امیر جان ممنون از راهنمایت
Printable View
امیر جان ممنون از راهنمایت
بلندي صدا p1 چطوره در حد k750 هست يا بيشتره
كيفيت چي
من خودم تست کردم p1 هم صداش بیشتره هم با کیفیت ترنقل قول:
تفکیک صدای p1 و هم بلندیش به مراتب از k750 بهتره من خودم k750 داشتمنقل قول:
الان از p1 خیلی راضیم :8::8::8:
بچهها من وقتي فايلي با بلوتوث ميگيرم، اونو توي مموري خود گوشي ضبط ميكنه نه مموري كارت
الانم مموري گوشي پر شده و ديگه هيچي قبول نميكنه
نميدونم چجوري روي مموريكارت ذخيره كنم
ممكنه منو راهنمايي كنين؟
كيفيت صفحه اش چطوره اصلا به نظرتون ارزش خريد داره شما راضي هستيد؟
p1 یه گوشی سیمبیان هست این گوشیها تمام فایلها و موارد دریافتی با بلوتوث را در اینباکس سیو میکنند و شما باید بعد از دریافت فایلها رو انتقال بدهید راهی هم جهت سیو فایلها در مموری کارت بر پایه هک هست که به دردسرش نمیرزهنقل قول:
آره بابا اون هک فعلا به درد نمی خوره . من ÷یشنهاد میکنم برنامه x-plorer رو نصب کنین با زدن 4 به masseging برین و از اونجا فایل ها رو مارک کنین و یه دفعه به مموری انتقال دهید . اینجوری زحمت کمتره تا بخوایین یکی یکی save کنیننقل قول:
من چند تا سوال داشتم ببخشید اصلا وقت نمیشه این همه صفحه رو بگردم :40:
1- من به بلندی اسپیکر گوشی خیلی حساسم آیا صدای P1 از P990 یا M600 بیشتر هست یا نه ؟ اگه هست چقدر (چند تا ولوم)؟
2- آیا کیفیت فیلمبرداریش 3GP هست یا کیفیتش بهتره؟
3- شارژ این گوشی چطوره آیا میشه بطور معمول 3 روز ازش استفاده کرد یا نه ؟ (با یه مقدار آهنگ)
4- به نظرتون با توجه به تمامی مدلها و تمامی امکانات سری های مختلف خریدش منطقی هست ؟
5- شارژر رو میزی هم داره ؟
6- هندزفریش مثل سری دبلیو هست یا مثل K750 بزرگه ؟
7- برنامه ای هست که بشه باهاش مثل My Phone Explorer از کل گوشی بک آپ گرفت یا نه ؟ (خیلی برام مهمه)
8- یه قیمت بدون گارانتی و با گارانتی کامتل بهم بدین
9- این گوشی قلابی هم داره؟ مثلا سریال چنج یا No Name ؟
پیشاپیش ممنونم فقط توروخدا بترتیب و اونایی که این گوشی رو دارن جواب بدن:11:
شرمنده که این همه زیاد شد انشاالله جبران کنم :5:
1.آره.از نظر صدا اصلا كم نمياره.
3gp هست ولي كيفيتش بد نيست.
3.شارژش عالي هست.فول دستكاري 2-3 روز نگه ميداره.از نظر باتري خيالت راحت.
4.صد در صد.
5.داره.
6.از لحاظ ظاهري شبيه 750
7.به هست.pc suite برنامه اي هست كه روي CDوشي هست و اين كار رو براتون انجام ميده.
8.نميدونم.
9.من نديدم.
آقا خیلی آقایینقل قول:
ممنون بابت جواب ها :11:
دوستان سلام
من امروز یک p1 خریدم.
میشه یک نفر لطف کنه و گام به گام بگه چطور میشه از قابلیت Wlan یا همان اینترنت بی سیم استفاده کرد؟
واقعا ممنون میشم.:11:
تو يه سر جاهايي كه accesspoint داره ميتوني از wlan گوشي استفاده كني.نقل قول:
connection > Wlan اول enable مي كني بعد براي پيدا كردن accesspoint سرچ ميكني . روي هر كدوم كه پيدا كرد بزني كانكت ميشه . بعضي جاها پسورد داره كه بايد پسوردشو بدوني تا بتوني كانكت بشي
درود به همه دوستان.
برای من یه مشکل پیش اومده که امیدوارم بتونم با کمک شما حلش کنم.
من دیروز برنامه Quickoffice Premier v4.0 رو نصب کردم و همه چیز خوب بود تا اینکه دیدم
فایلهای متنی داخل رم رو با کلیک روی اونها باز نمیکنه و Error میده و می نویسه Not Found " " و فایل رو باز نمیکنه!
من به خاطر این مشکل گوشی رو Master Reset کردم و متاسفانه مشکل که حل نشد هیچ ، تمام آهنگها، عکسها، فریم ها و
بقیه فایلهای فابریک گوشی از روش پاک شده.
حالا می خواستم ببینم برای حل مشکل اولم باید چیکار کنم و دوم اینکه یکی از دوستان لطف میکنه تمامی فایلهای فابریک گوشی رو
برای من آپلود کنه تا دانلودشون کنم؟
ممنون میشم که کمکم کنید!
Quickoffice رو هیچ کاریش نمی تونی بکنی
این مشگل رو داره
بهتره گوشی رو آپدیت کنی یا باهاش کنار بیای
فایل ها رو از خود برنامه باز کن
1 راه ديگه هم هست.
بايد مموري داخلي رو فرمت كنيد.
من اين رو توي يك سايت ديدم .باي حل همين مشكل هم بود.ولي هيچ تضميني بهت نميدم.مسوليتش باش خودت.
