تایید میشهنقل قول:
190 تومن
Printable View
تایید میشهنقل قول:
190 تومن
سلام در قسمت organiser(افیس) چطور می توان شهر خودمان را اضافه کنیم؟
انتخاب کنی یا اضافه کنی ...نقل قول:
سلام در قسمت organiser(افیس) چطور می توان شهر خودمان را اضافه کنیم؟
انتخاب که از تو ستینگ میشه ولی شهری نمیتونی اضافه کنی :46:
سلام برای ایران فقط 10 شهر داره .می خواهم اضافه کنم ایا اگر مختصات شهر را وارد کنم یا از طریق جی پی اس این قسمت می توانم؟نقل قول:
نمونه ای از عکس و فیلم این گوشی
عکس ها
نقل قول:
http://up.--------.ir/4/1260115134.jpg
نقل قول:
http://up.--------.ir/4/1260116431.jpg
فیلم
نقل قول:
http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=328694&d=1260035147
سلام بچه ها
دوستم به من یه اس ام اس تصویری داد.منظورم mms نیست.اس ام اس با عکس های سیاه و سفیدو میگم.دوستم میگه یکی دیگه اونو براش فرستاده بود و اون با انتخاب گزینه forward اونو برای من فرستاده.ولی من وقتی خواستم اونو برای یکی دیگه بفرستم تو گوشی من گزینه forward نبود.حالا میگم راه دیگه ای هست که بتونم اونو بفرستم؟
توی سایتا عکس با فرمت ota میزارن تا اونو با اس ام اس به بقیه بفرستی.روش این کار چیه؟
سلام !
واسم یه مشکلی پیش اومده !
من آهنگ ها و کلیپ ها رو که توی گوشیم میریزم بلافاصله تو گالری نمایش داده میشه !
نمیشه کاری کرد بعضی ها فایل ها رو نشون نده ؟
فرقی هم نمیکنه کجای مموری باشه !!
سلامنقل قول:
عزیز من اینکه مشکل نیست :دی
شما میتونید فایل هایی که نمیخواین نمایش داده بشه تو گالری رو تویه فایل Zip بریزید !
یا اینکه تو مموری یه پوشه ی Hidden بسازید و فایل ها رو تو اون بریزید !
یا روی گالری با استفاده از نرم افزار یا با هک قفل بزارید :46:
سلام وقتی در داخل منزل با فلاش عکس میگیرم صورت شخص روشن ولی اطراف تاریک می باشد ولی بدون فلاش یکنواخت وطبیعی وبدون تاریکی اطراف!!!!! ولی هر بار عکس گرفتن باید فلاش را off کنم آیا می توانم همیشه فلاش را off کنم؟
میخوام با فایل منیجر دیده بشه !نقل قول:
نمیشه ! چون هرفایلی تو فایل منیجر باشه خودبخود تو گالری هم میره ... البته یه راه داره اونم اینه که بریزید تو یه فایل Zip !نقل قول:
میخوام با فایل منیجر دیده بشه !
نقل قول:
خب توی پوشه other یه پوشه به اسم Contacts درست کن.بریز توی اون.توی گالری دیده نمیشه.توی فایل منیجر هست.
ایول :10:نقل قول:
یه سوال دیگه :دی
چه جوری میشه این Share Online و Search و ... رو از روی صفحه اصلی برداشت ؟
چند وقت پیش توی برنامه های کاربردی یه همچین برنامه ای بود.اسمش یادم نی. اما بگردی هست.نقل قول:
راستش چون باید ساین نبود و گوشی باید هک میشد بیخیالش شدم.
----------------
بچه ها یه سوال , ایرانسلی ها توی وصل شدن به اینترنت مشکلی ندارن این چند روز؟ و اگه وصل میشن با مرورگر خود گوشی یا با یه برنامه دیگه مثل Opera mini ؟
مرسی:40:
سلام.نمیشه بصورت دیفالت خاموش شه.اما از توی scene mode/user define/change میتونی یه سری تنظیمات مثل حالت فلاش یا کنتراست و روشنایی رو تنظیم کنی و اینا بعد از هربار انتخاب برای حالت user define باقی می مونه.نقل قول:
سلام
برای تبدیل فایلهای ویدئویی.dat به فرمتی که روی گوشیم اجرا بشن چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید؟
Xillisoft video converter ultimate
سلام
real player
فقط فیلم رو پخش میکنه اما نمیشه فیلم رو جلوتر یا عقب تر برد به نظر شما چی نصب کنم که این قابلیت رو داشته باشه؟
سلام دوستان
من ميخوام gps گوشيم(6220)رو از كار بندازم توي تنظيمات gps همه چي رو از كار انداختم حتي كليد شخصي رو هم روي ماشين حساب ! گذاشتم ولي بازم نقشه ياب فعال ميشه(ماشين حساب در الويت هست!)و از شارژ گوشيم mci كم مي كنه ... gprs همراه اول هم بلد نيستم از كار بندازم ... لطفا اگه امكان داره راهنماييم كنيد...
Core Player خوبهنقل قول:
یعنی میخوای فقط GSM داشته باشی؟نقل قول:
بروی توی تنظیمات و از Access point ها همه رو پاک کن
با این روش هیچ کانکشنی وجود نداره که به GPRS کانکت شه
برای بار دوم می پرسم, ایرانسلی ها توی وصل شدن به اینترنت مشکلی ندارن این چند روز؟ و اگه وصل میشن با مرورگر خود گوشی یا با یه برنامه دیگه مثل Opera mini ؟
یکم کمک فوری میخوام
مرسی:31:
با real player ميشه خيلي راحت فيلم رو عقب جلو كرد ... بيشتر باهاش كار كني متوجه ميشي ...نقل قول:
سمت بالا و پايين رو نگهداري عقب و جلو ميشه ... .
نقل قول:
مشکلی نیست
از صبح 17 آذر وصل شده
با opera mini مشکلی نیست
برای براوزر خودش هم کانکت میشه ولی صفحه باز نمیکنه
من واسه درست شدنش این کار رو میکنم
توی تنظیمات access point ------ و پورت پیشفرض ایرانسل رو غیر فعال میکنم
سلام دوستان... من میخوام یه گوشی بگیرم .بین 6220 و 5630 موندم.. به نظر شما کدومش بهتره؟ بلندی صدای اسپیکر ش واسم خیلی مهمه! میشه یکی که دوتاشو از نزدیک دیده مقایسه کنه یا حد اقل میخوام بدونم بلندی صداش چقدره؟ مثلا از N73 بیشتره؟ کیفیتش چطور؟
نقل قول:
آقا کسی نبود این سوال مارو جواب بده؟mamo و dj .mamal کجان؟
:31: باید بیشتر دقت میکردم به هرحال ...متشکرم!نقل قول:
سلامنقل قول:
با این نرم افزار که گفتید فایلهامو به 3gp تبدیل کردم اما کیفیتش خیلی پایین اومده:41:
میشه یه طوری بشه که این طوری نشه(:31:)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی از این همه جواب!!!!!:19:
دوستان عزيز ، دو نكته ميخواستم خدمتتون عرض كنم :
1- براي سريعتر شدن حركت بين منوها ، حركت بين آيكونها ، باز كردن عكسها بدون چرخش ، حذف لرزش بين
دو پنجره ماتريكسي شكل ، كه در كل حالت انيميشني محسوب ميشه (چيزي شبيه XP ) ، ميتونيد از مسير زير
اين ويژگي رو غير فعال كنيد :
منوي انگليسي:
Settings >Themes >General حالا در پنجره جنرال گزينه Options رو زده و Theme effects رو روي Off قرار بدين .
منوي فارسي :
تنظيمات - مضامين - موارد كلي حالا در پنجره موارد كلي " گزينه ها" و بعد " جلوه هاي مضمون" رو روي خاموش قرار بديد
2- مراقب پاك كردن شيشه روي لنز باشيد . جنسش معلوم نيست از چيه ، پلاستيكه ، شيشه هست يا از ماسته .
با كوچكترين فشاري خش ميافته . سعي كنيد موقع پاك كردنش با يه پارچه نرم يا پنبه يا دستمال كاغذي خيلي نرم
پاكش كنيد (كمي هم "ها" جهت مرطوب كردن شيشه موقع پاك كردن ، بهش اضافه كنيد)
تمام
دوست من به نظر میاد که 5630 از نظر سرعت خیلی بهتر از 6220 باشه.چون cpu 600 مگا هرتز هستش ولی 6220 cpu ش 369 .ولی دوربین 6220 پنج مگا پیکسله و کارل زایسه.5630 ، 3.2 مگا هستش و کارل زایس نیست.نقل قول:
رم اولیه 6220 ، 1 گیگ هست ولی 5630 4 گیگ.6220 وایرلس یا wi-fi هم نداره.ولی gps داره که 5630 اون رو نداره.از نظر صدا هم نمی دونم کدومشون بهتر باشه.lcd جفتشون 2.2 اینچه.فکر کنم باتری 5630 عمر ش بیشتر باشه.
سلام اگر زبان نوشتن مسیج را عربی انتخاب کنیم ودر موقع نوشتن با فشار کلید "مربع" به عدد تبدیل می شود ولی با فشار مجدد به انگلیسی تبدیل نمی شود ولی در 6300 این طور نیست!چه کار کنم بدون تغیر زبان هم انگلیسی تایپ کنم هم عربی؟
مرسی دوست عزیز.. کیفیت رنگ صفحه نمایش کدومشون بهتره؟ درسته که هر دو 64 میلیون رنگن ولی یه ذره گمونم تفاوت داشته باشن!نقل قول:
سلامنقل قول:
کلا توی سیمبین این مورد اینجوریه و مثل جاوا نی.کلید مربع فقط بین نگارش عدد و حرف سویچ میکنه و اگه بخوای زبان عوض کنی */writing lng .
دوست من فکر نکنم این طوری که شما میگی باشه.شما از کجا این حرفو می زنین؟اگه خودتون دیدین میشه روی این حرف حساب کرد ولی در حالت کلی هر دوی اونا 2.2 اینچن و 320*240 پیکسل دارن.هر دوشون هم 16 میلیون رنگو می شناسن نه 64 میلیون رنگ.که کیفیت شناسایی رنگاشون هم خیلی خوبه و عدد بالاییه.من بیش تر از اون تا حالا ندیدم ولی احتمالا باشه.به نظر من جفتشون عین همن.نقل قول:
فلاش 5630 از نوع led هستش ولی مال 6220 از نوع زنونه.که فکر کنم مال 5630 رو بشه چراغ قوه کرد ولی مال 6220 رو نمیشه.تازه کیفیت فیلم برداری 5630 تا 15 فریم دو ثانیه هستش ولی مال 6220 تا 30 فریم در ثانیه هم میره.
سلام. من می خوام رم گوشیمو عوض کنم.می خوام کل اطلاعات و نرم افزار های رمم بره تو رم جدیده.چه کار کنم.با کامپیوتر کپی پیست کردم هیچ کدوم نیومدن.
سلامنقل قول:
من ایرانسل ندارم ولی فکر کنم بدلیل مسایل سیاسی امنیتی این چند روز(16آذر)باشه
من با گوشیهای قبلی خودم(6060و6020)براحتی اینجور اسمس ها رو ارسال میکردم اما روی 6220این مشکل شما رو من هم دارمنقل قول:
سعی میکنم ببینم باکامپیوتر میشه ذخیره کردیا نه؟
نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
با کمال تاسف نه.نداره
:41:
من تا حالا فکر میکردم دارهنقل قول:
ای کاش داشت خیلی بهتر میشد:41: