در قلبت رو واسه كسي باز نكن
چون اوني كه دوست داره
خودش كليد داره
Printable View
در قلبت رو واسه كسي باز نكن
چون اوني كه دوست داره
خودش كليد داره
چه زود به ياد مياوري و باز فراموش ميكني...همه را...
چه زود به دست مياوري و باز ميشكني...قلبها را...
چه زود ميخندي و باز ميگريي...هرجا...
اين منم كه با تو ميگريم...به دستت ميشكنم...و از ذهنت فراموش ميشوم...او كيست؟!
تو به لب ميگفتي؛كه رها ساز مرا از قفس عشق خودت...ولي در چشم تو من چيز دگر ميديدم
روزی دختری نابینا با پسری دوست بود دختر همیشه غمگین بود و یارش از او پرسید چرا اینقدر غمگینی دختر با دلی پر آهی کشید گفت خیلی دلم می خواست تا چشمی داشتم و تو را می دیدم بعد گذشت چند وقت دو چشم برای دختر پیدا شد و دختر وقتی دوست پسرش را دید که او هم نابیناست با ناراحتی تمام او را از خود دور کرد پسر وقتی از پیش دختر می رفت با بغضی به او ...
.
.
.
.
گفت مواظب دو چشمانم باش
مهم نيست در عشق به وصال برسي,مهم اينه که لياقت تجربه کردن 1عشق پاکو داشته باشي...
هوایم هوای تو، دلتنگم برای تو، تنهایم به یاد تو، زندگیم فدای تو
يه روزه يه مرده ... ميخوره به نرده !!!
حالا اين چه ربطي به اس ام اس عاشقانه داشت ؟
هيچ ربطي نداشت اين يه نكته كنكوري براي منحرف كردن شما بود
خداوند با تمام عشقی که نسبت به بندگانش داره هیچ توقعی از اونا نداره و بدون هیچ چشمداشتی لطفش نثار بندگانش می کنه.
ای کاش عشقهای ما هم آسمونی (خدایی) بود اونوقت هیچ کس در مقابل عشقی که نثار معشوق می کرد توقعی از اون نداشت.
یکی قشنگیه منظره رو می بینه، یکی کثیفیه پنجره رو، این تویی که تصمیم میگیری چی ببینی، امیدوارم همیشه قشنگ ببینی حتی از پشت یک پنجره ی کثیف
میدونی چرا خداوند بعضی نعمات رو از بعضیا دریغ می کنه؟
چون ظرفیت اون نعمت رو عطا نکرده
.
وقتی بیشتر از حجم ظرف توش آب بریزی، آب حروم میشه
ميدونم اينجا اس ام اس عاشقانه ميزارن ولي ميخوام يه شعر بگم حال كنين !!!! [با كسب اجازه از اساتيد]
.
.
هر آن كو آتشي در سينه دارد
به غير از عشق او درسي ندارد
شعرو داشتي يا نه ؟
جون داداش حال كردي ؟
میدونم جاش اصلا اصلا این جا نیست ولی
legal عزیز
من توی انجمن ها چند جا پست های شما رو دیدم (همین طور اون جا که به reza گفته بودی برای افزایش تعداد پست ها پست نده ) لطفا به جای دادن اسپم به فکر راه های مفید تری برای افزایش تعداد پست هاتون باشید لطفا !!
آخ آخ راس ميگي شريم جان خدا وكيلي حقت مديريته حقتو خوردن خيلي زبلي همه جا رديابيم كردي كه عزيز !
وقتي تو پيروز ميشي من با غرور به همه ميگم : هي اون دوست منه !اما وقتي ميبازي كنارت ميشينم و ميگم : هي من دوست توام . . .
ميگن عشق مثل خورشيد مي مونه هنوز از طلوعش به حد كافي لذت نبردي كه از غروبش دلگير ميشي . . .
عشق يعني پاك ماندن در فسادآب ماندن در دماي انجماددر حقيقت عشق يعني سادگيدر كمال برتري افتادگي
موقعي که داري واسه بدست آوردن کسي ميدوي آروم بدو چون شايد يکي هم داره واسه بدست آوردن تو ميدوه
دیوانه را محبت آرام میکنه، ما را محبت شما دیوانه میکنه
كاش مي شد توي روزگارت
توي بهار موندگارت
ميون اين همه يارت
من باشم دار و ندارت !
گل اگر خار نداشت
دل اگر بي غم بود
اگر از بهر پرستو قفسي تنگ نبود
زندگي عشق اسارت قهر آشتي همه بي معنا بود . . .
اگر انسان ها بدانند كه فرصت با هم بودنشان چقدر محدود است محبتشان نامحدود مي شد . . .
عزيز تر از آني كه بگوييم دوستت دارم
محبوب تر از آني كه بگويم مي خواهمت
نمي گويم مال من باش فقط گاهي به فكر من باش !
می دونی فرق آسمون خدا با آسمون دلم چیه؟
آسمون خدا یه ماه داره با بی نهایت ستاره.
ولی آسمون دلم یک ستاره داره که بی نهایت ماهه.
انواع چیپس:
1. ساده مثل دلت
2. نمکی مثل حرفات
3. سرکه ای مثل اشکات
4. فلفلی مثل نگات
5. گوجه ای مثل لبات
تنها بنایی که اگر بلرزد محکم تر می شود دل است...
چه کنم سلطان جهانی و من درویش خرابات
تو ارباب وفایی و من نوکر ارباب
ای معنای انتظار یک لحظه بایست
دیوانه شدن به خاطرت کافی نیست؟
یک لحظه بایست و یک جمله بگو
تکلیف دلی که عاشقش کردی چیست؟
عالي بودددددددددد فقط ديگه بس كنيد چندتا واسه من خوبي ششما ناهار دير.ز بايد رفتم آموزشگاه ساعت حمام الان ساعت نصفه شب داره !
ببخشيد مخم هنگ كرده !!!!!!!!!
مغرورانه اشك ريختيم چه مغرورانه سكوت كرديم چه مغرورانه التماس كرديم چه مغرورانه از هم گريختيم غرور هديه شيطان بود و عشق هديه خداوند هديه شيطان را به هم تقديم كرديم هديه خداوند را از هم پنهان کردیم
آنچه جذاب است سهولت نیست، دشواری هم نیست، بلكه دشواری رسیدن به سهولت است ...
عشق ترانه ايست كه تنها از لب هاي خدا باريده است
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی ،که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین می برد .
خداوند آتش را آفريد تا ارزش آب را بدانيم وخلا زاييده شد تا ارزش هوا را بدانيم و بعد مرگ آمد تا ارزش زندگي را بشناسيم
ما زمان زیادی رو مصرف میکنیم تا کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنیم ولی چه خوب میشد همین زمان را برای محبت کردن صرف میکردیم!
عشق زماني است كه درست مثل روزهاي بچگي روي جدول پياده رو ، راه بروي و بي دليل بخندي
آدما بازي رو دوست دارن ، اين دست توئه كه انتخاب كني اسباب بازيشون باشي يا هم بازيشون
لاک پشت ها هم عاشق میشن ولی تحمل درد عشق براشون راحته چون حداقل عشقشون آروم آروم ترکشون میکن
سه راه رو در زندگي دنبال كن: دوست داشتن رو براي يه تجربه, عاشق شدن رو براي يه هدف, فراموش كردن رو براي قبول واقعيت.
وقتي کسي نيست که بهش فکر کني به اسمون فکر کن چون توي آسمون هميشه کسي هست
چقدر عجيبه که تا مريض نشي کسي برات گل نمي ياره... . تا گريه نکني کسي نوازشت نمي کنه... . تا فرياد نکشي کسي به طرفت بر نمي گرده... . تا قصد رفتن نکني کسي به ديدنت نمي ياد... . و تا وقتي نميري کسي تورو نمي بخشه
يک دقيقه سکوت براي روياهاي شيرين کودکي، که هرگز باز نخواهند گشت!
منتظر باش اما معطل نشو.تحمل کن اما توقف نکن.قاطع باش اما لجباز نباش.صریح باش اما گستاخ نباش.بگو اره اما نگو حتما.بگو نه اما نگو ابدن.