آهان، 1 دنیا ممنون :دی
Printable View
آهان، 1 دنیا ممنون :دی
آقا یه سوال، من اگر که این جاهای خالی توی دهکدم که میشه توش ساختمون بسازم تموم بشه، چیکار باید بکنم؟؟
باید ساختمون اصلیتو 10 کنی بعد از آخرین سطح یکی یکی بیای پاین تا بشه 0
برای گول 2تا مخفیگاه یه تله ساز بیشتر از این شلوغش نکن
من یه تله ساز دارم، 4تا مخفیگاه 10، 1 سطح 8
من با قهرمانم به سرزمین های اطرافم که ساکن هم داشت با بقیه سربازام حمله عادی می کنم ولی سطحش بالا نمیره. آیا این ممنکنه به این علت باشه که هیچی تلفات نداشته جنگم؟! ولی آخه من حمله ی عادی کردم. اینو هم بگم که من منجنیق یا دژکوب هم ندارم.
احتمالا کسی که بهش حمله کردی نیرو نداشته و چون قهرمانت کسیرو نکشته به تجربش هم اضافه نمیشه.نقل قول:
اوهوم
آخه من کسایی که بهشون حمله کردن، جمعیتشون 100و 80و ... اینا بود :دی
یعنی ما با سرباز های معمولی نمی تونیم که مثلاً سطح دیوارش رو کم کنیم؟
نه نمیشه!!
باید منجنیق داشته باشی
ممنون، مرسی.
دور و بر من هیچ کس نیست که من من بهش حمله کنم و سرباز داشته باشه، یا همشون با تله کار می کنن و قهرمان منم که تجربش بالا نمیره.
هیچ راه دیگه ای نداره؟
درود بر همگي.........................آقا من يه چند روزي بايد برم مسافرت(20 روز :31:) اونجا به اينترنت دسترسي ندارم.................كسي از شما ها كه حرفه اي باشه هست قبول كنه جانشين من بشه؟
تو سرور 4 .كام......................يه اكانت الكي زدم كه باهاش ميتونين جانشين بشين
درد سر نداره....................از اول سرور تا الان فقط 10 بار بهم حمله شد اونم مال ده روز اول سرور بود:31:
الان جمعيتم حدوده557 تاست.................توليداتم حدود 1100چ......1104خ......1100آ......690گندم
دهكده دومم بناست...............فقط احتياج دارن كه توليدات رو ارتقا بدين............همين!:31:
نژاد هم رومي.........آخ كه چقدر دوستش دارم:27:
حيفه به خدا اين اكنت هدر بره..........وقتي حمله نميشه يعني آينده خوبي در انتظارمه ! غول هاي 24*24 خودم همه هم اتحادي خودمن............حتي فراتر
خب..........كسي هست بخواد كمكم كنه؟!:31:
اوووف اووف! این دیگه چه اکانتیه؟
من اسمم sina.titan هست. منم از اول سرور اومدم تو بازی، کاشکی میشد بگی چطور اینطوری پیشرفت می کنی.
زیاد حرفه ای نیستم، و الا کمکت میکردم!!
فقط یه موقع یادم بده چطوری اینطور پیشرفت می کنی :دی
خوب بالاخره همه منابع رو بردم سطح 5-6.مخفيگاه هم سطح10 و ميتونم شمشير دار بسازم.ارتشم هم خوبه.
تو سرور1 هم يه اتحادئ زديم با رفقا كه اونجا خير سرم وزير جنگم!و بايد سرباز بسازم و اين يعني كمبود منابع و كمبود منابع يعني چاپيدن دوستم!
با من بودي برادر؟:31:نقل قول:
فعلا وضع منم بدک نیست. با اینکه دائم بهم حمله میشد الان مخفیگاهم سطح 10، همه ی گندما 3، دو تا خشت 3، بقیه همه 2. جمعیتمم رسوندم به 69. ولی فقط یه مشکلی که دارم اینه که خشت هام همیشه کمتره از بقیه:41:
دیشبم تا صبح یه یارو 4 بار بهم حمله کرد!!! 12 شب، 3، 4:30 و 6 صبح. که سه دفعه ی اول تونست یه کم غارت کنه ولی دفعه ی آخر هیچی نبرد.
اقا اگه منابع کمتر از ظرفیت مخفیگاه باشه میشه مطمون بود که نمیتونن غارت کنن چون امروز قراره 6 نفره بهم حمله کنن نوبتی
6 نفرشونو از الان کنف شده حساب کن:5:نقل قول:
آره دیگه. با شخص جناب عالینقل قول:
نقل قول:
:18::18: :18::18: :18::18: :18::18: :18::18:
تلت چنده؟
تو رشتت باغبانی نیست؟:20::31:
4 × 2000 =8000 + اون 8 حدود 9000 چخبره بابا کوتا بیا :19::19::19:
ا؟...........پس چرا اسمي كه دادي توي سرور 4 موجود نمي باشد؟:31:نقل قول:
عيبي نداره حرفه اي هم نباشي برادر................اگه مايل بودي به بنده كمك كني بگو.........اگه نه كه خب هيچي................منتظر فرشته نجات بعدي ميشم:31:
ميشه برادر...............غارت ميشه خوبشم ميشه...........................بنده كه توي سروراي قبلي هر بار بهم حمله ميشد و منابعم كمتر از انبار بود بازم تا جايي كه امكان داشت منابعو ميكشيدن بالا:31:نقل قول:
ربطي به اون نداره.............شما به دو سوم ظرفيت مخفيگاهت نگاه كن..........همين......
من دارم بازی می کنم! اسمم: Sina.Titan، اینم مدرکش :دی:نقل قول:
ا؟...........پس چرا اسمي كه دادي توي سرور 4 موجود نمي باشد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عيبي نداره حرفه اي هم نباشي برادر................اگه مايل بودي به بنده كمك كني بگو.........اگه نه كه خب هيچي................منتظر فرشته نجات بعدي ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.کد:http://s4.travian.ir/spieler.php?uid=1485
فقط طرز پیشرفت کردنو یادم بده لطفاً :)
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلت چنده؟
تو رشتت باغبانی نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 × 2000 =8000 + اون 8 حدود 9000 چخبره بابا کوتا بیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلم هم سطح 11 هست، 175 تا میشه بسازم :دی یعنی آماده هست 175 تا
:دی، آخه همه یجوری می گفتن مخفیگاه اونقدر مهمه که، من کاره شده بود مخفیگاه سازی :دی
حالا 2تا شو خراب کردم. جاشون کارگاه و چوب بری گذاشتم
برادر..............اين كه دات آي آره.................گفتم كه..........من 4 دات كام هستم...........ولي خب عيبي نداره.................واست تو پي ام مينويسم برادر:31:نقل قول:
اگه منابعت از مخفیگاه بیشتر باشه، بیشتر از مقداری که مخفیگاه مخفی میکنه غارت میشه ولی وقتی منابعت کمتر از ظرفیت مخفیگاه باشه غارت نمیشی. دقیقا 1 ساعت پیش به من حمله شد و با اینکه گندمم بالای 700 بود هیچی نتونست غارت کنه. مخفیگاهمم سطح 10.نقل قول:
بابا من 2 هفته بود كلي منابع جمع كرده بودم يه بي كار با كلي لشگر اومد همه رو غارت كرد و برد !!
اينطوري حال نميده كه اعصاب آدم خورد ميشه و نميشه بازي كرد
تو هر اتحادي هم ميخواي عضو بشي كلي قانون و بند و تبصره گذاشتن !
من كه بيخيالش شدم !
نقل قول:
من همون روزی که حمایتم تموم شد بهم حمله شد. تا دو روز بعدشم یارو یه بند حمله کرد بعد هم چند نفر دیگه دوباره حمله کردن ولی من الان جمعیتم 69 و مخفیگاه 10 و گندم و آهنمم گاهی زیاد میاد. هرکی هم بهم حمله کنه کاملا کنف میشه چون 1 دونه هم نمیتونه غارت کنه:5: تو این بازی باید اولا صبر داشته باشی، دوم باید تجربه داشته باشی و استراتژی که برای بازی انتخاب میکنی درست باشه. اینطوری اگه کل منابعتم غارت بشه دوباره میتونی خودتو بکشی بالا.
البته اگه تئوتن بهت حمله کنه 1/3 مخفی گاهت رو میدزده یعنی اگه انبارت 1000تا پر باشه وه 1مخفی گاه داشته باشی امنش در برابر حمله این نژاد 700تاست
اگه گولی 2تا مخفی گاه 10 اگه گول نیستی 3تا 10 خب اگه موقعه حمله آن بوین منابع رو مصرف کنید اگه 0بره خونه دیگه بر نمی گرده
نقل قول:
آره جا کم میاری حیف اه کارخونه نسازی شما گولا دیگه خیلی پر رو شدین بازم تو ورژن قبلی تله ساز سطح 20 200 تا تله میساخت حالا تو تو 11 175 تا 20 حدود 400 تا:19: اون مخفیگاهتونم که دوبلست:41: فقط حال میده تئوتن بیفته به جونتون
کام بازی میکنی یعنی انقدر آن میشی:18: که میری رو سرورای کام آخه اونجا هر لحظه حمله هست خواب ندارن:20:نقل قول:
اين درسته...............نه اينكه بگي هيچي نميتونه ببره.............ميبره....ولي كمتر:31:نقل قول:
.................آره برادر.........زياد آن ميشم ولي حمله نميكنن..............يعني درواقع اطرافم همه هم اتحادين...............منم سريع رشد كردمنقل قول:
امروز رئيس اتحاد يه نامه داد و شديدا اعضا رو كوبيد ..............بعد نامه داد بمن و از من تقدير كرد
اينم متنش:
just want you to know you are a great member and a big asset to my alliance. I wrote that MM because its members like you that bust your butt and others dont do anything. And it makes me feel like i will lose such a great members like you due to some that dont play the game. Sorry if I was rude in the MM but I had to get my point across so more can play like you.
به من ميگه تو سرمايه اتحادي:8:
دلتون بسوزه:31:
سلــــــــــــــام :31:
من بعد از مدت ها اومدم این تاپیک
حال همگی خوب هست؟ :20:
از کرک جان هم بخاطر لطفی که قبلاً کردند، تشکر میکنم :40::11::27: (King درش تخته شد :31:)
------
دوستانی که تو اسپید هستن، یه آمار بدن ببینم وضعیتشون چطوریه؟ :46:
به به.................ببين كي اومده!!!!نقل قول:
ميبيني ممد...............ميبيني......از حبس در اومدم:37:...........عجب دوراني داشيتم.....من....تو......اچ......سك ت.............لومي!
هــــــــــــــــــي........گ ذشت اون دوران.............بينم.................. سپيد وضعش چطوره؟..................خوب پيش ميري يا نه؟
راستي..............نبينم دوباره به خاطر كينگ تشكر كني برادر.............قرار بود حذف بشه............رسيد به دوست:10:.............حالا هم مث اينكه مولتي خان بسته درشو......آره؟
خیلی خوشحال شدم که اکانتت دوباره باز شد :) :31:نقل قول:
یاد قدیما بخیر :19::37:
وضعیت اسپید هم خوب داره پیش میره... جمعیتم به 2500 رسیده
اکانت کینگ رو هم من استفاده میکردم، هم رئیس اتحادمون :31: بعد یه روز یوهو دیدیم هم اکانت رئیس بسته شده هم کینگ :31::31:
اون نامه زد، همه چیز به پای اون تموم شد، جریمه هم شد :27::39:
آقا، من سرور اسپید،Chengis Khanنقل قول:
دوستانی که تو اسپید هستن، یه آمار بدن ببینم وضعیتشون چطوریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اتحادی که الان لیدرشم، بهم به ارث رسیده، خوشحال میشم که زیر شاخه ی یه اتحاد بزرگ باشیم.
اگه تا هفته پیش میگفتی، میتونستم به عنوان زیر شاخه اتحاد Mafia مون بکنم (ولی من با چند نفر دیگه خارج شدیم رفتیم یه اتحاد دیگه)نقل قول:
الان اتحادمون رتبه 12 هست، فکر نکنم پیشنهاد شما رو قبول کنه :41:
:27:نقل قول:
رئيس بيچاره!:21:
آخه اون خیلی حرص میزد :31:نقل قول:
قرار بود منابع صبحها ماله اون باشه، شب ها ماله من.
ولی تو وقت من هم برای خودش ارسال میکرد :31::13:
ها...............خوبه پسنقل قول:
حقش بود...............رئيس خائن:31:
تو سروراسپید اتحاد آذر خوبه بریم زیرشاخش بشیم؟
دمت گرم : دینقل قول:
اگه تا هفته پیش میگفتی، میتونستم به عنوان زیر شاخه اتحاد Mafia مون بکنم (ولی من با چند نفر دیگه خارج شدیم رفتیم یه اتحاد دیگه)
الان اتحادمون رتبه 12 هست، فکر نکنم پیشنهاد شما رو قبول کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اسپید وضع اتحادای بالایی قاراش میشه.هر روز علیه یکی کودتا میکنن :دینقل قول:
آذر بازیکنای تاپشو از دست داده بوتی تغییر نام داده.هوپ چند شاخه شده و ...