این چه مدلیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
international rdf405نقل قول:
برای سال 1961 هستش سه نو موتور 180،220و335 اسب بخاری داره.
کدوم مدل از اینترنشنال توی ایران هست؟
اینترناش transtar که نمیدونم تو ایران بهش چی میگن.نقل قول:
اینترناش های 9700 و9800 و یه مدل اینترناش پای استار5000 که آقا رامین اینا داشتن.من همین سه تارو میدونم شاید بازم باشه.
یک مدل سبک اینترناشنال هم هست که اسمش یادم نمیاد
ولی سری های کشنده موجود همونها هستن که گفته شد
اولین سری transatr II بی دماغ بود که مدلهای 1974 همراه با وایت road commander و road boss وارد ایران شد این کشنده ها دارای موتورهای کامینز v903t با توان 340 اسب بودن و گیربکسهای ایتون فولر raoad ranger 915 با 10 سرعت و دو دنده سنگین کمکی و یک دنده عقب بودن .
یک سال بعد مدلهای پای استار 5000 الوار کش اکسل عقب وارد ایران شدن که شاسی های پر قدرت دوبل با همون موتورهای قبلی وارد شدن ما 32 سال این ماشین رو داشتیم و هنوز هم خیلی از قطعاتش فابریک بودن که باز کردیم و داریمشون . حتی توربو چاجر st-50 کامینز رو هم باز کردیم و هنوز سالمه .
بعد از این سری دوم کامیونهای اینترناش پای استار 5000 با موتروهای خطی سری nc14 وارد شدن که بیشترشون از عراق و گمرک های عراق به غنیمت گرفته شده بودن .
بعد از این سری ها 9000 بی دماغ یا به اصطلاح صحیتر کب اوور با سری جایگزین tran star های بی دماغ یا کابین بالا 9600 وارد ایران شدن این کشنده ها موتورهای nc-14 شش سیلندر خطی وارد ایران شدن بعد
کابینهای بزرگ سری های 9600 هاو 9700 و بعد از اون هم 9800 های مدرنتر با موتورهای 440 اسبی وارد ایران شدن بعد از اون دیگه کشنده ای از اینتر ناشنال وارد ایران نشده .
جريان الكتريسيته روند پوسيدگي رو كندتر ميكنه.با ورق گالوانيزه كه اتاق ماشين نميسازن،چون اصلا قابل رنگ زدن نيست
این حرف شما از نظر علمی توضیح منطقی نداره.درمورد ورق گالوانیزه باید خدمتتون عرض کنم که رنگ میشه کی میگه نمیشه؟نقل قول:
جريان الكتريسيته روند پوسيدگي رو كندتر ميكنه.با ورق گالوانيزه كه اتاق ماشين نميسازن،چون اصلا قابل رنگ زدن نيست
جریان الکتریسیته یه بحث مفصل علمی داره که با اشنایی با رشته برق میتونید متوجه بشین.
كدوم ورق گالوانيزه رنگ ميشه؟ بگيد به اطلاعات ما اضاف بشه.شما دليلشو مياري كه الكتريسيته روند پوسيدگي رو كند نميكنه؟
چند تا عکس از اینترنشنال :
1975 International Paystar 5000
1974 International Transtar II
1971 International Truck D Series
International F4370 Prototype in 1968
International Westcoaster
ورق گالوانیزه به صورت عادی رنگ نمیشه رنگ میگیره ولی رنگ رو نکه نمیداره اکثرا برای این کار از رنگهای الکترواستاتیکی استفاده میکنن یا از یک لایه خاص استفاده میکنن . کامیونهای قدیمی اکثرا مثبت باطری رو به بدنه وصل میکردن این قضیه تا حدودی در حفاظت از بدنه کمک میکرد ولی مسله اصلی در آلیاز ورق بوده آلیازهای آمریکایی حالت خاصی دارند و به اصطلاح فنری هستن ولی مسله اصلی نگهداری هست بعد از گذاشتن عکسهای مربوط به نجات paystar 5000 خودمون فرق نگهداری رو براتون نشون میدم . ورق اصلی در ساخت بدنه ورقهای بدون حفاظ هست یا ورق رنگی هست .
