مال من دو روز که قطع ولی با meebo راحت وارد شده ام
Printable View
مال من دو روز که قطع ولی با meebo راحت وارد شده ام
شما از کدوم شرکت اینترنت میگیری ؟نقل قول:
meebo که واسه من قیلطره .
Cloob هم همچنین .
یاهو هم باز نمیشه .
آره كلوب مال من هم فيلتره اما ميبو باز ميشه. كلوب و هم نامردا ورداشتن ----- كردن :37:نقل قول:
من از کرج هستم و کارتم از سامان گرفتم از سایت کلوب هم وارد شده ام
خسته شدم از این قطع و وصل شدن ها /چند روز قبل از و چند روز بعد مسنجر قطع /ترافیک نت سنگین کند میل هم بالا نمیاد /چه غلطی کردم اینجا به دنیا اومدم
:5:
:41: واسه من لاگين نميشهنقل قول:
تلاش فايده نداره انگار بايد برم سراغ اسكايپ
8\10\88
ساعت : 9:15 بامداد
من موفق شدم لاگین شم . هورا :5: :8:
isp : shatel
مشکل یاهو میل حل شده و در حال حاضر به راحتی وارد میشه
Meebo روهم که فیلتر کردند خیلی وقته و نمیشد وارد شم
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنهنقل قول:
من برای لاگین شدن از این ادرس استفاده میکنم بدون فیلتر
در ضمن شما میتونید با استفاده از فیلتر شکن یکبار صفحه اصلی ایبادی رو باز کنید و باهاش لاگین بشین در ادامه یه ادرس بهتون میده که بدون فیلتر ار این ادرس میتونید لاگین شین چون ادرسش بصورت خودکار تغییر میکنه و قابل فیلتر شدن نیستکد:http://www.iloveim.com/
الان که مسنجر راحت کانکت میشه چرا از این سایت استفاده می کنیدنقل قول:
آره مشكل مسنجر حل شده اما من با كلوب دات كام هنوز مشكل دارم و واسم فيلتره لعنتي.
دوستان یه سوال داشتم لطفا راهنماییم کنید
وقتی مسنجر رو باز میکنم زیر ای دی بعضی از دوستام این جمله نوشته شده : connection conected to xxx که بجای x اسم یه شخص نوشته شده میخواستم بدونم این پیغام نشونه چیه
باتشکر
دوستان اینقدر سوالم سخته که کسی اطلاعی در این مورد نداره
این واسه منم سئواله اگه کسی میدونه یه خبری بده .نقل قول:
نقل قول:
یاهو به جای یاهو 360 که همه باهاش آشنا هستن سرویس جدیدی به تقلید از گوگل به نام یاهو پروفایل ایجاد کرد که یه صفحه اجتماعی مثل صفحه شخصی شما در فیس بوک هست . افراد می تونن به پروفایلای همدیگه کانکت بشن و از اخبار و وبلاگ و نوشته های فرد دیگه باخبر بشن . برای کانکت شدن فقط باید دوستتون رو از طریق پروفایلش دعوت کنید و اون درخواست شما رو تایید کنه . وقتی شما به پروفایل فردی کانکت میشید این نوشته زیر اسمتون به معنای آخرین کارتون نوشته میشه .
البته شاید اطلاعاتم زیاد در این مورد کامل نباشه . اگه اشتباهی بود دوستان بفرمایند .
:40::40::40:
کی گفته حل شده هنوز قطع/ کلوب هم مینطورنقل قول:
:41:
نقل قول:
کلوب دیگه تعطیله مثل فیس بوک شد . ولی مسنجر چند روزه که بازه .
آره مسنجر كه درست شده اما حيفش از كلوب. خدا كنه از ----- در بياد.
درود
دوستان یه نرم افزاری هست که میشد باهاش یوزرای مختلفیا add کرد اینا کسی دارد بمن بدد((اصلا اسمش چیه؟))
موفق باشید
يعني اينكه چند تا مسنجر رو با هم باز كرد منظورتون؟؟نقل قول:
بچه هاااااااا كلوب واسه اكانت من ازفيل.تر در اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1 :11::20:
مثلا شما یه یوزر داری که من نمیدونم ولی این نرمافزار همینطوری شما رو add میکند ولی اجازشو شما رو میخواد((تا حالا چند بار شده که افراد مختلفی منو add کردند بعد که ازشون میپرسم منو از کجا پیدا کردی میکند که با نرم افزار این کارا کردمنقل قول:
ساده ترش اینه که شما میری تو room و افرادیو add میکنی این نرم افزار بدون رفتن تو room این کارو میکند
موفق باشید
آها . يه جور يه نرم افزار ي كه بدون اجازه ادد كنه. اسمش و ميدونستم اما فراموش كردم. پيدا كردم واست ميذارم حتما.
گمونم دوباره فیلتر کردن یاهو باز نمیشه !
اره mail میاد اما یاهو رو بستن!دیگه شورش رو در اوردن!
من به فیلتر شکن میتونم وارد بشم ولی معمولی نه !!!
برای منم باز نمیشه:41:
ولی باکه رفتم خیلی ها on بودنکد:www.l.meebo.com
کسی ساکس داره بهم بده
به نظر من کلوب دیگه به تاریخ پیوست . بره من چند هفته هست که چیز شده . ولی به راحتی با یاهو مسنجر لاگین میشم
کلوب برای من هم قیلتر شده و بعید میدونم دیگه از قیلتر در بیاد
یاهو مشکلی نداره
ویرایش شد.......
درسته
کلوب هم از فیلتر در اومد :31:
سایت یاهو برای شما باز میشه!؟
من تو کرج هستم از دیال آپ استفاده می کنم هر دو را باز می کنه هم کلوب هم یاهو
بگیر نگیر داره! هر وقت ... خواست باز میشه هر وقتم نخواد نمیشه!
دوستان من حدود چند ماهی هست که یه مشکل خیلی عظیم با این یاهو مسنجرم دارم و یهویی ؛ موقعی که میخوام یه چیزی بفرستم یا وسط چت کردن و ... هنگ می کنه و Not Responding میشه . مجبورم کلا قطعش کنم دوباره برم تو و این قبلا من رو خیلی اذیت می کرد تا دوباره برم توش و عذر خواهی بکنم از افراد که یهویی آف شدم. الان بدتر شده ؛ وقتی هنگ می کنه و میام بیرون دیگه نمی تونم برم داخل ؛ یا ارر میده ؛ یا اینکه میزنم Sign in چند ثانیه عملیات طول می کشه بعدش هیی ؛ ارر نمیده ولی داخل نمیشه ؛ دوباره همون صفحه Sign in میاد.
ورژنش 8 بود ؛ رفتم 9 رو دانلود کردم همجنان مشکل داشت ، چند روز پیش هم 10 رو دانلود کردم باز هم مشکل قبلی هست و من دیگه دارم دیوونه میشم ؛ سرویس مسنجر خود یاهو هم که به طور کامل فاجعه هست و بدرد نمیخوره .
خلاصه یکی منو نجات بده !
دوستان من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
راه حلی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم قبلآ این مشکل رو داشتم و بخاطر این بود که در قسمت Connection مسنجر از Proxy استفاده میکردمنقل قول:
احتمال بسیار زیاد بخاطر عدم ثبات کانکشنت هست که از Dial-up استفاده میکنی
بهتره ISP رو عوض کنی
یکی از علت هاش اینه که سایت یاهو جلوی دسترسی های کشورهایی مثل ایران رو بسته همونطور که از خود سایت یاهو شما نمیتونید نرم افزار یاهو مسنجر رو دانلود کنید بخاطر همین موضوع آپدیت های این نرم فازار و پلاگین هاش هم از این قاعده مستثنا نیستند.نقل قول:
با وی-پی-ان کانکت کنید و اقدام یه انجام همین کار بکنید ببینید مشکلتون حل میشه