لینک دانلود کار نمیکنه.نقل قول:
برای دانلود به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:http://www.softpedia.com/progDownload/Avira-Antivir-10-Updates-Generator-Download-157743.html
Printable View
لینک دانلود کار نمیکنه.نقل قول:
برای دانلود به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:http://www.softpedia.com/progDownload/Avira-Antivir-10-Updates-Generator-Download-157743.html
سلام.نقل قول:
دوست عزیز.
لینک تست شده.
بدون مشکل برنامه دانلود میشود.
موفق باشید.
ولی من با idm چند بار امتحان کردم و فقط 227 بایت دانلود میشه و فایل ناقص دانلود میشه.نقل قول:
این لینکها فقط چند دقیقه فعال هستند و بعد از چند دقیقه پاک میشن.
منم این نرم افزار رو از سافت پدیا دانلود کردم و اون یه لینک دیگه به من داد که تا الان از سرور سافت پدیا پاک شده.
کد:http://download1us.softpedia.com/dl/326abe25697f6a8e35a61411019239b0/4d203343/100157743/software/antivirus/Avira_Antivir_10_Updates_Generator.zip
سلام باور کنید از من همین الان دانلود شد.نقل قول:
نه این لینک ها دائمی هستند.
باشه مشکلی نداره.
دوستان هم از لینک شما بزرگوار استفاده میکنند و هم
از لینک مستقیمی که من گذاشتم.
موفق و سربلند باشید.
دوست عزیز خیلی عجولینقل قول:
دوستان آلمانی ما الان در تعطیلات هستن ایشالا بعد از تعطیلات همتشان مضاعف خواهد شد ! ...
آخرين ورژن محصول AVIRA رو ميشه بزارين . اين از Avsat بهتره؟؟؟؟ من الان Kaspersky دارم زياد جالب نيست ديگه ويروس ها رو به خوبي شناسايي نميكنه. Avira رو با نحوه رجيستر و آپديت كردن بزارين ممنون ميشم. در ضمن اين آنتي ويروس ويروس ها رو كه بشناسه سر خود پاك نميكنه چون بعضي وقتها فايلي رو كه ميدونم ويروس نيست رو به عنوان تروجان ميشناسه كه بشه كاري كرد ديگه اون فايل رو ويروس نشناسه. AVIRA بين آنتي ويروسش و سكوريتيش كدوم بهتره؟؟؟ در كنارش ميخوام Comodo رو هم نصب كنم. برنامه اسپم و اينا چي خوبه مثل ad-ware اينا ؟؟
دوست عزیز شما بگید نسخه انتی ویروس میخواهید یا سکیوریتی سوییت را.نقل قول:
موفق باشید
سلام یکم واضح تر بگید میخواید شما چکار کنید تا من بتونم کمکتون کنم.نقل قول:
نه برنامه ادوار به درد نمیخوره.
شما بگیدتا کامل بگم چی نصب کنید تا به مشکل بر نخورید.
شما اینترنت سکیوریتی کومودو را میخواهید در کنار اویرا داشته باشید درسه یا نه؟
من میگم شما اول کومودو اینترنت سکیوریتی را اول نصبش کن
بعد اویرا فری را موقع نصب برو روی گزینه custom install
وگزینه دوم avira guard
را بردار و نصب کن این اویرا فری انتی ویروس رایگان شرکت اویرا هست .
به جای ad-ware
به نظر من malwarebytes v1.50.1
را نصب کن رایگان هستش و راحت اپدیت میشه.
فقط مواظب باش با سریال اکتیوش نکنی چون گاردش فعال و باعث اختلال در سیستم و بقیه انتی ویروس هایی که داری
میشود.
موفق باشید.
موفق باشید.
شما میتونید از نسخه ی رایگان آنتی ویروس آواست در کنار فایروال کمودو استفاده کنید،این پیشنهاد من بودنقل قول:
و اگر میخواهید از اینترنت سکوریتی کمودو استفاده کنید از آویرا رایگان بدون گارد استفاده کنید
Avira Antivir Virus Definition File Update January 1, 2011
http://dl.antivir.de/down/vdf/ivdf_fusebundle_nt_en.zip
آویرا امکان تهیه لیست سفید داره بنابراین فایلهای شما رو بی دلیل پاک نمیکنهنقل قول:
نسخه سکوریتی این آنتی ویروس هم نسخه کاملیه و احتیاج به فایروال اضافی نداره
لینک دانلود مستقیم:
کد:http://software-files-l.cnet.com/s/software/11/66/64/55/avira_premium_security_suite_en.exe?e=1294008982&h=97dce620c21e32e0d255f3eabcd20d6f&lop=link&ptype=1901&ontid=2239&siteId=4&edId=3&spi=3d3e76308622bb1bacf0bfa9af60f134&pid=11666455&psid=10683930&fileName=avira_premium_security_suite_en.exe
مشکل حل شد ... اون اپدیت جنریتور قبلی مال ورژن 9 بود ... بخاطر همین ایرور میداد ...نقل قول:
مرسی دوست عزیز ...
دوست عزيز بابت راهنمايي ممنونم.نقل قول:
من كلا يه سيستم امنيتي كامل و قوي روي سيستم ميخوام كه با وجود اين همه هارد و فلش كه ويروس هاي متفاوتي وارد سيستم ميشه و مختل ميكنه جلوي اين ويروس ها رو بگيره و يه موقع وارد سايتي شدم يا از نظر حمله هكر در امان باشم. مخصوصا من كه با سايتهاي بانكي مداوم كار ميكنم از نظر امنيت خيلي مهمه برام.
لينك malwarebytes v1.50.1 و Anti Virus Avira Free رو برام ميزارين.
باز هم خود شما يه سيستم امنيتي كامل رو به من معرفي كن حالا همين Comodo با Avira ؟؟؟ الان comodo نصب كردم خيلي حرفه اي عمل ميكنه الان كه فعلا ياهو رو پيغام هاش رو نشون نميده.
دوست عزیز.نقل قول:
من به شما این راه راه پیشنهاد میکنم ولی به شما اطمینان نمیدم در موقع استفاده از سایت های بانکی
به مشکلی بر نخورید.
ولی شما کومودو اینترنت سکیوریتی را نصب کنید.
اویرا فری موقع نصب بروی custom installکلیک کنید و گزینه دوم avira guard
را بردارید و بعد نصبش کنید.
malwarbytes v1.50.1نصب کنید فقط با سریال ان را ریجستر نکنید وگرنه گارد ان فعال و باعث اختلال در سیستم شما میشود.
برنامهusb disk security v5.4.012
را نصب کن برای از بین بردن اتوران فلش ها.
اما این را بگم نمیشه صد در صد مطمئن شد که -- نشید.
چون من جایی خواندم در ایران از هر 52کاربر 1یا 2کاربر مورد حمله کاربران قرار میگیرند.
ولی با این روش سیستم شما امنیتش خوب میشود.
نکته ای که باید بگم خود کاربر هم باید مواظب باشد.
چون از اشتباه کاربر سیستم الوده میشود.
پس نکات امنیتی را شما باید رعایت کنید.
موفق باشید.
ممنونم كركس جان. فقط لينك برنامه هايي رو كه ذكر كردي رو برام ميزاري؟؟؟ خيلي ممنون بابت تمام راهنمايي ها:11:نقل قول:
دوست عزیز.
من به شما این راه راه پیشنهاد میکنم ولی به شما اطمینان نمیدم در موقع استفاده از سایت های بانکی
به مشکلی بر نخورید.
ولی شما کومودو اینترنت سکیوریتی را نصب کنید.
اویرا فری موقع نصب بروی custom installکلیک کنید و گزینه دوم avira guard
را بردارید و بعد نصبش کنید.
malwarbytes v1.50.1نصب کنید فقط با سریال ان را ریجستر نکنید وگرنه گارد ان فعال و باعث اختلال در سیستم شما میشود.
برنامهusb disk security v5.4.012
را نصب کن برای از بین بردن اتوران فلش ها.
اما این را بگم نمیشه صد در صد مطمئن شد که -- نشید.
چون من جایی خواندم در ایران از هر 52کاربر 1یا 2کاربر مورد حمله کاربران قرار میگیرند.
ولی با این روش سیستم شما امنیتش خوب میشود.
نکته ای که باید بگم خود کاربر هم باید مواظب باشد.
چون از اشتباه کاربر سیستم الوده میشود.
پس نکات امنیتی را شما باید رعایت کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز شما بروید تایپیک کومودو برایتان گذاشتم لینک مالواربیتس را.نقل قول:
1یا 2صفحه قبلش هم برنامه اویرا را لینکش را برای یکی از کاربران گذاشتم
من دانلود كردم فقط برنامه برنامهusb disk security v5.4.012 رو پيدا نكردم تاپيك مربوطه اگه داره ممنون ميشم بزاري.
با تشكر
لینک دانلود.نقل قول:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=459591
نقل قول:با وجود تمامی این برنامه ها ، باز هم اگر کسی بخواد می تونه شما رو از طریق باهو مسنجر به راحتی freeze کنه،نقل قول:
و شما گاهی اوقات مجبور به ریستارت شوید!!!!!!
پس بنابراین من درسته عاشق کومودو هستم،ولی اینم بگم،این اشکال کومودو نیس،
چون یاهومسنجر بسته ها رو بلادرنگ و اتومات قبول می کنه،پس در انتخاب اپلیکیشن ها هم محتاط عمل کنید،
بنابراین هرگز از برنامه یاهو مسنجر استفاده نکنید و به جای آن از برنامه PidGin استفاده کنید،از این به بعد هر کسی خواست شما رو فریز کنه،یه پیام می ده و اگه قبول کنید --میشید و اگه نه طرف دماغ سوخته.....:دی
===========================================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم توصیه های کاملا دوستانه :46:که از تجربیات خودم سرچشمه می گیره:3:شما با هر کدوم از سوئیت ها که راحتید،همونو استفاده کنید،یعنی اجباری نیس،
===>رفتار منطقی داشته باشیم،قبل از هر کاری کمی فکر کینم،فایل های مشکوک :32::evil::devil::4:را اجرا نکنیم،از هر سایتی دانلود ننمائیم،فایل های مشکوک را قبل از اجرا به سایت ویروس توتال بفرستیم،حداقل نرم افزارهای امنیتیمان را همیشه آپدیت نمائیم:46:
===>با مراجعه به انجمن های مثل اینجا همیشه خودمان را به روز نگه داریم و سطح علمیمان را ارتقا دهیم و در یک جمله "داشته هایمان را به اشتراک بگذاریم تا به نداشته ها برسیم و تجربه و علمان رابه اشتراک بگذاریم تا پیشرفت نمائیم"
===>در این تاپیک دوستان همیشه راهنمای ما وشما خواهند بود...:7::7:
لینک دانلود سوئیت امنیتی کومودو:40:
لینک دانلود Panda USB Vaccine 1.0.1.4کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
لینک دانلود Malwarebytes Anti-Malware 1.46کد:http://download.cnet.com/Panda-USB-Vaccine/3000-2239_4-10909938.html
کد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
توجه:در نوشتن این پست از ضمیر اول شخص استفاده کردم تا به نوعی از این پست برداشت نصیحت گونه نشود،از دوستان خوبم هم ممنونم....
بچه ها اصلا از وقتي Comodo رو نصب كردم الان اينترنت اكسپلولر استفاده ميكنم روي اين Bold و يا Wrap Quoteميزنم اصلا عمل نميكنه. يا سرچ رو زدم كه سرچ كنم صفحه رو مياره ولي هيچ گزينه اي نيستش. بعضي جاها مختل شده ياهو مسنجر اصلا هيچ تايپي معلوم نيست ولي L4i Messengerدارم مشكلي نداره كار ميكنه. ميتونه از ويندوز Xp باشه؟؟؟ آخه شنيدم ويندوز Xp تا آخر امسال Expire ميشه درسته؟؟ البته ما تو شركت از ويندوز Xp استفاده ميكنيم. اين هرچي هستش از آنتي ويروس Comodo هست قبل اين اينجوري نبود. ميشه بگين كجا بايد برم اگه چيزي رو بلوك كرده درست كنم. .
---------------------------------------------------------------------------------------
[quote]بنابراین هرگز از برنامه یاهو مسنجر استفاده نکنید و به جای آن از برنامه PidGin استفاده کنید،از این به بعد هر کسی خواست شما رو فریز کنه،یه پیام می ده و اگه قبول کنید --میشید و اگه نه طرف دماغ سوخته.....[quote]
دوست عزيز نميشه از مسنجر استفاده نكرد كه. اين برنامه PidGin كه شما گفتين چي هست؟؟؟ چه ربطي به ياهو مسنجر داره؟؟؟
[QUOTE=mrmostafa;5742430]بچه ها اصلا از وقتي Comodo رو نصب كردم الان اينترنت اكسپلولر استفاده ميكنم روي اين Bold و يا Wrap Quoteميزنم اصلا عمل نميكنه. يا سرچ رو زدم كه سرچ كنم صفحه رو مياره ولي هيچ گزينه اي نيستش. بعضي جاها مختل شده ياهو مسنجر اصلا هيچ تايپي معلوم نيست ولي L4i Messengerدارم مشكلي نداره كار ميكنه. ميتونه از ويندوز Xp باشه؟؟؟ آخه شنيدم ويندوز Xp تا آخر امسال Expire ميشه درسته؟؟ البته ما تو شركت از ويندوز Xp استفاده ميكنيم. اين هرچي هستش از آنتي ويروس Comodo هست قبل اين اينجوري نبود. ميشه بگين كجا بايد برم اگه چيزي رو بلوك كرده درست كنم. .
---------------------------------------------------------------------------------------
[quote]بنابراین هرگز از برنامه یاهو مسنجر استفاده نکنید و به جای آن از برنامه PidGin استفاده کنید،از این به بعد هر کسی خواست شما رو فریز کنه،یه پیام می ده و اگه قبول کنید --میشید و اگه نه طرف دماغ سوخته.....درود.نقل قول:
دوست عزيز نميشه از مسنجر استفاده نكرد كه. اين برنامه PidGin كه شما گفتين چي هست؟؟؟ چه ربطي به ياهو مسنجر داره؟؟؟
دوست عزیز بهتر هست.
مشکل هر نرم افزار امنیتی در تایپیک مخصوص خودش
مطرح شود.
موفق باشید.
[QUOTE=Karkas20;5742515][QUOTE=mrmostafa;5742430]بچه ها اصلا از وقتي Comodo رو نصب كردم الان اينترنت اكسپلولر استفاده ميكنم روي اين Bold و يا Wrap Quoteميزنم اصلا عمل نميكنه. يا سرچ رو زدم كه سرچ كنم صفحه رو مياره ولي هيچ گزينه اي نيستش. بعضي جاها مختل شده ياهو مسنجر اصلا هيچ تايپي معلوم نيست ولي L4i Messengerدارم مشكلي نداره كار ميكنه. ميتونه از ويندوز Xp باشه؟؟؟ آخه شنيدم ويندوز Xp تا آخر امسال Expire ميشه درسته؟؟ البته ما تو شركت از ويندوز Xp استفاده ميكنيم. اين هرچي هستش از آنتي ويروس Comodo هست قبل اين اينجوري نبود. ميشه بگين كجا بايد برم اگه چيزي رو بلوك كرده درست كنم. .
امیر جان،در این فروم فکر نکنم برای این برنامه تاپیک اکتیوی وجود داشته باشه،به همین خاطر در این پست پید گین رو معرفی می کنم....نقل قول:
بنابراین هرگز از برنامه یاهو مسنجر استفاده نکنید و به جای آن از برنامه PidGin استفاده کنید،از این به بعد هر کسی خواست شما رو فریز کنه،یه پیام می ده و اگه قبول کنید --میشید و اگه نه طرف دماغ سوخته.....
درود.
دوست عزیز بهتر هست.
مشکل هر نرم افزار امنیتی در تایپیک مخصوص خودش
مطرح شود.
موفق باشید.
پیدگین یک مسنجر هست،که شما می تونید تمامی یوزرهای
AIM
Bonjour
Gadu-Gadu
Google Talk
Groupwise
MSN
MXit
MySpaceIM
SILC
SIMPLE
Sametime
XMPP
Yahoo!
Zephyr
رو به تعداد بی نهایت در اون وارد کنید و با هر کدوم خواستید لاگین شید،کاملا" امکانتش شبیه مسنجر یاهو هست.....
درود.
این هم فایل اپدیت دستی اویرا به تاریخ 3.01.2011
لینک دانلود.کد:http://dl.antivir.de/package/fusebundle/win32/int/vdf_fusebundle.zip
موفق باشید.
دوستان key سراغ دارین برای :Avira Premium Security Suite؟این لینک های ص اول جواب نمیده.
درود.نقل قول:
دوست عزیز بفرمایید.
لینک پست.موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5726938&postcount=1831
تا 8 مارس 2011:نقل قول:
تا 10 مارس 2011کد:http://imahdi.persiangig.com/avira/keys/ValUn08.03.2011.rar
کد:http://imahdi.persiangig.com/avira/keys/ValUn10.03.2011.rar
مهدی خان و کرکس عزیز ! واقعا ممنون !
اگه برای پروفشنال هم لطف کنین ممنون می شم
درود.نقل قول:
دوست عزیز برای نسخه پروفشنال کی موجود نیست
واگر هم باشد خیلی کمیاب هست.
پس بهتره از نسخه سکیوریتی سوییت یا انتی ویرس ان استفاده کنید.
موفق باشید.
دوستان من نسخه آنتی ویروس رایگان آویرا رو دارم ... مثل اینکه این نسخه هم زمان داره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزی هم به پایان این زمان نمونده ... وضعیت چجوریه ؟؟ :31:
تموم شد چی میشه ؟ کار نمیکنه ؟
میشه اینو تمدیدش کرد :31:
سلام.نقل قول:
بله نسخه رایگان هم مدت زمان دارد.
بله شما اگر لایسنس منقضی شد.
میتونید به سایت اویرا مراجعه و کی فایل اویرا رایگان را دانلود کنید
اما این لایسنس تا 01.09.2011 وقت دارد یعنی تا 8ماه دیگر میتوانید استفاده کنید.
فقط تاریخ را به انگلیسی که نوشته در منو اویرا فکر کردید تا 4روز دیگر وقت دارد.
موفق باشید.
این خارجی ها هم ادمو گیر میارن ... یه بار می بینی تاریخشون اونوریه ... تا میای عادت کنی ، یه تاریخ دیگه می بینی اینوریه :31:نقل قول:
اعصاب نزاشتن واسه ما ... :13:
ممنون دوست عزیز ... حداقل خدارو شکر که کیی وجود داره و انتی ویروس ما روی زمین نمیمونه ... :31:
پست برای تست تاپیک....
سلام.نقل قول:
دوست عزیز فعلا شما تا 8ماه دیگر میتوانید از اویرا نسخه را یگان خود استفاده کنید.
بعدش هم نسخه جدید بیاد ان هم 1سال رایگان در خدمت کاربر قرار خواهد گرفت.
موفق باشید.
آقا یه سوال دیگه:من این سکوریتی رو دان کردم(65 مگ) ،زدم رو سی دی ،الان چه جوری نصبش کنم؟!یه پوشه است ،توش کلی فایله؛فایل setup رو هم می زنم ،ارور میده.(پروفشنال هم همین طوریه)
درود.نقل قول:
خب چرا شما فایل ستاپ را نصب نکردید و این کار را انجام دادید.
یا فایل ستاپ را در سی دی رایت میکردید.
پروفشنال که اگر بخوای نصب کنی کی براش نیست و اگر هم باشه نایابه.
شما بهتره فایل ستاپی که نصب کردید را
نصب کنید.
موفق باشید.
پس این آپشن تو سایتش برای چیه؟
Avira Premium Security Suite, version 10 (without internet connection) Dec 20, 2010 10.0.0.582 zip ۶۹٫۲۸
MB
من دیشب (با اکانت رایگان)اینو دانلود کردم تا صبح مجبور نشم 60 مگ از اکانتم خرج کنم!(و هم اینکه روی لب تاپ هم بتونم بزنم)
اورکا!
یافتم !
یه فایل presetup هم اونجا بود!
اول باید اونو بنصبیم
سلام
من قبلا nod 32 داشتم . حداقل چيز خوبي که داشت اثر نگذاشتن روي سرعت سيستم و اينترنتم بود . من قبلا با Dial up فايل هاي 3 -4 مگي رو راحت و بدون دردسر دانلود مي کردم ولي الان که Avira 10 رو ريختم فايل هاي 400-500 KB رو به زور بعد از بيست دقيقه دانلود مي کنم . مدتي هم هست از کند شدن سرعت دانلودم خود Avira ، update نميشه (اگه دقيقش رو بخواين از 12/15/2010) .
من نيدونم مشکل از تنظيماتشه يا اين که کلا Avira رو سرعت اينترنت اثر ميذاره ؟؟؟؟؟
اگه ممکنه یه راهنمایی به من بکنین .( Avira perimum 10.0.0582 و ویندوز xp )[COLOR="Silver"]
سلام.نقل قول:
دوست عزیز هر برنامه ضدویروسی یکم اثر میگذارد
ولی درسته من هم که با اینترنت پر سرعت اویرا اپدیت میکنم یکم طول میکشه چه برسد به شما بزرگوار.
شما مطمئن هستید که سیستم شما الوده به ویروس نیست.
چون از کندی سیستم یکی از عواملش کندی سیستم
هست.
نه عزیز شما اگر میدونید با دایال اپ نمیتونید اپدیت کنید.
میتونید با رفتن به کافی نت فایل اپدیت افلاین اویرا را دانلود کنید.
موفق باشید.
ممنون Karkas20 عزیز .
مطمئن نیستم نیستم دستگاهم ویروسی هست یا نه ..... تا بود که nod هیچ چیز رو شناسایی نمیکرد ، Avira هم که تمام کرک ها و فایل های نصبی منو کله پا کرد ولی هنوز هم احساس می کنم ویندوزم نفسش بند اومده و مشکلات عجیب و غریبی برام ایجاد می کنه ( البته هاردم هم لبریز شده و تو هر درایو چند گیگ جای خالی مونده)
یه سوال دیگه
کومودو در کنار کدوم یکی از آنتی ویروس ها بهتر جواب میده ؟ ( منظورم اثر کمتر روی سرعت و قدرت شناسایی بالا تره )