Printable View
من از اين لايسنس ها تا حالا چند بار گرفته ام ولي نمي دونم باهاش چيكار كنم ميشه توضيح بدهيد؟نقل قول:
ضمنا من از چيزشكن استفاده كردم بازهم اپديت نشد چرااااا؟
کسی جوا ب ما نمی دونه؟
جواب شما چندبار داده شده و اونم استفاده از آوست رایگان هست حالا خودتون اصرار بر کرک آنتی ویروس دارید دیگه کسی تو این فروم کاری نمیتونه واستون انجام بده و از بلاک شدن کلیدها جلوگیری کنهنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول باید آواست رو کرک کنی .بعد از کرک کردن اون هر لایسنسی رو که بهش بدی قبول میکنه.اگه نحوه کرک کردنش رو بلد نیستی بگو تا من تو اینجا قرار بدم.من حدود یک سال و خرده ای هست که با همین روش از آواست استفاده میکنم.
تصاویری از آوست ورژن 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باحاله !
سلام عباس :نقل قول:
تصاویری از آوست ورژن 8
توی سایتش هنوز نذاشته.از توی فرومش گذاشتی یا میشه دانلودش کرد؟؟؟
ممنون
نه فعلا پابلیک نشدهنقل قول:
این عکس هم از بچه های بالا رسیده :دی (شوخی)
سلام. یه سوال . با ویندوز 8 سازگار شده این آنتی ویروس ؟
بله دوست عزیزنقل قول:
avast internet security 2013 Final keys
Avast Pro Antivirus & Internet Security 2013 KeyMaker
کد:Run Software
Click "Get License Keys"
Download License Keys
Use the given key to activate
Enjoy
Serial Forever Avast Internet Security(TM) 2013 Filnal
AVAST! 5, 6, 7 PRO Antivirus 17.01.2013 Keys
AVAST! 5, 6, 7 Internet Security 17.01.2013 Keys
سلام دوستان من الان اینترنت سکیورریتی نورتون2103 رو دارم روی لپ تاپ،چون احساس میکنم سرعت رو کمی پایین میاره میخوام آواست نصب کنم بنظرتون انتخاب درستیه؟(از لحاظ قدرت و سرعت)البته کاهش سرعت سیستم در اون حدی نیست که بخواد اذیت کنه.
اولین و بهترین راه حل برای برطرف کردن مشکل آواست با وی پی ان در ویندوز 8 را در مکاتباتم با آواست پیدا کردم.
برای اینکار باید avast! NDIS filter driver را در مسیر زیر uncheck یا unistall کنید.
Control Panel\Network and Internet\Network Connections\Right click your network adapter and choose Properties.
در این مسیر روی کانکشن اصلی خود راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید.
سلام بنظر من کار خوبی میکنی از نظر قدرت و سرعت واست رقیب عالی برای نورتون است:n16:
AVAST! 5, 6, 7 PRO Antivirus 26.01.2013
AVAST! 5, 6, 7 Internet Security 26.01.2013
سلام وقتی اواست اپدیت میشه تعداد ویروس های رو که می تونه بشناسه کم تر میشن چرا؟
خیلی عجیبه منم کنجکاو شدم دلیل این مطلبو بدونمنقل قول:
دوستان اگه کمپانی آواست ایران رو تحریم کرده پس چرا آپدیت با HTTPS انجام نمیگیره ولی با وی پی ان انجام میشه دقیقا عین یوتیوب که با وی پی ان باز میشه و اگه ایران بسته چه دلیلی داره و چرا مثل همه موارد که اخطار میدن که استفاده نکنین تا حالا چیزی از هیچ نهادی منتشر نشده در این باره؟
Keys avast! IS & Pro 02.02.2013
سلامنقل قول:
به دلیل افزودن General signature /General Definitions
ساده: یک امضا میزاند و 50 ویروس را شامل میشه. در واقع اونها تعاریف را کمترش میکنند. شناسایی کم نمیشه، ولی تعداد تعارف در دیتابیس کم میشه.
مثال: با یک امضا 50 ویروس شناخته بشه خوبه؟ یا برای هر یک از اون 50 ویروس یک امضای مجزا بزارند( 50 تا امضا میشه ،حجم دیتابیس افزایش پیدا میکنه شدید)؟
سلامنقل قول:
1- خب، برای اینکه با پروتکل HTTPs ، در واقع IP شما تغییر نمیکنه. ولی یا وی+P+ان شما IP تون تغییر میکنه و دیگه ایرانی نیستید.
2-مورد دوم را متوجه نشدم، کی اخطار بده؟ یعنی ایران بهتون اخطار بده اوست را آپدیت نکنید؟ خب، برای اینکه اونها ما را تحریم کردند و نه ما اونها را، بر عکس یوتیوپ!!! متوجه شدی...!:n02:
نکته: گاهی میبینی که با HTTPs آزادتری! و با HTTP نیستی. دلیلش در پورتهاست. یعنی دیگه (کشور ما) پورت 443 را نمیبندن و شمایی که داری از HTTPs استفاده میکنی، رد میشی، البته به شرط اینکه کشور ما محدود کرده باشه، اگر محدودت از جانب اونها باشه، میان IP را میبندن که راهش تغییر IP هست.
اولا خیلی ممنون ازتونبابت راهنمایی من اطلاعی از اون مورد آی پی نداشتم.نقل قول:
دوما چون در برخی از تاپیکها دیده بودم که نوشتن با اواست مکاتبه کردیم و اونا منکر تحریم شدن و شاید ایران بسته باشه!!!رو اون حساب من این سوال رو پرسیدم.
AVAST! 5, 6, 7 PRO Antivirus 01.02.2013
AVAST! 5, 6, 7 Internet Security 01.02.2013
سلامنقل قول:
در مورد اینکه محدودیت از طرف کی بوده من اطلاعی ندارم، ولی بعید میدونم از طرف ما باشه،
در کل مهم هم نیست، راههایی وجود داره که میتونیم به راحتی اوست را آپدیت بکنیم و جای نگرانی نیست.
اون پستم هم خواستم در مورد HTTPs یه کوچولو توضیح داده باشم. و اینکه شاید تفاوتی بین دو پروتکل ببینید به خاطر چی هست....و گرنه الان محدودیت از هر طرفی که باشه، اما روش کار همونیه که شما دارید انجام میدید،
سلام
من از امروز از سکروتی نود به اوست اومدم .(خوش اومدم)
بنظرم امکاناتش بیشتره.
حالا : موقع کار کردن یکم سرعتم میگیره چی میشه کرد؟ :n13:
حالا : چطور آپدیت آفلاینش کنم؟ :n13:
حالا : بنظرتون در کنارش باید یک آنتی ویروس دیگه یخاطر امنیت بیشتر وصل کنم؟ کومودو خوبه؟
یا نه بیام بقول دوستمون آنتی ویروس اوست نصب کنم با سکرتی کومودو ؟؟؟؟:n13:
سلام من از avast ورژن 6.0.1466 استفاده می کنم که این مشکل برام بوجود آمده کسی میتونه کمک کنه؟
[IMG]C:\Users\hamed\Desktop\New folder\AvastError.jpg[/IMG]
اوایل ارور بالایی رو می داد بعد از چند مدت حالا داره ارور پایینی رو میده:n04:
باید چی کار کنم؟:n13:
سلام مجدد
علا وه بر 3 تا سوال بالا اینم اضافه شد
چرا به اینترنت وصل نمیشدم؟؟؟؟ دوباره اومد یک اکانت دیگه ساختم تا بتونم وصل بشم؟؟؟؟:n27:
با سلامنقل قول:
ایوست یکی از سبکترینهاست واین خیلی تعجب داره که میگین کمی تاثیر گذاشته
واسه نحوه اپدیت افلاین یه سر به سایت --------- بزنید کامل راهنمایی کرده و
در ضمن فایل اپدیت رو هم قرار داده هرچند اپدیت افلاین توصیه نمیشه و بهتر از
انتی ویروسی استفاده کنید که هر روز یا هر چند روز یکبار اپدیت بشود بصورت انلاین
یا اگر مشکلی با تحریم ایوست ندارید با چیز پی ان ویا چیز شکن اپدیتش کنید .
اما درباره دو انتیویروس فعال به هیچ وجه توصیه نمیشه و مشکل افرین خواهد شد
به نظر من اگر مشکل با اپدیت نداشته باشید همون ایوست خیلی هم عالی هست
و هیچ نیازی به انتی ویروس دیگه نخواهید داشت میتوانید از Malwarebytes Anti-Malware
هم بصورت غیر فعال کنار ایوست استفاده کنید که بد نیست
میمونه بحث فایروال که اونهم یک بحث مفصلی هست کنار ایوست توصیه میشه از یک فایروال
هم استفاده بشه مثل کومودو ( فقط فایروالش ) یا هر فایروال دیگه ای که باهاش راحت هستید
و رایگان هست مثل زوم الارم و اوت پوست و..
موفق باشید.
سلام مجدد
ممنون که پاسخ دادید.
در مورد فایر وال من الان از خود اینترنت سکرتی اوست استفاده میکنم همین کافیه؟؟//
با سلامنقل قول:
بله همین کافیه نیازی به فایروال دیگه نیست
موفق باشی.
AVAST! 5, 6, 7 PRO Antivirus 08.02.2013 AVAST! 5, 6, 7 Internet Security 08.02.2013