salam
man ye link 900 mb dashtam ta 300 dl kardam
havasam nabood ye dafe be jan delete complite, delet link ra zadam v pak shod az idm am
chi kar konam?
lotfan komak konid
salam
man ye link 900 mb dashtam ta 300 dl kardam
havasam nabood ye dafe be jan delete complite, delet link ra zadam v pak shod az idm am
chi kar konam?
lotfan komak konid
نقل قول:
سلام عزیز
لطفا فارسی تایپ کنید و قوانین انجمن رو رعایت کنید در این زمینه
لینک رو دیگه نمیشه کاریش کرد
با نرم افزارهای ریکاوری هم بعید میدونم روی اینگونه فایل ها جواب بده و اگر هم جواب بده ایمپورت این فایل ها درون IDM دردسرهایی داره که ممکنه در اخر نتیجه نده
نقل قول:
اره منظورم همون پست
خب اون روش چه خطرهایی داره ؟ ( احتمالی )
کلا کسی استفاده از کرک رو توصیه نمیکنه و نمیشه زیاد اعتماد کرد
این روش مهران دقیقا چیکار میکنه و آیا روی ورژن های جدیدم کار میکنه ؟
یعنی کسی یه بار هم تست نزده؟نقل قول:
سلام
جدیدا وقتی با IDM دانلود میکنم فقط 2 تا کانکشن میسازه در حالیکه توی تنظیماتش هم همون 8 تا دیفالت خودش هست.چرا؟
محتوای مخفی: یه سوال:
نقل قول:
1 دلیل داره
1- مشکل از کرک
2- سرور اون سایتی که دانلود میکنید اجازه دانلود بیش از 2 کانکشن با یک آی پی رو نمیده
سلام
مدتیه که وقتی IDM رو تنظیم می کنم که سر یک ساعت مشخص خاموش بشه، این اتفاق نمی افته!! مودم قطع میشه ولی سیستم همچنان روشن می مونه!!! الان از ورژن6.07BUILD11 استفاده می کنم. (WIN7) قبلا این جوری نبود. مشکل از کجاست دوستان؟
سلامنقل قول:
مشکلی فکر نکنم بوجود بیاره.
از همون کرکی که دادم استفاده کنید خیالتون راحت.
نمیدونم تست نکردم.
بله میشه . در پنجره ی تنظیمات به بخش Pr*oxy برو و آدرس و پورت رو وارد کن.نقل قول:
حتما" یه پروسسی بازه که باعث این مشکل میشه.نقل قول:
تمام برنامه ها و پروسس های غیرضروری رو ببند و دوباره تستش کن.
موفق باشید :40:
تنظیمات IDM رو در Schedule چطور ثبت کردید ؟نقل قول:
اگر تنظیمات رو کامل ثبت کردید امکان داره از نرم افزار امنیتی و آنتی ویروس شما باشه ، اون رو غیر فعال کنید و مجدد تست کنید اگر مشکل برطرف نشد امکان اینکه سیستم عامل دچار مشکل شده باشه وجود داره
تو قسمت Scheduled گزينه ي system shutdown رو كه انتخاب مي كني گزينه ي زيرش force proccess to shutdown رو هم انتخاب كن.نقل قول:
موفق باشي.
سلام
راهی یا برنامه ای برای بکاپ گرفتن از صفها و دانلودها نیمه کاره IDM وجود داره ؟
ممکنه یکی بخواد ویندوزش رو عوض کنه
در حالی که چن تا لینک نیمه دانلود شده هم وجود داره
دوست من این که بخوای از صف ها و موارد دانلودی بک آپ بگیری مشکلی نیست می تونی از منوی Tasks ، گزینه ی Export و اگه می خوای توسط IDM دوباره بازیابیش کنی گزینه ی To IDM Export File رو انتخاب کن.نقل قول:
این که دانلودها نیمه کاره هستن قضیه یه کم فرق می کنه!
باید فولدر DwnlData رو در فلدر IDM از قسمت Roaming در Appdata یوزری که تو ویندوز با اون دانلود کردین از پوشه ی Users در درایو C کپی کنید که شامل فایل های نیمه دانلودتون می شه که بعد از این که ویندوزتون رو نصب کردید و همین طور برنامه ی IDM این فلدر رو کپی می کنید و توسط گزینه ی Import صف هایی رو هم که داشتید رو بازیابی می کنید. البته من خودم هیچ وقت امتحان نکردم که می شه یا نه ولی قاعدتاً باید بشه! (در ضمن من فلدرها رو بر اساس ویندوز 7 گفتم.)
C:\Users\~~~ {007 } ~~~ (Windows User Name) \AppData\Roaming\IDM\DwnlData\ ~~~ { 007 } ~~~ (Windows User Name
موفق باشی دوست من.
ممنون از توجهتوننقل قول:
من یه بار امتحان کردم که منجر به از دست دادن همه دانلودهام شد :دی
همه چیز رو از پوشه DwnlData گرفته تا کوکی ها ، کپی کرده بدم
ولی باز هم نشد
البته شاید مشکل از طرف من بوده و نمیتونم 100 درصد این روش رو رد کنم
به هرحال راهی میخوام که ریسک نداشته باشه :دی
خواهش می کنم:11:نقل قول:
من تا حالا امتحان نکردم باید منتظر نظر بقیه ی دوستان باشیم شاید ایده ی بهتری داشته باشن.
بهترین کارش اینه که دانلودهاتو تموم کنی بعد ویندوز نصب کنی:31:
در هر صورت ؛
موفق باشی.
کافیست تو گوگل بنویسید:نقل قول:
روش ادامه دانلود در idm بعد از تعویض ویندوز
یا تو خود هین فروم قسمت google search هم میتونی بنویسی مطلب میاد.
موفق باشید.
سلام دوستان
لطفا این مشکل منو حل کنید
مارک لب تاپ من asus ئه الان چند روزه این پیغام واسم میاد
قسمت سریال نامبرش چی باید بزنم ؟ وقتی رو how to license کلیک میکنم میره تو این سایت :
کد:
کد:
کد:https://secure.internetdownloadmanager.com/buy_idm.html?v=605b3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع دانلود IDE و کلا برای تمام چیزهایی که میخوام دانلود کنم این ارور میاد ! الان باید دقیقا چیکار کنم
....
پ.ن: تو تاپیک "Internet Download Manager / تمام ورژنها "سوال کردم راهنماییم کردن به این تاپیک ×
سلام
2 پست مفید :
سلام دوست من این خدمت شما:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6475106&postcount=186
موفق باشی.:11:
ممنون دوست عزیز :20:نقل قول:
یعنی شماره سریالی که در این عکس هست رو وارد کنم ؟ این رو که وارد کردم گفت شماره سریال جعلی وارد کردی !!
این لینک رو هم زدم این ارور رو میده :کد:http://up5.--------.com/images/critq6351hq2zyjzpec5.rar
و بعد هم اینو :
[IMG]]http://1.iped.comule.com/images/b27e88fdd726.jpg[/IMG]
نقل قول:سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردید کافی بود.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید کاملا" کرک خواهد شد.
نقل قول:
سلام
ابتدا IDM رو از سیستم حذف کنید و ریستارت کنید ، سپس آخرین ورژن رو از آدرس زیر دریافت کنید
کد:http://www.downloadmanager.ir/dl/index.htm
قبل از نصب نرم افزار جدید توی درایو ویندوز به این آدرس برید - c:\WINDOWS\system32\drivers\etc
فایل hosts رو با Notepad ویندوز باز کنید و در انتهای اون متنها این کدها رو اونجا کپی کنید
کد:127.0.0.1 tonec.com
127.0.0.1 www.tonec.com
127.0.0.1 registeridm.com
127.0.0.1 www.registeridm.com
127.0.0.1 secure.registeridm.com
127.0.0.1 internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 www.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 secure.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror2.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror3.internetdownloadmanager.com
بعدش سیو کنید و تمام
حالا IDM جدید رو نصب کنید ، بطور معمول نباید از شما درخواست سریال بکنه اما چنانچه از شما سریال خواست ، با
مشخصات خودتون و یکی از سریالهای زیر رجیسترش کنید و بطور همیشگی ازش استفاده ببرید بدون اینکه دیگه از کار
بیفته .
K7LWG-EM3BC-C1VQW-G86LD
1GYF3-852GM-5MQPM-1HW41
K5OBC-F8Y5Q-8K52U-J8PD0
7545P-2I5MN-J36E3-KN8CC
6E5NC-Q8889-MHC8W-I5AES
7EF3Q-P866X-8IATF-1MOTI
3EQ3K-U512C-LMGBL-OUE8E
GIN7P-CMNHE-1VUCL-1XA5L
CIQ2Z-TSPWW-UE75P-FB1F4
امیدوارم مفید باشه
ضمنا دوستان کدهایی که از قبل اونجا هستند در ابتداشون علامت # دارن اما اینهایی که شما کپی میکنید اون علامت رو ندارن ، چنانچه کدهای قبلی
علامت # رو نداشتن شما بطور دستی براشون وارد کنید ، مثل شکل زیر
با سلام
من نرم افزار IDM رو دان کردم اما روی هیچ لینکی سوییچ نمیشه و مجبورم با همون مرورگر خودم از اون سایت (Filesonic) دانلود کنم
نمیدونم مشکل از کجاست.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
Browser : Opera
سپــــــاسگذارم.
گزینه راست کلیک IDM روی فایلهای دانلود در فایرفاکس فعال نیست
چیکار باید کرد ؟
موقع وارد کردن رمز ، ارتباط با اینترنت رو قطع کنید !!! :46:نقل قول:
نقل قول:
از بخش Options ، منوی General ، تیک های مربوط به "Mozilla" و "Mozilla Firefox" رو روشن کنید و یدور مرورگر رو ببندید و باز کنید !!! :11:
شما EXTENSION آی دی ام رو از فایرفاکس آپدیت کن دوست من.نقل قول:
موفق باشی:11:
یک فیلم 800M رو با IDM دانلود کردم... رو 99% گیر کرده :13: .... میخواستم ببینم چجوری و از کجا میتونم به همین فایل کامل دانلود نشده دسترسی پیدا کنم؟
قبلا همین موضوع با Flash Get هم برام پیش اومده بود، ولی Flash Get تو محل ذخیره فایل یک فایل با پسوند jc! درست میکرد که اگر اون رو rename میکردم به مثلا mkv که فرمت فیلمه میشد فایل رو پخش کرد (ولی مثلا تیتراژ آخر فیلم فیلم تیکه تیکه میومد! :31:)
شما میتونید روی اون فایل توی IDM راست کلیک کنید و Refresh Download Address رو بزنید ...نقل قول:
اگه امکان Resume داشته باشه کامل دانلود میشه !!!
اگرم نشد ، برید Options ، بخش Save to و به آدرسی که زیر Temporary Directory نوشته برید تا فایل 99% دانلود شده رو ببینید !!! :46:
دوست من شما برای دسترسی به فایلت باید این مسیر رو طی کنی :نقل قول:
C:\USERS\~~~ { 007} ~~~ \AppData\Roaming\IDM\DwnlData\~~~ { 007 } ~~~\
اگه خواستی برای مرج کردن فایلات این کارو انجام بده :
همه رو کپی کن تو یه فلدر دم دست بعد همه رو از 1 تا 16 (بستگی به تنظیمات idm ـت داره که چند پارتش کرده باشه.) rename کن بعدش برو تو استارت بنویس cmd بعد تو cmd برو تو همون فلدری که ساختی مثلاً : cd c:\film
بعد این فرمان رو اجرا کن : copy /b 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 JADID.MKV
این شماره هایی که نوشتم پارت هایی هست که rename کردی فقط دقت کن ببین پسوندشون چیه این جا من پسوندشون رو حذف کردم ، همین جور به ترتیب می نویسی تا آخر و فایلی رو هم که می خوای همه ی این ها مرج بشه توش رو آخر از همه می نویسی با پسوندی که باید باشه مثل JADID.MKV
موفق باشی دوست من:11:
چطوری باید فایل هایی که ناقص دانلود شده رو برای دانلود اضافه کرد؟
من الان چند تا دان دارم نصفه از یک ویندوز دیگه رفتم از تو اپلیکیشن دیتا همه رو برداشتم حالا باید تو وین جدید بریزم همونجایی که بودن؟ چطور باید اسمشون رو اضافه کنم تو لیست دانلود؟
دوست من صفحه ی قبل رو اگه یه نگاه می انداختی جوابت رو می گرفتی:46:نقل قول:
موفق باشی:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5487767&postcount=989
این دیگه به کارم نمیاد :41:نقل قول:
الان 2 تا فایل دارم ناقص از سایت دواس
رزوم دار بودن ولی حساس به ایپی
حالا اگه شدنیه میخوام لینک جدید رو بندازم رو همون فایل های ناقص که دان کنه ولی اسمشون تو لیست نمیاد...
چرا بااینترنت دانلود منیجرم نمیتونم هیچ فایلی رو دانلود کنم.:41:دیروز نسخه جدید اینترنت دانلود منیجر رو نصب کردم و راحتم با هاش فایل دانلود می کردم اما از امروز نه با اینترنت دانلود منیجر و نه هیچ دانلود منیجر دیگه ایی نمیتونم فایل دانلود کنم.نسخه جدید روremoveکردم دوباره نسخه قدیمی رو نصب کردم اما بازم به همون صورته و هیچ فایلی رو نمیتونم دانلود کنم.:41:
دوستان یک فیلم با حجم 1گیگ و 800 داشتم دانلود میکردم که 85 درصدش پر شده بود یعنی نزدیک 1 گیگ و 500 مگش رو دانلود کرده بودم ولی متاسفانه مجوبور به تعویض ویندوز شدم ولی قبل از تعویض کل پوشه ی idm که توی فایل های ویندوز هست رو کپی گرفتم
از این ادرس
C:\Users\aaa\AppData\Roaming\idm
حالا این فایلی که ازاش کپی گرفتم و توی ویندوز جدید برگردونم سر جاش لینک دانلود فیلم رو هم دوباره بزنم درست میشه؟؟؟
یه تاپیک چند تا پست بالاتر دوست عزیزمون عرفان معرفی کردن ولی توی اون تاپیک نوشته قبل از تعویض ویندوز باید چند تا کار انجام میدادی که من اون کارارو نکردن دیگه فقط ار فایل idm یه کپی گرفتم
حالا پی کار کنم درست شه
راح حلی داره یا باید بی خیالش شد؟؟؟
===========
بعد از ویرایش :
مکل با کپی کردن فایل ها حل شد...
منم وضعیتم همین طوریه اگه راهی باشه...نقل قول:
دوست من شما برو تو OPTIONS قسمت PRO X Y تیک همه رو بردار یا اگه از اون استفاده می کنی اون جا همونی که تو اینترنت اسپلورر استفاده می کنی رو توی IDM وارد کن.نقل قول:
موفق باشی دوست من:11:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
البته اضافه کنم که ممکنه سرور اون فایل هم امکان ارائه ی فایل رو نداشته باشه و یا مشکل از آی اس پی باشه.
شما با یه فایل دیگه هم تست کن.
دوستان یه فایل با ای دی ام دالود کردم تا 99 رفت بعدش قطعید زدم رزوم تا 100 رفت ولی پارت هاش به هم وصل نشد... از تو داکیومت ها هم رفتم میگه فایل خرابه باز نمیشه... راهی داره برای درست شدن؟
میثم جان این جا نوشتم چه جوری می تونی پارت ها رو به هم وصل کنی:نقل قول:
موفق باشی:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6583924&postcount=1866
نقل قول:
این جواب میده.
اما تقریبا نصف حجم دانلودی میشه.
============================================کد:http://www.tarfandestan.com/1388/02/15/resume-broken-downloads-from-another-link-by-idm.html
چطوری میشه کاری کرد که فایلی دانلود کرد اتوماتیک بره فایل بعدی رو دانلود کرد.?
در IDM
دوست من شما یه QUEUE (صف) درست می کنی فایل هات رو انتقال می دی تو اون QUEUE و بعد SCHEDULER رو می زنی و از اون جا صف مورد نظرت رو انتخاب می کنی و START NOW رو می زنی.نقل قول:
موفق باشی:11:
دوستان من چند وقت پیش این متن رو تو یه سایت خارجی دیدم برای افزایش سرعت ای دی ام یه تست بکنید شما هم نتیجه رو بگید لطفا
1. Click the icon IDM
2. Click Download < Option
3. On the Connection / Speed, select Other, and the Default Max conn.number select 16
4. Close IDM
5. Run Regedit> HKEY_CURRENT_USER> Software> Download Manager> (see the right window) Connection Speed> double click> select hexadecimal> content with ffffffff> press OK
6. Close regedit
7. Try performing the download
تا مرحله 4 که هیچ تا اونجا رو همیشه انجام میدم من ولی قسمت رجیستریش نمیدونم سرعت رو زیاد میکنه یا کم چون فکر میکنم بعد از این کار حداکثر سرعت هر کانکشن میشه 70 کیلوبایت حالا دوستان یه اماری بدن که در حالت عادی هرکانکشن چقدر سرعت میگیره (مثلا از جایی که فقط یک کانکشن میده برای دانلود یه فایل تست بگیرید...)
در کل روش خوبی هست؟ بهتر از این هم میشه؟