اتاق 4370 دقیقا با paystar 5000 یکی هست سری transtar سری تخصصی کشنده های هیولاین اینتر ناشنال بودن ولی به صورت کامل وارد بازار ایران نشدن و بیشتر نومنه های کب اوور اونها وارد شدن و در سری paystar هم شاسی با کاربری ویژه وارد ایران شد که به اصطلاح محور اوس عقب بهشون میگن
امروزه حتی لوله های رنگی گالوانیزه نیز در جاهای مختلف دیده میشه رنگ شدش رو هم دیدم.روق گالوانیزه رو هم میتونن رنگ کنننقل قول:
كدوم ورق گالوانيزه رنگ ميشه؟ بگيد به اطلاعات ما اضاف بشه.شما دليلشو مياري كه الكتريسيته روند پوسيدگي رو كند نميكنه؟
در مورد پوشیدگی مولکول اب از نظر با الکتریکی مولکول خنثی حساب میشه پس چه مثبت و چه منفی بدن بهش برای مولکول اب فرقی نداره.
مطمئنا همه بچه ها میدونن دو بار هم نام همدیگرو جذب و دو بار غیر هم نام همدیگرو جذب میکنن مولکول اب به دلیل خنثی بودن هیچ تاثیری نداره.
در اصل ما برای جریان یه تعریف با یک شرط داریمنقل قول:
ورق گالوانیزه به صورت عادی رنگ نمیشه رنگ میگیره ولی رنگ رو نکه نمیداره اکثرا برای این کار از رنگهای الکترواستاتیکی استفاده میکنن یا از یک لایه خاص استفاده میکنن . کامیونهای قدیمی اکثرا مثبت باطری رو به بدنه وصل میکردن این قضیه تا حدودی در حفاظت از بدنه کمک میکرد ولی مسله اصلی در آلیاز ورق بوده آلیازهای آمریکایی حالت خاصی دارند و به اصطلاح فنری هستن ولی مسله اصلی نگهداری هست بعد از گذاشتن عکسهای مربوط به نجات paystar 5000 خودمون فرق نگهداری رو براتون نشون میدم . ورق اصلی در ساخت بدنه ورقهای بدون حفاظ هست یا ورق رنگی هست .
جریان الکتریکی همواره از مثبت به سمت منفی است.و شرط:در داخل باطری همواره حرکت بارهای الکتریکی از منفی به مثبت میباشد.(تعریف قراردادی)
ولی تعریف در زمانی به وجود اومد که هنوز دانش به حد درک این مفهوم نرسیده بود که در واقع جریان الکتریکی از سمت منفی به مثبت در حرکت است.و از اون زمان قرار داد شد که تعریف عوض نشه ولی این موضوع اثبات شد.
حالا میشه نتیجه گرفت: اگر بدنه مثبت باطری باشه بار های منفی حاصل از اصطحکاک با هوا(چون جریان از منفی به مثبت میره) روی بدنه باقی خواهد موند.(جذب غیر هم نام بدنه مثبت)
اما اگر منفی به بدنه متصل بشه به دلیل هم نام بودن بار های الکتریکی که از اصطحکاک به وجود میاد دفع خواهد شد چون هم نام ها همدیگر را دفع میکنند.
اگر کسی متوجه نشد بگه بازم توضیح بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم عکس کامیون داخل لندینگ گراف
سلام اساتید میشه یه اطلاعاتی درباره این ماشین بدین مدل قدرت ؟
از قیافش میومد که قوی باشه:n18:
عکس ماله چند ماه پیشه یادم نیست کشنده بود یا کامیون!:n13:
آقا یه عکس از داخل ماشین برای ما نزاشتیا!!!!!
الان دانشگاه هستم و درگیر کارهای فارغ التحصیلی.ماشین بیاد شهر حتما عکس میگیرم میذارم ازش:n02:
نقل قول:
سلام.ببخشید دیروز عکستون برام باز نشده بود.
تا به حال نیدم از این ایویکو ها.ایویکو به خاطر گیرباکس فوق سنگین معمولا زور زیاد میشن.
این اگر اشتباه نکنم ماگیروس هستش 330 اسب بخار...
خانم استاد شیرین خانم
این مدل بنز چه جور ماشینیه؟
این مدل بنز ها سری sk هستن 6سیلندرو 8سیلند و 10 سیلندر دارن و فوق العاده پر قدرت هستن فکر کنم همشون یا بعضی هاشون جفت سوپر هستن و تنها مشکلشون نداشتن اینتر کولر هست و دمای بالاشون که البته بنز مقاوت دمای بالا رو داره.مدلش رو از اینجا نمیتونم بخونم.یه دونه خودم عکس گرفته بودم نیستش :دینقل قول:
ولی اینم هست 2235 که فکر کنم 8سیلندره!چند سال پیش تو مشهد دیرل آباد گرفتم :دی افغان هست ماشین.کولر سقفی های اینارو خیلی دوس دارم.
اره اكثرا جفت سوپر هستن،يه دونش هم سرويس ما بود قاتل گازوييل بود!لامصب سوختشون بالاست و با اين قيمت گازوييل الان اصلا به صرفه نيستن ،همونجور كه جناب شيرين گفتن مشكل بزرگشون گرم كردن موتور هست.بهترين مدلش 2635 شش سيلندر چرخ 20هست كه بيشترشون مونتاژ المان بودن
2635 رو من شنیدم که 8 و 10 سیلندر هستن!نقل قول:
ظاهرا اين مدل موتورهاي 8، 10 و 12 سيلندر داره.البته ممكنه نمونه هاي سفارشي هم با 6 سيلندر ساخته باشن، ولي تا اينجا كه من گشتم اطلاعات توي نت اين رو نشون ميداد.
فکر میکنم سکوت بهتر باشه...!
ایرانخودرو دیزل و کلی ادعا این چیه دیگه بابا!
نقل قول:
نوشته شده توسط 2raj_a;
7378724
مسلما اگه تغييري توي فني اون، بخصوص موتور داده بودن، تبليغاتشون گوش فلك رو كر ميكرد...:n08:اما اين..!!!!
اینا حالشون خوش نیست به خدا!!نقل قول:
اصلا باید ایران خودرو و سایپا کلا جمع کنن برن دنبال بازیشون.بعد تعرفه گمرک رو کم کنن 4تا ماشی درس حسابی بیاد!
اینجارو ببینید تراک استور چه ماشین هایی داره با کمترین قیمت!با دلار 3000 تومنی و هزینه حمل و نقل و گمرک معقول یه اکتروس 1844 یورو 5 با 500 هزار کارکرد در میاد 120130 میلیون الان فکر کنم 1843 یورو 3 اونم یا کارکرد وحشتناک در میاد 120 130 تومن!
واقعا دارن در حق راننده ها ظلم میکنن آخه fh13 480 که 300 میلیونه پولش اندازه یه اکتروس سری 4 صفر کیلومتره!!!!!!!!!
2635 هم سرویسمون بود 6 سیلندر بود.این اعجوبه که عکسش چند پست بالاتر بود ساخت ایران خودرو دیزل؟
برید مرز مهران میفهمید عراقیهایی که تو کشورشون جنگ هست چه کامیونهایی سوار میشن!!!
اونوقت ما اینجوری هستیم
بازار الان چطور خواب یا خرید فروش هست
اون رو خیلی وقت پیش ایران خودرو دیزل تولید کرد که مثلا به خاطر ارتفاع پایین امنیت بالایی داره ولی به تولید انبوه نرسید.نقل قول:
اینم نمونه غول های عراقی...
این 1861 هست یکی رانندش رو دیده بود یه بچه 19 20 ساله پشتش میشینه!!!
قیمت اش هم توی تراک استور 75 هزار یورو زده!با این پول توی ایران میشه یه اف هاش 480 یا یه تاپ لاین 470 خرید :دی بده مگه خیلیم خوبه :دی
اونوقت راننده های ایرانی طرف بعد 20 30 سال رانندگی هنوز باید با یه ماشین که 30 40 سال از عمرش میگزره با بالاترین قیمت رانندگی کنه.
خلایق هرچه لایقنقل قول:
وقتی قیمت همه چیرو اقا دارم میگم همه چــــــیرو ظرف مدت 2/3 ماه 4/5 برابر میکنن و صدای هیچکس درنمیاد و تا اونجایی که من این ملت رو شناختم 10 برابر هم میکردن هیچکس به مسئولین حتی نمیگفت بالای چشمت ابروئه خوب نتیجش همین میشه دیگه بعد عراقی که تا دیروز نمیدونست ماشین و کامیون چیه امروز جلوی چشم ادم بروزترین خودروهای تجاری و سواری رو سوار میشه به ریشه ما ایرانیا که قدیمیترین و با تجربه ترین راننده های خاورمیانه هستیم هرر هرر هرر میخنده.
اقایون الاغ خوش راهی به اسمه ایرانی گیر اوردن دارن تا حده مرگ میتازوننش و شیره ی وجودشو رو میمکن در عرض چند ماه دارایی ملت یک سوم شد (دلار)(احتکار)
خدا پدره امریکایی جماعت رو بیامرزه که تا حرف از جنگ میزنه دولت مثله نقلو نبات کوپن اعلام میکنه و یکم به رفاه مردم توجه نشون میده.
اما وای به روزی که بدونه به پشتیبانی مردم نیازی نیست اونجاس که ملت رو به سیم سرخ میکشه.
قربونه اون انگلیس برم که خودش از لحاض منابع هیچی نداشت اما با سیاست و علمی که به کار گرفت تونست چند قرن دنیارو بچاپه و برای مردمش بهترین هارو به ارمغان بیاره و بارش رو برای سالهای طولانی از نظره پشتوانه ی مالی بست تموم شد رفت پی کارش.. بعد از اون امریکایی ها ... اما این اقازاده های سوار بر ملته ما با اینهمه ادعا و منابع ... افسوس ... ما حاضر بودیم به جای انگلیس لغب استعمار پیر رو به جون بخریم اما زیره پرچم یه همچین ادمایی نباشیم و با این نوع مملکتداری زندگی نکنیم خدا لعنت کنه ایلوطایفه ی قاجار رو بیشتره سیر نزولی موفقیت های ایران از اونجا شروع شد.
ادم دلش میسوزه پتانسیلی که ایران و ایرانی داشت الان باید ابر قدرت بود ... حالا بیا برو عراقیرو سیر کن.
سلام تریلی های بی دماغ به غیر از ایمنی مزیت دیگه ای نسبت به دماغدار دارن؟کلا میشه گفت این از اون بهتره یا اون از این؟ یا هرکدوم یه مزیتی دارن؟
تو مجله ماشین یه مقاله زده بودن در مورد سنگین ترین محموله ای که تا حالا جابجا شدهنقل قول:
که یه دونه چایه سکوی نفتی بود که شرکت ایران دنا حملش کرده بود
با 4 تا از این بنزا کشیده بودنش ، fh16 و ماک هم آورده بودن که اگه نشد ازشون کمک بگیرن ولی همون اول اونا رو برگردوندن
خیلی خوشم اومد:n19:
بله 3850 بودن اونا واقعا غول های فوق العاده پر قدرت هستن یکی دیگه از رکورد های همین 3850 توی ایران حمل یه بار800 تنی از جنوب به شمال بود که با وزن خود بوژی کش به 1100 تن میرسه!3850 با 100 تن بار راحت میتونه با سرعت 100 کیلومتر در ساعت حرکت کنه!توی آلمان هم هنوز روی این کامیون ها حساب باز میکنن!یکی از دوستان که خودش ساکن آلمان بود میگفت اگر روزی 3850 نباشه حمل و نقل سنگین آلمان ساقط میشه!اف هاش 16 بیاد بیاد جلوش لنگ بندازه!نقل قول:
4نقل قول:
سلام تریلی های بی دماغ به غیر از ایمنی مزیت دیگه ای نسبت به دماغدار دارن؟کلا میشه گفت این از اون بهتره یا اون از این؟ یا هرکدوم یه مزیتی دارن؟
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم فلسفه ساخت بی دماغ ها دید راننده بیشتر شده نسبت به جلو و کاهش طول ماشین
در اروپا و اسیا طول ماشین یکی از استاندارد هاست ولی در امریکا طول ماشین مهم نیست به خاطر همینه که بیشتر اروپا بی دماغ امریکا دماغدار میسازه.
ایرو دینامیک کردن بی دماغ ها سخت تره از نظر عملی..همینطور به خاطر وجود موتور زیر اتاق ماشین مسئله پیچیده ترم میشه.
البته در امریکا هم بی دماغ وجود داره ولی اکثرا دماغ دار میسازن من به شخصه عاشق اون شاسی های بلندم وقتی میبینی حال میکنی باهاشون
هرچند ممكنه شماها خبر داشته باشيد، اما براي من تازگي داشت.قيافش يه به كشنده هاي چيني ميخوره، و فكر هم نكنم چيز بدرد بخوري باشهقیمت کامیون آریا مشخص شدعصر خودرو : محصول جدید شرکت ایران خودرودیزل قیمت گذاری شد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» کامیون باری آریا(2*4) یک میلیارد و 155میلیون ریال و مدل 4*6 این محصول یک میلیارد و 333میلیون و 500هزار بصورت نقدی قیمت گذاری شده است.
براساس این گزارش، کامیون کمپرسی آریا(2*4) یک میلیارد و 165میلیون و 500هزار ریال و نوع 4*6 آن نیز یک میلیارد و 417میلیون و 500هزار ریال برای فروش نقدی اعلام شده است.
به گفته مسئولان شرکت ایران خودرودیزل، از اواخر ماه آینده تولید انبوه کامیون های «آریا» بر روی خطوط تولید بزرگترین تجاری ساز خاورمیانه آغاز خواهد شد
فیس لیفت که کاملا از اکتروس سری 2کپی شده!نقل قول:
موتورش هم om355 هستش.یه چیزی در میاد مثل آمیکو ها بعد چند ماه صداش میشه 10 برابر یه مایلر سرسام میگیره رانندش!!!!!!
برای کارای نظامی داخل کشورمون هم اکثرا کامیونا بنز هست.کامیونای شرکت نفت عمدتا امریکایی هستن(کنوورث-ماک-پیتربیلت)
3850 - 493 اسب قدرت و 2000 NM گشتاور تولید میکنهنقل قول:
این سری تولیدش مربوط میشه به اوایل دهه ی 80 / تا قبل از اون بنز کشنده ی مطرحی درکلاس Heavy Haulage نداشت.
مدرکی هست که نشون بده 3850 با 100 تن بار راحــــــت میتونه 100 کیلومتر در ساعت حرکت کنه؟!
در حال حاضر قویترین کشنده ی Heavy Haulage جهان Nicolas Tractomas D100 مجهز به قلب تپنده ی کترپیلار 12 سیلندر هست با 900 اسب قدرت - Caterpillar
CAT 3412 E DITA -900hp, V12, 27,3 Litre Engine
همراه با اتاق رنو و اکسل های کسلر المان در فرانسه تولید میشه.
هر قسمتش از یجاس !
علی آقا اینم یکی از محصولات سینو تراک یا همون هوو هستشنقل قول:
کلا سینو تراک از اتاق ولوو استفاده میکنه و فیس لیفتهای شبیه مرسدس بنز ارایه میده
قیمت اینم خیلی خوبه به نظر من چون الان فراز 150 میلیون نقد فروش شرکتی داره
اگه موتورش مربوط به مرسدس باشه خیلی خوبه دوام بهتری داره
سینو تراک تازگیها برای اینکه کیفیت خودش رو بالا ببره از تکنولوژی های مرسدس بنز تو کامیونهاش استفاده میکنه شرکت اشتایر هم به نوعی توی اتریش شعبه ای مثل ایدم خودمونه ولی با توان بالاتر
موتور om 355 فکر کنم موتور خوبی از آب دربیاد یک موترو دیگه هم توی ایدم خودشون بر اسا موتورهای قدیمی ساخته بودن om357 که حداقل اینش خوبه که دردسر قطعات موتور رو ندارن .
کاش این سپر رو مینداختن رو هوو :دی