سلام دوستان برای هک این گوشی از چه روشی استفاده کردید سایت opda cerنمیده یا به من نمیده:d لطفا کمک کنید
Printable View
سلام دوستان برای هک این گوشی از چه روشی استفاده کردید سایت opda cerنمیده یا به من نمیده:d لطفا کمک کنید
کسی میدونه چرا آپدیت نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همش انیبل تو آپدیت میده!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی خواد اون دان کنی بیا پیش من ...من دارمش....: دینقل قول:
میشه لینکشو هم بدی؟!؟!؟!؟!راستی provide که اون دوستمون در مورد over clock گفتو کسی دیده؟!؟!؟
در ضمن واسه دیدن پرویت باید گوشیت رو حک کنی حمیدجون....: دی
file type not support mizane!!!!!!helloOX saze gar ba i8510 bayad peyda kard!!!!! :D:10:نقل قول:
منظورتون از حک کردن چیه؟
چه جوری میشه این کار رو کرد؟
چندتا از دوستان قیمت این گوشی رو خواسته بودن :
88/3/11 علائدین : 16 گیگ
باگارانتی :510
بدون گارانتی : 485 تا 495 می شد گیر اورد
کسی دسته دوم این گوشی رو نداره که بخواد بفروشه ؟نقل قول:
من خریدارم - اگه کسی میخواد بفروشه به صورت پیغام خصوصی بهم بگه
سلام دوستان من اين گوشي رو خريدم ولي زيبان فارسي نداره چندجا هم بردم گفتن هنوز فارسين نيومده . بايد چيكار كنم كسي راه حلي داره
از اساتید کسی اینجا نیست بگه چرا آپدیت نمی شه لطفا کمک کنید
باهاتون شوخی کردن :دینقل قول:
گوشی همه فارسی داره بعد چجوریه که هنوز فارسی واسش نیومده!؟
ببرید نمایندگی شاید درستش کنن
ورژن گوشی شما چیه؟ اگه djhj4 هست که اصلاً آپدیت نمیخاد و اگه djhj1 هست فعلاً مثل اینکه سرورشون خرابه نمیشه آپدیتش کرد باید صبر کنیدنقل قول:
نه بخدا چند جا بردم به خصوص تو يه جايي كه تو اين جور كارا خيلي معروف بود گفت كه هنوز فايلهاي فلش نيومده البته من تو اصفهان هستم .نقل قول:
حالا كسي راه حلي بلد نيست كه خودم بتونم فارسيش كنم يا حداقل برنامه اي هست كه بتونم باهاش sms فارسي بفرستم چون فارس يشدن گوشي رو فقط برا sms ميخوام
بیا تهران برو ماکروتل(خ جمهوری بعد از رفاه)بده واست فلش کنن واسه september 2008
سلام دوستان من امروز S8300 گرفتم طی چند روز آینده مقایسه دوربینشو با I8510 قرار میدم
مبارك باشه اقا بهادر
اگه ممكنه يه بررسي كامل ازش بذارين نه فقط دوربين. و نظرتون رو در مورد نكات مثبت و منفيش بگين.
فكر كنم به درد خيليا بخوره.
ممنون
سلام دوستان
لطفا دوستانی که جدیدا این گوشی رو گرفتند و همچنین رفقای قدیم بگن وضعیت باطری در چه حالیه؟
البته میدونم که حسن جان باطریش خوبه منظورم بقیه دوستان هست.
مطمئنی 16 گیگ این قیمته؟ با 8 گیگ اشتباه نگرفتی؟نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم 16 گیگ گارانتی اصلی نداره و این قیمتها بهش میخوره که برای 8 گیگ باشه
من گوشیمو زدم داغون کردم بعد اومدم مستر ریستش کردم باتریش دوباره خراب شد دیگه دادمش تعمیر و فعلاً هنوز بهم ندادنش وقتی گرفتمش هیچ کاری نمیکنم فقط power saving و خاموش میکنم و نتیجرو میگمنقل قول:
پسر عموی من هم که گرفته ازش راضیه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند اون وقت ؟نقل قول:
با گارانتی مایکروتل 460نقل قول:
سلام به همه اساتید و دوستان اونایی که از وطعیت باطری پرسیدند باید بگم که بعد از اون روش هایی که چند صفحه قبل گفتم رو انجام دادم اوضاع عالیه باور کنید داره روز به روز بهترم میشه.mp3 ,camera, radio, game و البته من اصل کارم مکالمه و اسمس هست فوق العاده است با اخرین خط شارژم از ساعت 2 بعد از ظهر تا ساعت 10 شب ما رو سر فراز کرد.حالت هوشمند گوشی هم کمک بزرگی برای عمر شارژ و باطری است چون در حالت کمبود شارژ اجازه کارهای متفرقه رو نمیده و تمام برنامه های غیر ضروری رو میبنده.
اما حالا یکی ما رو کمک کنه برای حک این گوشی اقا اینجا تو همدان برای یه فایل cer 10.000 تومن میخان.من تو سایت opda با سیستم جدید ثبت نام کردم اما در حالت زبان چینی از شماره تلفن ایراد میگیره و در حالت انگلیسی از ایمیل که البته هم hotmail ,gmail ,yahoo رو هم واقعی و هم مجازی رو امتحان کردم لطفا کمکککککککککککک
نقل قول:اینو یه امتحان کن اگه نشد اون روشی که خودم انجام دادمو برات پیدا میکنمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=311887
حسن شما با میتونی برنامه هارو بدون ساین نصب کنی ؟؟؟
من اینو امتحان نکردمنقل قول:
یه روشش بود که یه سایت چینی بود درخاست میدادی فرداش آماده بود. معلوم نبود چی نوشته بچه ها دور این چیزایی که باید میزدی خط قرمز کشیده بودن. الان گشتم پیداش نکردم دوباره میگردم
ادیت: پیداش کردم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292720
من گوشی رو هک کردم و یه Installserver پیدا کردم برای I8510 و بعد از هک و قرار دادنش توی RomPacher دیگه برنامه های بدون ساین رو هم نصب میکنه:27:نقل قول:
کسی نمیخواد جواب منو بده . دوستان من این گوشی رو تاره گزفتم و روش زبان فارسی نیست کسی میتونه بهم بگه چطوری خودم فارسیش کنم یا حداقل یه برنامه بگین که باهاش بشه sms فارسی فرستاد مهمهه لطفا جواب بدید
منم فقط hellox رو ساین کردم و نصبش کردم و دیگه برنامه هارو بدون ساین نصب کردم کی حوصله داره هر دفه برنامه هارو ساین کنه آخهنقل قول:
کسی نمیخواد جواب منو بده . دوستان من این گوشی رو تاره گزفتم و روش زبان فارسی نیست کسی میتونه بهم بگه چطوری خودم فارسیش کنم یا حداقل یه برنامه بگین که باهاش بشه sms فارسی فرستاد مهمهه لطفا جواب بدید
شما ببر نمایندگی برات درستش میکنننقل قول:
حالا میشه اگه برنامه ای هست که باهاش بشه sms فارسی فرستاد بهم معرفی کنید چون من فعلا وقت ندارم ببرم نمایدگی ممنون میشم برنامه ای که رو این گوشی کار بدهنقل قول:
حال کنین از 12 مگاپیکسلی کم نیاورده
Satio V.s I8510 از لحاظ دوربین
کد:http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/sony-ericsson-idou/camera/crop.jpg
کد:http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/sony-ericsson-idou/camera/gsmarena_001.jpg
کد:http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/sony-ericsson-idou/camera/gsmarena_002.jpg
من و بهادر جان مقایسه عکسهای 8510 با canon 950is و 50d رو گزاشتیم و دیدید که رنگها چقدر به هم نزدیگن و واقعاً طبیعی هستن نه سرد نه آبرنگی. حالا تو مقایسه عکسای 8510 با ساتیو رنگها تو عکسای 8510 خیلی آبرنگین! من فک کنم gsmarena عمداً یه کاری کرده...
به خدا يكي جواب منو بده يه راه حلي يا روشي بگيد تا من گوشيمو فارسي كنم يا حداقل بتونم باهاش sms فارسي بنويسم
حتمان کسی نمی دونه دیگه .......نقل قول:
چه اصراری دارید که یکی پیدا بشه و جوابتون رو بده ، کسی نیستش دیگه و راه حل مشکل شما رو نمی دونه .
پستاتون مثل اسپم شده .
نرم افزاره خود شرکت همراه اول رو بریز جاواستنقل قول:
سلام دوستان به بنده یک برنامه برای این گوشی معرفی کنیدکه فایلهای تصویریMPEG رو بخونه لطفا نیاز به ساین نداشته باشه(نمی دونم این سوال جاش اینجا بود یا نه
با سلام خدمت مدير سايت
بنده يک گوشي samsung s8300 دارم که تقريبا نو مي باشد باتري اين گوشي براي 5 ساعت دوام مي آورد حتي باتري را نيز از نمايندگي گرفته و تعويض کردم باز هم مشکل ادامه دارد. لطفا کمک کنيد
با تشکر
سلامنقل قول:
i8510 یا s8300 ؟
کدوم نمایندگی؟؟؟؟؟؟معمولا باطری الکی عوض نمی کنن گوشی رو تست میکنن که IC power سالم باشه!!!!نقل قول:
در ضمن ایجا واسه I8510 چون گوشیت symbian نیست شاید ما کاری واست نتونیم بکنیم!!!!!!!:10::31: