ممنون میشم راجع به کیفیتش هم بگید!
Printable View
ممنون میشم راجع به کیفیتش هم بگید!
نقل قول:
3 امتیاز + به این مثال!:31:
حالا بگید رابطشون {سگا و پلی استیشن }مثل کدام یک از موارد زیر است:
سیب و گلابی
خر و الاق
نخ و سوزن
گچ و تخته
WARNING:
نتایج 21 شهریور از سازمان سنجش در واحد علوم موبایل شناسی { کارشناسی ارشد}
با تشکر سازمان سنجش جمهوری اسلامی ایرانTM.
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
چقدر با نمکم ! ابنمک دیشب بام چه کرده:20:
دکمه تشکر چه ویژگی هایی داره؟
بزنید مام بفهمیم!:)
سلام:
اين گوشي وايرلس هم داره اگه داره چطوريه چند متر ميگيره؟
باتشكر
خوب اگه 6600 رو 8 سال نگه داشتی این رو 5سال میتونی نگه داری. و هر گوشی دیگه ای هم که بخری همین طوره آخه روز به روز کیفیت ساخت میاد پایین.نقل قول:
جی700 نداره ولی 900 داره.نقل قول:
بردشو نمیدونم تا حالا کار نکردم ولی مسلما از وایرلس لپتاپ کمتره.
آقا g700 چرا انقدر ارزون شده ... 150 تومن !!!!
شنیدم کلی متعجب شدم ...
سلام
من تازه جی 900 گرفتم وقتی از کسی بولوتوث می گیرم نمی دونم کجا save می شه خواهش می کنم کمکم کنین:41:
برو تو مسیجینگ ، اگه نبود ، مجبوری گوشیتو بعد از هر دفه بلوتوث گرفتن ریستارت کنی !نقل قول:
این مشکلیه که منم دارم ، میگن با آپدیت کردن درست میشه .:10:
G700 كل صفحه اش لمسي يا فقط يه دكمه لمسي داره؟ يعني صفحه اش مثل ويندوز موبايل كلش لمسي؟
من که با وایرلس p1 حال میکنم. خیلی خوبه.نقل قول:
جی700 نداره ولی 900 داره.
بردشو نمیدونم تا حالا کار نکردم ولی مسلما از وایرلس لپتاپ کمتره.
G900 رو نمیدونم؟
واقعانقل قول:
آقا g700 چرا انقدر ارزون شده ... 150 تومن !!!!
شنیدم کلی متعجب شدم ...
هرکی بخره سود کرده.
SE هنوز g900 میزنه؟
نقل قول:
چه جوری ریستارت کنم؟:37::37:
همون خاموش روشن کردنه
من ميخوام g700 بگيرم سه تاا سوال دارم قيمتش چنده؟ كل صفحه تاچ؟ يعني لمسي؟ قيمتش چنده
من خودم الان 6120 دارم نميدونم عوض كنم اين رو بگيرم نظر دويتان چيه؟ سيستم عامل اين هم سيمبين اين سيستم عاملش بهتهر يا g700?
کل صفحش لمسه. تشخیص دستخط و همه چی کامل...نقل قول:
یه سوال !
جدیدا یه G700 گرفتم ... چطور میتونم با دکمه های روی خودش فارسی تایپ کنم ... من هر چی توو تنظیماتش گشتم چیزی پیدا نکردم ... حتما باید زبون خود گوشی فارسی باشه ؟
ببخشيد اين تشخصيص دست خط در زبان فارسي هم كاربرد داره يعني اگه متني فارسي بنوسي براي اس ام اس با قلم ميتونه تبديل كنه
آره ، و دیگر هیچ:46:
آره برای تایپ با دکمه ها باید زبان گوشی هم فارسی باشه ولی میشه از طریق تنظیمات گوشی صفحه کلید لمسی رو به صورت همیشگی فارسی کردنقل قول:
باید رفت تو قسمت setting>general>text input>on-screen keybord>more>setup و از اونجا فارسی رو انتخاب کنید:46:
لطفا تشکر فراموش نشه :31:
دوست عزيز سيستم تشخيص دست خط براي فارسي هم فعال يعني اگر متني فارسي بنوسي براي اس ام اس با قلم ميتونه تبديل كنه به اس ام اس اميدوارم منظورم رو خوب گفته باشمنقل قول:
من الان 6120 دارم ميخواستم ببنيم ارزش داره اين گوئشي رو بگيرم چون حول حوش 40 توماني بايد بدم
هر دوی اونا رو میدونستم ... کیبرد مجازی و تشخیص دستخط فارسی فعال هست ولی تایپ با دکمه ها رو میخواستم ... آخه بیرون توو خیابون یا توو ماشین با دکمه های سخت افزاری راحت تر میشه تایپ کرد ... چرا اینجوریه ! کاش میشد ... با منوی فارسی هم که گوشی خیلی ضایع میشه
بازم ممنون از همه ی دوستان
آره این امکان رو هم گوشی داره ولی از نظر من زیاد نمیتونه کاربردی باشه چون اولا باید حروف رو به صورت بزرگ نوشت وثانیا خیلی وقت گیره پس تقریبا باید قیدش رو زدنقل قول:
در مورد گوشی هم تصمیم با خودته گوشی بدی نیست . صدای خیلی خوبی داره صفحه لمسیش هم عالیه ولی یه سری ایرادات هم داره مثلا دوربینش سایبرشات نیس و کیفیت در حد k850 یا حتی k800 نمیده ولی در کل من ازش راضی ام چون تو این قیمت هیچ گوشی ای مثل این گیرم نمی اومد . راستی این گوشی رو بالاتر از 219 نگیر که سرت کلاه رفته میتونی از سایتخرید کنی که خیلی هم مطمئنه . وسلامکد:www.digikala.com
اصلا شما چرا اصرار داری که فارسی تایپ کنی؟!! البته میدونم که خیلی ارزون تره ولی یه چیزو شما نمیدونی ..... شما اگه تو sms انگلیسی فقط یه حرف فارسی ( حتی یه نقطه ) بزاری اون sms فارسی حساب میشه !! خداییش اینو دیگه نمیدونستی . درست میگم ؟نقل قول:
البته که فقط بخاطر قیمتش میخوام فارسی تایپ کنمنقل قول:
خداییش اونو دیگه نمیدونستم ... مرسی:10:
G700 رو منظورته !نقل قول:
راستی این گوشی رو بالاتر از 219 نگیر که سرت کلاه رفته
اقایون کجا بهتر که برم g700 بخرم؟ {ارزون تره}
در ضمن ایا خاک گرفتن نمایشگر خیلی محسوسه؟ ایا راحت پاک میشه؟
تشکر!
شما اگه به سایتی که گفتم مراجعه کنی میبینی که g900 این قیمته . کاملا هم اصله من خودم از اونجا گرفتمنقل قول:
اگه میدونی این بروبچ علاالدین سرت کلاه نمیزارن بنظرم ارزونترین جاست ... نه اونقدرا اذیت نمیکنهنقل قول:
من قيمت g700 رو 150 تومان دارم
درسته ... به طرز فجیعی ارزون شد !نقل قول:
من قيمت g700 رو 150 تومان دارم
وضعيت uiq چطوري؟ من الان سيمبين دارم ايا uiq بهتهر؟مثلا flv dvxنرم افزاري هست نصب شه اجرا كنه روي g700?
اره هر دو پسوند رو پخش میکنه با برنامه CorePlayer ولی چون CPU ا ین گوشی ضعیف باید رزولوشن رو پایین بیاری
UIQ از نظر آپدیت تعطیله، ولی نیازهای شما رو برآورده میکنه!نقل قول:
وضعيت uiq چطوري؟ من الان سيمبين دارم ايا uiq بهتهر؟مثلا flv dvxنرم افزاري هست نصب شه اجرا كنه روي g700?
g900 گرگان 190 تومن
كسي مي تونه يه راهنمايي كنه از كجا مي تونم در تهران جي 900 رو ارزون تربخرم
ارزونترین قیمت و همچنین گرونترین قیمت توی علائدینه! طبقه زیر زمین خیلی زیر قیمت میده ولی بنداز بنداز اونجا در حد تیم ملیه! خیلی باید حواست رو جمع کنی اگه از طبقه زیر زمین خرید کنی، ولی اگه میخوای با اطمینان خرید کنی، برو نمایندگی کامتل توی طبقه اول.نقل قول:
كسي مي تونه يه راهنمايي كنه از كجا مي تونم در تهران جي 900 رو ارزون تربخرم
سلام.طاعت هاتون قبول.
کامپیوترم مدتی ویروسی بود و در طی این مدت جی 900 رو با کابل به کامپیوتر وصل می کردم.لطفا بگید چطور میشه مطمئن شد که گوشی ویروسی شده یا نه؟
برای از بین بردنش چه راه مطمئنی وجود داره؟
ممنون.
التماس دعا...
آقا من با این g900 چی کار کنم ؟ یه مشکل بزرگ باهاش دارم ! با وجوده اینکه اونو هک هم کردم ولی هنوز برا خیلی از برنامه ها اروره زیر رو میده :
this version of the installation file is no longer supported
این پیغام یعنی چی؟ ممکنه هکو درست انجام نداده باشم؟!
این برنامه هایی که شما می خوایی رو گوشیتون نصب کنید برای UIQ2 هست یعنی P900 و P910 و... شما باید برنامه برای UIQ3 پیدا کنیدنقل قول:
آقا من با این g900 چی کار کنم ؟ یه مشکل بزرگ باهاش دارم ! با وجوده اینکه اونو هک هم کردم ولی هنوز برا خیلی از برنامه ها اروره زیر رو میده :
this version of the installation file is no longer supported
این پیغام یعنی چی؟ ممکنه هکو درست انجام نداده باشم؟!