اره اپديت كلا چيز خوبيه.
پروداكت كد هم كه ميتوني عوض كني مهم نيست.پرداكت كد فارسي بزار خيالت راحت.
Printable View
اره اپديت كلا چيز خوبيه.
پروداكت كد هم كه ميتوني عوض كني مهم نيست.پرداكت كد فارسي بزار خيالت راحت.
دوســــت عزیز من که این نوع گوشی دارم هیچ مشکلی با شکل کلیدهاش ندارم راحت میشه تایپ کرد سرعت مسج نوشتن منو با این گوشی ببینی کف میکنــــی :31:نقل قول:
موفق باشید!:40:
اره ميشه با هاش تايپ كرد ولي خيلي سخت.اولاش سخته بعدا ادت ميكني سرعت منوهاشم ديگه خوبه.
ولي كلا برا تكست نوشتن و اينا بايد يه گوشي بگيري كيبوردش qwert باشه.
این کد فارسیش چنده؟
آقا لطفن اونایی که ورژن 30 رو دارن پروداکتهاشون رو بزارن که ما هم بتونیم آپدیت کنیم
Nokia N78 Persian Product Code :
0548459
خوب با تشکر ازh.vike و اقا سجاد
ما هم گوشی رو همون روز هک کردیم و روش n-gage نصب کردیم
و همچو هلو در حال اتمام بازی های هست دادشم :31: ( گوشی ماله اونه )
فقط یک سوالی داشتم
اونم این که برای gprs چطوری میشه تنظیمات رو درست کرد ؟
تو قسمت Setting مربوط به browser یک irancell gprs هست ولی منظورم اونجایی که دستی خودت مقدار میدی
نقل قول:
این مسیر رو دنبال کن:
Menu---Settings------Connection------Access points
بعد دیگه یا یه جدید میسازی یا یه دونه رو ادیت میکنی:40:
خوب اونی که تو خودش بود به اسم irancell gprs رو که Select کردم کار نکرد و bowser گیر میده کهنقل قول:
make sure that you select the right access point
اگه بخوام مقدار جدید بسازم مقادیرش رو چی باید بدم ؟
تاپیکی چیزی هست برای این موزش ؟
رو گوشی های دیگه بلدم اما این نه
خوب گشتیم و با بررسی هم gprs رو راه انداختم و هم gps رونقل قول:
ممنون
این جی پی اس فابریک خود گوشی به هیچ طریقی برای ما کار نمیکنه؟؟
یعنی هیچ راهی نیست؟
دوست عزیز باید فعالش کنــــی ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اف ام ترانس... من کار نمیکنه یعنی روشن میشه ها ولی نمیگیره چه کار کنم؟
دوستان اوضاع باتری این گوشی چطوریاس ؟
ما full charge که میکنیم وقتی خاموش میشه
بعدش که روشن کنیم اگه 5 ساعت ngage بازی کنیم یک ضرب , خاموش میشه
طبیعیه ؟
گوشی بدبخت من که مثل خر داره برا من کار میکنه باطریش برا من عالی میزنـــه ...نقل قول:
همراه با بازی شعر هم گوش میــــدم ولی تا تموم میشــــه یه خطی شارژ داره :31:
یعنی از 12 ظهر تا 6 بعدش هم میزنم تو شارژ میرم بیرون :31:
خیلی ها از این گوشی ایراد میگیرن برای کلید هاش . سخت افزاریش . باطری ولی نمیدونم چرا برا من همچین مشکلی پیش نمیاد :13:
نمیگیره دقیقا یعنی چی ؟نقل قول:
......................................
گوشی من پین سمت راست درش شکسته درش خوب چقت نمیشه
چون آنتن ترنسمیتر اونجاست
واسه همین باید درو بچسبون به گوشی تا ترنسمیت کنه :31:
با سلام به دوستان
قیمت جدید این گوشی 220تومنه.:5:
یعنی صدا از رادیو پخش نمیشه اون اوایل خوب بود...نقل قول:
نمیگیره دقیقا یعنی چی
جدیدا قاب گوشی را عوض کردید؟نقل قول:
FM Transmit تو این گوشی حتما باید قاب پشتش این قابلیت را داشته باشه تا کاربکنه
(اینا تو دفترچه راهنما گوشی هم نوشته)
نه عوض نکردم..
