سلام اگر ممکنه یه آمپلی با یه ساب خوب معرفی کنید ببخشید من زیاد از این چیزا سر در نمیارم اما الان یه جفت 718 کنوود دارم میخوام یه سابم اضاف کنم یه ساب و یه آمپلی که هم ساب رو ساپورت کنه هم باندها رو معرفی کنید ممنون.
سلام اگر ممکنه یه آمپلی با یه ساب خوب معرفی کنید ببخشید من زیاد از این چیزا سر در نمیارم اما الان یه جفت 718 کنوود دارم میخوام یه سابم اضاف کنم یه ساب و یه آمپلی که هم ساب رو ساپورت کنه هم باندها رو معرفی کنید ممنون.
نقل قول:
داداش من تجربشو دارم
دقيقا مثل تو بودم
رفتم يه ساب معمولي خريدم پايونير فكر كنم مدلش 608 يا يه همچين چيزي كه 50-60 تومن قيمتشه با يه آمپ معمولي تيك 2800 وات كه 125 تومن قيمتشه واقعا فرق كرد ولي نمي تركونه . اگه ميخواي حالشو ببري يه چيز خوب بنداز . وگرنه تو اين مايه ها كه با 35 تومن سيم و 25 تومن اجرت 250 تومن خرج ميكني آخرش هم زياد حالشو نميبري
نقل قول:
امیر جون راستش از سونی ها واسه قیافش خوشم اومد...
اول میخواستم امپ jbl بگیرم اما از جنتا نصاب با تجربه پرسیدم گفتن این سری gto jbl امپاش کیفیت نرمالی داره و زیاد داغ میکنه.اونا هم همین پایونییر رو پیشنهاد کردن...و بازم رقتم جدول رده بندی امپ ها رو دیدم دیدم پایونیر از سونی و jbl بالا تره....الپاینم که گرونه و فقط هد یونیت CDA-9886 رو میگیرم.امپ هم همین پایونیره و باند jbl اگه 935 گیرم بیاد.اگه نبود 937 ...باند جلو هم الپاین...کابل هم استینگر گیج 4....
راستی امیر واسه باند جلو یه فکر جالب کرد....نه رو در و نه تو داشپردی...:21:
نقل قول:
من تا سقف 500 رو هستم شما یه چیز خوب که بترکونه معرفی کنیدالبته میخوام باکس هم کنم .
عزيز من 5050 دارم و ازش راضيم 5150 جديدتر 5050 هستش همون 6050 هست ولي اون منو داره اين نداره پنلش هم برقيه راستي وقتي ميخري كابل يو اس پي تو جعبش هست الكي قالب نكنن بهتنقل قول:
نقل قول:
والا من زياد حاليم نيست ولي ميدونم كه اندازه ساب اگه بزرگ باشه صداش بهتره ولي به موزيكي كه ميخواي گوش بدي اهميت بده. مثلا يه سري سابها تنبل هستند يعني يه بوم كه ميكنه تا بوم بعدي برنميگرده سرجاش و دو تا بوم با هم قاطي ميشن. اگه متال و اينا ميخواي با صداي بلند گوش كني به اين اهميت بده و تحقيق كن و يه مسئله ديگه كه من باهاش برخورد داشتم و اساتيد حتما راهنمايي ميكنن داغ كردن آمپ هست كه زيادي مهمه يعني به كيفيت و اينا ميچربه. بالاخره اين آمپه بايد كار كنه ديگه . اونايي كه زياد داغ ميكنن ظاهرا زياد مال نيستن. به اين هم دقت كن. ما كه به فنا رفتيم . شما سعي كن خوب باشي. راستي يه ساند استريم هست حول و حوش 190 ميگن خيلي خوبه. يه ساب خوب هم بود نمي دونم 15 يا 18 اينچي بود اونم خيلي عالي بود. من كه پولم نميرسيد و اسمش هم يادم رفته ولي مشخصه اش اين بود كه وسطش قرمز رنگ بود و نوك تيز.
سلامنقل قول:
احتمال قوي از آمپت هستش.يا خازن خروجي يا يكي از ترانزيستورها سوخته يا معيوب شده.آمپ رو به يه تعميركار خوب نشون بده.
