تبریک به همه دوستان
دعا کنید من هم کنکورمو خوب بدم و تهران قبول شم ... :20:
Printable View
تبریک به همه دوستان
دعا کنید من هم کنکورمو خوب بدم و تهران قبول شم ... :20:
شهریه دانشگاه آزاد برای رشته های فنی چطوریاست؟ ضمنا این واحد الکترونیکی که تووی دفترچه اومده چیه؟!!
این لینکی که دو ثانیه پیش اومده درسته؟ برای شرکت در کارشناسی ارشد ناپیوسته آزاد آینده باید این رو بخرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50000 :n04:
سوال به شدت حیاتی: آیا اولویت انتخاب در تراز تاثیر داره؟ ببینید مثلا میگن تراز مهندسی نرم افزار تهران جنوب 6700 هست و دماوند 6000. حالا اگر من بزنم:
1. انتخاب اول - مهندسی نرم افزار - تهران جنوب
2- انتخاب دوم - مهندسی نرم افزار - دماوند
و ترازم شده باشه 6200، اگر انتخاب اول (تهران جنوب) قبول نشم میتونم مستقیم برم انتخاب دوم؟ یا اینکه مثل کارشناسی تراز انتخاب دوم عوض میشه و به فرض تراز 6000 دماوند در انتخاب دوم میشه 6500؟ خیلی حیاتیه این سوال. ممنون از شما
بله 50.000 تومان شده
Phd یکی از دوستام ثبت نام کرد فکر کنم 130 تومن !
من رسید انتخاب رشته تکمیل ظرفیت رو دارم ولی شماره داوطلبی اینا میخواد!! از کجا بیارم؟؟؟ تو تکمیل ظرفیت که فقط یک رسید انتخاب رشته که یک شماره طولانی هست رو داد شماره داوطلبی و... که دیگه نداد
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی قبول شدممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممم یاععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععع همون دانشگا اولیییییییییییییییییییییی یی یاععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععع راحت شدم دیگه نمیخواد واس کنکور بخونمممممممممممممممممممم یاععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع عععععععع
سلام من ترم اخرم دارم امتحانای ترمو میدم برای ثبتنام ارشد معدل ترم سوم وارد کنم؟؟ به نظرتون پنج ماه دیگه که امتحانه اگه بخونم قبول میشم ارشد حقوق خصوصی؟ممنون
معدل ترمای قبلتو تا حالا بزن - آره قبولینقل قول:
سلام منم انتخاب اولمو قبول شدم چند ماهي بود اين تاپيك رو دنبال ميكردم دست همگي درد نكنه
حالا بريم پول واحدها رو جور كنيم;)
کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
میشه لطفا هم اون سوال هم این رو جواب بدین:
شهریه ثابت مهندسی نرم افزار (و مهندسی IT) چقدره؟
با انتخاب واحد حدودا ترمی چند دار میاد؟ حدودا؟
حدودا ترمی 2 تومننقل قول:
بچه ها حالا کی ثبت نام هست ؟؟ همین بهمن ماه ثبت نامه ؟؟ من هنوز مدرکم رو از دانشگاه قبلی نگرفتم از امتحان اخریکه دادم دیگه دانشگا نرفتم .برای ثبت نام تو دانشگاه جدید باید حتما مدرک دانشگاه قبلی رو بگیرم؟ کارای فارغ التحصیلی خیلی طول میکشه؟
راهنماي پذيرفته شدگان مرحله تكميل ظرفيت دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته نيمسال دوم سال 1392 دانشگاه آزاد اسلامينقل قول:
سلام
دفترچه ارشد 93 رو کسی نداره؟
می خوام ببینم دانشگاه ازاد شاهرود ایا رشته کامپیوتر ارشد داره یا نه
ممنون.
ثبت نام یعنی فرداست ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه رشته ای؟ نرم افزار؟ هوش؟ رباتیک؟ معماری؟ IT؟ شبکه؟ اگر همون نرم افزار رو میگی داره. اینه:
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار سمنان 660 پردیس علوم و تحقیقات شاهرود زن و مرد
ممنون از شمانقل قول:
بله همین نرم افزار
پردیس چی هست؟ با ثبت نام ارشد دانشگاه ازاد می شه واردش شد یا سراسری؟
شهریه هاش چقده؟
تو سایت همه رشته ها دانشگاه ها رو نوشته.نقل قول:
هیچ اطلاعی از شهریه ندارم.
خودشون که گفتن 8 و 9 ولی تو سایت خود دانشگاه ها روز های دیگه رو گفتن !نقل قول:
یه چیز دیگه هم گفتن اصل مدرک یا گواهی موقت رو باید برا ثبت نام داشته باشیم در صورتی که دانشگاهی که من فارغ التحصیل شدم فقط به من اون برگ نظام وظیفه رو به عنوان مدرک نهایی بهم دادن ! با همین ثبت نام میکنن ؟
آزاد شاهرود نرم افزار دارهنقل قول:
از شرایط ثبت نام بدون آزمون کسی خبر داره؟نقل قول:
ثبت نام دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون سال 1393
منظورشون از ممتازی معدله یا باید جز سه رتبه اول دانشگاه بود؟
معدل باید چند باشه ؟
به منم دقیقا همین رو دادند. البته حرفشون هم منطقی به نظر میرسه . گفتن اول گواهی اشتغال به تحصیل رو بگیرید بیارید بعدش گواهی موقت رو میدیمنقل قول:
خودشون که گفتن 8 و 9 ولی تو سایت خود دانشگاه ها روز های دیگه رو گفتن !
یه چیز دیگه هم گفتن اصل مدرک یا گواهی موقت رو باید برا ثبت نام داشته باشیم در صورتی که دانشگاهی که من فارغ التحصیل شدم فقط به من اون برگ نظام وظیفه رو به عنوان مدرک نهایی بهم دادن ! با همین ثبت نام میکنن ؟
فقط یه چیزی . کی ثبت نام هست ؟!!
آره به منم همینو گفتن، فکر کنم با همین برگه هم ثبت نام میکنننقل قول:
نمیدونم والا فکر کنم هر دانشگاه تاریخش فرق میکنه تو سایت دانشگاه قبولیتون باید زده باشه
نقل قول:جواب سوالتون در نقل قولی که گرفتم...نقل قول:
اقاااا من چکار کنم پس!! کاش امروزصبح میرفتم دانشگا.من اصلا نرفتم دنبال کارای فارغ التحصیلی.. چقدر طول میکشه برگه موقت فارغ التحصیلی رو بم بدن ؟؟؟ فردا صبح باید برم دانشگاه همون موقع بم میدن یا مراحل اداریش چند روزطول میکشه؟؟.... یکم بیشتر توضیح بدین برگه نظام وظیفه چیه ؟ من معافی دارمنقل قول:
اگه نمره هات اومده باشه مشکلی نیست نهایتا تو یه روز میشه کارهای فارغ التحصیلی رو انجام داد به شرطی که تا وقت اداری اقدام کرده باشید و اون کسانی هم که کارهای شمارو حل خواهند کرد تشریف داشته باشننقل قول:
مرسینقل قول:
اینو باید از آموزش دانشگاه بپرسم ؟نقل قول:
جزء 10% فارغ التحصيلان برتر براساس تعداد ثبت نام شدگان محل دانشگاهي در رشته مربوطه و در سال ورود باشند.
ممنون ..خیالم راحت شد. الان تو سایت دانشگاه جدید هستم نوشته ریز نمرات و مدرک موقت فارغ تحصیلی و کپی شناسنام و.. برای ثبت نام ارشد نیازه... ریز نمرات رو شما به همراه مدرک موقتی که گرفتین بتون دادن ؟؟ روزشم نوشته 13 حضوری باید رفت دیگه ؟؟؟ کلا سایتش خیلی داغونه نصف صفحاتش باز نمیشهنقل قول:
الان تو سایت دانشگاه قبلیم رفتم دیدم واسم بدهی شهریه زدن ...یعنی چون 2 ماه پیش نرفتم دنبال کارای فارغ تحصیلیم باید پرداخت کنم!!!! اینم اطلاعیه دادن که :::::: بر اساس قوانين جديد، دانشجويان ترم آخر توجه داشته باشند به محض اعلام نمرات(در صورتي كه هيچ درس باقيمانده ندارند) در پايان ترم با مراجعه به آموزش نسبت به انجام امور فارغ التحصيلي خود اقدام نمايند. لذا در صورت تاخير در اين كار پرونده آنها به عنوان اخراج و يا ترك تحصيل حذف خواهد شد و هر گونه عواقبي به عهده دانشجو خواهد بود. همچنين دانشجويان مشمول نظام وظيفه به عنوان ترك تحصيل و يا اخراج به نظام وظيفه معرفي خواهند شد و ديگر فرصتي به آنها براي انجام امور فارغ التحصيلي داده نخواهد شد.
فردا صبح حتما به دانشگاهتون برید و موارد رو پیگیری کنید.ایشالله حل میشه :n06:
مدرک موقت رو باید برگه ی اعزام به خدمت یا گواهی اشغال به تحصیل تکمیلی و یا پایان خدمت بدید تا بهتون بدن
ثبت نام بدون آزمون فقط برا کساییه که مدرک کارشناسیشون از دانشگاه آزاده؟ :n03:
ارشد بدون کنکور اصلا نیست. اونم که هست شرط معدله و گویا ازمون جدایی هم دارهنقل قول:
درودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 93
تو قسمت کامپیوتر نرم افزار شاهرود نیس...در صورتی که دفترچه پارسال بود!!! اینم از شانس ماست...
حالا جالبه این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایتش شاهرود جزوش هس!!
دوستان مطلع بگن شاید من اشتباه می کنم...چقد دفترچه رو بد طراحی کردن...
ضمنا کسی از دوستان نمی دونه شهریه پردیس دانشگاه ازاد چقد درمیاد ترمی؟
دانشگاه آزاد کنکورش فرمالیته هست. با این همه پردیس و واحد های علوم و تحقیقاتی که آوردن، هر سال صندلی خالی هم میارن! کافیه ثبت نام کنی، قبولی.نقل قول:
بدون آزمون داره :n15:نقل قول:
حتمن دیدم که بقیه شرایطش رو می پرسم
+
بقیه چیزا جوره فقط جواب سوالم رو می خوام :|
نقل قول:
:n28:
واقعن نرم افزار نداره ؟
هر سال پذیرش داشته هاااااااااااا
اگه شاهرودی برو دانشگاه بپرس بهتر جواب می گیری
سلام
کسی نمیدونه واسه مهندسی صنایع - سیستم و بهره وری اگه مدرک کارشناسی مهندسی صنایع باشه میشه شرکت کرد ؟؟؟ چون توی کنکور دولتی شرط لازم اینه که فارغ التحصیل رشته صنایع نباشی . . .
ضمنا کسی از مقدار تقریبی شهریه ثابت و متغیر اطلاعاتی داره ؟؟؟؟
با تشکر . . . . .
دوستان تو این اطلاعیه جدید سنجش واسه آزمون ارشد سراسری، این بند رو ببینید :
موقع ثبت نام تأکید کرده بود که معدل ترم 6 رو بزنید، و موقع پرینت کارت هم تو ویرایش اطلاعات دست نزنید بهش، نیایید یه وقت معدل ترم 7 رو وارد کنید !!نقل قول:
تبصره 3- دانشجويان سال آخر كه حداكثر تا تاريخ 31/6/93 فارغالتحصيل خواهند شد، لازم است ميانگين واحدهاي گذرانده شده تا تاريخ 30/11/92 را در قسمت ويرايش اطلاعات كارت شركت در آزمون درج نموده و فرم مخصوص معدل (مندرج در اين اطلاعيه) را به تأييد موسسه محل تحصيل خود رسانده و آنرا نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولي به موسسه محل قبولي ارائه نمايند.
اما این تبصره انگار داره میگه که معدل ترم 7 رو بیایید وارد کنید !
داستان چیه؟
تا اونجایی که من میدونم این درسته : ميانگين واحدهاي گذرانده شده تا تاريخ 30/11/92 ( میانگین نمره های ترم های قبل رو باید وارد کرد نه معدل یک ترم رو فقط )