با سلام
من 2بار این سوال رو پرسیدم ولی اصلا کسی جواب نداده
این n78 منو خسته کرده مدام دکمه هاشو باهم قاطی میکنه مخصوصا دکمه تماس ( سبزه) با بالاییش اگه کید پدش رو کامل عوض کنم درست میشه؟ کسی تاحالا تجربه عوض کردن داره؟
من شنیدم میگن نه بازم همینوطر میمونه اگه کسی تاحالا عوض کرده و جواب گرفته لطفا بگه فقط سریع
این مشکل شایع هست.نقل قول:
منم همچین مشکلی دارم. ولی باید توی فشار دادن دکمه های اون قسمت دقت کنید.
من تجربه ی عوض کردنشو نداشتم ولی دوستام هم همچین مشکلی دارن. ولی عادت کردیم و کسی زیاد جدی نمیگیره!
فکر نکنم درست بشه!
توصیه میکنم عوض نکنید. ممکنه از حالت فابریک در بیاد و حالت خودشو از دست بده! نظر شخصیمه
سلام بر دوستان عزيز
من تازه عضو اين انجمن شدم و البته باز هم تازه گي ها ه دونه n78 خريدم
اولاً بايستي از همه ي دوستان كه زحمت كشيدن و اين موضوع رو انتخاب كردن و در فروم مطرح نمودن تشكر كنم چون واسهي خودم بسيار مفيد واقع شد و قبل از خريد گوشي حدود 70 درصد صفحات مرتبط با اين موضوع را خوانده ام
دوماً بعد از خريد اين گوشي و باتوجه به توصيه اكثريت دوستان بر آپديت سيمبيان گوشي ،بنده نيز اين كار را در اسرع وقت انجام داده و ورژن 30.014 را بر روي گوشي نصب كردم
حالا يك مشكل با گوشي تازه آپديت شده دارم
يه كم عجيبه ولي گوشي من ، هنگام دريافت اس ام اس از اپراتور سيم كارت(ايرانسل!) خود به خود ريستارت مي كنه !!
من امتحان كردم ها،از خط هاي معمولي اشخاص كه اس ام اس مياد،هيچ مشكلي ندارد :23:
ممنون ميشم اگه راهنمايي در مورد حل اين مشكل ،براي من بگيد:11:
-----------------------------------------------------------------------------------------
ساغولاسيز = متشكرم
ياشاسين = زنده باد
یک بار با کد:
امتحان کن گوشیت ری استرات میشه...کد:*#7370#
دوستان اين مشكل من داره حاد تر ميشه هااااا...!!نقل قول:
تازه گي ها از هر خطي اس ام اس مياد گوشي خود به خود ريستارت مي كنه!:41:
اگه راه حل ريستارت كلي گوشي هست،لطف كنيد بگيد با اين كار ،اطلاعات مموري گوشي پاك ميشه؟
ياشا
گفتم که!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگه راه حل ريستارت كلي گوشي هست،لطف كنيد بگيد
سلام به همه دوستان
1ماه پیش وقتی تازه فریمور 21.002 را ریخته بودم بجز 2/3 بار اصلا هنگ نداشت !
ولی الان هنگ شدنش خیلی زیاد شده شاید در حد روزی 3-2 بار:2:
هنگش هم اینجوریه که وقتی می خوای قفل صفحه را باز کنی دکمه ستاره را نمی زنه و از هیچ دکمه دیگه ایی هم به عنوان جایگزین نمیشه استفاده کرد ! البته مکالمات را در اون لحظه جواب میده ولی خوب وقتی هنگ میکنه دیگه راهی بجز درآورن باطری نمیزاره !