در مورد صداي ساب من يه توضيحي بدم.همه چيز بر ميگرده به T/S پارامترها و طراحي اون.اصولا وقتي وففر يانقل قول:
Cone area بزرگتر بشه صدا به سمت لو و اجراي فركانسهاي Low Bass شيفت پيدا ميكنه و با توجه به اينكه Vas بالا ميره ميتونه هواي بيشتري رو تو باكس جابجا كنه و اين باعث صداي باس قويتر و Deep ميشه.البته پارامترهاي ديگري مثلXmax هم تو اجراي فركانسهاي پائين موثره.هرچي ساب داري Excursion بيشتر باشه Lowتر ميزنه.و....خيلي موارد ديگه.
"مثلا يه سري سابها تنبل هستند يعني يه بوم كه ميكنه تا بوم بعدي برنميگرده سرجاش و دو تا بوم با هم قاطي ميشن"
در مورد اين نكته من يه توضيح كوتاه بد خدمتتون:
بلندگوها يك وسيله الكترومكانيكي هستند.دوتا پارامتر دمپينگ در هر اسپيكر وجود داره،QMS و QES
Qms همون پارامتر دمپينگ مكانيكي هستش.ما ميدونيم كه هر چيزي رو ت ك و ن بديم به حركت يا نوسانش ادامه ميده تا اينكه بر اثر اصطكاك يا موارد ديگه از حركت باز بمونه. هر قدر damping بيشتر باشه كيفيت اسپيكر بالا تر ميره. به قول معروف كمتر هرز كار ميكنه و باس رو با كيفيت بالا تر اجرا ميكنه.پس اگر عدد اين پارامتر بالا باشه به معناي دمپينگ پائينتر و برعكس.
Qes هم پارامتر دمپينگ الكتريكي هستش.اين هم مثل توضيح بالا ميباشد.
در مورد داغ كردن آمپ هم قبلا توضيح داده بودم:46:
نظرتون در باره ساب پایونیر 307 و 308 1200 وات چیه؟
یه آمپلی که بتونه این ساب هارو ساپورت کنه و 4 کانال باشه معرفی میکنید؟
کسی نبود؟:13:
پس مبارکه؟نقل قول:
نکنه میخوای زیر صندلی جلو جاشون بدی؟
نه امیر جون...جلو دنده یه کنسول 2 طبقه داره...طبقه هاش در میاد...روشو با یه پلاستیک همون جنس میبندم.بعد 2 ورشو باند 4 اینچی میزارم.باندا پشت به پشت قرار میگیرن...یه کنسول 132 جدا میگیرم درست میکنم اگخ تمیز شد میزارم جای اصلیه.اگر نه رو در یا داشپردی میزارم...رو در بزارم 13 سانتی میزارم...راستی کیفیت تو در بهتر میشه یا تو داشپردی؟:20:نقل قول:
اگه این کار رو کردی حتما عکس بذارنقل قول:
حتی اگه بد شده بود
کیفیت توی در 100% از کیفیت داخل جاهای فابریک بهتر هست ولی خوب باید رودری ها رو برید
هر کاری کردی عکس یادت نره که برای بقیه و من تجربه بشه :10:
كمكم نيازم بد جور بچه ها اين ساب و باكس رو گفته 65 تومن من نظرم رو 60 هست به نظر شما ميارزه؟ساب خوبي هست يا نه؟ چه آمپي و با چه قيمتي برا اين خوبه؟چند وات آر ام اس هست؟ كسي صداشو شنيده؟ بيسش چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://up.--------.com/7/1263769682.jpg
کد:http://up.--------.com/7/1263808657.jpg
کد:http://up.--------.com/7/1263720810.jpg
1- با باند 718ex و آمپلی 3300t کدوم پخش رو انتخاب کنم dvh-4150 یا dvh-3150 ؟
2- گذشته از اینترفیس RAC Pre out چقدر مهمه؟
3- نصب این باند تو روآ دوگانه سوز راحته یا اینکه باید تاقچه نصب کرد؟
4- اینکه میگن پلیس به مانیتور که تو ماشین گیر میده درسته؟
با عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان
من روی ماشین پرایدم یه پخش JVC بستم سال 1385 همه چی اون خوبه غیر از اینکه باید هر چند وقت یه دفعه هی cd هایی رو که میخوام مثلا سلکشن کنم هی رایت کنم
الان هم به اندازه شستاد تا !! cd رایت شده دارم
هر چی cd هم خش دار و درب و داغون باشه این پخشه عین تراکتور کار میکنه و میخونه !!
تصمیم گرفتم که با یه پخشی که پُرت usb داره عوضش کنم
چند تا سوال داشتم با توجه به اینکه من از همون باندهای فابریکی خود ماشین استفاده میکنم نه از امپ و اینها
صدای بلند با باس زیاد هم نه
اما شفافیت صدا برام مسئله هست
حالا عنایت کنین و بهم بگین این پخش cd های کنوود بهتره یا jvc
ضمنا این مدلهایusb دار تا چه حدی از ظرفیت usb رو ساپورت میکنن ( مثلا اگه فلش مموری 8 گیگی استفاده کنیم هنگ نمیکنن ؟ )
و در اخر هم یه سری میگن این مدل های که usb خور هستن اگه زیاد از usbشون استفاده کنین خراب میشن همچین چیزی صحت داره؟ چون من اگه سیستمم رو عوض کنم فقط به خاطر استفاده از فلش مموری اون هست
و در اخر اینکه من زیاد از موبایل استفاده میکنم به خاطر کارم
صلاح میدونین مدلی بگیرم که بلوتوث دار باشه تا به حال کسی از شما ها از این روش استفاده کرده؟
ممنون میشم اگه لطف کنین و راهنماییم کنین
از بابت سوالهای زیادم هم عذر میخام
باقی بقایتان
جانم فدایتان
به نظر من همون 4150 رو ببند اگه فيلم يا شو خارجيو اين حرفا جلو پليس بذاري و ببينه گير ميده چون برا من پيش اومده اما در حالت عادي كاري ندارن براي دوگانه سوز هم فكر نكنم نياز به طاقچه باشه:11:نقل قول:
دوستان من رفتم و بالاخره تو اصفهان یکیو پیدا کردم که 5150 رو با گارانتی معتبر 160 میده
ولی یه مدل پایونیرو پیدا کردم که dvd و divx رو ساپورت میکنه قیمتشم دقیق یادم نیست ولی زیر 200 تومن بود کسی میدونه مدلش چیه و آیا این مدل مدل خوبیه یا نه؟
در ضمن 5150 تا اونجایی که من دیدم فقط ub داره در صورتی که usb جلو هستش در صورتی که من خواهان usb از پشت هستم.
راستی 6150 قیمتش چنده؟
با تشکر
سلامنقل قول:
1-4150
2-هرچه ولتاژ Pre Out بيشتر باشه نويز احتمال تو سيستم كاهش پيدا ميكنه.
3-اگر انتهاي مگنت گير نكنه مشكلي نبايد باشه
4-به نظر من كه گير ميدن
اگر باكس رو اصول طراحي و ساخته شده باشه مي ارزه.ساب 200 وات RMS هستش.البته ضعيفه ولي ببين صدا چه جوري،بيسها گيج ميزنه يا نه؟ولوم رو بالا ببر به صداي خروجي هوا گوش كن ببين نويز داره(همون پر پر معروف)اگر پورت با نرم افزار تهيه شده باشه و سرعت هوا(Air Velocity) درست محاسبه شده باشه خوبه.بگيرنقل قول:
بچه ها میتونین سریع کمک کنین چون عصر میخوام بندازمنقل قول:
کسی نبود؟ یه کمکی به ما کنهنقل قول:
امیر جان اگر رو در بزارم این باندارو میزارم که قشنگ و قوی هم هست...البته شاید جیب های روی در رو بر دارم پایین ترین جایی بزارم که مگنتش به شیشه گیر نکنه...تمیز بریده شه مهم نیست...خوبم نشه هست تو بازار...نقل قول:
SPS-500 رو دری
امیر جان در رابطه به اونجایی که بهت گفتم (جلو دنده) یه مشکل بزرگ وجود داره...پشت این کنسول فضای زیادی بازه که نمیشه پرش کرد...اگه اون نبود بی نظیر میشد...واسه این هر فکری میکنم اخرش میرسم به رو دری...:20:
سلام رضا جاننقل قول:
از نظر باكس خيالم راحت شد،يكي از دوستام طراحيش كرده.فقط براي اينكه از ساب هم مطمئن شي يه تست بزن ببين كوئلش سالم باشه باآمپر متر
به نظر من شما كلا دور سابهاي پايونير رو خط بكش.به جاش يا JBL بگير يا ساند استريم.نقل قول:
سلامنقل قول:
پوزش ميخوام براي اينكه از گزينه Multi استفاده نكردم،اين پست تو صفحه بعد بود من نديدم.
شما زياد پائين نصب نكن،براي اينكه شيشه به مگنت گير نكنه يه حلقه MDF ببر به اندازه قطر محل نصب،مشكل حل ميشه.
موفق باشيد
میشه بیشتر توضیح بدید؟یعنی حلقه mdf رو دور مگنت بچسبونم...خودتون اگه اینکارو کردید بی زحمت یه عکس بزارید...ممنون:20:نقل قول:
دوستان ما یدونه ساب جاپونی پایونر از همون رینگی ها بگیریم بندازیم تو باکس بهتره یا یدونه ازین بومب باکسهای jbl ؟
نقل قول:
كسي نبود جواب مارو بده:19::19::19: مثلا ما به كمك زود ناز داشتيم ولي......
ببخشید اگه دیر جواب میدمنقل قول:
ولی اگه 5150 رو به اون قیمت بگیری خوب گرفتی
6150 ندیدم تا الان
نه اینکه نباشه ولی من ندیدم
نقل قول:
خوب همین jbl و ساند استیریم خوبشو معرفی کنید ببینید من الان 1 جفت باند 718 دارم تا دیشب آمپلی داشت دزدان بردند با یه پخش jvc حالا تا 500-600 میخوام خرت و پرت بهش اضاف کنم مثل ساب آمپلی کامپوننت و اینا اما از مارک خوب و قدرت خوب هیچکدوم خبری ندارم 718 رو هم اینجا بود فهمیدم خوبه
اگه میشه یه کمکی به من بکنید یه سیستم خوب جم کنم راستی ساب هم میخوام 2 تا بذارم باکس با یه آمپلی 4 کانال که هم باند ها و ساب ها رو تغذیه کنه ممنون یه آمپلی هم معرفی کنید
بعد یه سوال دیگه ساب 3000 وات هست تو ایران ؟:31:
نظرتون راجع به این چیه
این RMS چیه و چند باشه خوبهکد:http://www.crutchfield.com/p_109GT1214D/JBL-GTO1214D.html?tp=111
پک پاور هم توضیخ بدیم ممنون میشم
نقل قول:
طبق تجربيات من باكس دو تاي نبند يه ساب sound s t4 اينچ 12 بگير حدودا به قيمت 150 تومن بذار تو باكس آمپ هم به نظر من PCX 1000 D حدودا قيمتش 280 تومن هست باند هم 718 اي ايكس بگير (آمپ باند رو دقيق نميدونم ولي اگه بتوني باند ها رو دو جفت بگيري و آمپ هم ساند استريم PCX 540 ببنديبا قيمت120 تومن ديگه بايد باهاش انفجار راه بندازي چيزي كه من حساب كردم با دست مزد+ساخت باكس+سيم كشي چيزي حدود 750 تومن ميره البته با 120 تومن آمپ 4 كانال و يه جفت اضافه 718
نكته(((بيس اين ساب با اين آمپ بسيار بسيار رواني كننده و ويبره اي هست تا صداشو از نزديك گوش ندي حرف منو درك نميكني))):10::10:
آر ام اس همون توان خروجي واقعي باند و يا ساب هستش
ساب 3000 وات آر ام اس كه فكر نكنم زياد باشه ولي 3000 وات اسمي كه هيچ 4500 وات هم هست
ولي اگه ميتوني همن سيستم كه پيشنهاد كردم ببند چون من صداي همين سيستم رو از نزديك گوش دادم البته پخش 5050 بود به خدا اين ساب وقتي بيس ميزد كله آدم بود كه بر ميگشت
نقل قول:
راستشو بخوای من تا 1 تومن هستم ولی میخواستم یوخده خرج قیافه هم بکنم ولی این سیتم که پیشنهاد کردی وسوسه بر انگیزه :27:
راستی باندام 718 EX هست شما میگی یه جفت دیگه هم بگیرم پس میگیرم:46:
بعد برا باندها باید آمپلی جدا بگیرم؟
نظرت راجع به این چیه؟رضا جان
پخش من JVC KD-G546 هست آیا نیاز هست پخش و عوض کنم یا خوبه؟
البته SPLX -154کد:http://www.soundstream.com/subwoofers-splx.htm
1000 وات RMS
اقا یکی هم به ما توجه کنه!:19:نقل قول:
آره برا باندها اگه دوجفت بستي ساند استريم PCX 540.4 به قيمت 120 تومننقل قول:
ببين ساب T4 12 اينچ هم 900 وات آر ام اس هست 900 وات ميدوني يعني چي؟:18::18::18: يعني انفجار بعد اون ساب SPLX كه ميگي فكر نكنم زير 280 تومن باشه همون كه گفتم دو جفت 718 اي ايكس با آمپ PCX 540 ساب ساند استريم تي 4 با آمپ PCX 1000D =با انفجار(بوم) البته اينجا اساتيد هستن و نظر اونا خيلي مهمتر از نظرات ما هست
پخشتون فكر كنم حدودا 170 تومن باشه درسته؟ طوري كه من سرچ كردم پخش خوبي هست اساتيد نظر بدن
نقل قول:
به نظر من ساب پايونير ساب خوبي هست شما چقدر ميخواي هزينه كني؟ سيستمتون كامل هست فقط ساب نداره؟
نقل قول:
نمیدنوم یه حسی بهم میگه این سیستم که شما معرفی کردی بترکون هست:31::27:
آره فک کنم همین قیمتاس الانش که صدایه خوبی بهم میده :8:
خوب پس من رفتم تو خط این سیستم که گفتی فقط قیمتارو مطمئنی؟
دوستان یه جایه خوب تو تهران رو معرفی کنید که حرفه ای سیستم ببنده مییخوام باکس رو خیلی دقیق و رو حساب برام طراحی کنن.
ممنون
از شما هم ممنون آقا رضای گل:10:
حالا دوستان دیگه هم نظر بدن ممنون میشیم.
خواهش ميكنم ولي زياد عجله نكن تا دوستان و اساتيد ديگه هم راهنمايي كنن قيمت ها رو هم آره تا 1 هفته پيش دقيق همينا بود الان نميدونم اين سيستم هم واقعا بتركون كه هيچ انفجاري هست اينو مطمئن باش راستي ماشين چيه؟
نقل قول:
ماشین پرشیاست صندوق هم کاملا در اختیار سیستم:31:
پرشيا خوراك سيستم بازيه ما هم پرشيا داريم ودارم پروژه يه كيكر ال 7 15 اينچ طراحي ميكنم
نقل قول:
این که گفتی یعنی چه؟:31:
کیکر چیه؟
راستی شما سیستم خودت چیه ؟
چرا یه ساب دارم می خوام یکی دیگه بندازم تو صندوق چون دیگه رویه سینی جا یه ساب دیگرو ندارم حدودا تا 150-200 هم می تونم هزینه کنمنقل قول:
سيستم من يه ظبط جي وي سي حرفه اي هست با يه مانبتور توپ+ يه جفت 718 كه يواش يواش داره تبديل ميشه به دو جفت 718 و همون آمپي كه به شما معرفي كردم و ساب و باكس كنوود و دگر هيچ چ چ چنقل قول:
كيكر يه ساب افسانه اي هست1500 وات آر ام اس هست و يكي از قويترين سابها در زمينه SPL و ويبره بازي هست اين يكي از عكساش سابش 450 تومن آمپي هم كه اين رو تغذيه كنه 550 تومن
در مورد كيكر من اينو دارم((تا زماني كه صداي كيكر ال 7 رو نشنيدي از SPL صحبت نكن)
اينم كيكر (عزيز دل من)
نقل قول:
اينطور چيزي ممكن نيست البته ممكن هست ولي سيستم به هم ميريزه ساب يا بايد دوتا رو طاقچه باشن يا دو تا توي باكس يكي رو طاقچه و يكي توي باكس صدا كامل به هم ميريزه
نقل قول:
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اای این دیگه چیه :18::22:
اینا رو میخوای کجای پرشیا جا بدی:34: