نه ولی کلی ازت فاصله دارن کهنقل قول:
Printable View
نه ولی کلی ازت فاصله دارن کهنقل قول:
اینم توضیحات پالادین:
The paladin is a strong unit, both offensive and defensive, and is trained at the statue.
You can, however, only train one paladin no matter how many villages you have. The paladin's main advantage is not actually its offensive or defensive power, but its capability to speed up your troop's movement in support of another village. The paladin has the ability to make every unit traveling with it, when 'supporting' a village, to walk as fast as he does, which is about 10 minutes for one square. If your paladin dies in combat, you can appoint one of your fighters to be the next paladin and the training time is around 4 hours.
Facts
* Paladins are strong units that don't need any research, nor cost a lot. A definite necessity early in the game.
* You can give your paladin any name you want.
* The paladin moves as fast as light cavalry and mounted archers.
* The training of a paladin takes 4 or 6 hours.
بچه ديوارام رو كردم اوكي
حالا فقط حسنش اینه که سرعت سربازارو زیاد میکنه؟نقل قول:
علاوه بر اون توی هر جنگ میتونه 100 تا از هرکدوم از منابع حریف رو با خودش بیاره.
یکی کمکم کنه
ببینم برای همه اینطوریه؟
من چوب بریم لول 5 ولی فقط در هر ساعت 54 تا چوب میده
World11
میگم
چرا؟
برا همه لول ها یکسانه دیگه فرقی نداره که عزیز
توی ورلد 10 Speed دو برابر بود یعنی وقتی منابعت به لول 5 می رسیدن انگار که تو ورلدهای دیگه به لول ده رسیدن .معمولا این کار رو بعد از اینکه افراد موجود توی ورلد قوی شدن به کسانی که میخوان تازه وارد ورلد بشن میدن تا بتونن خودشونو به بقیه برسونن.
یه چیزی تو مایه های مون hero ی خودمونه دیگه!!؟/////نقل قول:
قدرتش هم زیاد هست////
بچه ها اين چي مي گه يكي ترجمه كنه
please stop your attack i have done nothing wrong to intearfear with your building if you do not stop i will use apropet mesures
كسي نبود ترجمه كنه خوب رسيدم بهش !ديگه پنج دقيقه ديگه اونجام اون آخر حرفشو نفهميدم مي خوام ببينم تهديده يا نه ! راستي حمله رو چجوري مي شه كنسل كرد دكمه كنسل نداره دلم سوخت واسش ! اين همه آدم آنلاينن يكي نيست جواب ما رو بده !
خدا انصافت بدهنقل قول:
please stop your attack i have done nothing wrong to intearfear with your building if you do not stop i will use apropet mesures
ميگه حمله نكن من چيزي ندارم
اينو كه فهميدم مي گه حمله نكن وضعم خرابه اون آخرش نفهميدم چي گفت !! گرچه ديگه دير شد نيرو هام دارن بر مي گردن !نقل قول:
خدا انصافت بده
ميگه حمله نكن من چيزي ندارم
الندیل جان چرا از طرف تو واسه من ریسورس اومده؟!
همش تقصیر این World 11 هستش ! داشتیم زندگی مان را می کردیم اومد این ترایب ما را بهم زد ...
فقط یه چیزه دیگه اینکه تو ورلد 11 همه امکان اینوایت دارن ، هر کی رو عشقتون کشید دعوت کنید ...
مي گم تريپي كه خودمون ساختيم رو مي شه پاك كرد ؟؟؟!
بابا يه ذره نظر بدين بگين عكسا خوبن يا نه؟:20::41:
بچه ها ورلد 10 بمونید بابا بیاین یه تریب زدم الانم زیادیم بیاین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اولین حملمو تو world 11 کردم ، دل همتون بسوزه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بازم حمله می کنم بالاخره از هیچی بهتره.... (;
کدو ترایب منو هم دعوت کننقل قول:
(243|553) K52 برعکسه
منو بزار توی ورلد 10 ترایب جدید
ممنون quick
انجام شد....
هی knot123
ورلد 10 نیستی دیگه نامرد؟
تو که شوالیه اعظم بودی!!!
نمیای تو ترایب ما؟
:-(
داش میلاد من الان فقط تو 11 هستم ranking ام 13 هستش
شرمنده با اینکه هم اسمیم و هم tribe ولی بهتره با همین world پیش برم
چاکره داش میلی
فكر كنم الان اولين باره كه فقط يه نفر كه خودم باشم تو اين تاپيكس ! من به هر كي مي خوام حمله كنم مي گه اين تحت حمايت همون beginner protection !!! ديروزم هر چي ارتش داشتيم فرستاديم طرف يكي از اين روستا هاي خفن همه ارتشم رو تارو مار كرد شكست خوردم :(((((((((((
چگونه از پالادين توي جنگ استفاده كنم
نوشته پالادين در خانه است
نقل قول:
1 - طرف نتونه غارت کنه هر چند 23 تا scout ی که فرستاده بود غارت کردند و به سلامت برگشتند و 200 تا از چوب و سفال غارت کردند :41:
2 - از روی بیکاری :31:
بالاخره توی این بازی شب رو هم دیدیم هم توی w10 شب هست هم توی w11 برا شما هم اینطوریه :8:
اره الان جفتش شبه؟/////
مثل بقیه ی سرباز ها////نقل قول:
نقل قول:
برو توی ریالی پوینت (Realy point) بعدش مختصات جایی که میخوای حمله کنی رو بده یــــا برو توی map اونجا به هر قبیله ای میخوای حمله کنی روش کلیک کن تا صفحش باز بشه بعد send troops رو بزن بعدش هم تعداد سرباز ها و ... بعد هم OK
مي گم بعد از فرمان حمله نمي شه حمله رو كنسل كرد گزينه اي براي كنسل من نديدم توش ؟قبلا پرسيده بودم ولي انگار ما ديده نمي شيم !
برا من که میشه کنس کرد منم با پالادینم به یه روستا که آبندود شده بود حمله کردم واقعا توی w11 سرعت کمه این همه منابع رو آپ کردم تازه در ساعت به 64 رسیده
درجه بندي منابع تو ورلد يازده :
چوب و سفال و آهن هر كدوم 30 تا لول دارن به شرح زير !
لول -- هر ساعت
1 -- 30
2 -- 35
3 -- 41
4 -- 47
5 -- 55
6 -- 64
7 -- 74
8-- 86
9 -- 100
10 -- 117
11 -- 136
12 -- 158
13 -- 184
14 -- 214
15 -- 249
16 -- 289
17 -- 337
18 -- 391
19-- 455
20-- 530
21 -- 616
22 --717
23 --833
24 --996
25 --1127
26 --1311
27 --1525
28 --1774
29 --2063
30 --2400
واقعا که وحشتناکه الان توی w10 منبعم هر کدوم به غیر آهن لول 13 هستند و نزدیک 440 تا تو هرساعت وارد میشه اونوقت اینور باسرعت لاکپشت میره جلو
چرا ترایب رو ترک کردی؟نقل قول:
هی من موقعی که تو بازی نيستم اگر کسی بهم حمله کنه. تکليفم چيه.
نميتونم يکم چيزای دفاعی بزارم تو دهکدم؟
بابا چرا اینقدر به 10 چسبيدين مگه چی داره؟ مارو فرستادين 11 که چی بشه؟
من تو 10 يک دهکده زدم اما از همون اول همچی داشت. چجوريه؟
عزیز ما به 10 چسبیده بودیم برا اینکه فعلا اونور وضعیت بهتره
اینور هم وضیعت خوبه
فک نکنم حداقل تا 3 روز آینده حمله درست و حسابی حداقل در سطح 50 تا سرباز صورت بگیره اگه هم بخواد کسی بهت حمله کنه یه علامت که دو تا شمشیر ضبدری رو هم هستند کنار تعداد افرادی که در مزرعه زندگی مکنند میاد بعدش هم تو 10 فک نکنم دیگه کسی حداقل رنکش 3 رقمی بشه ولی اینجا چون همه با هم پیشرفت میکنن همه چی امکان پذیر هست
بچه ها لول منابعتون چنده
من الان از کجا بفهمم تو کدوم ترايب عضو شدم؟
بعد چجوری باهاشون در ارتباط باشم؟ چجوری اونا بهم کمک ميکنن؟
(508|475) K45
Hellgate
چوبم خيلی کمه. لازم دارم. چيکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (17912.|50 P)
اینا يعنی چی؟
من آمده ام واي واي ،ترايب فرياد كند!!!
منم اومدم تو ترايب ميلاد در ورلد 10!!!
نقل قول:
من الان از کجا بفهمم تو کدوم ترايب عضو شدم؟
بعد چجوری باهاشون در ارتباط باشم؟ چجوری اونا بهم کمک ميکنن؟
(508|475) K45
Hellgate
چوبم خيلی کمه. لازم دارم. چيکار کنم؟
اون بالا کنار mail و بقیه یه کلمه به نام tribe نوشته روی اون کلیک کن بعدش میای توی پروفایل ترایب
مارکت هم تا 14 مهر بستس ( تا 14 مهر به هیچ وجه امکان تبادل جنس نیست )
آقايون اوضاع من در ورلد 11 خيلي خرابه! آخه تا شعاع 10 كيلومتري هيچي نيست فقط در دور دستها چنتا الاي هست!
در ضمن من نميدونم چرا تريب هاي ديگه اينقدر بقل هم هستن ولي ما نه؟!