به نظر من از نظر گرافیکی این بازی رو فقط میشه رو حالت high بازی کرد و تو حالتهای دیگه خیلی افتضاحه
gameplay بازی تنها یک ایراد داره و اونهم تعداد گل ه خودی های زیاد این بازی اونهم بیشتر روی ضربات کرنر هست
Printable View
به نظر من از نظر گرافیکی این بازی رو فقط میشه رو حالت high بازی کرد و تو حالتهای دیگه خیلی افتضاحه
gameplay بازی تنها یک ایراد داره و اونهم تعداد گل ه خودی های زیاد این بازی اونهم بیشتر روی ضربات کرنر هست
بابا دیگه اینجوریام که میگی نیست یه خرده بیشتر بازی کن بعد نقد کن:10:نقل قول:
دوستان تو رو خدا یه آپشن فوق العاده بدید!!
نقل قول:
من بیشتر بازی کنم؟ اشتباه گرفتی رفیق .اونقدر تجربه بازی دارم که در ذهنتم نخواهد گنجید.فکر کنم انگار شما کم بازی کردی:13:
درسته من هم با composer تقریبا موافقم در مورد گل به خودی های زیاد این بازی واقعا نمیشه چیزی گفت و اینکه سانتر هاش اصلا دقیق نیست همشون یا لو میره یا اوت میشه .
خب بازي واقعي شده
چون تو فوتبال واقعي اشتباه تو سانتر هست
توضیحاتی در مورد بازی های فیفا 08 و Pes 08 فارسی شده توسط تیم نوین پندار :
1. گزارش فارسی با صدای آشنای عادل فردوسی پور
2.تیم ملی ایران( آخرین لیست تیم ملی ایران )
3. لیگ برتر86 و 87 با ( آخرین نقل و انتقالات فصل )
بابا تجربه باشششششششششششششششه تو هم خدای بازینقل قول:
جوابیه :
1) بلد نیستی استپ کن می دونی چرا ؟ عجب سوالی اگه بلد بودی که اینجوری حرف نمی زدی :نقل قول:
1لف) تا قبل از این نسخه همیشه عادت داشتیم که در هر زاویه ای که توپ به بازیکن می رسید و با هر وضعیتی که بازیکن قرار داشت توپ رو طوری استپ کنیم که توپ به اون جهتی که ما می خوایم هدایت بشه و بازیکن بلافاصه دنبالش بدوه طوری که حتی یه متر هم از توپ عقب نمونه. در حالی که در واقعیت اینطوری نیست. معدود بازیکنانی هستن که با تکنیک بالاشون می تونن ضمن استپ توپ رو هم در جهت دلخواه قرار بدن و اگه اهل فوتبال باشین حتما دیدید که یه بازیکن حتی با تکنیک متوسط اول در حال سکون توپ رو استپ می کنه و بعد با یه ضربه توپ رو در اون جهتی که می خواد قرار می ده. شما هم بهتره با بازیکنایی که بهره تکنیکی ندارن تا وقتی که توپ کاملا به بازیکن نرسیده هیچ کلیدی رو فشار ندی تا بازیکن به بهترین شکل توپ رو استپ کنه و بعد با بازیکن حرکت کنی یا پاس بدی.
اگه بخوای مثل نسخه های قبل این کارا رو انجام بدی بازیکن می خواد که دستور رو انجام بده ولی تکنیکشو نداره در نتیجه توپ از پاش فاصله میگیره. درست مثل وقتی که با یه بازیکن غیر تکنیکی دریبل زیدانی بزنی. حرکتشو انجام میده ولی توپ از زیر پاش در میره.
ب) لنگ پرتاب می کنه !!! عزیزم تا قبل از رسیدن توپ به بازیکن R1 رو انگولک نکن تا توپ از بین پاش رد نشه.
2) اگه کمی توجه داشتی حتما تا حالا متوجه این موضوع میشدی که .... اصلا بزار با یه مثال متوجهت کنم:
از سمت راست خودت داری به کناره محوطه حریف که سمت چپ حریف میشه با یه بازیکن راست پا نزدیک میشی.
به کنار محوطه می رسی و به قول خودت تو سرتوپ می زنی و برمی گردی و میخوای سانت کنی !!!! خوب عزیزم در این حالت توپ روی پای غیر تخصصی بازیکنت میاد که همونطور که گفتم راست پا بوده و الان باید با پای چپ سانتر کنه نتیجش هم کاملا مشخصه. از سمت مخالف هم همینطور میشه. درسته ؟
در ضمن موقع دویدن بخوای یکدفعه برگردی تو این نسخه تقریبا کاربرد نداره.
3) دفاع رو خالی نمی کنن . دفاع رو ناخواسته خالی می کنی به این صورت که:
الف) بعضی وقتا میشه که ناخواسته با دفاع وسط تیمت میای نزدیکای وسط زمین تا جلوی هافک حریف دفاع کنی که جای دفاع وسط خالی میشه در نتیجه پاس در عمق و بعد تک به تک. علت این موضوع اینه که زمان دفاع کردن بازی روی دفاع وسطت سویچ می کنه و تو هم چون عجله داری که زودتر توپ رو بگیری زیاد توجه نمیکنی که کنترل کدوم بازیکن رو داری یا با همون میری جلو یا دیر متوجه میشی که بازیکنت چند متری جلو اومده و جاش خالی شده.
ب) بعضی اوقات زمان دفاع کردن مربع رو هم می گیریم که باعث میشه که نزدیکترین بازیکن به صاحب توپ هم به طرفش حجوم بیاره . در بعضی مواقع این نزدیکترین بازیکن مدافع وسط تیمته که اتوماتیک میاد جلو تا درگیر بشه و در نتیجه جاش خالی میشه.
بهترین کار برای دفاع کردن اینه که هر کجای زمین با بازیکن همون منطقه دفاع کنید و قبل از حرکت دادن بازیکن ببینید کیه ؟ اگه پستش به محل توپ بی ربط بود سریع سویچ کنید رو یکی دیگه . مثلا یه هافک رو هیچ وقت با دفاع وسط دفاع نکنید حتی اگه به نزدیکیای محوطه رسیده بود چون دو تا مهاجم جلوش وایساده که منتظر خالی شدن فضا هستن. در ضمن زمان دفاع حدالمقدور از نگه داشتن مربع ( یا همون شوت ) خودداری کنید چون باعث به هم خوردن نظم دفاعی تیم میشه . بعد از رعایت نکات بالا سعی کنید که بازیکن حریف رو با یک بازیکن کنترل کنید .
4) علت این مشکل هم اینه که همیشه بهترین بازیکن رو برای کنترل کردن انتخاب نمی کنید. همون بازیکنی که بازی براتون سویچ می کنه همیشه بهترین بازیکن نیست . به نظر من سویچ بازی رو از اتوماتیک به صورت دستی کنید.اولش سخته چون تو تمام مواقع خودتون باید سویچ کنید ولی وقتی راه افتادید متوجه تفاوتش میشید.
5) بازم مشکل از شماست . چون همیشه پاس های مهم رو دیرتر از زمانی که باید بدید می دید. مثل پاس تو در در فوتبال واقعی . پاس دهنده و فرار کننده که با هم حرف نمی زنن که هماهنگ بشن. با نگاه کردن به حرکت هم قصد همدیگه رو می خونند. تو بازی هم شبیه اینه . اگه بازیکن جلوی دفاع قرار داره و سرعتش زیاد نیست منتظر پاس ساده وایساده و نباید پاس در عمق بدید ولی اگه کنار دفاع وایساده که دیگه نمی تونید پای ساده بدید و باید پاس در عمق بدید و تازه باید جهتش رو به بیرون یا داخل باشه تا مدافع به توپ نرسه و بازیکن شما شانس بیشتری برای تصاحب توپ داشته باشه. در ضمن همه این پاس ها که قرار نیست به دلخواه شما فرستاده بشه درست مثل فوتبال واقعی چون اگه اینطور بود تو هر بازی 20-25 تا گل میدیدیم. برای این پاس ها نقشه بهترین کمک شماست البته بیشتر برای وقتی که دوربین روی حالت normal long ( که حالت استانداردش هست و منم رو این حالت بازی می کنم) قرار داره مفیدتره.
6) پاس ها آروم نیست چون دفاع میاد توپ رو جمع میکنه شما حس میکنی پاس آروم بوده . تو فوتبال واقعی هم تا دلت بخواد پیش میاد که مدافع دست حریف رو می خونه و میاد توپ رو وسط راه جمع می کنه . کاملا طبیعیه. البته به پاس تو هم بستگی داره .
در ضمن مثل نسخه های قبل هم نمیشه همینطوری هردمبیل از اینور زمین پاس داد به اون ور زمین چه زمینی چه هوایی . بازیکنای حریف که سیب زمینی نیستند . تا توپ بخواد مسافت زیاد رو طی کنه مسیر توپ رو تشخیص می دن و توپ رو صاحب میشن. پیشنهاد من اینه که حدالمقدور از پاس کوتاه استفاده کنید.
7)در مورد تعویض منطقه بازی هم دو نکته هست یک اینکه توجه کنید بازیکن با پای تخصصیش توپ رو بفرسته و دوم اینکه از روی نقشه ببینید بازیکنی که میخواید توپ بهش برسه سر جاش هست یا نه. تعویض منطقه تو این بازی مثل آب خوردنه . منم مشکل شما رو داشتم ولی الان با کمی توجه هر جای زمین که بخوام تعویض منطقه می کنم حتی پشت محوطه حریف.
8) در مورد دروازبان حرفی ندارم جز اینکه وقتی توپ به طرفش میاد یا مثلث رو بگیرید و یا چندباز بزنید اشتباهاتش کمتر میشه. من خودم اینو عملا امتحان کردم.
9)مشکل شما همینه ....... تازه فهمیدم چون من اولین باره که پست شما رو میخونم و همزمان جواب میدم.
ببین دوست عزیز شما سویچ بازی رو روی فول اتو قرار دادی به همین دلیل به ندرت می تونی به دلخواه مخصوصا مواقع حساس مثل ضربات کرنر بازیکنا رو سویچ کنی. همینطور که بالا گفتم اگه سویچ بازی رو روی دستی بزاری خیلی از مشکلاتت حل میشه. اولش سخته ولی راه که بیوفتی خیلی راحت میتونی رو بازیکن دلخواهت سویچ کنی و حتی قبل از رسیدن توپ بهش حرکتش هم بدی. just try مطمئنم نتیجه میگیری.
10) داوری هم به نظر من مشکل که نداره از نسخه های قبل بهتر هم شده.
در کل اگه واقعا فوتبال سرت بشه و نخوای یه فوتبال فانتزی رو رو سیستمت داشته باشی . از این بازی لذت میبری
چون واقعا به واقعیت نزدیکه. این بازی اولین قدم کونامی برای یک حرکت بزرگ در این بازی بود.
در پایان هم به این جمله بسنده میکنم که در این بازی کوچکترین نکات هم نادیده نگیرید چون خیلی به ریزه کاری ها توجه شده و رعایت این نکات ریز می تونه به بهتر شدن بازی شما کمک کنه.
عزیزم این بازی اینقدر فرق کرده و پیشرفت کرده که باید تمام اون تجارب گرانبهاتو بزاری کنار و در این نسخه شاگردی کنی و تجربه اندوزی کنی. حرف شما مثل این میمونه که یه دفتر دار 50 سال قبل بخواد استخدام یه دفتر مدرن بشه که دیگه توش خبری از مداد و خودکار و دفتر و کاغذ نباشه و همه کارا کامپیوتری باشه ولی بگه لازم نیست چیزی به من یاد بدید چون که من اینقدر تجربه دارم که تو ذهن شما نمیگنجه .:13:نقل قول:
من بیشتر بازی کنم؟ اشتباه گرفتی رفیق .اونقدر تجربه بازی دارم که در ذهنتم نخواهد گنجید.فکر کنم انگار شما کم بازی کردی
و در نهایت :10: و :11:
جای تاسفه که یه عده ناتوانیشون در بازی کردن رو می ذارن به حساب بازی! بابا جان خب بلد نیستید بازی نکنید چرا تو سر مال می زنید :27:
به این میگن یه ارسال فوق العاده و بی نقص و البته حرفه ای! :40:نقل قول:
:blink:شرط درک زیباییهای pes داشتن درک عمیق از فوتباله
بازی زیاد مشکل نداره
فقط یکم این داور روی هر تکل به سرعت کارت میده...
من توی بازیهام خیلی کم تکل میزنم چون میدونم 99 درصد تکل ها کارت داره
و خیلی راحت هم اخراج می کنه
مرسی از لطفت :10:نقل قول:
امیدوارم پستی که دادم حداقل بتونه تا حدی مشکلات بعضی از بچه ها رو حل کنه تا از بازی بیشتر لذت ببرن.
به امید موفقیت میلان در دربی آخر هفته
و البته به امید موفقیت بارسا در ال کلاسیکو آخر هفته :46:
:11:
آره خدا كنه ميلان ببره چون به نفع ما ميشه!
خیال های واهی نکنید توهم شمات رو گرفته اینتر همه رو میترکونه حالا شما یونتوسی ها مثلا دل به قهرمانی بستید که میگید خدا کنه ببره که به نفع شما بشه؟؟؟؟!!!
قول میدم اینتر میزنه
آقا کسی سیو گیم لاحال داره بذاره دیگه...
چند صفحه قبل تاپيك رو بگرد پيدا ميكني
ولی اون لباس تیم ها رو درست نمیکنه!!نقل قول:
بهتر نیست؟
آقا من بازی را با حالت لاو بازی می کنم. اگه این قطعات را ببندم می شه های یا مدیوم بازی کرد؟
Vga:85oogt giga 256 Ddr3
M/b: Asus M2a-vm
Cpu:AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4000+
Ram:apacer DDR II 1Gb 800
Power: Green 380 W
روي Normal حتما مي توني بازي كنينقل قول:
اما روي High مطمعن نيستم:46:
هر کدوم رو امتحان کن دیگهنقل قول:
ولی من نرمال مطمئن هستم میتونی
از حرف زدنت مشخصه که بطور کلی نه فوتبال سرت می شه نه بازیهای فوتبال .من اونقدرهم در خود فوتبال تجربه دارم هم بازیهای قبلی و هم این بازی که در ذهن امثال توهم نمی گنجه .تمام حرفات ناشی از بی تجربگی و بچه گانگی هست.نقل قول:
به حرفهای کودکانت جواب می دم:
1) الف ) اول این تویی که بلد نیستی استپ کنی و حتی زیاد هم بازی نکردی. اولا حتی اگه قرار باشه توپ فاصله بگیره حتی اگه وایسی هم توپ خواهد پرید . تازه بازیکنایی که من در اختیار دارم بهترینهای اروپا هستند و حتی اگه بخوام حرکت کنم هم-که نمی خوام- باید عرضه مهار خوب توپ رو داشته باشه-درک کن- پس فوتبال شناس نیستی.
ب) اولا از کلماتی که در شان خودتون هست نظیر انگولک در زمان صحبت با من استفاده نفرمایید در ضمن اگه زیاد بازی کرده بودی درکشو داشتی که من چی میگم حالا هر چقدر هم که بگم لایی می کنه تو فکرمی کنی من کلید فشار می دم-در حالیکه نمی دم_ خوب اگه سطح فکریت در همین حده در جهل خودت باقی بمون چون در هر شرایط مناسب حمله این اتفاق خواهد افتاد.
2) مسلمه که هم در خواندن متن من مشکل داری و هم در درک اون. من کی گفتم سر توپ می زنم؟؟؟؟؟؟از این کار کلیشه ای ساکر بازای مبتدی متنفرم. گفتم سانتر میکنم نه به گفته شما سانت! میکنم اونم از مثلا نزدیکی های پرچم کرنر - گفتم مثلا که بدونی منظورم چیه- کی گفت سر توپ می زنه با پای غیر تخصصی نمی دونم چی چی... مشخصه که تا حالا اصلا سانتر نکردی آقای بی تجربه وگر نه می فهمیدی چی می گم کما اینکه اکثر بچه ها گرفتن که سانتر مفیدی دراین بازی وجود نداره.
3) الف) بازهم بی تجربه بودنت رو اثبات کردی کی گفته مدافع به وسط زمین اومده؟؟؟؟؟ اگه بازی کرده بودی می دونستی که حتی مثلا وقتی بازی رو حریف شروع می کنه با دو پاس توپ توی یه محوطه وسیع در اختیار مهاجم تک به تک حریف قرار می گیره
ب) من اینکار ساکر بازای مبتدی رو هم تو عمرم یکبار انجام ندادم. اتفاقا توی توپ گیری ادعام میشه.
4) بازهم اینقدر فکرت پایین بوده که فکر کردی من سوییچ نمی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ خیال کردی به امید انتخاب بازیکن توسط بازی می شینم؟؟؟؟ ببین با کی طرفیم ما. و باز هم بی تجربگیت : تو هر بازیکنی رو که سوییچ کنی بقیه همون موقع راه می رن یا می ایستند و تاب میخورن تا حریف رد شه. توصیه می کنم بیشتر بازی کنی.
5) تو اصلا نه ساکر بازی نه فوتبال واقعی رو می فهمی. من!!! پاسمو دیر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه بازی کرده بودی می دونستی پاس دادن با اون چیزی که از ذهن تو تراوش کرد خیلی فرق می کنه . جناب گرانقدر من می دونم کی باید پاس ساده بدم کی توی عمق. به به به عجب واژه قشنگی خوب شد اشاره کردی که یادم بیاد اینو بگم در این بازی پاس به فضا معنایی نداره و بر عکس توپ رو پشت بازیکن می ندازه!!! یا تنظیم می کنه و اصلا جهت رو عوض می کنه که به حریف بده . این حرفا چیه برادر؟ بازیکن منتظه توپه پاس که می دی می دوه میره پشت حریف مشکل اینجاس که اصلا نمی دونی راجع به چی حرف می زنم.
6) باز هم درک پایین شما!!! کی گفت مدافع حریف می گیره ؟؟؟؟؟؟ نمی فهمم از کجای حرف من این برداشت کودکانه رو کردی؟ جالبه به عرضتون برسونم اتفاقا این موضوع در دفاع شما اتفاق میفته و هر چقدر هم پر کنی اینقدر آروم می ده که برای حریف ایجاد مو قعیت کنه. می دونم که نمی دونی راجع به چی حرف می زنم ولی مطمئنم که حرفه ای ها دقیقا می گیرن چی می گم.
7) به نظر تو من شانسی تعویض منطقه می کنم؟؟؟؟؟ oh my god عزیز من حتی وقتی بازیکن روبروی منه دقیقا روبرو اتفاقا با پای تخصصی جوری می فرسته که بازیکن کلی بدوه خوب دقت کن کلی ... بوده و توپ هم بره توی اوت. جهت توجه شما ی مبتدی اینکه : من یه چشمم به ریدر هست( به قول شما نقشه !!!!)
8) مثلا جلوی دروازبانو بگیریم که با مشت نکوبه توی دروازه خودش؟؟؟؟ عجب!! مثلث چی چیه قربونت؟؟؟؟؟
9) در مورد بند نهت باید بگم من خیلی وقته راه افتادم شاید وقتی در ابعاد تو بودم و در ضمن سوییچ کردن مهم ترین کار هر ساکر بازیه. چطور همه بازیکنای مهاجم رو تو کرنر انتخاب می کنه الا اون که توپ رو سرشه؟؟؟
10) داوری مشکل نداره؟؟؟؟ بهتر شده؟؟؟؟؟ قربونت اگه تا حالا ندیدی بعد از آوانتاژ کارت دادن رو به سبک فیفا حذف کرده من هیچ حرفی باهاتون ندارم. چرا یه داوره؟ اینا رو توی تازه کار نمی گیری. روی کارتهاش نوشته جهت بازیکنان کاربر.
در کل شما فوتبال واقعی و فانتزی رو دقیقا بر عکس گرفتی قربان. اتفاقا اتفاقا اتفاقا حتی اگه به ضرر تیم من تموم بشه از واقعی بودن بعضی قسمت هایی بازی لذت می برم. من فوتبال توی خونمه اینا رو میگم که فکرت بازتر بشه و از پیله کودکانه خودت بیرون بیای.
در پایان به این هم بسنده بفرمایید که حذف الیور کان به طور کلی!! ریزه کاری بوده یا غیر ریزه کاری؟؟ ودر هر دوصورت کونامی افتضاح خودش رو به اثبات رسوند.
در کل اگه به نوشته های من احترام بذاری شاید پیشرفتت در این بازی محسوس باشه هر چند بعیید می دونم.شاید هم از عوامل فروش و انتشار این بازی باشی!! در کل من منعکس کننده دیدگاههای حرفه ای های زیادی بودم.و متاسفانه شما جزء این دسته نبودید.
چرا اینقدر دعوا می کنید؟
برید بازی کنید حال کنید.
نه دعوا کنید ! بیشتر حال می ده .
عزيزان توجه كنيد اين تاپيك براي اينه كه در باره اين بازي بحث بشه
نه اين كه جاي دعوا و حل كردن مسائل شخسي باشه
دوستاني كه مسئله شخصي با هم دارن جاي ديگري را هم براي دعوا ميتونن پيداكنن
آقا راستی چرا اولیور کان رو نداره
خیلی خیلی خیطه
ها... دعوا بیده... ای نامردها پس چرا ما رو خبر نوکردین... ها الان وپرم . .. 1 ...2... 3 ها.. اییییه
سطح فکریه سازندگانش رو نشون می ده . توی ساکر 6 هم نداشت ولی جبران شدنی بود چون اون موقع توی تیم ملی آلمان بعنوان ذخیره بود و می شد رجیسترش کرد اما اینجا خرابکاریشون رو نمی شه درست کرد:2:نقل قول:
بابا آخه الیور کان هم شد دروازه بان
آدم قحطی بود ....
ولی با این که بازی تغییرات زیادی کرده نباید انتظار داشته باشیم باری بدون ایرادی در اختیار داشته باشیم
در ضمن هر بازی در هر سطحی یک ایرادی داره
بعدشم به نظر من که این فوتبال خیلی بهتره pes 6 شده
فعلا...
شما لطف کن اول اون آواتارتو عوض کن چون در اون سطح نیستی بنویس موسولینی!
نقل قول:
ببخشید :11:
واقعا فکر نمی کردم که از اینکه با لحن صمیمی جواب بدم ناراحت بشی. ولی حالا که شدی کاری جز معذرت خواهی نمی تونم انجام بدم.
من که با شما دشمنی ندارم و یا اینکه رئیس کونامی پدرم نیست که بخوام دل کسی رو بخاطرش بشکنم.
هدف من فقط این بود که بگم مشکلاتی که شما داری . منم اولای کار داشتم ولی مثلا حالا شاید 1 یا 2 بار در هر
بازی توپ از بین پای بازیکنم رد بشه یا استپ بد انجام بده.
اصلا نمی خوام سابقه خودم رو تو فروم اخبار ورزشی و نقد فوتبال و شرکت در چند دوره لیگ pes و خیلی چیزای دیگه نقش قبر کنم. چون نه اینجا جای مناسبه این کاراست و نه ارزشش رو داره که به خاطر این سوئظن ایجاد شده بخوام همچین کاری انجام بدم.اگه شما هم واقعا احساس میکنی که خیلی با تجربه هستی . خوب حتما هستی
دیگه . و اگه احساس می کنی که من آماتورم . خوب حتما هستم دیگه .
امیدوارم تو مسابقات مقدماتی ESWC ببینمت و از هنرت در بازی فیض ببرم.
و اگه احساس بهتری بهت دست می ده که من مبتدی باشم (چون تو پستت 100 بار منو مبتدی خواندی :46: )
اجازه بده که بگم :
من یک مبتدی در این بازی هستم و از فوتبال به هیچ وجه سر در نمی آورم.
:10:
خب باید بگم که منم بار اول از گفتن ایرادات pes2008 همدردی با بقیه بود! نمی دونم چرا شما به خودت گرفتی که یه جواب برای من بنویسی مطلب من مخاطب خاصی نداشت بار اول درسته؟ ولی چون یه مقداری لحنت مناسب نبود جواب دادم به هر حال بی خیال دیگه...
به جان خودم به خودم نگرفتم . فقط می خواستم راه هایی پیشنهاد کنم که همه با هم از بازی لذت ببریم.
انجمن یعنی همه برای یکی و یکی برای همه ........... مگه نه؟
یه دوست جدید به لیست دوستان من اضافه شد : composer kuchulu
اگه اسمت هم بگی ممنون میشم.
کرک بازی رو ندارین؟!
اين كرك بازي:
کد:http://gbw.naxphost.com/files/ProEvolutionSoccer2008v1.10NoDVDFixedexeEng.rar
بعد از كپي كردن كرك فايل زير رو دانلود و در محل نصب بازي بريزيد و اجراش كنيد و ايمپورت رو بزنيد
کد:http://www.nichost.ir/uploads/1197593370.zip
سلام پسرا , من pes 2008 رو دارم سیستمم dual core با cpu 3 فول کش با کش 2mb + 2 با vga 512 geforce ولی وسط این بازی یهو هنگ میکنه و باید restart کنم تا درست بشه با game pad بازی میکنم به نظرتون مشکلش چیه ؟
راستی ram هم 2GB دارم , مشکل از چیه ؟
[quote=sahar_khanoom;1918247]سلام پسرا , من pes 2008 رو دارم سیستمم dual core با cpu 3 فول کش با کش 2mb + 2 با vga 512 geforce ولی وسط این بازی یهو هنگ میکنه و باید restart کنم تا درست بشه با game pad بازی میکنم به نظرتون مشکلش چیه ؟
راستی ram هم 2GB دارم , مشکل از چیه ؟[/quo
سيستم خوبي داري
فقط تنها اشكالش فكر كنم كارت گرافيكت باشه
چون من هم با اين كارت گرافيك همين مشكل تو را دارم
اگه كارت گرافيكت 7200 Gforce يا بالاتر باشه مشكلت حل ميشه:46:
آقا من واقعا از این سبک پاسخ شگفت زده شدم! می تونم بگم شما شخصیت فوق العاده و درک بالایی داری! بی شوخی میگم.نقل قول:
واقعا اگه همه باهم اين طوري باشن دنيا مثل بهشت ميشه:18:نقل قول: