره و بقیه قطعات...؟
و اینکه کدوم یکی خرابی کمتری داشتن ؟
پیشاپیش تشکر :11:
مرسی ازجوابتون
ولی میترسم ببرم یه عیب دیگه هم پیدا کنه!!!!
از اون بدتر اینه که نرم افزارهایی که برای کارمه (اتوکد و مکس) تو سون کار نمیکنه. ویندوزشو باید عوض کنم
اون صدایی که میگی صدای هاردشه و مشکل فنی نیستنقل قول:
اون صدایی که میگی صدای هاردشه و مشکل فنی نیست
نه, صدای هارد که مشخصه! هارد نیست.
وقتی موزیک پخش میشه تو یه فرکانس خاص گزگز میکنه.
امروز بردم گارانتیش گفت برات درست میکنیم. گفت شنبه آمادش میکنم.
مشکل اتو کدی هم که داشتم (نصب نشدن) اون هم حل شد.
نقل قول:
من هم قبلا توصیه کرده بودم که نگیرید
متاسفانه این مدل کیفیت ساخت بسیار پایینی داره (خودم 1 مورد را دیدم و 2 مورد رو هم شنیدم)
من DV5-1235ee دارم
همکارم 1 ماه پیش DV6-2020 خرید . در مقایسه با لپ تاپ من که 300 گرونتر بود ضعف هایی داشت
مثل راه راه بودن مانیتور (به خاطر LED بودن)
نداشتن محافظ صفحه LCD
کن نور بودن چراغ های جلوی لپ تاپ
نداشتن دکمه های مالتی مدیا و مدیا اسمارت
ریموتش رو با تلاش فراوون تونستیم از جاش در بیاریم :27:
بعضی وقتا هم موقع بسته شدن در لپ تاپ Standby نمیشه :31:
و یه سری مشکلای دیگه :5:
اصلا هم کیفیت ساخت پایین نداره مثل همه مدلهای dv6نقل قول:
اصلا مشکلاتی رو که شما گفتین من تا حالا تو 10 تا لپ تاپ 2020 که خریدم اصلا ندیدم و نشنیدم مال اون دوست شما یک مورد خاص هست که استثناست
مانیتورش اصلا راه راه نیست چراغ های جلویی به وضوح قابل رویت هست دکمه های مالتی مدیا داره فقط لمسی نیست ریموتش هم با یک فشار بیرون میاد و eject میشه موقع بسته شدن هم خودت باید تنظیم کنی و بگی چیکار کنه
پس لطفا همین طوری چیزی نپرونید و یک مورد استثنا رو به همه بست ندید
کمی ادب هم گاهی وقتا بد نیستنقل قول:
گفتم که 3 مورد برخورد داشتم (یکیشو شخصا مشکلاتشو دیدم)
توی چند صفحه قبلی هم نگاه کنی بودن کسایی که با این مدل مشکل داشتن
من این مشکلات رو هم در مقایسه با لپ تاپ خودم گفتم
توصیه میکنم مانیتورش رو با یه مدل LCD از همین شرکت مقایسه کنید :13:
یه بار دیگه هم متنی که نوشتم رو با دقت بخونی بد نیست
راستی با اون 10 تا لپ تاپی که خریدی کافی نت راه انداختی؟ :27: چه با کلاس
شما صفحات قیلی رو بررسی کن مشکل نرم افزاری داشتن نه سخت افزارینقل قول:
نه بامزه برای دوستان خریدم قشنگ