نقل قول:
خیلی خیلی از لطفت ممنونم دوست عزیز ...مشکلم با راهنمایی شما حل شد .
این مشکل بد رفته بود روی اعصابم ... خدا خیرت بده :11:
Printable View
نقل قول:
خیلی خیلی از لطفت ممنونم دوست عزیز ...مشکلم با راهنمایی شما حل شد .
این مشکل بد رفته بود روی اعصابم ... خدا خیرت بده :11:
ببخشید، میدونم یه سؤال رو دوبار پرسیدن خلاف قوانین انجمنه..
گفتم شاید سؤالم رو ندیده باشید، واسه همین دوباره میذارمش..
با یکی از دوستام که صحبت میکردم، بیشتر احتمال میداد اشکال از پاور سیستم باشه. میگفت وقتی که فشار به پاور میاد (موقعی که میخواد ویندوز از رو هارد لود بشه) سیستم خاموش میشه.نقل قول:
من دیروز ویندوز سیستم یکی از دوستام رو عوض کردم، بعد اینکه یه سری از برنامه های کاربردی رو واسش نصب کردم، موقع نصب برنامه registry mechanic ، یه هو سیستم خاموش شد.
روشنش که میکنم تا قبل از صفحه لود ویندوز میاد، دوباره خاموش میشه. سیف مود رو هم تا میزنم سیستم خاموش میشه.
این سیستم قبل اینکه ویندوزش رو عوض کنم، تا به صفحه لود ویندوز که میرسید، سیستم ری استارت میشد، ولی الآن خاموش میشه.
موقعی که ویندوز رو عوض کردم، ویروس یابی هم کردم، کلی ویروس پیدا کردم و اونا رو پاک کردم، حواسم به اینم بود که رو درایو ها دبل کلیک نکنم تا ویروس ها فعال نشن..
این سیستم ویروس داره یا پاورش نیم سوز شده ؟
رو صفحه بایوس هم 5 دقیقه ای منتظر مودنم، ولی خاموش نشد، تا سیستم رو ری استارت کردم و به قبل صفحه ی لود ویندوز رسید باز خاموش شد !
سیستم :
Cpu : 1.8
ram : 512
ویروسی هست که چنین کاری رو انجام بده ؟
آخه قبل اینکه من این ویندوز رو عوض کنم همین مشکل رو داشت، ولی ری استارت میشد..
ویندوز که عوض کردم خاموش میشه !
اگه کمکم کنید خیلی ممنونتون میشم. آخه خیلی وقته که سیستم این بنده خدا دستمه و بهش قول دادم که واسش درستش کنم ؟
نظر شما چیه ؟
مشکلم نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟
اگه سخت افزاریه، برم تو انجمن سخت افزار سؤالم رو مطرح کنم..
یه راه کاری، سعی و خطایی، چیزی..
هر چی باشه قبوله :31:
سلام.نقل قول:
ویندوز رو دوباره عوض کردید.......؟؟؟؟؟ حتما این کار رو انجام بدین. و یا به یکی از درایوهای دیگه یه ویندوز نصب کنید ببینید چی میشه.
احتمال داره یکی از برنامه هایی که نصب کردید، با سیستم تون سازگار نباشه و باعث مصرف بیش از حد برق بشه. در نتیجه مادربرد تون دامپ کنه. (Dump)
به BIOS برید. و هر دو گزینه رو که با Failed شروع میشند، انتخاب کرده و Yes بزنید. در آخر هم با زدن کلید F10 از اونجا خارج بشید.
احتمال هم داره که پاور نیم سوز شده. یا دیگه به همون اندازه نمیتونه مادربرد رو ساپورت کنه. یا بالاخره یه خاکی افتاده تو سرش :31:.
مورد سومی هم که به نظرم میرسه اینه که با Kespersky 2009 که بوتیبل هست و با سی دی اجرا میشه، هاردتون رو Scan کنید.
البته به احتمال خیلی خیلی زیاد با تعویض ویندوز مشکلتون حل خواهد شد. من یادم میاد یه بار سیستم من هم با Regstery Machine یا برنامه ای شبیه به اون مشکل داشت.
بازم میگم که قبل از هر کاری ویندوز رو عوض کنید یا از ویندوز دوم استفاد کیند. البته تنظیمات BIOS رو هم ریستارت کنید.
موفق باشید :11:
کیس رو جابجا کردید یا ضربه خورده؟؟؟نقل قول:
سلام
دكمه printScr روى كيبورد من كار نميكنه ، چيكار كنم ؟
يعنى دكمه رو كه فشار ميدم تا از دسكتاپ عكس بگيرم، تو paint نميتونم past كنم
سلام
دكمه printScr روى كيبورد من كار نميكنه ، چيكار كنم ؟
يعنى دكمه رو كه فشار ميدم تا از دسكتاپ عكس بگيرم، تو paint نميتونم past كنم
احتمالا یک نرم افزار امنیتی یا آنتی کی لوگرتون از این کار ممانعت می کنه.نقل قول:
کیبوردت فراسو نیست ؟نقل قول:
اگه فراسو باشه یه دکمه داره که باید اونو بزنی تا کلیدهای F و همچنین printScr فعال بشن..
اگه فراسو هست و کلید رو نتونستی پیدا کنی بگو تا واست عکسش رو پیدا کنم بذارم..
نمیدونم، آخه دست من نبوده. واسم آوردنش..نقل قول:
کیس رو جابجا کردید یا ضربه خورده؟؟؟
اینم بگم که دورو پیکر درست حسابی نداره :31:
ویندوز رو عوض کردم. نمیتونم رو یه درایو دیگه بریزم، آخه محتویات درایوهای دیگش رو میخواد، وله اگه نشد، در نهایت این کار رو هم میکنم.نقل قول:
ویندوز رو دوباره عوض کردید.......؟؟؟؟؟ حتما این کار رو انجام بدین. و یا به یکی از درایوهای دیگه یه ویندوز نصب کنید ببینید چی میشه.
این کار رو هم انجام میدم. ایندفعه ویندوز و برنامه های جانبیش رو با دقت بیشتری نصب میکنم..نقل قول:
به bios برید. و هر دو گزینه رو که با failed شروع میشند، انتخاب کرده و yes بزنید. در آخر هم با زدن کلید f10 از اونجا خارج بشید.
اگه مشکلم حل نشد باز مزاحم دوستان میشم..
نقل قول:یه سوال:نقل قول:
ویندوز شما MRT که نیست....؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان درست میگن ..کیبورد tvm هم به همین صورته ..اول باید office lock را غیر فعال یا خاموش کنید تا printsc و F ها فعال بشن ...شما این کلید یا کلید مشابه اونو غیر فعال کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه ..نقل قول:
کیبوردت فراسو نیست ؟
اگه فراسو باشه یه دکمه داره که باید اونو بزنی تا کلیدهای F و همچنین printScr فعال بشن..
سلام من یه ویندوزی گرفتم ولی فارسی رو ساپورت نمیکنه حتی از ویندوزهای دیگه برای نصب خط فارسی استفاده کردم ولی نشد چون همراه ت=نصب ویندوز خودش تماما" همه چیز رو نصب کرده حالا یه چیزی مانند پچ یا کرک نیست که فارسی نوشتن رو حل کنم من یادم میاد در ویندوز ویستا پنین چیزی بود لطفا" کمکم کنید
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=278446
سلامنقل قول:
کامپیوتر رو روشن بزار برو تو بایوس ببین باز خاموش میشه؟
سلام..نقل قول:
سلام
کامپیوتر رو روشن بزار برو تو بایوس ببین باز خاموش میشه؟
این کار رو کردم، خاموش نشد..
تا به صفحه لود وینوز میرسید خاموش میشد !
رفتم تو بایوس و Load Failed-Safe... رو زدم و بعدش F10 رو زدم و خارج شدم.نقل قول:
به BIOS برید. و هر دو گزینه رو که با Failed شروع میشند، انتخاب کرده و Yes بزنید. در آخر هم با زدن کلید F10 از اونجا خارج بشید.
بعد که سیستم ری استارت شد، راحت بالا اومد و فعلاً هم روشنه..
برم چندتا برنامه دیگه روش نصب کنم ببینم دوباره به همون وضعیت دچار میشه یا نه..
فکر نمیکردم که تنظیمات بایوس بهم بریزه همچین بلایی سر سیستم بیاد !
میتونه دلیلش این باشه ؟
تو قسمت تنظیمات فن cpu اگه دماش رو بیارید پایین به اون درجه مورد نظر برسه( بسته به نوع مادربورد ) اکثرا ریستارت میکنننقل قول:
بله ممکنه.نقل قول:
دوست خوبم؛ من احساس میکنم شما در حد مرگ از ویندوز کار میکشید. :31:
یادتون باشه، با ازای نصب حداکثر دو برنامه ی پر حجم، باید سیستم رو یک بار ریستارت کنید.
این سیستم عامل شما هست که به قطعات سخت افزاری فشار میاره و باعث میشه به درستی کار نکنند.
دوباره باز سیستم خاموش شد !
این اطلاعاتیه که من از سیستم میتونم در اختیارتون بذارم :
موقع کار با سیستم، سیستم یه خورده دیر میاد بالا که این میتونه به خاطر CPU 1.8 و RAM 512 باشه..
بعد یه خورده کار کردن باهاش سرعتش باز پایین تر میاد. من میخواستم رو این سیستم برنامه ی sap که یه برنامه ی مهندسیه نصب کنم. این دفعه نسبت به دفعه ی قبل، نصب برنامه پیشرویه بیشتری داشت ولی باز وسط کار گیر کرد و کار CPU رو به 100 رسونده بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه دیدم برنامه وسط کار گیر کرده، نصب برنامه رو cancel کردم..
قبل cancel کردن نصب برنامه :
بعد cancel کردن نصب برنامه :
یه خورده به سیستم استراحت دادم و نوسانات CPU رو نگاه میکردم. دیدم حتی با جابه جا کردن پنجره ها هم CPU به 100 میرسه که این خیلی طبیعی نیست :
گفتم شاید این برنامه خیلی به سیستم فشار میاره..
اومدم ویندوز مدیا پلیر 11 رو نصب کنم، مرحله اولش نصب شد، ولی نه خیلی راحت. باز به CPU فشار میاورد :
بعد ری استارت ویندوز (آخه ویندوز مدیا پلیر 11 طی دو مرحله نصب میشه) دوباره سیستم خاموش شد !
رفتم تو بایوس و دمای CPU رو نگاه کردم :
دما : 83 درجا سانتیگراد !
چند دقیقه بعد با گوشیم از اون صفحه عکس گرفتم :
تنظیماتش درسته ؟
همونطوری که تو عکس میبینین، ظرف چند دقیقه دما از 83 درجه رسیده بود به 69 درجه سانتیگراد !
الآن هم بعد از حدوداً یک ساعت، هنوز سیستم روی صفحه بایوسه و خاموش نشده :
دما : 44 درجه سانتیگراد !
این مشخطات این سیستمه :
خودم حدس میزنم مشکل از CPU باشه. به نظرتون میتونه از ویندوز باشه ؟
آخه ویندوزی که نصب کردم سرویس پک 3 ورژن 2002 هست.
البته اینم بگم که از قبلم مشکلی مشابه این رو داشت ولی اون موقع به لود ویندوز که میرسید سیستم ری استارت میشد ولی الآن خاموش میشه !
امیدوارم مشکلم رو کامل گفته باشم و چیزی رو از قلم ننداخته باشم..
اگه اطلاعات دیگه ای از این سیستم هم میخواید بگید تا بهتون بدم..
اگه بگید که مشکل این سیستم چیه و چکارش باید بکنم، خیلی ممنونتون میشم :11:
ببخشید که با گذاشتن عکس ها پست رو یه خورده سنگین و طولانی کردم !
سلام به نظرم یک ویندوز سرویس پک 2 نصب کن ببین باز همین مشکل هستنقل قول:
باشه..نقل قول:
این کار رو هم انجام میدم و نتیجش رو بهتون اطلاع میدم..
با این تفاسیر مشکل از پاور نمیتونه باشه، درسته ؟
میتونی یه عکس ازش بذاری دوست من ؟نقل قول:
این عکس مربوط به کیبورد فراسو FCR-8900 هست.نقل قول:
سلام دوستان
من لینک مربوط به Windows XP, 32-bit versions رو که مهدی عزیز در پست #344 برای مشکل زیر ، معرفی کرده بود، دانلود کردم ...
و اون رو نصب کردن اما این مشکل کم و کان باقیه !
ممنونم میشم راهنماییم کنید :)
با تشکر مهران ...
سلامنقل قول:
این رو دانلود کن دستورات رو انجام بده ( ببخشید اگه انگلیسی هست ):46: هر جا مشکل بود بگید تا براتون بگم:46:
کد:http://mousavi1366.persiangig.ir/FIX.txt
emad64 .......؟!؟!؟! :18:
شما برای CPU 1.8 سرویس پک 3 نصب کردید....؟!؟!؟!؟ :18:
ای بابا! :31:
اینو میدونستید که سرویس پک 1 با سیستم های ضعیف، خیلی خیلی سازگارتر هست....؟
الیته برای 1.8 ، سرویس پک 2 هم مناسبه.
در تنظیمات BIOS هم مشکلی نبود.
دوست من، شما باید در برنامه هایی که نصب میکنید، دقت داشته باشید.
مثلا حداقل سیستم مورد نیاز برنامه چیه.....؟ و آیا اون سیستم، تحمل این برنامه رو داره یا نه!
دوست خوبم. تا جایی که من میدونم، سیستم مناسب برای سرویس پک 3 ویندوز سیستمیه که CPU 2000 داشته باشه.(2.0) :27:
موفق باشید.:11:
خوب منم واسه همین همه چی رو کامل توضیح دادم دیگه..نقل قول:
آخه تا به حال واسه همچین سیستمی ویندوز نریخته بودم و واسم سؤال بود که چرا اینجوری میشه..
به توصیه ی شما و sus2 میرم سرویس پک دو رو نصب میکنم..
امیدوارم مشکلم حل بشه..
ممنون بابت راهنمائیتون:11:
سلام.نقل قول:
چشم ، این کارها رو انجام میدم ...
اگر مشکل بر طرف نشد ، مراحل زیر را دنبال کنید :
1 . در کادر محاوره ای Run عبارت net stop wuauserv را تایپ کنید و از روی کیبرد کلید Enter را فشار دهید .
2 . پوشه های زیر را Delete کنید .
X:\WuTemp
X:\Windows\System32\Catroot2
3 . وارد پوشه ی X:\Windows شوید و فولدر SoftwareDistribution را به SoftwareDistributionOLD تغییر نام دهید .
4 . وارد پوشه ی X:\Windows\system32 و فایل های ...
Wuweb.dll را به Wuweb.dll.old
Wuapi.dll را به Wuapi.dll.old
Wuauclt.exe را به Wuauclt.exe.old
Wuaucpl.cpl را به Wuaucpl.cpl.old
Wuaueng1.dll را به Wuaueng1.dll.old
Wuaueng.dll را به Wuaueng.dll.old
Wuauserv.dll را به Wuauserv.dll.old
Wucltui.dll را به Wucltui.dll.old
Wups2.dll را به Wups2.dll.old
Wups.dll را به Wups.dll.old تغییر نام دهید .
نکته :
X نام درایوی است که ویندوز در آن نصب شده است .
امیدوارم نتیجه بده :)
با تشکر مهران ...
نقل قول:
کد:http://mousavi1366.persiangig.ir/FIX.rar
کمک در مورد encrypt contents to secure data
سلام
دوستان من یه سری عکس دارم که با ویندوز encrypt کردم تا user های دیگه استفاده نکند.حالا ویندوز عوض کردم و این فایلها رو که از encrypt در نیورده بودم قابل مشاهده نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طور خدا کمک کنید که دارم کلافه می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
سلام.
sus2 جان ، بازم مشکل حل نشد ...
ولی زمانش به تاخیر افتاد
راستی ! من فایل Wups2.dll و فولدر WuTemp رو پیدا نکردم
با تشکر مهران ...
سلام. فکر کنم با راهنماییتون مشکل من حل شد.. :8:
دیگه سیستم خاموش نمیشه (یعنی فعلاً خاموش نشده).
یه سؤال دیگه دارم.
این دوستمون از درایورهای ویندوزش هیچی رو نداشت. صدا، چیپ ست و گرافیکش رو دانلود کردم و نصب شدن. ولی تو نصب مودمش موندم..
اینی که نصب نشده چیه ؟ :
مربوط به مودم میشه ؟ من درایور مودم رو دانلود کرده بودم ولی نصب نشد. میگم شاید اینو اشتباه سرچ کردم.
واسه این مودم (ازش عکس گرفتم) درایورش رو از کجا دانلود کنم ؟ اگه لینک دانلودش رو واسم بذارید ممنون میشم :11:
اگه مدل مودم رو هم کامل بهم بگید، فکر کنم بتونم خودم پیداش کنم..
سلامنقل قول:
قبل از encrypt کردن ریکاوری ایجنت تهیه کرده بودید ؟
اگه پاسخ منفی هست قید عکس ها را برای همیشه بزنید .
قابل بازیابی نیستند .
موفق باشید.
توی ادرس زیر یه برنامه معرفی کرده ام برای بستن پورت های باز با اون برنامه پورت های باز را ببندیدنقل قول:
موفق باشید .
نقل قول:
سلام
به این سایت برو دستورات رو اجرا کن ان شاالله مشکلت حل بشه:11:
کد:http://www.sizlopedia.com/2007/04/28/fix-generic-host-for-win32-process-error/
سلام.
چطوری میشه ویندوز 2 تا یوزر غیر محدود داشته باشه ولی فقط یکیشون نتونه داکیومنت اون یکی رو ببینه؟
تیک make this filder private هم واسه هر دو یوزر روشنه.
گوش شیطون کر ، با بستن پورت های باز ...
الان حدود چهل و پنج دقیقه ای میشه که آنلاینم و هیچ مشکلی بوجود نیومده ، امیدوارم دائمی باشه
mahdi7610 و sus2 عزیز ، یه دنیا ممنون :40:
با تشکر مهران ...
پسوند .rtf رو بايد با چي باز كنم دوستان؟
هم Notepad و هم Wordpad . فکر کنم Ms word هم باز کنه.نقل قول:
مرسي با word باز كردم
سلام من دیروز ویندوزمو خودم عوض کردم (راستش تاحالا عوض نکردم فقط همونطوری با اتوران زدم نصب بشه که اون تعمیر میکنه) ویندوز پک 3 انداختم . الان مشکل پیدا کردم . یه سخت افزار باید توی دیواس منیجر باشه برای Inter Video Win DVR تا بشه تلوزیون دید ولی الان اونجا نیست و نمیتونم نصبش کنم باید چطوری سخت افزارشو نصب کنم ؟
همچنین پس از نصب ویندوز من نرم افزار 3D Max رو نصب کردم اما با ارور مواج شدم بدین شرح :
من پس از نصب دایرت ایکس از سی دی گرافیک ، دایرت ایکس 10 رو نصب کردم اما وقتی دیدم این ارور رو میده چندین بار دایرت ایکس 9 رو از سی دی های مختلفی که داشتم نصب کردم اما مدام این اخطار رو میده . یکی از بازی ها هم که با محیط داس اجرا میشه مثل Tekken 3 فقط داس میاد و بالا نمیاد به اینصورت :