از لطف شما عزیزان ممنونم.نقل قول:
مشکلم کاملا حل شد.
چون دکمه تشکر نداشتم مجبور به زدن پست شدم.
موفق و شاد باشید
Printable View
از لطف شما عزیزان ممنونم.نقل قول:
مشکلم کاملا حل شد.
چون دکمه تشکر نداشتم مجبور به زدن پست شدم.
موفق و شاد باشید
منظور ایشون چیز دیگه ای بود. ربطی به سرعت adsl نداشت. منظورشون خرید خط جدید برای استفاده از adsl بود.نقل قول:
ولی شما هم خیلی گرون میگیری.
من با 128 شاتل بيشتر از 30 گيگ دانلود مي كنم!نقل قول:
اگه من 85 تومن ماهي مي خواستم بدم كه پرواز مي كردم. شما از سايت هايي كه تو نظر سنجي هست مي توني استفاده كني:
آسياتك
داتكکد:www.asiatech.ir
سپنتاکد:www.datak-telecom.com
شاتلکد:www.sepanta.net
صبانتکد:www.shatel.ir
فن آواکد:www.sabanet.ir
لايزرکد:www.fanava.com
ندارايانهکد:www.laser.ir
بخش تعرفه ها برو بعد يه چيز توپ پيدا مي كني. من خودم از شركت هاي بي دردسر شاتل سرويس (ART6 يا ART5) يا لايزر (سرويس A21) رو پيشنهاد مي كنم. ارزونتر هم با سرعت بيشتر شركت هاي ديگه هست ولي امتحان خوبي از لحاظ قطعي و پشتيباني پس ندادن (نسبت به شاتل و لايزر).کد:www.neda.ir
طرح استيضاح وزير ارتباطات با 40 امضاء
رئيس كميسيون اجتماعي مجلس از تحويل استيضاح وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات به هيئت رئيسه مجلس با 40 امضا خبر داد.
سليمان جعفرزاده نماينده ماكو در مجلس شوراي اسلامي در حاشيه جلسه علني امروز چهارشنبه مجلس گفت: ضعف مديريت وزير، نارضايتي شهروندان از سرويسدهي موبايل و اينترنت، ريخت و پاش و اسراف در وزارت ارتباطات و فنآوري اطلاعات، نارضايتي گسترده كاركنان، عقب ماندن از برنامه چهارم توسعه و تحقق نيافتن وعدههاي وزير در هنگام راي اعتماد از جمله محورهاي استيضاح وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات است.
وي با تاكيد براينكه هيئت رئيسه مجلس در اجراي آئين نامه تخلف ميكند گفت: هيئت رئيسه دليل قانوني براي عدم وصول استيضاح وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات ندارد و بايد پاسخگوي كار خود باشد.
موسي قرباني عضو هيئت رئيسه مجلس در خصوص اظهارات سليمان جعفرزاده گفت: شايد امضاهاي اين استيضاح به هنگام ارائه به هيئت رئيسه به حد نصاب رسيده باشد اما آقاي جعفرزاده از كساني كه با مراجعه به هيئت رئيسه امضاهاي خود را پس گرفتهاند خبر ندارد.
قرباني گفت: تعداد امضاهاي استيضاح وزير ارتباطات از حد نصاب كمتر است امروز در راهروهاي مجلس همچنين شنيده شد كه استيضاح وزير جهاد كشاورزي نيز تقديم هيئت رئيسه مجلس شده است.
تاكنون در مجلس استيضاح هيچيك از وزرا اعلام وصول نشده است.
تعویق در اعلام وصول استیضاح سلیمانی به درخواست رئیس مجلس
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: طرح استیضاح وزیر ارتباطات به هیئت رئیسه ارائه شده اما رئیس مجلس از ما خواست تا به هیئت رئیسه فرصت دهیم و منتظر اعلام وصول بمانیم.
سلیمان جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اعلام این خبر اظهار داشت : پس از بازگشت دکتر لاریجانی از سفر ژنو و فنلاند موضوع را پیگیری می کنیم.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد : ما همچنان مصر بر استیضاح هستیم و تعویق زمان تقدیم طرح به هیئت رئیسه نیز ما را از تصمیم خود بازنداشته است.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا سلیمانی وزیر ارتباطات برای پاسخ به سئوالات استیضاح کنندگان جلسه ای با آنها داشته است گفت : بله، وزیر نشستی با برخی اعضای استیضاح کننده داشته که البته نتوانسته آنها را قانع کند.
جعفرزاده با تاکید بر اینکه وی در این جلسه شرکت نداشته خاطرنشان کرد: اعتقادی به این جلسات مذاکره ندارم وزیر که ضعیف است باید پاسخگوی عملکرد خود باشد.
وی ابراز عقیده کرد : وزارت ارتباطات در حال حاضر از بسیاری از شاخصهای لازم عقب است.
منبع
نقل قول:
کد:http://www.itanalyze.ir/archives/2008/10/_40_5.php
عوض بشه چه سودی واسه ما داره؟
داداش این خانه از پایه ویرانه
دقیقا
این وضعیت اینترنت ایران ربطی به وزیرمخابرات نداره
باید کل «سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی» ساختمونش فرو بریزه زمین و خراب بشه(البته در حالیکه تمام مسئولینش داخلش باشن:دی)
اونوقت شاید مشکلات ما حل بشه:دی
ای بابا ...!
دوستان تا به حال هیچ بدی نرفته و خوب جاش بیاد
همیشه بد رفته بدتر اومده
:31:نقل قول:
دوستان نمی خواهم اب رو دل ااتیشیتون بریزم ، اما این رو دیدید یکبار دیگرهم ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش ما اینقدر از این چیزا دیدم
ملت ما خیلی بد بخته
حق داشتن انرژی هسته ای رو داریم اما حق داشتن اینترنت پر سرعت رو نه
دوستان چند وقته پیش من یه مطلبی خوندم که تو کشورای خارجی مردم چیزی روی هارد کامپیوتر نمیذارن.همه رو روی سایت ها مثه رپید اپلود میکنن بعد هر وقت که بخوان با سرعت دانلود میکنن.دیگه احتیاجی به روی گذاشتن و جا گرفتن روی هارد نیست
دقیقانقل قول:
من یه رفیقی دارم تو استرالیا زندگی میکنه
میگه یکی از فامیلامون تو امریکا(فکر میکنم) هست که میگن
ما وقتی بخوایم یه فایل حجیم را از یه درایو به یه درایو دیگه کپی کنیم خیلی وقت میبره برای راحتی اونو اول یه جا آپلود میکنیم بعدش میریم اونو دانلود میکنیم.....
=========
دوستان خواهشا دیگه راجع به این چیزا صحبت نکنید که به جز احساس تاسف و ناراحتی سود دیگهای نداره.....
بریم به همون دایال اپ ها و adsl 128 ها خودمون رو خوش کنیم و مشکلات و مسائل اونو تو تاپیک بررسی کنیم :-&
میگن قراره محدودیت سرعت رو از اینترنت خانگی بردارند..! فکر میکنید با این کار قیمتها بیاد پایین..؟
عمرا قیمت پاین بیاد !نقل قول:
یا سرعت کم میشه یا قیمت زیاد.
تازه اگه اینکارو بکنن !
آخه قیمتها بخاطر این زیاد بود که میخواستن مردم آدی زیاد از سرعت های بالا استفاده نکنند و بیشتر کافی نت ها و... دنبال این سرعت برن..!!!
حتی اگرم سرعتو زیاد کنن و آزاد بشه بازم با وضع کنونی این شرکتای بدبخت نمیتونن به مردم سرعت بالا بدن... چون در حال حاضر شرکت "ارتباطات زیرساخت" که یک شرکت کاملا دولتی زیر نظر وزارته، پهنای باند کل ایران رو غالبا از ترکیه تامین میکنه... با قیمتی پایین تر میخره و خیلی گرون تر میفروشه... الان هر STM-1 رو داره به شرکتا 46 میلیون تومن میفروشه (هر STM-1 سرعتی در حدود 155Mbps داره)... ببین که چه خبره... :27:نقل قول:
الان یه تحرکاتی داره صورت میگیره که اینجوری که عصر ارتباط میگفت این 11 شرکت PAP دیگه از این وضع خسته شدن و شدیدا دارن اعتراض میکنن و میخوان یه شرکت خصوصی مشارکتی راه بندازن که پهنای باندشون رو تامین کنه و از شر دولت و ارتباطات زیرساخت راحت بشن ولی آقایونی که پول نفت کمشونه و میخوان از همه راهی مردم و شرکتای خصوصی رو تیغ بزنن نمیگذارن... :13:
در برنامه توسعه دولت قبلی (هشتم) پیاده سازی 750 تا STM-1 مد نظر بود که با روی کار اومدن دولت جدید (نهم)(سفره های نفتی) این تعداد به 150 عدد تقلیل یافت که از این تعدادم دولت فقط 40 تاشون رو داره پیاده سازی میکنه... :18::19: (به نقل از دکتر جلالی - منبع: امیدنیوز)
:2:کد:http://www.omidnews.ir/d_1387.asp?id=52317
میگم مگر این شرکتها از اینترنت ماهواره ای استفاده نمی کنند.؟؟!!
نه بابا.............!!! استفاده از اینترنت ماهواره ای برای تامین اینترنت کلا ممنوعه... (دولت به ریشمون میخنده با این قوانین :31::31::31: دقیقا همینجوری)... همه باید از یه شبکه کابلی که شرکت ارتباطات زیرساخت تامینش میکنه استفاده کنن تا هم دولت همیشه تسلط خودشو داشته باشه و هم قیلترینگ متمرکز بشه... (دولت مهرورزی - بپا سفره ت نفتی نشه)نقل قول:
ممنوعه
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
مطمئنی ممنوع هست..!!!؟مگر خیلی ها استفاده نمی کنند..!
بله! من مطمئنم.نقل قول:
اونی که شما میگید یه چیز دیگه هست. که بحث در موردش در این انجمن ممنوعه.
برای اینکه این پست پاک نشه، در موردش چیزی نمیگم.
فقط یه چیز کاملا غیر مستقیم میگم که اونا، از اکانت استفاده میکنن. نه استفاده غیر قانونی.
هزینش هم یه کم از ADSL گرونتر هست.
موفق باشید :40:
آره جانم ممنوعه... استفاده از اینترنت ماهواره ای داخل ایران ممنوعه و هر کسی که استفاده بکنه با کوچکترین اشتباهی شناسایی میشه و باباشو درمیارن... البته منظور از اینترنت ماهواره ای اینترنت بیسیم نیستشا... یه وقت این دو تا رو با هم اشتباه نگیرید... اینترنت بیسیم توسط آنتن هایی که در سطح زمین مستقر هستن کار میکنه که بعضا آنتن ها از ماهواره ها هم کمک میگیرن... ولی اینترنت ماهواره ای تجهیزات متفاوتی داره که از طریق همین دیش های معمولی استفاده میشه که کلا داخل ایران هم داشتن ماهواره و هم استفاده از اینترنت ماهواره ای ممنوعه مخصوصا استفاده از اینترنت ماهواره ای که خیلی ممنوعه... این افرادی که میبینید استفاده میکنن فقط باهاش Recieve (دریافت) دارن و اگه کوچکترین اطلاعاتی Send (ارسال) بکنن شناسایی میشن و بعدشم دستگیر............ یهو داری اینترنت بازی میکنی عفت و عصمت و ممد قلی (ماموران وظیفه شناس نیروی انتظامی) از پنجره میان تو و میگیرنت و تو هم اینجوری میشی :18: ...نقل قول:
:2::19::2:
من دوستم اینترنت ماهواره ای داشت یه زمانی .البته مال اون فقط ریسیو بود.میگفت سرعت زیاده اما فقط میشه فایلهایی که دیگران اونجا گذاشتنو میشه دانلود کرد مگر اینکه خودت اکانت بخری تا بتونی هر لینکی که خواستی بزاری.اونم میگفت اگه چیزی سند بشه پوستتو میکنن
میگن معمولا روزی 80 گیگ دانلود دارن !
من پسر خالم هر روز یه هارد پر میکنه میزاره کنار !
قشنگ 7 8 تا فیلم غیر تکراری حداقل روزی داره.
با کدوم adsl میشه همچین کاری کرد !
i am sorry for myself !
اگه از کشور های دیگه، اکانت بخرند، اونطوری میشه.نقل قول:
ترکیه، اینترنت 8 مگابیت میفروشه . . .
فکر کنم از اون سرویس استفاده میکنن.
موفق باشید :40:
خیلی باحال گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یهو داری اینترنت بازی میکنی عفت و عصمت از پنجره میان تو و میگیرنت و تو هم اینجوری میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
دوست عزیز شما احتمالا تو یکی از این شرکتها اشنا داری ؟نقل قول:
میشه سوال کنی ببنی با این هزینه به سرویس های خونگی سرعت بالا تر برای دانلود میدهند یا نه
من مشکلم سرعت دانلود هست بیشتر تا حجم چون حجم اضافی با پرداخت پول قابل حل هستش ولی سرعت بالاتر نه
تازه بیشتر این شرکتها اولین بهانه ای که می اورند اینه
شما یا جواز کسب بیار که مربوط به کار ها اینتر نتی باشه یا نامه از دانشگاه بیار که استاد دانشگاهی یا عضو هیات علمی هستی یا پزشکی و...
من با داتک و لایزر و پار انلاین صحبت کردم از این جور داستانها سر هم کردن حتی حاظر شدم یک مایه زی میز بدهم کارم را راه بندازن گفتن نمیشه ولی این شرکتی که الان ازش سرویس گرفتم خیلی راحت کار من را راه انداخت یک تلفن زدم فیش تلفن را برایشان فکس کردم یک پیک فرستادن پول شارژ ماه اول به اضافه هزینه نصب را گرفت یک هزینه پیک هم گرفت و تمام شد
البته این نکته را هم یادم رفت بگم که این اکانت 30 گیگ برای 3 ماه من هست که من توی یک ماه تمام میکنم :46:
به هر حال اگه از دوستان کسی بتونه مشکل من را حل کنه سپاس گذارم
با چه سرعتی دانلود میکنی ؟
من با 128 آسیاتک 54 سرعت دانلودمه.
6گیگ سه ماهه شده 30 تومن.
بازم 80 تومن نمیشه !
با 128 شما سرعت دانلودت 54 هست؟!
ميشه يه نمونه از تست هاتون رو بزاريد
آسیا تک هم مثل صبا نته منتها تایم مجانی نداره.نقل قول:
16 كجا 54 كجا؟!!!
به نظرم بزرگ نمايي باشه
بین 50 تا 60 متغییر هستنقل قول:
دمت گرم دیگه ! یعنی ما دروغگوییم !نقل قول:
آسیاتک و صبانت سرعت دانلود 128 اشون بیشتر از حد معموله.
و همچنین این سرعت بالاتر فقط سیاست این شرکتاس تا کاربرانشون زودتر محدودیت حجمیشون رو تموم کنن...نقل قول:
ولی به هر حال با یکمی برنامه ریزی و مخصوصا در صبانت گذاشتن دانلود برای شب که بدون محدودیته و وبگردی در روز میشه هم با محدودیت کنار اومد و هم از اینترنت پرسرعت لذت برد...
:20::8:
نه بابا اگه من آشنا داشتم يه تخفيف براي خودم ميگرفتم ماهي 30 تومن پول يه 128 محدود شاتل رو ندم! :31:نقل قول:
انگار يه هفته پيش صداش مي اومد اين قانون 128 رو برداشتن ديگه نه؟ شما دوباره سؤال كن.
اگر هم برنداشتن بهترين راهش اينه اگه دوست فاميل آشنا كسي شركتي كار ميكنه يه نامه جور كنه كه شما توي اون شركت كار مي كني و براي منزل اينترنت پرسرعت لازم داري. راحت راحت ميدن. شركت ها هم از خداشونه سرعت بيشتر بدن به مشتري فقط ميخوان چميدونم اگه بازرسي چيزي اومد در دهنشون بسته بمونه با يه نامه.
اینی که شما مگید اینترنت آفلاین هست و هیچ مشکل امنیتی نداره .. کلا تو این نوع اینترنت سرکاری چون خودت نمی دونی چی دانلود می کنی..!!! احتمال داره هر چیزی توش باشه.نقل قول:
من دارم اینترنت آنلاین دو طرفه رو میگم که کلا سرعت ارسال و دریافتش یکی هست و اصلا میشه باهاش سیگنال تلویزیونی ارسال کرد..
از اونهای که روی بانک ها هست .. باید LNB لیزری داشته باشی
البته بستگی به اون جهت ماهواره داره که روی کدوم جهت هست معمولا هاتبرد از همه سرعتش کمتره..نقل قول:
با هیچ ADSL نمیشه این کارو کرد حداقل تو ایران نمیشه ..
در فرديس كرج چه شركتهايي خوب سرويس ميدن سرعتش خوب باشه ؟؟؟؟
نقل قول:
آقا دستت درست. حسابی به این تاپیک حال دادی:11: :27:
اما این سیاستی که گفتی خیلی خوبه.
ایکاش که همه شرکتها ازین سیاست استفاده کنن. (مثلا شاتل اینکارو نمیکنه)
ضمنا کاشکی سیاستشون زیادی بالا بزنه و به اسم 128، مثلا با سرعت 8مگ سرویس بدن :46:
با سلام به کلیه کاربران محترم یک سوال از شما عزیزان داشتم اون هم این هست که به تازگی من میبایست روزانه در حدود 10 ساعت از اینترنت استفاده کنممیخواستم بدونم که شما کدام شرکت را برایاشتراک adsl پیشنهاد میکنید لازم به ذکر است که در ماه ممکن است حداکثر نیاز به دانلود 100گیگا بایت داشته باشم شاید هم کمتر و فقط نرم افزاری که ازش استفاده میکنم در حال دریافت اطلاعات است که حجم اون هم بسیار ناچیز است )البته فکر می کنم اینطوره) مهمترین شاخصه داشتن حداقل قطعی است لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام آقا یه سوال فنی اگر من 1mbps از صبانت یا آسیا تک بگیرم سرعت دانلودش تو شبها چند برابر میشه یا این قضیه فقط مال 128 هست ؟!؟!؟!؟!
بودجه شما چقده؟نقل قول:
نقل قول:
بریم بانک بزنیم !!!!! ولی بعد از خزانه ی بانک پشت بومش رو هم یه سری بزنیم
با بودجه کم نامحدود آسیاتک .نقل قول: