خدا وکیلی این بازی حرف نداره!!! میگم نمیشه هواپیما های جدید تری به این بازی اضافه کرد؟؟؟؟!!!!
Printable View
خدا وکیلی این بازی حرف نداره!!! میگم نمیشه هواپیما های جدید تری به این بازی اضافه کرد؟؟؟؟!!!!
سلامنقل قول:
بچه هایی که توی این فروم هستن معمولا این نرم افزار رو بازی خطاب نمی کنن.
شبیه ساز پرواز یا Flight Simulator درسته که برنامه ای مفرح و لذت بخشه و می شه با اون بازی کرد اما به لحاظ ساختاری بازی به حساب نمیاد.
قوی ترین نرم افزار شبیه سازی پرواز هست که اکثر خلبان ها از این نرم افزار استفاده و با اون تمرین می کنند.
امیدوارم شما هم روزی با لقب کاپتان از این نرم افزار استفاده کنین.
برای اضافه کردن هواپیما به این نرم افزار شما باید Acceleration رو داشته باشید . یکی از راههای اضافه کردن، دانلود تکسچر ها و نصب اضافات هست که در صفحات قبلی این انجمن قرار داده شده. ضمن این که می تونید به صورت آماده از بعضی فروشگاه ها خریداری کنین.
نقل قول:
من از همه ی بچه های این فروم و حتی شما دوست عزیز عذر خواهی می کنم ( همین طور که شما میگید این نرم افزار شبیه ساز پرواز هستش )
یـــا عــــلــــی
نقل قول:
من از همه ی بچه های این فروم و حتی شما دوست عزیز عذر خواهی می کنم ( همین طور که شما میگید این نرم افزار شبیه ساز پرواز هستش )
خواهش می کنم.
من قصد جسارت نداشتم. البته حقیقتش من حدود 10 سال پیش که با این نرم افزار آشنا شدم اول به دید سرگرمی نگاه کردم و البته مدت کوتاهی با این نرم افزار کار کردم.
بعدا که نسخه 2002 این نرم افزار به بازار اومد کامپیوترم کشش اجرای این برنامه رو نداشت و من همچنان در کف این نرم افزار (بازی اون موقع ) بودم.
بعد از یکی دو سال تونستم اون رو نصب و اجرا کنم و کلی هم ذوق کردم.
بعد از یک وقفه طولانی نسخه X رو خریداری و نصب کردم. اما الان به علت مشغله زیاد وقت نمی کنم برنامه رو باز کنم.
این برنامه حد اقل 1 ساعت وقت لازم داره.
خیلی از دوستانی که به این فروم میان و اکثرا برای بار اول اون رو تجربه می کنن می گن این چه بازی باحالیه و با کلی سوال میان و اکثرا هم دوست دارن یک شبه خلبان بشن و تند و تند تیک آف کنن و فرود بیان. اما این نرم افزار به زمان زیادی احتیاج داره. به همین دلیل اکثرشون بی خیال می شن و ول می کنن. چون یکی از لازمه های بازی های رایانه ای هیجان هست و بعضا تخیل.
این نرم افزار برای تمرین کردن هست تا اشکالات رو برطرف کنه. نه تیر اندازی داره نه بکش بکش نه هیجان. فقط گاهی ممکنه به خاطر دقت در فرود کمی تمرکز رو بالا ببره که انصافا وقتی یک فرود موفقیت آمیز داشته باشیم کلی لذت می بریم.
اما اگر آدم خوب یاد بگیره حد اقل یک هواپیمای ملخی واقعی مثل سسنا رو می تونه بلند کنه و فرود بیاره.
حالا بزرگوار احتیاجی به عذر خواهی نیست. شما هر چی دوست داشته باشید می تونی خطاب کنید. فقط هدفم این بود که به دید بازی نگاه نکنید و انتظار نداشته باشید مثل Call Of Duty هیجان انگیز باشه. بهتره که دیدتون اینطور باشه که به صورت اصولی و از ابتدا چطوری می شه یک هواپیما رو از زمین بلند کرد و بدون نقص روی زمین فرود آورد و اشکالاتتون رو برطرف کنید. علاوه بر اون به اطلاعاتتون افزوده هم می شه. ضمن این که ممکنه در صورت داشتن شرایط شما رو به این رشته یعنی هوانوردی علاقه مند کنه. مثل بچه های این فروم.
خیلی صحبت کردم. من خیلی مثل بقیه دوستان حرفه ای نیستم. در حد این که بتونم دکمه کمربندها رو ببندید رو بزنم بلدم.
امیدوارم موفق باشید.
سلام دوستان برای افزودنی شبیه ساز کافیه یکم تو google بگردین بزای شروغ هم این رو بنویسید
fsx+addon
شاید اولش یکم به کاه ذون بزنین ولی بعد مدت کوتاهی میتونین چیزای توپی کاسب شین مثل من که الان 4 تا dvd افزودنی ذانلوذ کردم از همه نوع:20:
بازم سلام
بابا من حالا حالا ها باهاتون کار دارم . کجا میرید :31: این فروم باید بیدار بمونه . این جت جنگنده چه طوری خاموش میشه؟ چه طوری سوخت گیری میکنه؟:goatee:
سلام.نقل قول:
بازم سلام
بابا من حالا حالا ها باهاتون کار دارم . کجا میرید این فروم باید بیدار بمونه . این جت جنگنده چه طوری خاموش میشه؟ چه طوری سوخت گیری میکنه؟
در مورد این که این تاپیک باید فعال باشه شدیدا با شما موافقم.
اما متاسفانه فعالان ما دیگه نیستن. یکی یکی رفتن و دیگه نیومدن. یکیشون آقای ebicross بود که موسس این تاپیک بود. چند وقت پیش یک پاسخ گذاشت اما دیگه بر نگشت.
وقتی تاپیک FSX بی حال باشه حال ما هم گرفته می شه و انگیزمون پایین میاد.
با این حال امیدوارم که دوباره این تاپیک به روزهای اوج خودش برگرده...
نقل قول:
نگران نباش خودمون فعالش می کنیم.
انشاء الله
خوب این طبیعیه که بعضی وقتا بچه ها درگیر کارهای مربوط به خودشون میشن و وقت نمیکنن سر بزنن.
اما مطمئن باشد هیچ وقت تاپیک تعطیل نمیشه و دوباره دوستان میان. :46:
نقل قول:
منم خيلي دوست دارم که مثل قبل تاپيک فعال بشه.
تاپيک هم فقط با سوال و جواب فعال ميشه که تو اين چند وقت خيلي کم سوال يا بحث ميشه به خاطر همين اينجا سوت کور شده.
از دوستان جديد ميخوام که هر نوع سوال مربوط به پرواز هست بپرسند" حتي سوال هاي پيشو پا افتاده اصلا هم خجالت نداره...
خوب پس اولین سوال آماتوری رو من میپرسم :31:نقل قول:
میگم که تو بعضی از این هواپیماهای بزرگ خبری از یوک نیست و از استیک برای هدایت استفاده میشه! این، کار رو سخت نمیکنه؟ مثلا واس خلبان این استیک سمت چپش قرار گرفته، هدایت او با دست چپ مشکل نیست؟!
ببخشید. سوال تخصصی شد .
ولی بنده تخصص ندارم فقط قبل از شما از یک خلبان سوال کردم. گفت که نه. فرقی نمی کنه. اما یوک یه چیز دیگست.
استیک به لحاظ این که آرنج تکیه گاه داره خیلی کار رو سخت نمی کنه. کمی تمرین لازم داره. ولی هیچی یوک نمی شه.
بعضی از هواپیما ها مخصوصا A330 که اکثرا استیک دارن می تونن به جاش یوک هم نصب کنن.
حالا باز جناب دنی تخصصشون بیشتر از منه. بهتر می دونن.
این چیزی بود که بنده فهمیدم و پرسیدم.
mro جان خجالتمون نده بابا:11: خودتون که همه چيزو گفتيد فقط ميتونم بگم که استفاده از استيک راحتتر از يوک هست چون تو چکاپ هاي قبل پرواز (اگه هواپيما يوک داشته باشه) بايد هيدروليک ها رو هم چک کنن اما اگه استيک باشه نياز به اين کار نيست و دوم اينکه در حين پرواز خلبان هيچ فشاري از طرف استيک بهش نمياد اما اگه يوک بود بايد يکم نيرو بخرج ميداد.نقل قول:
آخه هواپیما به اون بزرگی ... استیک به اون کوچیکی ... آدم یه جوری میشه :31:
تو FSX اول استیک رو ندیده بودم. همش میگفتم آخه اینو با چی هدایت میکنن! بعد یه سری چرخوندم پیداش کردم. :tongue:
تریلر که نیست بگیم به جای فرمون استیک گذاشتن... هواپیماست دیگه.همه چیزش حساب کتاب داره :دی.
از کجا معلوم شاید یه روزی همین استیک رو هم برداشتن به جاش حسگر انگشتی گذاشتن... مثل یوک های قدیم که شبیه فرمون بود و الان به این شکل هست.
دوستان سلام
آقا آخر من نفهمیدم هواپیما ترمزش کجاست؟ نکنه مثل ماشین زیر پا گذاشتنش!!!!!؟؟؟؟؟؟؟:31:
بهم نخندینا
خنده نداره بابانقل قول:
آره همون پايين هست البته رادر و ترمز با هم مخلوطن يعني اگه کل پدال رو به جلو فشار بدي رادر عمل ميکنه اما اگه فقط بالاي پدال رو فشار بدي (که پدال خم ميشه) ترمز ها عمل ميکنند که اگه فقط با پدال چپ ترمز بگيري چرخهاي چپ ترمز ميگيرن و اگرم با راست ترمز بگيري... که سر پيچها خيلي کمکه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایولا گرفتم :10: . اما یه چیز دیگه برای فرود بوئینگ 747 من تا flaps رو پر می کنم هواپیما استال میکنه ولی برای 737 اصلا این طوری نیست . مگه برای 747 چقدر باید سرعت داشته باشم ؟ برای 737 با 160 تا فرود میام ولی 747 اصلا نمی دونم چقدر باید باشه؟
هميشه فلپ ها نبايد فول باشه مقدارش رو بايد با طول باند سرعت باند و وزن هواپيما تعيين کرد.نقل قول:
160 با 737 زياده با سرعت کمتر هم ميتوني لندينگ کني البته نه زياد کم که HARD LANDING نشه.
اينارو نگاه کن ببين من با 400-747 با چه سرعتي لندينگ ميکنم (خيلي نرم:18:):
ببخشید ها من قصد جسارت ندارم ولی فکر کنم گلاید اسلوپت خیلی زیاده چون همه ی چراغ های باند برات قرمزه.:31:نقل قول:
من که اگه با همچین سرعتی لندینگ کنم استال میکنه بویینگ 747 :41:.
دنی جان اگه این کاری رو که میگم بکنی همه ی بچه ها دعات میکنن چون میدونم همه تو فرود مشکل دارن اکثرا .یه فیلم از فرودت بذار تا ببینیم چطور فرود میای؟
نه قربان اين چه حرفيه ممنون که گفتيد. راستش چون من عادت دارم نوک باند چرخهام با آسفالت برخورد بکنن:5: بخاطر همين خيلي به زمين نزديک ميشم (البته بعد از اينکه وارد محوطه فرودگاه شدم) و به همين خاطر چراغهاي papi قرمز ميشن اما اينجا از همون اول قرمز هستن و شما کاملا درست گفتيد.نقل قول:
راستش يک بار رکورد گرفتم اما خيلي بي کيفيت و با فريم پايين(تيک تيک) رکورد شده بود بخاطر همين بيخيالش شدم.نقل قول:
حالا باز تلاشم رو ميکنم تا يه با کيفيت رو بتونم رکورد بگيرم.:46:
سلام دوستان.
کسی از آقا بهرام خبر داره ؟ چه بلایی سر سایتاومد ؟کد:www.iransimulation.ir
بچه ها خیلی برام مهمه کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککککک.....
کسی کرک و آپدیت بروز fs2 crew pmdg 747x رو داره تو رو خدا آپلود کنه.
یه دنیا ممنون. اگه آقا بهرام باشه میدونم برام میزاره. کجایییییییییییییییییییییی یییییییییی ؟؟؟؟؟؟؟
البته اینم بگم خود برنامه رو دارم فقط دنبال کرک و آپدیتم که میدونم حجمش برای دانلود کمه...
نه منم هيچ خبري از آقا بهرام ندارم خيلي وقته که رفته کلا...نقل قول:
ببين من دارم اما کرکش جدا نيست و کلا با آپديت" 160مگ ميشه ميخواي آپ کنم برات؟
آره آره، حتماً فیلمش رو بذارید لطفاً :33::42:نقل قول:
نقل قول:
دنی جان عکسات باز نمیشن میشه دوباره آپلودشون کنی.
یــــا عــــلــــی
دوستان اینم تکسچر هواپیمای CC-115 برای کسایی که عاشق هواپیماهای ملخی هستند.
یعنی کرکش جدا نیست ؟
من دیشب دانلودش کردم از تورنت. فایل رو که باز کردم یک start center توش بود با فایل نصبی خود fs2 crew که حدود 130 مگابایت بود و یک فابل نصبی آپدیت که ورژنش 1.1 بود بدون هیچ کرکی.
من فکر نمیکنم این نرم افزار اصلا احتیاج به کرک داشته باشه چون از ابتدا کامل و نا محدوده و وقتی که دانلودش کردم از تورنت متوجه شدم که خود سایت سازنده این نرم افزار رو به صورت free download complete گذاشته برام عجیب بود چون برنامه های free اونم برای FS کم پیدا میشه.
کل محتویات دانلود همه با هم حدود 140 یا 150 مگابایت شد...
من فکر کنم شما منظور منو بد متوجه شدین. منظورم هواپیمای PMDG 747 نبود
منظورم نرم افزار FS2 Crew بود.
من پیشنهاد میکنم دوستان دانلود کنن چون واقعا پدیدس...
کمک خلبان , کاپیتان , مهندس پرواز و خدمه رو به صورت Voice و panel به هواپیمای PMDG 747 x یا هر هواپیمایی که شما دانلود کنید اظافه میکنه.
نميدونم چه بلايي سر آپلود سنتر هاي ايراني اومده يا باز نميشن يا ارور ميدن...نقل قول:
درسته من بد متوجه شده بودم" من fs2 crew رو قبلا نصب کرده بودم و تا اونجايي که يادم مياد کرک لازم نداشت در ضمن من قبلا هم آپلودش کرده بودم اگه کسي خواست دانلود کنه لينکاش اون عقب عقبا هست.نقل قول:
سلام خوشهالم که فروم دوباره زنده شد افتاد منم ویندوز عوض کردم مشکلم برطرف شد
بعد از کلی گشتن موفق شدم C-17 شرکت الفاسیم رو پیدا کردم:20: ولی هنوز پنلش ساخته نشده :41:
کلی حالش رو بردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پنلش از هواپیمای C5 استفاده میکنم که اونم غولیه واسه خودش:46:
[
اینمC5 GALAXY [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز ممنون میشم لینک دانلود C-17 و C-5 به همراه پنلشون برامون بزارید.
یــا عـــلـــی
پنل c-17
البته باید عضو بشید....کد:http://www.flightsim.com/kdl.php?fid=141029
اینم 707 هر کی میخواد دانلود کنه بره این ادرساول base pack رو دانلود کنید بعد هر تکسچری که خواستید707-320 advance یاکد:http://www.simviation.com/hjg/aircraft/boeing/b707-320b.htm
320c-707 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.simviation.com/hjg/aircraft/boeing/b707-320c.htm
سلام.
متقابلا بنده هم خوشحال شدم از این که این تاپیک مجددا فعال شد.
فقط نمی دونم چرا این تاپیک به من حساسه.
تا 2 روز می رم جایی سر نمی زنم همه مطلب می ذارن ولی وقتی جایی نمی رم هر روز سر می زنم کسی چیزی نمیگه.:دی
به هر حال از همکاری دوستان صمیمانه سپاسگزارم.
در مورد لندینگ هم باید بگم باید تمرین زیاد داشته باشید تا بتونید یه لندینگ فوق العاده داشته باشید.
قبل از فرود یکی از پرواز ها رو ذخیره کنید و چند بار تمرین کنید. بعد از مدتی تنظیمات واقعیت رو بالا ببرید تا بهتر بتونید یاد بگیرید.
من فکر کنم در شرایط عادی حد اکثر سرعت برای باز کردن فلاپ ها 245 نات باشه. بیشتر از اون ممکنه کنده بشن و عمل نکنن.
البته اگر اشتباه نکنم خود FSPassengers X مقدار رو به شما می گه و قابلیت هایی مثل محاسبه سرعت مطمئنه برای فرود و ... رو هم داره.
دوستان یه سوال.
وسط پرواز با FXPassengers بودم که یهو دستگاه هنگ کرد و به کلی بسته شد. اما چند دقیقه قبل بک آپ گرفته بودم. می خوام ببینم با استفاده از بک آپ می تونم پروازم رو با FSPassengers ادامه بدم یا نه باید 1 ساعت از اول شروع کنم؟
شانس که ندارم.
ممنون.
[QUOTE=Kharg Island;4554114]دوست عزیز ممنون میشم لینک دانلود C-17 و C-5 به همراه پنلشون برامون بزارید.
تورنته این c5 :این پنلکد:http://thepiratebay.org/torrent/5239858/FSX_Area_51_C5M_Super_Galaxy
اینم خود هواپیماکد:http://thepiratebay.org/torrent/5239851/FSX_Virtual_Cockpit_for_C-17_Globemaster
امیدوارم لذتش رو برید البته من موفق نشدم سیستم ناوبری ils رو کامل تنظیم کنم سویچ تنظیم کورس رو پیدا نکردمکد:http://thepiratebay.org/torrent/5231363/Alphasim_C-17_FSX.rar
آخیش... چه عجب. نمردیم و یک بار تونستیم با تورنت چیزی دانلود کنیم.
این دومین تجربه استفاده تورنتمه. یک بار حدود 8 سال پیش یکی هم این بار.
با هر نرم افزار تورنت دانلود می کردم یک بیت هم دانلود نمی شد. این بار یه Utorrent از جایی دانلود کردم که بالاخره کار کرد.
دنی جان اون دفعه گفتی که با تورنت مشکل داری اگر خواستی از اینجا :
دانلود کن و استفاده کن.کد:http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=6018
ببین چطوریه.
آقا حسام دست شما هم درد نکنه.
واقعا مرسی از قرار دادن C-17 منم عاشق این هواپیمام و حتما دانلودش میکنم.
دوستان من هرچی دنبال ریپینت یا همون texture برای PMDG 747 iranair میگردم پیدا نمیکنم.
خیلی خیلی دوست دارم iranair یا ماهان رو داشته باشم حتی فایل ریپینت خام خود PMDG 747 رو دانلود کردم که خودک بشینم بسازم اما این کار یک فوتوشاپ کار حرفه ای رو می خواد.
اگه کسی iranair رو داره تورو خدا آپلود کنه خسته شدم انقدر گشتم.
مرسی