به بهنقل قول:
خیلی عالی شد ...:31:
Printable View
به بهنقل قول:
خیلی عالی شد ...:31:
سلام.
من نمیدونم این چه وضعشه.
ADSL کار نمیکنه ولی با دایال آپ میشه وب باز کرد. :13::13::13:
از امروز این سومین باری هست که اینطور میشه.
شما سایت .Hamarasystemnet رو باز کنید.
خیلی راحت باز میشه.
همچنین سایت های صدا و سیما به آدرس irib.ir باز میشند.
ولی هیچ جای دیگه باز نمیشه.
خاک تو سرشون.
الان با Dail up اومدم.
وقتی وصل بشه میام دق دلی م رو خالی میکنم.
موفق باشید :11:
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:دوست خوبم؛نقل قول:
من که tp-Link ندارم.
ولی مطمئنم همه چیز رو در دفترچه مودم نوشته.
لازم نیست انگلیسی بلد باشید.
فقط کافیه دنبال 192.168.... بگردید. یوزر پسورد هم همونجا هست.....
تشکرات ویجه ...نقل قول:
مساله انگلیسی بلد بودن نیستش البته ادعایی هم ندارم !
من هنوز مودم رو نخریدم و طبیعتاً به دفترچه راهنماش هم دسترسی ندارم !!! فردا عصر انشاا...
خواستم میانبری بزنم و اینجا از دوستان تنظیمات رو بپرسم تا فردا خیلی سریع طعم تلخ این dsl رو بچشم !
بیشتر منظورم VPI و VCI و DNS همارا بود که باید در مودم ست کنم !
دوست خوبم....!نقل قول:
Vpi و vci داخل تنظمیات مودم هستند.
الان بهش دسترسی ندارید.
یکیش 0 هست و دیگری 33 .
در مورد dns هم، ip مودم رو بدین کار میکنه..... (البته فقط در همارا)
ولی میتونید از خودشون هم بپرسید.
موفق باشید:11:
چی بگم اخه :19:نقل قول:
همش مشکل قیلترینگ ...
من خودم الان روزی حدود 15 بار قطعی دارم
پینگم هم 500 به پایین نمیاد !!!
مشکل سیم کشی خونه رو چک کردم مشکل از اونم نیست
شبا قرار بود مثلا دانلود کنیم که سرعت میاد رو 7 کیلوبایت
مشکل اینه که تو ایران به دنیا اومدیم
ممنون :11:نقل قول:
میدونم این تنظیمات در روت مودم هستند ! میخواستم این اطلاعات رو بدونم تا فردا در مودم ست کنم !
پس شد :
VPI=0
VCI=33
DNS=Modem IP
دوباره تشکرات ویجه !
الآن وضعیت سرعت +128 همارا در روزانه و شبانه چقدره ؟؟؟
چند ماه پیش که من از این سرویس استفاده میکردم وضیعتش بد نبود.
با سرعت 50 دانلود میکرد:40::40:
ممنون.
ممنون
دوستانی که در حال حاضر از سرویس +128 استفاده می کنند از سرعت روزانه و شبانه بگند !
نقل قول:
اونایی که از این کاغذا ! دارن و اونایی که می خوان سرویس جدید بخرن دستشون رو بزارن تو دست همدیگه ! و 20% تخفیف رو صاحب بشن
سیاست تبلیغاتی جدید همارا :
تخفیف 20 درصدی به مشتری بهتر از سود 3 درصدی به نماینده است !!!
سلام دوستان ..
الان که من 17 18 سالمه چه جوری از شاتل 512 بگیرم ؟ :21:
برم بگم به من 512 بدین چند سال دیگه از دانشگاه نامه میارم .... :31:
اگه تو تبریز هستی به نامه یا مجوز احتیاج نیست.هر چند ساله که می خوای باش.:8::8:نقل قول:
در واقع هیچی لازم نیست.
کارت دو سوته حل میشه.:40::40::40:
الان شما شاتل استفاده میکنید؟؟:40::40:
اگه استفاده میکنید 1 روزه یا کمتر 512 می کنن
سلام.
امروز ظهر اینترنت به کلی قطع بود.
سایت همارا و سایت صدا و سیما باز میشد.
به غیر از اون هیچ جای دیگه.
زنگ زدم به بخش فنی؛ از آقای آخوند زاده پرسیدم برای این وضع باید به کی شکایت کنیم.
گفت فقط و فقط آقای احمدی نژاد میتونه رسیدگی کنه. چون ما هر چی میگیم گوش نمیدن. :31:
در ادامه مسخره بازیایی که در حال حاضر داره انجام میشه، باید عرض کنم از امروز عصر، جیمیل به کلی بسته شده.
و بدون فیلطر شکن باز نمیشه.
واقعا عجب مسئولانی داریم ما.کد:http://mail.google.com
ساعت ها اینترنت قطع میشه.
خیلی از سایت ها از کار میافته .... با این همه هیچ کس جواب گو نیست.....
.....
......
....
....
....
امروز ظهر حوالی ساعت 11 تا 12 سایت رپید شیر بسته شده بوود
بعد از ظهر هم که جی میل بسته بوود
بعد از اینکه قطعی ظهر درست شد مشکل dns داشتن
فقط یه مساله میمونه :
اینترنت شرکتای دیگه قطع بوود یا فقط همارا ؟
تا اونجایی که من میدونم شاتل هم همین وضعیت رو داره.نقل قول:
ئه ئه ئه !!!!!
یه خبر جدید تر.
اینم باز نمیشه!!!!!
:31::13::31:کد:http://google.com
سلام
آقا من که دیروز عصر فرم پر کرده بودم امروز عصر زنگ زدم همارا گفتند وصل شده بشینید پشت کامپیوتر تا تنظیمات رو بگیم !
منتها چون من بیرون بودم نتونستم اینکار رو بکنم ، رفتم از پاساژ سهند یه مودم سوزوکی خریدم
(4 پورت LAN و 1 پورت USB به قیمت 38 تومن با گارانتی سریر که البته شماره سریال مودم رو در بانک سریر سرچ کردم دیدم اصلاً همچین مودمی با این سریال رو گارانتی نکرده !)
خوب بگذریم خونه که رسیدم ساعت 7.5 ، 8 بود زنگ زدم همارا کسی گوشی رو بر نداشت ، مودم رو از طریق یه کابل کراس به کارت شبکه ام وصل کردم و پاور مودم رو هم زدم و کابل تلفن رو هم بهش وصل کردم ! و کامپیوتر کانکشن رو فعال کرد و آی پی ها و ... ست شدند ! به روت مودم هم دسترسی پیدا کردم (192.168.1.1)
ولی چراغ ADSL Link بصورت ثابت روشن نیستش و چشمک می زنه ! یعنی نمیتونه ارتباط برقرار کنه !!! یعنی مشکل از کجاست ؟
هنوز وصل نشده یا رانژه نیستش خط مون ؟ یا باید تنظیمات دیگه ای هم اعمال بشه (مثلاً از سمت همارا) ؟ تو سایت همارا سیستم هم که برام اکانت ایجاد شده و میتونم با پسوردم لاگین کنم !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
راستی پشتیبانی adsl همارا تا چه ساعتی پاسخگوی تلفن ها هستش ؟
نه اصلا شاتل این وضیعت رو نداشت.تا حالا هم هیچ قطعی یا افت سرعت نداشتیم.مشکل از این هماراست.:8::8:نقل قول:
این مشکل چشمک زدن همارا چیز عادی هست معمولا همین مشکل رو دارن.یا به علت وجود نویز روی خط شماست.این مشکل چشمک زدن 6ماه پدر منو دراورد به همین خاطر به شاتل عوض کردم.:8::8:نقل قول:
پشتیبانی تا ساعت 6:30 حضور دارن:40::40:
ممنون:40::40:
ممنوننقل قول:
مشکل از مخابرات بود ، هنوز وصل نکرده بودند ! امروز صبح درست شد !
اینم تست سرعت من ( همارا - مرکز ستارخان - سرویس +128)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به بچه های عزیز adsl تبریز ما برگشتیم.
در واقع چند روز هست که اومدم ولی به همراه خانواده رفتیم تهران موبایل و تلفن خونه رو هم دایورت کردیم که تنها نباشیم. (چشمک) .
راستی ترکیه خیلی خوش گذشت ولی فقط کلا 5 ساعت به نت وصل بودم. عالی.
خوب . اینترنت تبریز در چه حالیه ؟ همارا - شاتل - صبا و .... .
فقط عرض ادب بود.
راستی یک خبر داغ : مخابرات رسما به صورت وسیع توزیع پورتهای پر سرعت رو شروع کرد . مرکز اصلی این کار مخابرات کرمان بوده.
توحید جان میبینم که دیدی ویدئو گوگل هم اوکی شد.؟
مسعود جان تشکر از نگرانی هات و که سراغ ما رو میگرفتی. off
علیرضا جان شما هم ممنون که همیشه در پی ما بودی . راستی همارا رفتی ؟
فعلا.
سلااااااااااااااااااااااا اااااام.نقل قول:
خوبی عزیز....؟
خیلی خیلی خوش اومدی.
بابا با هزار تا مصیبت راه انداختمش.....
نمیدونم گوگل ما رو بلوک کرده یا ما گوگل رو :31:
یه قسمت سایت گوگل میگه این سرویس برای کشور شما فعال نشده.
یه قسمت دیگه هم بلوک شده. هیچ صفحه ای نمیاد (فکر کنم اینکار توسط مخابرات ما انجام میشه :46:)
خلاصه با هزار تا کلک نصبش کردم.
فعلاً اوضاع خوبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همارا - مرکز ستارخان - سرویس +128
چه خبر از 1مگ شدن مدنی ؟:4: بابا موندیم تو کف ها :27:
ما خودمونم موندیم ......نقل قول:
اگه خبری رسید بهتون، به ما هم بگید!
يكي از دوستان لطف كنه و بگه اين اعتبار استفاده شده كه همارا نشون ميده چجورياس؟آخه من همه دانلودامو بين ساعت 3 تا 7 انجام ميدم ولي برا من اعتبار استفاده شده رو حدود 1 گيگ نوشته!
مگه شما از وب استفاده نمیکنید....؟!؟!؟نقل قول:
من در پست زیر، به دو تا مطلب خیلی مهم اشاره کردم.
ولی مثل اینکه خیلی از دوستان، اصلا نخوندند این پست رو.
نصف به بعدش مهمه.
