طرف كلاهبرداره حالا يه كانكشن درست كردن يادتون داده ميخواد اينجا اعتبار جم كنه واسه خودش بعيد ميدونم از كشور بتونه خارج شده اميدوارم ديگه پيداش نشه چون اساسي .....نقل قول:
Printable View
طرف كلاهبرداره حالا يه كانكشن درست كردن يادتون داده ميخواد اينجا اعتبار جم كنه واسه خودش بعيد ميدونم از كشور بتونه خارج شده اميدوارم ديگه پيداش نشه چون اساسي .....نقل قول:
نقل قول:
وقتی وضعیت اینترنت شما هم طوری بشه که گوگل رو تو 2 دقیقه باز کنی و سرعت دانلودت هم زیر 1 کیلو بشه و کسی هم پاسخ گو نباشه ، شما هم صدات در میاد
بعدشم این اولین بارشون نیستا . واسه من خیلی پیش میاد
بعدشم ، شما می گی اون دخترایی که اونجا هستن ( خانوم اپراتور یا هر چی که بهشون میگی) از من بیشتر می دونن ، خوب چطوریه که بیشتر میدونن ولی حتی ping گرفتن هم بلد نیستن؟
شما رشت نیستی نمیدونی اینا چطوری جواب می دن
یه بار برو شرکت ، طرف میگه این مشکل رو دارم ، میگن بوزرت چیه یارو یوزرشو میگه، اینا هم میگن الان چک میشه بعد تلفن رو قطع میکنن، همین
اشکال نداره ، شما مقصر نیستی ، چون تا حالا شرکت نیومدی ندیدی
سلام تا اونجایی که من می دونم باید با بخش فنی یا پشتیبانی تماس بگیری اپراتور اکه منظورت منشیه که معلومه نمی فهمه ping چیه ولی 1 کیلو هم خنده داره حتما باهاشون تماس بگیر باید مشکلتو حل کنن:10:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و همشهریان عزیز...
اونایی که ISPشون اندیشه سبز خزره ایا سرعت دانلودشون از ساعت 1 شب به بعد پایین میاد، الان یه مدتیه واسه من از 10 کیلو بایت بالاتر نمیره (ADSL 256 دارم)، قبلا اینجوری نبود و حتی تا 120 هم میرفت!
آره پایین میاد
البته نه در حد 10 ، ولی خوب خیلی پایین میاد
قبلا اینجوری نبودا... واسه شما تا چقد میاد پایین؟نقل قول:
من كه 128 دارم سرعت دانلودم ديشب زير 40 نميومد هرگز و حتي به 93 هم رسيده بود چند دقيقه اي.
ping چيه ؟ كارش چيه؟؟
دوستان کسی تو مرکز 772 از اندیشه سرویس داره ؟
میخواستم بدونم سرعتش چقدر بالا میره؟؟
من تو 775 اندیشه 128 دارم که تا 270KB/s دانلود میکنم (روز و شب) ، 772 هم اینطوریه ؟؟؟
مرسی:11:
نقل قول:
فک کنم دستوریه که مشخص میکنه که آيا يک کامپيوتر خاص که ما ip اونو میدانيم، روشن و فعاله یا نه. و اينکه اگر فعال باشه مدت زمان رسيدن بستههای tcp/ip از آن کامپيوتر به کامپيوتر ما چقده. کاربرد اين دستور به صورت زير است:
از منوی start , سپس all program و بعد accessories و بعد command prompt تو صفحه باز شده دستوره زیرو تایپ کن
ping بعد فاصله بده و بعد نامه ip مربوطه و یا domain مربوطه را بنویس بطور مثال :
ping p30world.com
ویا ip سیستم مورد نظرو بزن
اگه میخوای ip سیستم خودتو بدونی چیه تو همون command prompt دستوره ipconfig رو تایپ کن که در قسمت ip address میتونین ip خودتونو پیدا کنی
ping سرعت رفت و برگشت ديتاست مثلا شما بازي آنلاين ميكي شليك رو كه ميزني بايد سريع دستورت از صفحه كليد ارسال بشه كه با پينگ پايين ميشه پينگ به مقصد هم وابسته هست و يه چيز كاملا متغيير هستنقل قول:
آره ربطي نداره مركز يكي هستنقل قول:
ping من كه 128 3گيگ دارم چنده فقط به درد بازي آنلاين مبخوره؟؟
زياد خودتو درگير نكن چيز مهمي نيست پينگ انديشه هم خوبهنقل قول:
چند روزه پینگ اندیشه افتضاح شده!نقل قول:
تو سرور های ایران هم حتی نمیشه بازی کرد!
پینگ امروز با سرور ایران 700 بود !
در روز های خوبش 100 تا 120!
درحالی که چند ماهه پیش 60 تا 80 بود!
پینگ هایی هم که گفتم نصبت به سرور ایران بود نیاید ایراد بیخودی بهم بگیرید........
اره پینگا بالاست ولی مربوط به اندیشه نیست.نقل قول:
بزن tracert p30world.com
اگه تا قبل از IP 89.144.133.201 پینگت میره بالا تقصیر اندیشت ولی اگه بعد از اون IP پینگت میره بالا تقصیر اونا نیست. ولی تا اونجایی که من میدونم پهنای باند گیلان تموم شده. اینو ازشون پرسیدم اونا هم تایید کردن و گفتن تجهیزات ارتقا پهنای باند استان نصب شده ولی شرکت زیر ساخت هنوز اجازه استفاده رو به استان نداده.
در هر صورت اگه اون سروری رو که گفتی trace کنی خودت می بینی کجا پینگت بالا میره.
trace چیه ؟نقل قول:
یکم بیشتر میشه توضیح بدی ؟
traceroute یه دستوره که باهاش میشه فهمید تا سرور مقصد از چه روترهایی رد میشی. تو ویندوز دستورش tracert هست. تایپ کن:نقل قول:
tracert p30world.com
بقیش معلومه.
به زودي از اينترنت ارزان شركت مخابرات استان در رشت لذت ببريد
بقیه بچه ها تو شهرهای مختلف ایران از اينترنت ارزان شركت مخابرات همچین لذتی نبردن. حالا شركت مخابرات استان در رشت سرویس بده شایدم لذت بردیم. دنیا رو چه دیدی؟ :5:نقل قول:
دوست عزیز ما سالهاست داریم از سرویسهای شرکت مخابرات لذت می بریم یادت رفته تا همین 2 سال پیش یه سیم کارتو 1 میلیون تومان می فروختن تا اینکه ایرانسل اومد همون سیم کارت شد ده هزار تومان همین الانم اینترنت 4 تا 5 برابر اونی که می خرن دارن می فروشن دلتو خوش نکن از اینا هیچ خیری نمی رسه:11:نقل قول:
حالا شما اینو از کجا شنیدی؟؟؟نقل قول:
كدوم شهر ميتوني بگي؟نقل قول:
الان پهناي باند همه رو مخابرات استان تامين ميكنه نياز نيست بخرن اون سالها رو خدا بيامرزه شركت خصوصي شده قيمت هم از طرف شركت مخابرات ايران تعيين شده خيلي پاييين تر از حرفاس اين كاهش قيمت هاي شركت هاي ديگه هم اولين بازخوردش بودهنقل قول:
مخابراتنقل قول:
دوست عزیز !نقل قول:
فکر نمی کنم اونقدرا هم که شما می فرمایید قضیه بغرنج و فاجعه بار باشه ! اکثر بچه های اینجا یه چند باری گذرشون بنا به دلایل مختلف به دفتر اندیشه تو رشت افتاده ! و اتفاقا من و دوستان جز برخورد بسیار مودبانه و با احترام ازشون ندیدیم ! حالا شما عصبانی بودی و طاقتت تموم شده بوده قضیه فرق می کنه اما باز هم دلیل نمیشه اونا بیخود و بیجهت به کسی بی احترامی کنن ... در هر صورت احترام یه چیز متقابله... وقتی هم شما حضوری رفتی شرکت اونوقت چطوری با قطع کردن تلفن ارتباطتون قطع می شه ؟! ... به هر حال کارمندای اونجا نه فامیل بنده هستن نه پسرخاله ! فقط خواستم بگم اونقدرا هم که شما میگی کافیه یه بار گذرمون بیوفته و این این چیزا ... اونقدر هم که شما می فرمایین بی ادب و بیسواد نیستن! چون ماها که چیزی جز احترام ندیدیم ! حالا نظر بقیه دوستان تو فروم چیه نمی دونم ... بگذریم ...
من خودم 128 دارم و قبول دارم از ساعت 1 شب به بعد سرعت افت می کنه ( محابرات منطقه 3 ) اما تو کمترین حالت شبا از 40 پایینتر نرفته هرگز و اکثر اوقات حدود 60 الی 70 شبا ... و حتی از 3 شب به بعد عین روز میشه خیلی وقتا و به بالای 200 هم می رسه ... این رو از رو تجربه عملی دانلود میگم نه از رو تستای سرعت الکی پلکی ! علت پایین رفتن سرعت ساعت 1 شب هم اینه که همه خطها share شده بین چند نفر و تو اون ساعتا همه واسه دانلود هجوم میارن ...
اما نکته ای که وجود داره و بقیه بچه ها هم گفتن سرعت پایین پینگ همش به اندیشه ربطی نداره ... اکثر وقتا شرکتی مختلف این مشکل رو دارن ... در ضمن یه چند روزیه که باز هم مسنجر و چک کردن ایمیل ( برخلاف باز شدن سایتای معمولی ) کم و بیش مشکل داره یا لاگین نمیشه یا کنده ... این هم به اندیشه ربطی نداره و تا جایی که می دونم مشکل مخابراته که هر چند وقت یه بار فتوا میدن که پورتای ssl رو ببندن ...
اممما اگه سرعتتون خیلی خیلی پایین اومده این کاری رو که میگم یک بار قبل از هر کار دیگه حتما انجام بدین چون چند روز پیش خودم هم سرعتم یه دفعه پایین اومد و تا چند ساعت افتضاح بود ... پشت مودمتون یه سوراخ کوچیک هست که با یه چیز نوک تیز مثل نوک خودکار اونو تا 5 ثانیه نگه دارین مودم ریست میشه ...
حالا یه بار دیگه مودم رو تنظیم اتوماتیک ( quick setup ) کنید . اگه دیدین تنظیمات قبلی از بین نرفتن میتونین تو قسمت advanced setup>wan اطلاعات ذخیره شده رو remove کنین و از اول مودم رو تنظیم کنین . به هر حال امتحانش ضرری نداره و واسه من بلافاصله سرعت سر جای اولش برگشت انگاری خود مودم قاط زده بود .
در هر صورت دعوا کردن چیز خوبی نیس :10:موفق باشی:46:
من با داش birak موافقم . اين كاري كه ايشون گفت رو انجام بده اگه درست نشد برو انديشه داد و فرياد كن البته با داد فرياد كاري حل نميشه با آرامش رفتار كني بهتره .
راستي ديشب 1 به بعد سرعت دانلود من از 50 بالا تر نرفت تا 2.30 كار كردم ولي سرعت همون جوري بود . سرعت مگه ميشه 128 به 200 برسه اين كه خيلي زياده .؟.؟
1. توي روز سرعت دانلود سرويس 128 چنده حدودا ؟ شايد ماه ديگه يه نا محدود 128 گرفتم . شب زياد حال بيدار موندن ندارم
داد و فریاد فایده نداره قبلا توسط من تست شده :دینقل قول:
حرف تو کلشون نمیره
1. دیشب سرعت خیلی افتضاخ بود
2. نامحدود مثل بقیه سرویس ها سرعتش بالا نمیره !
تنظیم کن خودش دانلود کنه که بیدار نباشی
باشه پس دلتو خوش کن حالا وایسا تا ببین کی سرویس می دن هر موقع دادن زود برو بگیر خوب بود به ماهم بگو ماهم میام بگیریم ولی ............:5:نقل قول:
دوستان این ADSL مخابرات وقعیت داره
تو بندر عباس 2 مگ نامحدود رو می دن فک کنم 50 تومن البته منم پرسیدم ولی هنوز تو رشت نیومده اگه بیاد من یه 10 مگ می گیرم اگه بدن :46:
نقل قول:
سلام دوستان////
فكر كنم مشكل من بودم.:2:..ديشب براي اولين بار داشتم شب دانلود ميكردم...تاره اي دي اس ال گرفتم!!!:11: سرعت .....يده بود..
معمولا اينجوريه..هر جا پا ميزارم خشكي مياد..دريا هم ميخوام برم با خودم يه آفتابه آب بايد ببرم..:2:
حالا يه سوال دارم..ببخشيد اگه سوال مبتديانه ايه..
چطور ميشه فهميد چقدر از حجم ماهيانه مونده؟:11:
چطور ميشه تنظيم كرد خودش دانلود كنه...من اربيت دارم..
راستي يه خانومي تو انديشه هست قسمت امور مشتركين سمت راست در /ميز چپ/// اسمشو نميدونم..چقدر بد اخلاقه...فكر كنم 5 دقيقه ديگه اونجا ميموندم منو كتك ميزد مينداخت بيرون...
ممنون
شما تو سايت شركت برين ورود مشتركين داره.از اونجا ديگه خوتون متوجه ميشين.راستي مباركه.نقل قول:
بابا من ديگه واقعا خسته شدم نميدونم چي كار كنم؟الان پارس 256 دارم سرعتم اصلا راضي كننده نيست.مي خوام انديشه بگيرم.از دوستان ميخوام كه اگه 128يا 256 يا 512 انديشه دارن سرعتشونو از 9 صبح تا 11 شب حدودا چقدره؟ درضمن قطعي هم داره؟نصفه شبم اصلا برام مهم نيست.
سلام
الان شارژ اکنتم تموم شد.مانده حجمم صفر! ولی بازم الان دانلود دارم.می خواستم بدونم چجوریاست؟بعدا این حجم اضافه رو پولشو میگیرن؟
اندیشه-128
سلامنقل قول:
اتفاقا منم اول میخواستم پارس بگیرم ولی رفتم مخابرات گفتن تعداد شکایت از این شرکت بالا رفته از این شرکت نگیر، خلاصه رفتم اندیشه. الان 256 دارم، همین الانم (ساعت 10 شب) دارم فرار از زندانو با سرعت 160 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکنم.
البته از ساعت 1 شب به بعد سرعتا افتضاح میشه. در ضمن الان سه ماهه گرفتم و تا الان قطعی نداشتمکد:http://tehranpic.net/images/vyguqv8dk7guvwmarnl.jpg
البته شايد من يكم پر توقع باشم ولي قبلا سرعت 256 پارس من حدود 190 بود كه دوستم انديشه داشت مال اون بالاي 200 بود و من ناراحت بودم.الان واسه شما بالاترين سرعت در روزتون 160 يا بيشترم ميشه؟معمولا چه ساعتهايي؟شما كدوم منطقه رشت هستين؟نقل قول:
من 128 ( 8 گیگ ) اندیشه دارم و مخابرات منطقه 3 هستم .نقل قول:
در مورد بالاترین سرعت تو روز سرعتم تو بهترین حالت به 215 الی 220 کیلوبایت بر ثانیه هم رسیده و تو اکثر ساعتهای روز موقع دانلود سرعت حدود 200 کیلو بایت ... شبها هم که خدمتتون عرض کردم حدود ساعت 1 شب تو بدترین حالت 40 کیلو می شه و معمولا نزدیکهای صبح ( 4 الی 6 صبح ) دوباره مثل روز به حدود 200 می رسه ...
اما یه نکته خیلی مهم رو باید توجه کنین . اینکه اگه از یه برنامه دانلود منیجر ( مثل dap ) استفاده کنین معمولا این سرعتهای خیلی بالا رو تجربه می کنین و تو حالتی که مستقیم مثلا از راپید شر دانلود می کنین و از نرم افزار دانلودر استفاده نمی کنین معمولا سرعت بین 120 الی 170 ( کلا کمتر از حالت اول ) ... و دیگه اینکه وقتی از برنامه torrent واسه دانلود استفاده می کنین سرعتتون خیلی وقتا به تعداد کسانی که بهتون seed میدن بستگی داره ... مثلا بعضی فایلها seed کمی دارن و شما می بینین با اینکه سرعتتون باید اون موقع مثلا 200 باشه اما با سرعت 30 دارین دانلود می کنین ! تو این حالتها خود سرورها و کسانی که ازشون دارین فایل رو دانلود می کنین تو اون لحظه پهنای باند خوبی نمیدن که این به سرعت اینترنت شما ربطی نداره ...
کلا اگه می خواین بالاترین سرعتها ( بالای 200 در روز ) رو تجربه کنین از یه برنامه دانلودر استفاده کنین یا torrent هایی رو دانلود کنین که بیشترین seeder رو داشته باشن . اونوقت شما هم میتونین از سرعتهای بالای 200 لذت ببرین .
سلام دوستان من قبلا 96k اندیشه داشتم و اکثرا سرعتم رو 60 بود اما 1 هفتست که 128 گرفتم سرعتم از 16 بالاتر نمیره کسی میدونه چرا؟
من لنگرود میشینم
128 نامحدود گرفتی؟
مگه ريطي هم داره؟نقل قول:
بله سرعت نا محدود بالا نمیره !نقل قول:
سرعت سرویس های حجمی فقط بالا میره برای این که ترافیک زود تر تموم شه:46:
دوست عزیز !نقل قول:
وقتی که زمان اشتراکتون یا حجم ماهیانتون تموم میشه برای اینکه کارتون یه دفعه لنگ نمونه اندیشه تمدید موقت میکنه ( البته وقتی اشتراک تموم میشه هم کلید تمدید موقت تو قسمت کاربری شما فعال میشه ) مقدار این تمدید موقت حداکثر 3 روز و حجمش هم 300 مگ هست ... همونطور که گفتم فقط واسه اینه که کارتون یه دفعه لنگ نمونه در حالی که به اینترنت نیاز دارین و فقط یه فرصتی بهتون میده که ظرف 3 روز تشریف ببرین شرکت ( یا اینترنتی ) اکانتتون رو شارژ کنین یا حجم اضافه بگیرین ... اگه اشتراک ماهیانتون تموم شده باشه و از 3 روز شارژ موقت هم استفاده کرده باشی درست مثل این می مونه که 3 روز از اشتراک ماه آینده رو به شما پیش پیش داده باشن و وقتی ماه بعد 1 ماهه شارژ میکنین به میزان 27 روز باقیمونده شارژ میشه نه 30 روز... در مورد حجم هم فکر می کنم اون 300 مگ رو از اشتراک ماه بعدتون کم می کنن مثل این میمونه که پیش پیش مصرف کرده باشی ... در هر صورت بعد از 3 روز اکانتتون قطع میشه و شما بهتره از حالا تشریف ببری و 2 گیگ حجم اضافه ( 5000 تومن ) بگیری . ( البته اگه هنوز از زمان اشتراکت چیزی مونده باشه )
پس پول این کار کردن موقت رو وقتی قطع شد ناچار میشی با گرفتن حجم یا تمدید اشتراک پرداخت کنی.
موفق باشی
من تو منطقه یکم خط تلفنمونم 2 هستشنقل قول:
نگفتم بالاترین سرعتم 160 هستش ، بالاترین حد سرعتم 240 بود ساعتش متغیره هیچ وقت نمیشه گفت تو فلان ساعت این سرعتو دارین ولی 1 شب به بعد این سرعتو نداری. در ضمن سرعت دانلود فقط به ISP ربطی نداره بلکه سورسی که شما ازش دانلود میکنیدم میتونه تو سرعت دانلود موثر باشه مثلا نشده فایلی رو از 4shared دانلود کنم ولی سرعتم از 40 بالاتر بره در صورتیکه راپید شر و مدیا فایر وحتی مگا اپلود سرعتای خوبی دارن خصوصا اگه premium user باشین