:8:دوستان باتری دراوردم وروشن کردم هم اپدیت شده و هم درست شد
Printable View
:8:دوستان باتری دراوردم وروشن کردم هم اپدیت شده و هم درست شد
سلام مر30 از آموزشتون عالی بود.موفق باشید.
دوستان من N95 دارم!
وقتی از ورژن 31 به 35 ارتقاع دادم فوقولاده افزایش سرعت مشاهده کردم! تا حدودی ناپایدار تر هست گوشی!
امروز متوجه شدم در ورژن 31 پردازنده گوشی رو 203MHz شناسایی میکرد ولی ورژن 35 پردازنده رو 332MHz شناسایی کرده! همراه با دوام کمتر باطری!
من به این نتیجه رسیدم کاری که در ورژن 21 انجام داده بود تا مشکل دوام باطری رو برطرف کنه یعنی کاهش فرکانس پردازنده در ورژن 35 به حالت اول برگردونده و فرکانس رو به حالت استاندارد 332MHz افزایش داده!
نظر شما چی هست؟
سلام دوستان
من گوشیم Nokia N73 هستش
میخوام Firmware گوشیم رو از نسخه 4.0735.3.0.2 به 4.0839.42.0.1 ارتقا بدم ، بدون استفاده از برنامه خود نوکیا ( چون هر وقت استفاده کردم کامل نصب نشده و به احتمال قوی به خاطر اینه که با DIALL UP میخوام آپ دیت کنم )
اول اینکه میخواستم بدونم نسخه آخرش رو از کجا میتونم دریافت کنم؟
دوم اینکه اون فایل رو که گرفتم و معمولا به شکل .exe هستش رو چه جوری رو گوشیم نصب کنم؟
سوم هم اینکه وقتی فایلش رو که پسوند .exe داره رو حتما باید برنامه Phoenix رو هم دانلود کنم؟
در ضمن من 2 بار با خود نوکیا آپدیت کردم و اینکه گوشی من معمولی هستش
چهارم اینکه ممنون !
سلام
من گوشيم 5800
فريمور جديدشو گرفتم هر كاري ميكنم آپديت نميشه
با برنامه جف هم نميدونم چرا چراغ APE Variant روشن نميشه
وقتي هم فلشو ميزنم روي گزينه
stage 2 starting گير ميكنه
لطفا يكي منو راهنمايي كنه
تو تاپیک خودش مطرح کننقل قول:
تاپیک خودشنقل قول:
بله...باید فونیکس هم دانلود کنی
نظر؟احتمالا فیرم ور مخصوص اور کلاک هم بدن!!!نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
عضویتتون هم مبارک...امیدوارم استفاده کرده باشید
سلام
ببخشيد من يه N95 8GB دارم كه يه 2 سالي كنار بود :31: حالا ميخوام ازش استفاده كنم!
اومدم آپديت كنم كه تا 70 مگابايت از 130 مگابايت فايل رو دانلود ميكنه... بعدش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان حالا بايد چيكار كنم؟ :20:
من یه 5800 دارم که واسه خاطر یه مشکل میخوام آپدیت کنم . تو دوتا کامپیوتر امتحان کردم . تو لطظه آخر این ارور لعنتی رو میده ::41:
فایلهای آپدیت آفلاین رو دانلود کردم که اینها هستن :
اول اینکه راه حلی واسه این مشکل اعصاب خوردکن هست؟ اگه نباشه میشه با جف یا فونیکس با همین فایلها آپدیت کنم؟
من 6630 مو آپدیت کردم.دقیقا چیش بهتر میشه؟
یه مقدار سریعتر میشن و باگهای نرم افزاری هم برطرف میشننقل قول:
نقل قول:
فرکانس پردازنده های N82، N95 و N95-8G همگی 332 مگاهرتزی هستن. اگر پیشتر روی 203 مگاهرتز بوده، برای صرفه جویی در باطری بوده و فقط در برنامه های پردازش بر مانند نقشه های GPS یا بازی های N-Gage فرکانس به بیشترین مقدار خودش می رسیده. اما اکنون برای کارایی بیشتر و هنگ و کندی کمتر، نوکیا در فرمویر تازه محدودیت رو برداشته و مقدار رو به طور پیش فرض روی 332 تنظیم کرده که باعث می شه باطری بیشتر مصرف بشه.
البته خودت می تونی این مقدار رو تا هرچقدر که می خوای بالا ببری ( اورکلاک کنی ). من برای مدتی فرکانس رو به 450 مگاهرتز افزاییش دادم؛ ولی خوب مصرف باطریم خیلی بالا رفت و اگه کار پردازش بری انجام می دادم، گوشیم می شد گلوله آتیش...! :دی
شاد و پیروز باشین :10:
آپدیت فرم ور باعث تغییر ورژن سیمبین هم میشه؟
نه دوست عزیز....فیرم ور و سیستم عامل گوشی (اینجا سیمبین مورد نظره) دو مقوله جدا از هم هستننقل قول:
در واقع فیرم ور رابط بین سیمبین و سخت افزار گوشی هستش که طبیعیه با اپدیت کارکرد بهتری خواهیم داشت[COLOR="Silver"]
سلام دوست عزیز
گوشی من 6303 هست
nss ارور میده
و نمیذاره من کد رو عوض کنم
کمکم کنید
خیلی فوریه
لطفا
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
گوشی من 6303 هست
nss ارور میده
و نمیذاره من کد رو عوض کنم
کمکم کنید
خیلی فوریه
لطفا
كسي نبود به من كمك كنه؟ :41:نقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم . از V P N استفاده کن مشکل حل میشه :46:نقل قول:
سلام آقا من بوسيله برنامه خو.د نوكيا آپديتر كه تو سي دي خوده گوشيم بود شروع به آپديت كردم اي دي اس ال هم دارم اما وقتي آپديتش تكميل شد اين پيغام رو داد قضيه چيه؟
ممنون به كمك برنامه Phoenix مشكلم حل شد :27:نقل قول:
احتمالا مشکل از فایروال ویندوز هست. غیر فعالش کن. در غیر این صورت از V.P.N بهره بگیر.نقل قول:
شاد و پیروز باشین
سال نو مبارک :11:
[QUOTE=DariushGreat;4772576]احتمالا مشکل از فایروال ویندوز هست. غیر فعالش کن. در غیر این صورت از V.P.N بهره بگیر.
شاد و پیروز باشین
سال نو مبارک :11:[/QUOTE
يعني چي فايورال ويندوز چه ربطي داره فكر كنم غير فعاله
سلام آقا من فايورال رو آف كردم بازم همون پيغام رو داد وقتي آپديتش تكميل شده بود چيكار كنم؟نقل قول:
اگه آپدیت تکمیل بشه که درون گوشی ریخته می شه و با یه ری استارت همه چیز تمومه! برای شما آپدیت ناقصه. می خوای فایل فلش رو جداگانه بگیر...نقل قول:
شاد و پیروز باشین :11:
با سلام به دوستان عزيز ، من يه مشكل با گوشي n70 دارم كه وقتي روشن ميشه يه صفحه ي سفيد مياره . شماره گيري ميكنه اما صفحه سفيد هستش و هيچي نشون نميده.
لطفا كمك كنين
احتمالا مشکل شما با مستر ریست برطرف می شه.نقل قول:
پیش از مستر ریست می بایست یه بک آپ با PCSuite تهیه کنین. اگر براتون مقدوره گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنین و فقط از Contacts و Notes و Messages و Callendar و پرونده های موجود در Phone Memory پشتیبان بگیرید. اگر براتون مقدور نبود، به هر تلاشی هست از پرونده هاتون یه پشتیبان تهیه کنین.
از کد #7370#* برای مستر ریست بهره بگیرین. اکنون از شما رمز می خواد که وارد می کننی و گوشی ریست می شه.
چنانچه نشد کد بدین یا رمز رو فراموش کرده بودین، گوشی رو خاموش کنین. دگمه های * و تماس ( سبز ) و شماره 3 و نیرو ( پاور ) رو نگه دارین تا بالا اومدن کامل گوشی ( نشان دو دست ) شکیبا باشین. بدون رمز گوشیتون مستر ریست شد!
انشالله که پیروز باشین :31: در ضمن، ورودتون رو به تالارهای گفتگوی پی30ورلد تبریک می گم. :46: انشالله مدیر شدنتون رو ببینم :11:
نوروزتان پیروز :10:
خيلي ممنونم. كارهايي رو كه گفتيد انجام ميدمنقل قول:
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
نقل قول:
اين مستر ريست كجاست؟ اين كد رو چطوري بايد استفاده كنم ؟ اگه ميشه بيشتر توضيح بديننقل قول:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
:41:اين مستر ريست كجاست؟ اين كد رو چطوري بايد استفاده كنم ؟ اگه ميشه بيشتر توضيح بديننقل قول:
کد رو در همون صفحه نخست که میانبر برنامه ها قرار داره بایستی وارد بشه که برای شما سفیده. شما وقتی گوشی میاد بالا به حالت شماره گیری کد #7370#* رو بزن. بقیه اش رو هم که می دونی دیگه...نقل قول:
راستی چرا از هر پست 2 تا می زنی؟! :دی
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
آقا نشد. همه ي كار هايي رو كه گفته بودي انجام دادم
مستر ریست سخت افزاری رو انجام بده. گوشی رو خاموش کن و سپس * و 3 و تماس رو بهمراه دگمه پاور نگه دار و واستا تا گوشی کامل روشن بشه.نقل قول:
شاد و پیروز باشین :11:
اين كار رو هم كردم بازم نشدنقل قول:
نقل قول:
خاموش کردن گوشی و سپس نگه داشتن کلیدهای * و 3 و سبز و پاور برای روشن کردن و ریست سخت افزاری هم نشد؟! :18:
پس فقط یه راه می مونه... فلش کردن گوشی :41:
سلام
آقا یه سوال:
آپدیت و آپگرید فرقی با هم دارن؟من می خواستم 5230 بگیرم ، گفتن 5530 بگیر چون wi-fi داره می تونی آپدیت کنی گوشیتو.رفتم سایت نوکیا تو لیست گوشی های قابل آپگریت 5530 نبود؟:46:
یه سوال دیگه ،آپدیت اگه از راه کابل usb و نرم افزار nsu یا با نرم افزارهای jaf و... ممکنه،wifi به چه درد مهمی میخوره؟!
نقل قول:هر جفتشون یه معنی می دن! :دی یعنی به روز رسانی...نقل قول:
Wi-Fi داشتن یا نداشتن گوشی هیچ فرقی به حال قابل آپدیت بودن یا نبودنش نمی کنه. در گوشی های تازه نوکیا در بخش نمایش نگارش سیستم عامل، گزینه آپذیت هست که می شه از راه اینترنت گوشی ( حالا می خواد Wi-Fi باشه یا GPRS ) آپدیت کرد. البته این روش پیشنهاد نمی شه. چون آپدیت ها معمولا در فایل های کرنل و PPM وجود دارن که حجمشون بالای 40 مگابایت هست. در حالیکه از این روش فقط فایل های PPM آپدیت می شن.
معمولا در سایت نوکیا درباره آپدیت هر گوشی چیزی نمی نویسن. من نمی دونم شما رفتی کجا رو دیدی؟! :blink: هر گوشی نوکیا به طور متعارف تا 3 سال پشتیبانی آپدیت داره.
بهترین آپدیت از راه NSU و کابل هست؛ پس از اون آپدیت به روش فلش با فینیکس Phoenix ( نرم افزار باکس ساخت نوکیا ) هست؛ پس از اون هم پیشنهاد می شه که با باکس سخت افزاری فلش کنین و بدترین گزینه به نظر من نرم افزار کرک JAF هست. تا به کنون با این برنامه 1 گوشی RPL کردم یه بار هم 15 تومن خرج روی دستم گزاشته! :13: درباره وای فای هم توضیح دادم
شاد و پیروز باشین :31:
تو یکی از تاپیکا نوشته بودن یه سری گوشی های خاص آپگرید میشه،لیستش هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؛
ما هم رفتیم صفحه اول سایت یه سری گوشی ردیف کرده بود که سازگار با نمیدونم چی بودن(!)منم فکر کردم همونه که اون دوستمون گفته بود.(عجب شیر تو شیری شد)
خلاصه آقا یک کلام ،5230 که WIFI نداره ،آپدیت میشه یا نه؟ (ببخشید من زیاد تو باغ این اصطلاحات نیستم)مشخصاتشم اینجا میذارم
ممنون از راهنماییتون
Class 32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Class 32
HSDPA, 3.6 Mbps
ندارد
دارد با A2DP
ندارد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارد ، microUSB
داده ها
سیمبین سری 60 ویرایش پنجم
پورت : Micro USB
اينفرارد : ندارد
بلوتوث : A2DP نسخه 2 با
GPRS : Class 32
EDGE : Class 32
HSCD : دارد
3G : HSDPA, 3.6 Mbps
شبکه بي سيم :ندارد
WAP : دارد
xHTML : دارد
HTML : دارد
ارسال پيام : SMS, MMS, Email, IM
سيستم عامل : Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
GPS : AGPS
برای نوکیا 1200 آپدیت هست جونم می خوای برای این نباشه؟! :blink:نقل قول:
داشتن یا نداشتن WiFi هیچ دخلی به آپدیت نداره... همه گوشی های نوکیا آپدیت می شن.
من گوشیم 5800 هست که با nsu داشتم آپدیتش میکردم که این مشکل به وجود میادکد:http://www.freezpic.com/pics/1da21b7be41239ad26e7275067b7dc9b.JPG
من باید چی کار کنم؟
در ضمن این رو هم اضافه کنم که گوشی مستقیم با کابل به کامپیوتر وصله و واسطه ای در کار نیست
بعضی وقتا گیرهای الکی میدهنقل قول:
ممکنه از سرعت اینترنتت باشه...یا اینکه با لپ تاپ وصل کردی مشکل داره..
بعضی وقتا هم از سرور نوکیاس..
دوباره وصل کن اگه نشد با یه سیستم دیگه تست کن
در ضمن من هفته پیش گوشیمو با روش OTA اپدیت کردم به ورژن 40
با وایرلس..5800 دارم..هیچ چیزی از گوشیم پاک نشد
چطوری محمد جان؟نقل قول:
یادته چندوقت پیش یه بحث درباره همین روش OTA برای گوشی های FP1 و Pre FP1 کردیم؟! :دی بالاخره روشش رو پیدا کردم. تست هم کردم! اما چون گوشیم آخرین نگارش بود کاری انجام نشد... :دی اگه خواستین تنظیمات پیکربندی رو می گذارم
سلامنقل قول:
آره بگو اگه کار کنه اموزششو بذارم