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3197188&postcount=1832
الان يعني همارا يك گيگ ميده؟
خونده بوديم استاد ولي ناقصه! يعني هيچ فرقي بين استفاده شب و روز نداره؟
استفاده من از وب خيلي محدوده و من معمولا كار خاصي انجام نميدم كه در عرض 10 روز يك گيگ از اعتبارم كم بشه فوقش سر زدن به يكي دو فاروم و چك كردن چند تا ايميل!اونم چند روز يه بار! ولي دانلودم در همين حدودا بوده اما در ساعات رايگان!!كه اصولا نبايد از اعتبار كم بشه و در غير اون ساعات دانلود نداشتم
با تشكر:11:
نه بابا میگن شاید اون منطقه رو 1 مگ کنن:8::8:0(مدنی)نقل قول:
چیزی نیست:40:
بعضی چیزا در حالت تئوری کامل و بی نقص هست ولی در عمل اینطور نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه کردید به این مسایل ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براتون مثال میزنم :
من نوعی ، توو اینترنت خوندم اگه کیلو بیت رو بر 8 تقسیم کنیم سرعت بر حسب کیلو بایت میآد و اکثرا هم سرعت دانلود هست ( در حالت تئوری )
ولی در عمل هیچ وقت اینطور نیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دلایلش ارتباط بین مودم و کامپیوتر هست
یعنی اینکه شاید خط شما توانایی انتقال حداکثر سرعت ( برای مثال سرویس 128 سرعت 16 ) رو داشته باشه و از لحاظ مودم و کامپیوتر هم مشکلی نباشه ولی برای ارتباط بین مودم و کامپیوتر یه تعداد بیت ها و دیتا هایی باید رد و بدل بشه که این ها از همون 128 کم میشه
برا همینه شرکتا برا ی هر سرویسشون یه حداقلی در نظر میگیرن ( سرعت بحرانی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا وقتی شما سرویس 256 نا محدود میگیرین انتظار دارین باسرعت 32 کیلوبایت بر ثانیه دانود داشته باشین ولی شرکت isp تون همچین فکری نمیکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه سرعت شما برا این سرویس بیشتر از 24 یا 25 باشه شرکت ادعا میکنه که سرویس بدون عیب و نقصش رو داره ارائه میده
و میشه گفت درست هم میگه حالا این شما و خط تلفتونتون هست که باید دید چقدر میتونه این سرعت رو به 32 نزدیک کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این صحبتا می خوام نتیجه بگیرم که دوستانی که حرف از سرعت 1 مگابیت ( در حالت تئوری : 125 کیلوبایت بر ثانیه ماکزیمم سرعت ) و 512 کیلوبیت ( 64 کیلوبایت بر ثانیه ) میزنن انتظار دانلود رو با چنین سرعتایی نداشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مساله وقتی براتن جالب میشه که بدونید خود شرکت isp سرعت دانلود بالای 50 رو بعنوان سرعت اسمی 1 مگابیت میدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عبارتی از نظر اوونا شما اگر سرعت بالاتر از 50 کیلو بایت بر ثانیه داشتید سرویستون 1 مگابیت نامیده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که شما انتظار این سرعت رو در سرویس 512 دارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مسعود جان؛
ای بابا!!! :18:نقل قول:
پس چرا زمانی که برای محدود ها 256 میدادند، سرعت بین 30 الی 32 بود....؟
بازم ای بابا :18: :31: :18:نقل قول:
آلان چند وقته که سرعت میپره به 110 ..... ولی اکثرا روی 60 میچرخه.... یعنی اینا به این سرعت میگن 1 مگ .....؟؟؟؟ :18::18::18::18:
این در حالیه که هنوز داون استریم مودم من 512 هست. همین الان عکسو گرفتم:
واقعا که..... :13:
سلام توحید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبلا هم بحث کردیم که هدف از افزایش سرعت سرویس های محدود زوود تمام شدن محدودیت هست
حالا برای کدوم سرویس محدود سرعت 256 میدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که میگی سرعت میپره رو 110 رو با چه معیاری میگی ؟ ( کدوم نرم افزار ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آلان چند وقته که سرعت میپره به 110 ..... ولی اکثرا روی 60 میچرخه.... یعنی اینا به این سرعت میگن 1 مگ .....؟؟؟؟
این در حالیه که هنوز داون استریم مودم من 512 هست.
با IDM ; Flash Gate , Getright امتحان کردم عمو...... :31:نقل قول:
تغییر سرعتم خیلی زیاده..... (البته به طرف بالا.....)
ئه راستی!
مسعود جان، خودمو کشتم ولی نتونستم در حالت بریج کانکت بشم...
مشکل از چیه....؟
ببین توحید یه سر از بابات بپرس که :
- بابا جون قطر لوله ی آبی که میاد تو خونه ی ما ( از طرف آداره ی آب ) چنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-- پسرم یک دوم اینچ هست چطور مگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بابا جون ممکنه که از این لوله ما بتونیم برای یه لحظه آبی معادل ابی که از لوله ی 1 اینچی میآد بگیریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - نه پسرم امکان نداره اداره ی آب فشار همین اب یک دوم مون رو کم نکنه اضافه نخواستیم ازش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان این افزایش سرعت همین همینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی شرکت یه عددی رو برا من و شما ست میکنه امکان نداره از این بیشتر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عبارتی وقتی 2 تا تخم مرغ تو دستت داری نمیتونی انتظار داشته باشی که بعد از نیمرو شدن بشن 4 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس یه جای کار میلنگه ، کجا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همونی که سرعت رو بهت نشون میده داره زیاد نشون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست قبلی کامل توضیح دادم جریان این بیت های اضافی رو
اتفاقا همین IDM چند بار شده که موقع استارت یه دانلود اولش بصورت لحظه ای سرعت رو زده 60 یا 70 در صورتی که من با این 384 بالاتر از 46.5 ( همون 47 ) دانلود نداشتم
نمیدونم چرا اینطوریه ولی این واضحه که این نرم افزار ها بنا به دلایلی اشتباه نشون میدن سرعت رو
اما در مورد بریج :
این همارا که ماشاالله کادرش زیاده و بیکار میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چند روز پیش رفتم دیدم 2 نفر به بخش دیآل آپ اضافه شده و دو نفر جدید هم اومدن تو بخش فنی ) اومده برای اینکه اینا بیکار نشن بهشون گفته که برای هر حالت ارتباط
مشترک مک آدرس مودم رو براش جداگانه ست کن ! یعنی چی ؟
یعنی اینکه برای بار اول که میخوای از DSL استفاده کنی تو تلفون که باهاشون میحرفی بهشون میگی که من یوزر رو دادم مودم ( pppoe )
اونا هم مک آدرس مودمت رو با یوزر و تلفن اینترنتت هماهنگ میکنن ( برای وصل شدن باید این 3 تا همون باشه که بار اول ست شده )
حالا که نوع کانکشنت رو عوض کردی وضعیت فرق کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه چارش هم اینه که زنگ بزنی به اونا بگی آقا جون من کانکشنم رو تبدیل به حالت بریج کردم لطفا وضعیت جدید منو به سیستمتون بدید
بعد از چند دقیقه و بعد از اینکه یکمی غر زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چون براشون ایجاد دردسر کردی ! ) میگن که مودم رو خاموش رو شن کن و از اینترنتت لذت ببر
هر شرکتی اینو میگه باید تخته شه. (فقط ایران).نقل قول:
همه این کارهایی که انجام میشه و از نظر شما ها مک ادرس نامیده میشه در عرض1 ثانیه انجام میشه و با فشار یک کلیک.نقل قول:
تنها خواهش : بچه ها این مسئله ها و حرفها و بحثهایی از قبیل مک و جک و 1 مگ و سرعت و ... رو جمعش کنید.
این حرف ها رو فقط کسانی میزنن که جمعی کارشناس برای انجام وضع بهتر عمومی و مشکلات میزنند.
خودتونو خسته نکنید و فقط به مشکلات اارانه دهنده و مزایای انها بپردازید.(مثلا امروز قطع بوده - امروز پایین بوده و ... ).
نقل قول:
دقیقا من تو پست 1873 همین مطلب رو عنوان کردم :8:
نقل قول:
چرا همه جدیدا با اعداد و ارقام کار میکنن ؟ و دنبال سرعت های نجومی میگردن ؟
از کاهش قیمت اینترنت خبری هست یا نه ؟
ولی من از همون اول (بدون هماهنگی با همارا) از حالت بریج استفاده می کنم ! مشکلی هم نداشتم ! ( مودم 4 پورت سوزوکی) !