وارد منوي مخفي گوشي شو و از اونجا format internal memory رو بزن.
رفتن به منوي مخفي:
jog dial بالا /ستاره/2 بار پايين/ستاره/پايين/ستاره.
خب حداقل یکی فایلهای توی مموری داخلی مثل عکسها ، زنگها و ... رو برام آپلود کنه!
فکر نکنم نیازی باشه من هم مستر ریست کردم و همه چیز پاک شد ولی با آپدیت همه چیز برگشت
سلام میشه یه درخواست کنم:42::31:
میشه یه برنامه ی منشی تلفنی بزارید
خیلی ممنون
آقایون میشه راجع به اتصال به تلویزیون P1 توضیح بدید؟؟
دوست عزیز برای درخواست برنامه اینجا...:11:نقل قول:
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=175
من یک فونت گرفتم الان که نصبش کردم سایز نوشته ها کوچیک شده...میشه بزرگش کرد یا یه فونت دیگه بگیرم:37:...آخه قونتش قشنگه دلم نمیاد عوضش کنم
کسی جواب ما رو نداد :19:نقل قول:
p1 قابلیت وصل شدن به تلوزیون رونداره.:41:نقل قول:
چنین برنامه ای برای Uiq وجود نداره... :31:نقل قول:
میشه یه برنامه ی منشی تلفنی بزارید
اخرش نفهمیدیم چجوری چراغ رو تو فیلم برداری روشن کنیم راهنمایی لطفانقل قول:
من هم این مشکل رو داشتم! اما خودم یه ترفند ابتکاری زدم درست شد!نقل قول:
اول quickoffice رو روی مموری کارت نصب کردم بعد مموری رو در آوردم و quickoffice خود گوشی (از داخل office) اجرا کردم و بستم!بعد مموری رو گزاشنم با کمال تعجب درست شد ! :18:
حالا شما می خواهی یه امتحان بکن! :21:
نقل قول:
تو يه سر جاهايي كه accesspoint داره ميتوني از wlan گوشي استفاده كني.
connection > Wlan اول enable مي كني بعد براي پيدا كردن accesspoint سرچ ميكني . روي هر كدوم كه پيدا كرد بزني كانكت ميشه . بعضي جاها پسورد داره كه بايد پسوردشو بدوني تا بتوني كانكت بشي
من از توی دانشگاه این مراحل را رفتم و کانکت هم شدم به مال دانشگاه. ولی صفحه های اینترنت را باز نمی کرد. یعنی هر صفحه ای می زدم می زد که نمی تونه وصل بشه به صفحه با اینکه علامت کره آبی (نشانه اتصال به اینترنت) بالای صفحم بود.
بعد اینکه به شبکه کانکت شد واسه باز کردن صفحه ها باید کار خاصی انجام بدم؟؟؟؟ اکانت جدیدی باید ایجاد کنم؟ یا فقط باید یک آدرس وب را بدم تا واردش بشه؟
آقا سلام بالاخره این امتحانای دانشگامون تموم شد تونستم 2 باره در خدمت دوستانه کلوپ باشم :11: راستی دوستان ارزش داره به خاطر کیبورد فارسی cda و آپدیت کنم؟ :32:
نقل قول:
یه برنامه توی تاپیک برنامه های کاربردی گذاشته شده که چراغ قوه G900 هست.
اونو نصب کن و فلاش رو روشن بزار بعد فیلم بگیر.
فکر کنم ساده ترین راه همین باشه.
موفق باشی.
بستگی به سیم کارتت داره.اگه همراه اول داری کیبورد فارسی بریز که خرج اس ام اس برات پایین بیاد.نقل قول:
ولی در کل به نظر من آپدیت کن خیلی خوبه.
نقل قول:ُسلام،نقل قول:
با آپدیت کردن هیچ ضرری نمی کنی! به نظرم آپدیت کن.
فعلا هم از گرون شدن SMS هیچ خبری نیست، چون برنامه SMS فارسی که قرار بود همراه اول ارائه بده، هنوذ آماده نشده. :31:
آره مرسی اما مشکل اینجاست که باید Cda عوض کنم و این منو یکم نگران می کنه:46:نقل قول:
خواهش میکنم. :17:نقل قول:
CDA شما مال کجاست؟
من خودم تا حالا گوشیمو هک نکردم، ولی کسایی که انجام دادن میگن کاری نداره! :31:
داره آقا، ولی یه وسیله ی جانبی میخواد که من دنبال اونم، میخواستم بدونم کسی استفاده میکنه؟نقل قول:
نقل قول:
سونی اریکسون P1 با H.264 سازگار است. بنابراین، به شما امکان داده شده است فیلم های خود را بر روی صفحه تلویزیون پخش نمایید.
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-Son-P1
نقل قول:
مال نروژ هستش , نمیدونم هرچی سنگه مال پای لنگه:27:اما ربطی به اون صورت به هک گوشی نداره cda عوض کردن ,فکر کنم امشب بعد از cda عوض کردن یه آپدیت مشتی بخوره حالش جا میاد
smoking جان cda رو عوض کردی یه آموزش بده چطور انجام دادی ماله من مالزی هستش منم باید عوضش کنم
پای من لنگه
بالاخره یه جور هک حساب میشه! :31:نقل قول:
درسته؟
با برنامه XS++ میشه CDA گوشی رو عوض کرد.آموزشش تو یکی از پست های تاپیک هک بود.پیدا نکردی بگو تا بزارم.نقل قول:
موفق باشی.
من اون کارو انجام دادم...ولی وقتی وارد برنامه دوربین میشم چراق قوه خاموش میشه...نقل قول: