مهمترین تفاوتشون سیستم عامل هاشون هست.نقل قول:
Printable View
مهمترین تفاوتشون سیستم عامل هاشون هست.نقل قول:
من که هر چی برنامهای wm5 نصب کردم کار کرده تازه دوست عزیز interface ایفون به عنوان یکی از پانلها روی x1 نصب میشه یعنی با خرید اکسپریا میتونی تقریبا ایفون رو هم داشته باشینقل قول:
سلام بچه ها من یه سوال داشتم.
تا حالا کسی توی زمان smsهای دریافتی دچار مشکل شده؟
یعنی زمان به هم ریخته باشه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
یک هفته پیش پاساژ بوستان یه x1 دسته دوم آورده بود باهاش کار کردم خیلی عالی بود فقط چندتا مشکل داشت وقتی کیبردشو باز میکردم پنل هاش آروم وبا گیر کردن از حالت عمودی به حالت افقی میچرخید وتوی پنل ماهی هاش وقتی قلمو جلوی ماهی ها میگرفتم وجابجا میکردم ماهیها خیلی آروم دنبال قلم میومدن ولی وقتی روشون میزدم سری فرار میکردن میخواستم بیبینم این مشکلات روی همه ی x1 ها هست یا اونی که من باهاش کار کردم مشکل داشت یا من بلد نبودم باهاش کار کنم؟
دوست عزیز چنین مشکلی تو اکسپریا نیست.نقل قول:
شما به اینها میگید مشکل؟اگه تو خود پنلها باشی و بخواهی کیبورد رو باز کنی حدود 3 ثانیه طول میکشه که به حالت landscape بره.و بعد از انتخاب پنل تو خود محیط پنلها و یا منوها با باز کردن کیبورد حتی 1 ثانیه هم طول نمیکشه تا حالت landscape بشه.به نظر شما این سرعت ضعیفه؟نقل قول:
دوست عزیز ماهیها فقط وقتی قلم رو رویشان کلیک میکنید حرکت میکنند و با جابجا کردن قلم دنبال قلم نمیوفتن.فقط وقتی قلم رو تو جای خالی نگه میداری میان پیش جای قلم که کلا اینها مشکل حساب نمیشه.
دوستان این جوری که من فهمیدم X1 یه کم گوشیه نسبتا تنبلیه نینجا میتونی یکم در این مورد توضیح بدی؟ چون من ویدیو هاش که توی سایت ها دیدم رویو منظورمه . یه حالت مکس توی پنل هاش هست و همون جوریم که دوستان قبلا اشاره کردن به راحتیه سیستم عامل MaC نیست :46:
و از دیدگاه من این گوشی یکم تنبله اما نمیتونم درست قضاوت کنم چون با این گوشی کار نکردم اما از باز شدن سخت افزاری تا کار کردن با منو هاش دیدم اما اینترفیس این گوشی با اینکه رم بالا هم ساپورت میکنه با این حال با 7 تا دسکتاپ و غیره عالیه ولی در مقایسه با سیستم عامل مک ضعیفه این نکته که عرض کردم عیب نمیشه گذاشت یه نظر هست و در خوب بودن و کامل بودن این گوشی گم هستش و این مورد بشتر در رابطه با ویندوزش بود و ربطی به خود گوشی نداره :46:
این کندی یا به قولی تنبلی یکی از خصلتهای اصلی win mob هست.من با امنیا هم که کار کردم همینطوره.
Mac os حسابش جداس.اون واقعا سریع هست.
درسته حامد جان فرمایشتون اما چرا جدا ؟ این 2 شرکت MaC , ویندوز دو تا شرکت رغیب هم هستن باید خریدار ها به این نکته پی ببرن ( نظر بی طرفانه )نقل قول:
الان توی نت سرچ کردم.cpu ایفون 620MHz ARM هست و X1 هم Qualcomm MSM7200 528MHz هست.
تقریبا 100MHZ فقط تفاوت سرعت دارن.
جدا از اون سیستم عامل مک از لحاظ ساختاری ممکنه مثل سیمبین باشه از لحاظ سبک بودن میگم.واسه همین میتونه توی سرعت تاثیر داشته باشه.
البته دوستانی که اطلاعات بهتری دارن توضیح بدن ممنون میشیم.
چطور دلتون مياد. در يك مقايسه بين pro و x1 البته x1 بهتر بود. اين رو ميتونيد در كليپهاي سايت youtube ببينيد. البته بعضي از كاركردهاي iphone بهتره. فقط بعضي.
ببینین من به سرعت Cpu کار ندارم که چه قدره ! من راحتیه مصرف کننده برام بیشتر اهمیت داره وقتی سی پی یو X1 به قول شما این قدره اما واکنشش کمتره نسبت به ویندوز این نشون میده سازنده های این ویندوز یه نیم نگاهی کم تر به Cpu قوی x1 انداختننقل قول:
خوب یک عامل اصلی توی سرعت همین CPU هست.و ram.
قبول دارم این تنبلی یک جورایی اذیت کننده هست ولی خوب واسه چنین سیستم عاملی طبیعی هست.
کلا اگر ملاک رو بخوایم فقط سرعت قرار بدیم خوب Mac os بهتره.ولی در کل بخوایم در نظر بگیریم X1 از لحاظ نرم فزاری ساپورت بیشتری داره.
هر چند به راحتی نمیشه از iphone گذشت.من که میدونم رضا تو آخر آیفون میخری.دی...
من از قبل ، حدس این جواب از طرف شما می دونستم و به این نکته که فرمودید حامد جان واقفم فقط می خواستم بحس 2 نفریمون به این جا برسه این نکتهنقل قول:
این بهترین جوابی بود که میتونستیم از این بحس بگیریمنقل قول:
کلا اگر ملاک رو بخوایم فقط سرعت قرار بدیم خوب mac os بهتره.ولی در کل بخوایم در نظر بگیریم x1 از لحاظ نرم فزاری ساپورت بیشتری داره.
هر چند به راحتی نمیشه از iphone گذشت
باتشکر:11: فعلا
نقل قول:
من که میدونم رضا تو آخر آیفون میخری.دی...
پولمون کجا بود حامد جان :31: اما اگه خدا از آسمون پول بفرسته برامون حتما یه دونشو میخرم چون کار کردن با سیستم Mac یه دنیایی دیگست باید تجربه کنی که به حرفم برسی :11:
اکسپریا نسبت به ppc های دیگه سرعتش عالیه و این کندی به خاطر ویندوز موبایل هست
ولی خب همون جور که خودتون هم میگید آیفون یه چیز دیگست
بله Corey جان من حرف شمارو هم تایید میکنم چون خودم از اول تا الان سونی اریکسون داشتم و یکی از مصرف کننده های این کمپانی هستم همون جوری که قبلا گفتم بحس جالب منو حامد به سیستم عامل ها بر میگرده و انعطاف پذیریو پاسخ دهی به کاربر نه خود گوشی و با اینکه این سیستم عامل ویندوز ضعیفه از این نظر اما چیزی از خوبی های این گوشی X1 کم نمیکنهنقل قول:
در مورد این 2 تا Mac و Win مثل تجربه نشستن پشت فرمون بنز و BMW هستش
نقل قول:
من از شما 1 سوال شخصی دارم اون جوری که من تا الان فقط این تاپیک می خوندم شما روی HTC pro و امنیا و اکسپریا واقفید هم از ضعف ها و نکات قوت این گوشی ها . شما اگه باشید ( بدون در نظر گرفتن در این تاپیک خوب اینجا جای گفتگو هستش ) کدوم انتخاب میکنید ؟
نقل قول:
خوب تابلو اونی که تو تاپیک X1 میگه Xperia
اونی که تو تاپیک i900 میگه امنیا
اونی که تو HTC هم میگه PRO
اما من خودم میگم X1 چون از قیافش بیشتر خوشم میاد و مارک SE روشه Touch FLO 3D هم روش نصب میشه جون با این انترفیس خیلی حال می کنم
همین طور که میبینی کاملا احساسی یه
البته توانایی های این گوشی ها رو احساسات تاثیر می زاره
البته دلایلم بین انتخواب X1 و HTC یه
میگم بچه ها اگه یه شرکتی یه بازی بده که با آخرین توانایی x1 هماهنگ باشه بنظرتون گرافیکش چطور میشه
cpu دو هسته ای
256 رم 512 رام 128 کارت گرافیک وای!!!
تازه بازیش لنداسکیپ باشه با کیبورداشم هماهنگ باشه مثل
pcاین بازیا خیلی ضعیفه مثل نسخه ی سیمبین میمونه p990 هم با رم 64 و cpu 207 و بدون کارت گرافیک اجراشون می کنه
آره , خیلی حال میده :8:نقل قول:
نمی دونم بازی های سه بعدیه آیفون رو تاحالا دیدی ؟؟؟ خیلی باحاله چون با دستگاه سازگاره و از آخر توانش استفاده می کنه خیلی باحالن , کاش برای x1 هم از این بازی ها بیاد !!!
راستی ... پس x1 سی پی یو ی دو هسته ای داره ؟؟؟
خیلی باحاله !!!
دوست عزیز در کل اگه بخواهیم ویندوز موبایل رو با مکینتاش مقایسه کنیم تو سرعت مکینتاش حرف اول رو میزنه.ولی شما باید مشخص کنید که چه انتظاراتی از یک گوشی دارید با توجه به اینکه اکسپریا cpu528mhz و ram256mb و rom512mb داره معلوم میکنه که اکثر برنامه های حجیم رو میتونه بدون وقفه اجرا کنه و مشکلی نداره یه ذره تنبلی تو پاکت پیسیها برمیگرده به سیستم عامل ویندوز موبایل و در کل این تنبلی در مقابل سیستم عامل مکینتاش خودشو معلوم میکنه. که به نظر من این تنبلی رو میشه باهاش کنار اومد.نقل قول:
من خودم از ایفون خوشم میاد ولی به خاطر حجم مموری کمی که داره(البته 16gb برای من کمه) و یسکی هم بخاطر ضرری که کلا موبایلها دارند.رفتم یه دونه ipod touch 2g 32gb خریدم تو همه موارد ایپاد تاچ و ایفون مثل هم هستند بجز اینکه ایپاد سیم کارت نمیخوره و دوربین نداره و gprs و .ولی در cpu و اندازه lcd و سیستم عامل و... کلا شبیه هم هستند.
بعنوان کاربری که هم از اکسپریا استفاده میکنم و هم از ایپاد تاچ که شبیه ایفون هست چند نکته میگم که شاید لازم باشه:
اگه جلوی خودم یه دونه اکسپریا و یه دونه ایفون بزارند من همون اکسپریا رو برمیدارم چون میدونم که سیستم عامل ویندوز موبایل تو ایران جاش افتاده.این رو هم بدون که راحتی استفاده مهمترین خصوصیت انتخاب سیستم عامل حساب میشه که این راحتی اول تو سیمبین وجود داره و بعدا تو ویندوز موبایل.تنوع تو نرم افزارهای ویندوز موبایل به وضوح بیشتر از مکینتاشه بخصوص تو کشوری مثل ایران.در مورد ایفون همین مثال برنامه itunes را میتونم بزنم که خیلیها رو ناراضی میکنه چون کار کردن بعضی موقعها واقعا تو ذوق ادم میزنه و اعصاب خورد کنه.البته برای بعضی ها مثل خودم کار کردن با برنامه itunes ایفون یه نوع جذابیت داره ولی برای بعضی ها هم که گفتم نمیتونه گزینه خوبی باشه.حتی مثاله بلوتوث ایفون همچنین در هاله ای از ابهام مونده و بسیاری از کاربران رو ناراضی میکنه.قضیه جیلبریک و نصب نرم افزارهای جدید با توجه به اینکه مکینتاش ایران رو تحریم کرده خود نیز تاثیر داره.
در مورد سرعت و تاچ بودن باز هم میگم هیچ گوشی فعلا نمیتونه به پای ایفون برسه.من خودم از 32gb حدود 15gb فیلم ریختم توش و حدود 5gb عکس و کمی نرم افزار و... تا 25gb این ایپاد تاچ رو پر کرده ام ولی مثل اینکه هیچی توش نریختی و به هیچ وجه تو سرعتش تاثیر نذاشته.ولی این کار رو روی هر دستگاه دیگه انجام بدی ممکنه اورژانسی بشه:31:
همچنین تا بحال گوشی ندیده ام که auto rotate اون مثل ایفون عملکرد عالی و باهوشی داشته باشه.:20:
در مورد پاکت پیسی هم بگم که توی ویندوز موبایلها موجود تو بازار بهترینهای کیبورد دار :اکسپریا و تاچ pro هستند و بهترینهای بدون کیبورد هم :تاچ hd و امنیا و diamond که فعلا حرف اول رو میزنند.
در کل از نظر من تو کشوری بخصوص ایران پاکت پیسی رو بیخیال بشی و بری ایفون بگیری نمیتونه به نحو احسن راضیت کنه.پس همون پاکت پیسی گزینه خوبی میتونه باشه.
موفق باشی.
ببینید نمی دونم بحس ما در مورد کاستی سرعت در پنلهای این گوشی بود و اصلا به بقیه گوشی ها ربطی نداره و من iphone مثال زدم نه ipod بالاخره من که از قبل میدونستم کار مقایسه در مورد این 2 تا سیستم عامل برتریه یکیو ثابت میکنه و من به بقیه چیزاش زیاد توجه نمیکنم در خصوص بلوتوس باید عرض کنم اگه این عامل شما بد میدونید اما در جاهای دیگه خوب میدونن و حق کپی رایت دارن نه مثل اینجا که تا هرچی گیرشون میاد کلا برای همه بلوتوس میکنند خوب من این نکته بد نمیدونم اما در مورد سرویس دهیش حق با شماست فعلا از امکانات خوبی در اینجا برخوردار نیست اما اگه یه جایی بودید که همه امکاناتش فعال بود بازم دیدگاهتون همین بود ؟ بازم از پاکت پیسی استفاده میکردید ؟ ببینید من از بروبچ همین تاپیک سونی اریکسونم نمیزارم کسی بد بگه به این لیبل همون جوریم که گفتم X1 واقعا توی پاکت پیسی ها تک هستش و اگه بخوام پاکت پیسی بخرم انتخاب اولم X1 هستش من به شخصا با همین P1 فعلا حال میکنم چون در حد سی پی یو و غیرش خوب کشش داره و نیاز های روزمره انجام میده آیا شما از تمامیه امکانات X1 استفاده میکنین یا فقط GPRS?نقل قول:
مشکل اینه که اینجا ایرانه و ما فعلا توی سیستم مخابراتی 2.5 یا حد اکثر 2.75 موندیم.اون هم ناقـــــص.
بالاخره هرکس هر کدوم این 2 گوشی رو انتخاب کنه مطمئنا قبل از اون به نقاط قوت و ضعفش واقف هست.
سلام به همه
اقا کسی آخرین قیمت Xperia رو نداره ؟؟
من اگه بیام علاالدین میتونم یدونه دست دومشو پیدا کنم ؟
حدود چه قیمتی گیرم میاد؟
ممنون !
قیمت نو رو که دوستان چند صفحه پیش دادن.اما در مورد دست دو این گوشی جدید بگم که زوده واسه دسته 2.چون این گوشی مدت زیادی نیست که اومده.پس اگه کسه بخره یعنی 2 ماه هم دستش نمیگیره؟اگه دست 2 پیدا کردی دقت کن مشکلی نداشته باشه...:20:نقل قول:
دوستان من تو تاپیکو یه کمکی گشتم.جایی پلیر های PocketMusic رو واسه دانلود پیدا نکرم...اگه میشه لینکه این پلیر هارو جز CorePlayer که پیدا کردم بگید
ممنون دوست عزیزنقل قول:
به نظر شما با حدود 400 تومن چی میتونم بگیرم که خز نباشه
البته دنباله دست دومم
HTC touch ,tytn,xperia ,i_mate ultimate
تو این مایه ها میخوام,اخه الان P990 دارم, گوشیهای عادی به دستم نیست..:20:
بخوام بیام تهران برم علاالدین ؟؟
جای مناسب تری ... ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید منو:46:
شما به اینها میگید مشکل؟اگه تو خود پنلها باشی و بخواهی کیبورد رو باز کنی حدود 3 ثانیه طول میکشه که به حالت landscape بره.و بعد از انتخاب پنل تو خود محیط پنلها و یا منوها با باز کردن کیبورد حتی 1 ثانیه هم طول نمیکشه تا حالت landscape بشه.به نظر شما این سرعت ضعیفه؟
دوست عزیز ماهیها فقط وقتی قلم رو رویشان کلیک میکنید حرکت میکنند و با جابجا کردن قلم دنبال قلم نمیوفتن.فقط وقتی قلم رو تو جای خالی نگه میداری میان پیش جای قلم که کلا اینها مشکل حساب نمیشه.[/quote]
آخه من توی یکی از دموهاش دیده بودم که با کشیدن دست ماهی ها دنبال دست میان البته این که مشکل حساب نمیشه و از نظر چرخیدن صفحه هم آدم توی پنل هاش کیبوردو باز نمیکنه به هر حال (تشکر):31:
سلام ميبخشيد مي خواستم بدونم كسي از آخرين قيمت xperia x1 تا امروز خبر داره .....؟
لطفا" ما رو بي جواب نزاريد با تشكر
سلام
من ميخوام xperia x1 سفارش بدم بايد چيكار كنم ..؟ آخه تو شهر ما همه موبايل ها از دوبي و عراق وارد ميشن اين طرف ها هم از ppc خيلي كم استفاده ميكنند ..
لطفا راهنمايي كنيد ....!!!!!!!!!!!!!!!!:20::31:
پست دوم تاپیک رو ببینید.همه مطالب و برنامه ها اونجا index شده.نقل قول:
دوستان من تو تاپیکو یه کمکی گشتم.جایی پلیر های PocketMusic رو واسه دانلود پیدا نکرم...اگه میشه لینکه این پلیر هارو جز CorePlayer که پیدا کردم بگید
وجداني خودتون قضاوت كنيد اگه شما هم گيج نشديد .....؟نقل قول:
بابا يه قيمت بديد ما هم حاليمون شه ................:18::18::18::9::9::9::9:
ممنون دوست عزیز
به نظر شما با حدود 400 تومن چی میتونم بگیرم که خز نباشه
البته دنباله دست دومم
HTC touch ,tytn,xperia ,i_mate ultimate
تو این مایه ها میخوام,اخه الان P990 دارم, گوشیهای عادی به دستم نیست..
بخوام بیام تهران برم علاالدین ؟؟
جای مناسب تری ... ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
648,000 تومان
xperia نقره ای
با گارانتی کامتل
پاساژ علاالدین
دوست عزیز کجای قیمت ها نا مفهومه؟به این شفافی گفته.قیمت ها با نوع گارانتی:20:نقل قول:
مرسی.دیدم اما لینک دانلودی برای Pocket Music و Pocket Player 3.7 رو پیدا نکردم:20:نقل قول:
گویا اینجا کسی مارو راهنمایی نمی کنه ...
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره خرید گوشی نیست که راهنماییت کنند.شما باید نظرتون رو اونجا مطرح کنید تا به جواب برسید.نقل قول:
برای اطلاع از قیمت گوشی هم باید برید اینجا:
متاسفانه این تاپیک شده تاپیک قیمت روز گوشی.:41:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218387&page=285
دوستاني كه اين گوشي رو دارن ميشه ميزان رضايتمندي شون از اين گوشي رو بگن.
من ميخوام اين گوشي رو بخرم ولي اطلاعات چنداني در مورد اين گوشي ندارم