از دوستان کسی نمیدونه باید چی کار کرد ؟
الان بعد از 30 باز هم فریمور جدیدتری اومده ؟
آخرین فیرمور 30.014
سلام دوستان
من n78 رو از 12 به 30 آپدیت کردم ولی عربی روش بود همش پرید
ترو خدا کمک کنید چکار کنم دوباره همون عربی که روش بود برگرده
اگه میشه یه پروداکت کد عربی بهم بدین
ترو خدا به دادم برسین
ممنون
فیرمور جدید n78 ورژن (30.014)_*فارسی*
فلش کنکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4225292&postcount=26
خیلی دمت گرم
ولی میدونی چیه ؟! من گوشی رو از یه کسی گرفتم که فقط عربی روش بوده و وقتی با nsu آپدیت کردم کلا انگلیسی شد
اگه میشه یه پروداکت کد عربی بهم بدی یا یه روشی بهم بگی که همون طوری که بود برش گردونم
فقط خیلی حیاتیه ...!
خیلی ممنون از لطفت !
دوستانی که این گوشی رو دارن
وقتی گوشی شارژش کامل خالش شده باشه و بزارن تو شارژ چقدر طول میکشه full charge بشه ؟
کمتر از 1ساعت و 30 دقیقه (البته چون باتری من بر اثر کارکرد فرسوده شده)نقل قول:
ممکنه زمانش فرق کنه با گوشی های جدید
چون ظرفیت باتری بر اثر کارکرد کم میشه
سلام
من گوشیم چند روزه به gprsوصل نمیشه آپ دیت کردم ریست کردم نشد که نشد می دونین چی کار باید بکنم؟
آپ دیت هم که کردم موزیک پلیر هنگ میکنه نمیدونم چی کار کنم کمکم کنید لطفا
اگه ایرانسل داری طبیعیه وصل نشه ( چون چند وقتیه اینترنت ایرانسل مشکل پیدا کرده )نقل قول:
در مورد اون مشکل هم مموری گوشیتو فرمت کن شاید درست شد
نه ایراد از ایرانسل نیست چون سیم کارتو رو n73امتحان کردم وصل شد تنظیمات هم چند بار نصب کردم، نشد مموری هم فرمت کردم باز هنگ می کنه پیغام general system errorئهده در ضمن صفحش هم 5 ثانیه بیشتر روشن نمی مونه !من این گوشی رو خیلی دوست داشتم ولی کم کم دارم ازش نا امید می شم.فقط فلش نکردم گوشیمو به نظر شما ممکنه با فلش درست بشه؟نقل قول:
فلش چیه دوست من ؟نقل قول:
نه ایراد از ایرانسل نیست چون سیم کارتو رو n73امتحان کردم وصل شد تنظیمات هم چند بار نصب کردم، نشد مموری هم فرمت کردم باز هنگ می کنه پیغام general system errorئهده در ضمن صفحش هم 5 ثانیه بیشتر روشن نمی مونه !من این گوشی رو خیلی دوست داشتم ولی کم کم دارم ازش نا امید می شم.فقط فلش نکردم گوشیمو به نظر شما ممکنه با فلش درست بشه؟
یه مستر ریست کن حل میشه !
نه دوست عزیز مشکل از ایرانسلهنقل قول:
تو بعضی گوشی های مدل بالا مثل همین همین N78 اینترنتش وصل نمیشه ولی تو گوشی های مدل پایین تر وصل میشه !
تو فروم تخصصی ایرانسل یه نگا کنی متوجه میشی
این مشکل 5 ثانیه هم که بیشتر روشن نمیمونه من گوشیمو یه بار خاموش روشن میکنم درست میشه ، شما یه مستر ریست کن به احتمال زیاد همه مشکلات حل میشه
سلام دوستان عزیز
نیخاستم ببینم نصب نرم افزار رو ان 78 محدودیت داره یا نه ؟؟؟؟؟
چون من دوستم خریده و میگه بیشتر از 20 تا نرم افزار روش نصب نمیشه مشکل از کجاست ؟؟؟؟
اگه منظورت از مسیر ریست #7370#*هست من چند بار زدم و جواب نداد،اگه نه که لطفا بگو چجوری میشه مستر ریست کنم.نقل قول: